mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Takrat je šel, ker baje več ni zdaržal ob meni, imela sma neke probleme okoli stanovanja, ap v sorodstvu,...on je "metal denar v luft" za svoj egoizem, ki niti slučajno ni bil potreben ,... in jaz sem pač bila tista, ki je skoz težila, da naj pomisli kaj dela, da naj se zresni, da potrebujema denar za kaj bolj pomembnega,... No, potem ap je kar naeenkrat rekel da je konc, da se z mano več ne more pogovarjat, da pa ima prijateljico s aktero se lahko, no k tej "prijateljici" se je takoj ko je šel od mene preselil. Jaz sem marsikaj slišala od drugih, kako je tam, zdaj pa tud od njega, zato pa ne verjamem, da je prišel nazaj ker bi me res ljubil. Bojim se da je prišel nazaj, ker pač tam ni imel vse "pri riti", ker ona ni bil skoz na razpolago,... Jaz pa tud,...ne morem rečt, da ga ljubim, ga imam pa rada, predvsem kot očeta najinega otroka in priznam do so moji odločitvi da grema nazaj skup , veliko prispevale njegove grožnje, al da se bo ubil, al pa da mi bo uničil vsako zvezo, ki jo bom kdaj začela,... Po tem kar si zdaj napisala jaz ne bi bila z njim niti minute dlje. Lepo bi mu povedala, da naj gre k svji prijateljici, s katero se da krasno pogovarjat. ali pa bi si tokrat jaz dobila prijatelja, pri kateremu bi si lajšala dušo in še kaj drugega. No, da ti gre grozit s takimi zadevami, halo? Njegovo življenje je samo v njegovih rokah, če je tako labilen, da o tem razmišlja, pa naj. Čeprav mislim, da gre za manipulacijo in to veliko. Kar pa se uničevanja zvez tiče je pa tako. Če gresta ponovno narazen ni treba nujno takoj v drugo zvezo. Predne si ti dobiš novega in predno tvoja nova zveza postane javna, ga bo že minilo. Drugače pa je fer, da novega seznaniš s tem in mu poveš kakšen je in kaj lahko pričakuje/ta. Ampak saj pravim, 100% gre za manipulacijo, da bi ostala z njim. Vkolikor gresta narazem ga bo to še malo držalo, potem pa....... Ampak moraš pa biti trdna, ker kakor taki tički zavohajo oklevanje, navalijo 100/h s komplimenti, izražanjem ljubezni,....... lp
|