|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
18.12.2009 12:25:43   
lake
Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit

Jst sm pa tok LENA. Zdele sva se s prjatlco nakofetkale, pa načvekale, zuni se sonček kaže, men se pa ne lub do trgovine. Sej ne vem, al čem it, pa Tajo fajn oblečt, al ne, al kaj? user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.12.2009 12:29:27   
Dudica1
lake tud jaz sm cela zaspana zdej,sva tud s kolegico kavo spile pa ni nč boljš.Pa še kuhno mam za zbrisatuser posted image ...pa moram dat Maja dat prej spat.

Sonček je pa tud pr nas,samo pr -7 stopinjah me ne vleče nikakor ven!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.12.2009 12:54:05   
lake
Jst mam pa tri pralne stroje za zlikat, pa jest bo kej treba, pa se mi ne lubi v trgovino. Očitno ma kava obratni učinek user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.12.2009 13:07:32   
ivanamdb
ojoj 5 minut me ni pa tolk ste napisale... hvala hvala tudi danica ze zahvaljuje in je je vsec ime ( u bistvu je danica domenica, ampak ne bomo prevec komplicirali).
on in tamala se sbudila, in smo jedli zajtrk, oziroma ona malco - pripravla sem na hitr mal hruske, skute in piskot in to zmeckala in sokec od hruske....mnjam mnjam tud jaz bi to jedla!
zdgaj pa gremo vsi trije na sprehodcek, potem pa bom jaz sama na hitr to babycentra, merkatorja, na mlekomat in po kruh........user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.12.2009 13:12:32   
KatMat
tega pa tud jest nisem vedla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.12.2009 13:29:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tega pa tud jest nisem vedla...user posted image user posted image user posted image

A nista ble cimre? Aja, sta itak samo medecinske brate za riti ščipale. Packeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.12.2009 13:30:45   
FLASK_A
Ivana, veliko napisale?? Danes imajo punce slab dan pa je tu bolj zatišje. Čaki da se debata začneuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.12.2009 13:34:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A nista ble cimre? Aja, sta itak samo medecinske brate za riti ščipale. Packeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne ne...sve talepega lovile po hodnikihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.12.2009 13:35:11   
KatMat

Ivana, veliko napisale?? Danes imajo punce slab dan pa je tu bolj zatišje. Čaki da se debata začneuser posted image
jp to pa res...to ni še nič

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.12.2009 13:38:25   
FLASK_A
Katmatuser posted image

Vprašanje: Kako je s Petrozg- se ful dolgo že ni javilauser posted image So že zdravi?

Midve imava danes zdravnika. Še vedno kašlja in hrope in jo peljem pokazatuser posted image Zdele končno spi, je pod dozo Calpola. Upam da je res kaj ne boliuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.12.2009 13:39:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
danica domenica

sta se pa pravi s KatMat našli!user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.12.2009 13:40:39   
KatMat

Katmatuser posted image

Vprašanje: Kako je s Petrozg- se ful dolgo že ni javilauser posted image So že zdravi?

Midve imava danes zdravnika. Še vedno kašlja in hrope in jo peljem pokazatuser posted image Zdele končno spi, je pod dozo Calpola. Upam da je res kaj ne boliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nasi gre pa ze na bolje

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.12.2009 13:40:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

danica domenica

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.12.2009 13:42:34   
majana79
Ajoj, bubančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petra se pa res ni oglasila že neki časa... pa olivca tut user posted image

flaska, upam da bo z M. vse ok user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.12.2009 13:42:51   
Anonimen

user posted image user posted image  za Majo in Lukca!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.12.2009 13:50:02   
FLASK_A
Punce, super steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.12.2009 13:53:46   
KatMat
joj k bi naso vidle zdele...si ji dala un taokrogu rizev vafelj....joj kaj ma veselje....ga gleda...daje v usta pa mene gleda in se uci zvecituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.12.2009 13:55:09   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

blue  heloooo

Pa hvala za slikco od vnuka od božička. Letos ga bom čakala user posted image

Ivana živjo, lahko da smo sosede user posted image
Javi ko boš za kofe.

Naš ati ne bo nič doma...veseli december v službi user posted image

zivjo leela! mi smo na volaricevi, ja postojna je tolk majhna da smo se sigurno kdaj vidle... dans sm ful zaveta, ker se pakiramo, gremo k tasci...... ampak sigurno se oglasim za kofe ko se vrnem!!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.12.2009 13:55:56   
KatMat
zdele sem vreme gledala...mat****....jutr bi mogla na slavje ohceta v bohinjsko belo bo pa snezil k pr norcih

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.12.2009 13:56:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

blue  heloooo

Pa hvala za slikco od vnuka od božička. Letos ga bom čakala user posted image

Ivana živjo, lahko da smo sosede user posted image
Javi ko boš za kofe.

Naš ati ne bo nič doma...veseli december v službi user posted image

zivjo leela! mi smo na volaricevi, ja postojna je tolk majhna da smo se sigurno kdaj vidle... dans sm ful zaveta, ker se pakiramo, gremo k tasci...... ampak sigurno se oglasim za kofe ko se vrnem!!!!

obvezno!!!!!!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.12.2009 13:57:55   
ivanamdb

danica domenica

user posted image user posted image ja ja je bilo ful dobr v bolnici skupaj s KatMat!!! tudi za drugic se narocim! boljse cimerke ni blo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.12.2009 13:57:58   
Anonimen
madonca ste klepuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo šli pa v knjižnico, in na pošto,  pa prc domov k je mrzlo pa sinkota je kot ponavadi zeblo, je padu v sneg,  pa še eno naumnost sm naredila, sinu sem narobe čevle obulauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.12.2009 14:03:35   
ivanamdb

joj k bi naso vidle zdele...si ji dala un taokrogu rizev vafelj....joj kaj ma veselje....ga gleda...daje v usta pa mene gleda in se uci zvecituser posted image user posted image user posted image

a si ze poskusila s koruznim kruhom? ta je lepo trd in ima poseben okus! a ja pa se - en koscek parmezana...to jim je ful vsec!

uf moja pa se je zdaj odlocila spat! potem prestavimo sprehodcek ko se zbudi. a moz pa nekaj kopa dol v shrambi...isce nekaj, ne vem...potem ba bo vse zmesano....ojojj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.12.2009 14:04:06   
KatMat

danica domenica

user posted image user posted image ja ja je bilo ful dobr v bolnici skupaj s KatMat!!! tudi za drugic se narocim! boljse cimerke ni blo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako...joj smo se nasmejale a ne??? pa nakricale tud v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.12.2009 14:05:23   
KatMat

a si ze poskusila s koruznim kruhom? ta je lepo trd in ima poseben okus! a ja pa se - en koscek parmezana...to jim je ful vsec!

uf moja pa se je zdaj odlocila spat! potem prestavimo sprehodcek ko se zbudi. a moz pa nekaj kopa dol v shrambi...isce nekaj, ne vem...potem ba bo vse zmesano....ojojj

ponavadi ji dam kar skorico navadnega kruha...bom poskusila pa se koruznega

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?