|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
20.12.2009 19:43:14   
khurde
čer, user posted image

ful lep dan je bil danes! in ravno prav mrzlo user posted image sem šla domov po smučarske hlače in ekstra bundo, da bova lah z gospodično začeli po snegu rovarit user posted image

uf, zvezdica, vi imate pa skos nekaj user posted image članka nisem prebrala, mi na bibaleze ful noče odpirat oz. ful počasi običajno, pol pa kr neha user posted image drugače je pa moj verjetno na pod povprečjem s pomočjo user posted image

nea, pri nas je smreka ful aktualna... vsi okraski na višini, ki jo doseže, so šli dol user posted image tko da je sam vrh kičast user posted image

sonček, malica... uf... to pa ta moj čižo tok neki malega pojeuser posted image ... npr. en kolut banane, mogoče dva - vsega skupaj max. cm banane, polovico mandarine, zadnjič je pojedla eno celo in pol (sam nič drugega zraven, sam to), pa kako polovico krhlja jabolka. in to je to. običajno je zraven še skuta, tiste pa pomoje kak 3x3 cm košček, debeline pol centimetra user posted image sam verjetno zato bolj malo je, k za zajtrk poje kar veliko kosmičev - toliko kot jaz user posted image - zajemalko, pa namočeni so v malih jogurtih od lidla (125 g), zraven pa še (vsega skupaj) tri suhe slive in marelice. in tut jaz do kosila nisem ne vem kaj posebno lačna. za popoldansko malico pa poje malenkost več, sam se mal nazaj drži, ker pomoje na dojenje misli user posted image user posted image user posted image

grem razmišljat kaj bom jutri kuhala user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
20.12.2009 20:28:52   
Ploha
količina hrane: poje celo jabolko ali celo banano....ne skupaj, samo ne vem mogoč bi tudi vse če bi ji dala oboje....

zjutraj ima mleko, čez 2 uri malco in potem zaspi, po počitku kosilo potem okoli 5 malica in zvečer ob pol 8 večerja....

sam ne vem, kaj je meti zadnji mesec,...skos bolj je sitna, jokava, skos bolj se jezi, če ni po njeno...spi vedno manj...še čez dan komaj zaspi, ponoči ga serje....

madona skos bolj je starejša slabi je user posted image user posted image

očka: ponoči ne vstaja,...no jst jo prestavim v najino postlo, kjer en čas skače po njemu in ga seveda zbudi en čas po meni....sam on res trdno spi in jo res ne sliši,...šele čez čas, ko pa se zbudi pa jo tudi mal ogovori, pod kovtr vzame, mal miri...druzga pa tko sredi noči ne delamo...ker ko pride k nama, je tišina, skoraj v sede spi,...če jo poležem pa noče spat in se joka...tako da jo pustim, da postane omotična pol jo pa poležem, na trebuh seveda....

mraz je ko svinja user posted image user posted image tole ni zame...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.12.2009 20:30:51 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
20.12.2009 20:35:18   
sonček33
Sem ga nehala forsirat s hrano, ce ne poje predvidene kolicine, jo prisparam za kasneje. Pa se mu ne pozna na hujsanju . Bolj mu recimo dolocim, zdej bo pa pol ure malical, pa kolikor poje v tem casu, poje. Vcasih bi vec, vcasih manj, nikoli pa ni potem lacen.

Najki, silim ga jaz nikoli in jaz vedno naredim preveč hrane...tko da ponavadi potem jaz pojem...ni merilo, da poje tisto, kar je v šalci oz. na krožniku.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.12.2009 20:37:07   
sonček33
sonček, pri nas je zelo različno, npr. včeraj je res malo pojedel, danes pa non stop nekaj melje.
Sadna malica je banana s pestjo borovnic in nekaj jogurta in skute. Nič ne merim. Meni se zdi fajn, če otrok rad je.

tudi jaz ne merim... sprašujem le, ker se mi zdi, da naš veliko pomje, pa ni debelniko...
nekatere pa omenjajo, da mali pojedo veliko manj...ula je celo rekla zadnjič, da neo komaj kaj konkretnega je....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.12.2009 20:38:59   
sonček33

sonček, malica... uf... to pa ta moj čižo tok neki malega pojeuser posted image ... npr. en kolut banane, mogoče dva - vsega skupaj max. cm banane, polovico mandarine, zadnjič je pojedla eno celo in pol (sam nič drugega zraven, sam to), pa kako polovico krhlja jabolka. in to je to. običajno je zraven še skuta, tiste pa pomoje kak 3x3 cm košček, debeline pol centimetra user posted image sam verjetno zato bolj malo je, k za zajtrk poje kar veliko kosmičev - toliko kot jaz user posted image - zajemalko, pa namočeni so v malih jogurtih od lidla (125 g), zraven pa še (vsega skupaj) tri suhe slive in marelice. in tut jaz do kosila nisem ne vem kaj posebno lačna. za popoldansko malico pa poje malenkost več, sam se mal nazaj drži, ker pomoje na dojenje misli user posted image user posted image user posted image

khurde, no sej zajtrk ima pa res konkretenuser posted image ...ja vedve sta bolj na zdravo..mislim, obilen zajtrk, malica je res malica ....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.12.2009 20:40:06   
sonček33
grem razmišljat kaj bom jutri kuhala

razmišljaj na glas, da še jaz dobim idejo....pa če je kaj nenavadnega - dodaj še recept

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.12.2009 20:40:48   
sonček33
sam ne vem, kaj je meti zadnji mesec,...skos bolj je sitna, jokava, skos bolj se jezi, če ni po njeno...spi vedno manj...še čez dan komaj zaspi, ponoči ga serje....

to je obdobje... pride in mine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.12.2009 20:41:55   
sonček33
ploha, kaj ste kupili prijatelju?

krtekxx mislim na vas

ulla, skrbi me..kako je neo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.12.2009 20:42:35   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

upam, da res...

a pri vas ste že šli čez to???

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
20.12.2009 20:44:04   
sonček33
Naš Lovro je pa dobil v zadnjem tednu 4 zobke. Vse zgoraj. Enki sta dobro vidni in se ju zelo čuti, ena dvoja tudi, druga je še malo zakrita, a dobro vidna. Bogi malček, pa tako priden je. Je pa včeraj padel na obraz, z dudo v ustih ..in mu je tekla kri kar močno iz dlesni... sam ni kaj hudo jokal...edino danes se je spet nekaj dreznil v rano in je spet tekla kri in mal joka je bilo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
20.12.2009 20:44:07   
Najki
Ja Soncek, prej sm mu nardila tolk, kolikor je obicajno pojedel. Potem, ko je parkrat pustil, sem mu pac manj nardila in je bilo zadosti. Sam se je potem zacel afnat pa pojedel samo pol obicajne porcije. Ponavadi se je hotu igrat, pa pozabil jesti. Zdej pa bi sploh rad zlicko vzel pa packal po skledici, tako da vcasih zlo mal potuje do ust.

Je pa tko tudi pri nas zadnje case Ploha -  konstantno testiranje mej in sitnarjenje. Kolikor uspevam, ignoriram provokacijo, pa v vecini primerov neha izsiljevat pri meni. Zato pa pri ociju ne, ker hitro dobi svoje... Edino res nikakor ne pali NE, kadar po racunalniku klofa, pa tud mu dam dol roko 15x, pa se zmeri bo probal tolct. Za druge stvari pa se kar drzi, mal zajoce za par sekund, pa gre kaj drugega iskat za mamico zivcirat user posted image

Nas si je danes malo prebil ustnico, ni tekla kri, sam razpackala se je okoli ust, pa vceraj mi je moj povedal da tudi. Ocitno ni bilo hudo, da nisem opazila... Niti jokal ni vec kot pol minute.

< Sporočilo je popravil Najki -- 20.12.2009 20:47:49 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.12.2009 20:47:42   
Nea
sonček - rekla si da Lovro ni debelinko, ampak kolko se spomnim je zelo dolg (cm)? Enostavno tolko rabi.
Erik je npr. danes za malico pojedel zmiksane 3 marelice, celo jabolko (iz kompota) in žlico mlete plazme.
Za večerjo je pojedel celi jogurt s koščki kruha.
Včasih je malica cela banana in recimo polovica mandarine.
Na dan ima 5 obrokov + vmesno in nočno dojenje. Meni se to zdi dovolj. Je pa res da poje veliko več kot je recimo v tem času jedla Lara. Za njo je en mali Fruhtzwerge včasih bil preveč user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.12.2009 20:50:33   
Najki
Jan ze spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ob osmih je zaspal, ponavadi ga ne spraviva pred enajsto, ceprav je ob osmih ze porihtan. Danes pa sva mu pomagala preskocit popoldanski dremez in je delovalo!! Cist vesela =]. Sam upam, da se ne misli ob enajstih zbudit pa skakat...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.12.2009 20:50:41   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

upam, da res...

nič se ne sekiraj... tako kot je sonček napisala to so samo obdobja ki prihajajo v valovih... Tam pri 2-3eh letih znajo še bolj trmarit. Takrat so pravi mali user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.12.2009 20:53:42   
sonček33

[/quote]

upam, da res...

[/quote]

je bilo ene 2 tedna nazaj in je trajal ene 5 dni

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.12.2009 21:01:09   
khurde
ploha, sej mine... če ne, ti je pa račun za nazaj izstavila user posted image user posted image ... mi smo imel že par takih obdobij, k je treba z njo kot v rokavicah delat. user posted image

sonček, jaz do enega dvajsetega leta sploh nisem zajtrkovala oz. zelo redko, zdej se mi pa zdi, da se dan čist drugač zastavi, če ga začnem z zajtrkom user posted image pa če zraven dobim še lepo jutro, sprehod in kako kavo na poti, je pa sploh super user posted image

sem si sposodla par kuharskih knjig za ideje in mal iščem...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.12.2009 21:05:29   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

ploha, sej mine... če ne, ti je pa račun za nazaj izstavila user posted image user posted image ... mi smo imel že par takih obdobij, k je treba z njo kot v rokavicah delat. user posted image

mrbit pa res user posted image user posted image pol je pa kull user posted image

evo zdele ji ati daje za jest pol gre pa spat....

jest jem čokolado z lešniki in ta hudič je tolk sladek, da sem že liter vode spila...matr pol pa bo ponoč akcija do wc...ko pa ne upam ponoč okol hodt, si bom kr kahlo naštimala....
jest raj zadržim kt da grem do wc...ja vem grozn, sam ne upam...

user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.12.2009 21:07:57   
Nea

mrbit pa res user posted image user posted image pol je pa kull user posted image

jest jem čokolado z lešniki in ta hudič je tolk sladek, da sem že liter vode spila...matr pol pa bo ponoč akcija do wc...ko pa ne upam ponoč okol hodt, si bom kr kahlo naštimala....

Zakaj pa ne? user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.12.2009 21:11:16   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Nea

Zakaj pa ne? user posted image

joj ne sprašuj, je smešno sicer...sam skos mam občutek, da je en za menoj, duhci pa to...pa še wc ni ogret pri vhodnih vratih je, se pravi je mraz notr, da skor zmrzneš...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.12.2009 21:13:07   
Nea
V tem primeru (mislim zaradi mraza user posted image ) bi tudi jaz do jutra počakala user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.12.2009 21:13:41   
sonček33
jaz pa lulala v kahlo

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.12.2009 21:14:15   
Zvezdica
dobr večer user posted image

Niia, mi smo bli včeraj v mestu, ma men je tolk dobr šetat po LJuser posted image . greva z laimom še enkrat ta teden.

Plohca, nč tiščat, vendo takoj na wc, ni dobro za mehur.
Kar se tečnobe tiče, ja naš jo je imel, zdaj ma pa spet foro k se zbuja ob petihuser posted image

Naš mali res malo je, mislim zajtrk je vedno bolj konkreten, žitna kašica s sadjem, potem malica  banana, pa ne cela, vedno vsega pol poje. Sej je že kdaj tud kakšno kašico pojedel sadno, te 190 g, samo res redko, vedno poje samo dobro polovico.
Pol pa kosilo za ptičke user posted image , malica in večerja. Je pa res da ponoč je flaško, tudi 2x. Tam cca 180 ml popije. Ampak jast mu je ne mislim jemat, ker sem probala, pa se je tako cmeral tri noči, da ga potem nismo mogli umirit vsaj še uro ne. In jo kar popije in je mir. Take prehranjevalne navade je imel liam, pa nima slabih zob, ker smo jih pač podrgnili po hranjenju.

Grem , jutri imam miljon opravkov, pa se grem poštimat pa likala sem, pa je treba vse v omare zloži, ma dela še pa še.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.12.2009 21:24:30   
khurde
sonček, zdej na približno vem, kaj bom kuhala... od danes mi je ostal kus kus, pa sem ga zamešala s parmezanom, malo vode in žlico čičerikine moke, da je ratalo gosto. in zdej sem s tem obložila modele za mafine, pa bom dala pečt za ene 15 minut na 180°. pol bom pa namočila čičeriko, jo skuhala in naredila a la humus, pa to naložila v te "skodelice". v ene, še nepečene, bom pa dala por, prepražen na olivnem olju, zraven skuhano lečo, malo nasekljanih (namočenih) suhih marelic + curry. in pol bom to maso naložila v skodelice, gor naribala sir in dala pečt isto 180° 15'. tko, sem mal skombinirala par receptov user posted image zdej grem pa te skodelice pečt, da vidim, kako rata (original recept je vezivo beljak). če se mi sploh splača kej velik s tem hecat user posted image

ploha, men je bilo tut scary na wc hodit, ko sem imela sobo v zgornjem štuku, wc pa dol... tko da te čist razumem user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.12.2009 21:26:59   
marta82
Ati se pridno vstaja. Zjutraj ga ima on in lahko jaz še kakšno urico spim ali pa vsaj ležim, čez noč pa zdaj itak spi (prej sva pa imela zmenjeno, da se jaz vstajam do treh, on pa od treh naprej).
Hrana... za zajtrk ima kos kruha z namazom, maslom, marmelado, sirčkom ipd. in 2 dcl mleka, za malico eno jabolko in banano ali pa kaj drugega v tej količini, za kosilo včasih poje malo, včasih precej (odvisno kaj imamo), popoldanska malica je jogurt, skuta, včasih banana, puding ipd., za večerjo mlečno žitna kašica (dobrih 250ml).

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.12.2009 21:29:39   
sonček33
Utrinki današnjega dne. Šobec.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?