Angel_Tian
|
melia - včeraj me še ni tolk zeblo, ampak danes je pa že kr brrrrrrrrrrr. Sicer sem v pisarni, ampak ker se nonstop ven in not hodi, mi ves čas tako lepo zračijo, da se sploh ne morem segret Jaz sem včeraj za kosilo delala lazanjo, si jo je moj namislu. Itak smo najprej kr po službi šli v malo večjo nabavo fasnge, pol sm mogla pa še to sranje skup pacat, ko nisem mela nobene volje še za kakšno delo . Bojo pa zato danes po vsej verjetnosti kr skutni štrukli, zabeljeni z ocvirki. Hmmm, tista 4 leta nazaj, ko sva midva iskala voziček, sva jih šla tudi v avstrijo gledat, ampak so bili precej dražji kot pri nas. Ne vem, kako je zdaj glede cen, izbiro pa imajo ponekod res večjo. nanny.girll - uuuuuuuf, ogromna cena za samo previjalno mizo (če pomislim, da sva za dobrih 100€ več kupila celo spalnico). Je pa lepa, tu nimam kaj rečt No ja, če si lahko privoščiš, je že ok Midva sva oz meni jo je ati naredu iz ene moževe nizke omare. Višina optimalna, ati mi je potem namesto vrat naredil 3 globoke predalnike in na vrhu je prišraufal gor eno malo večjo ploščo, na katero sem potem dala tisto blazino. Prostora super dovolj pa če poceni je blo vse skupaj. Deske za ličnice smo pobrali doma, kupila so se edino vodila za predale in previjalna blazina, aja pa ročaji seveda. Ko smo se nehali tako previjat, smo pa enostavno dali tisto polico in blazino dol in ima Tian ta predalnik lepo v svoji sobi. Zdaj jo bomo pač spet premontirali v previjalno mizo. emibu - upam, da te jutri pri božičnih nakupih ne "odnese" preveč , mene je še vsako leto, kljub postavljenemu limitu hahahahaha. Za opremo pa kar nič ne skrbi, še imaš dovolj časa Pa pridna familija, da vama bojo tolk pomagali. Mi imamo zdaj zaključeno 4. faso - notri mormo še stene pokitat (hiša je montažna), pa estrihe je treba še narest in do konca napeljavo za elektriko (ki jo delata moj in njegov kolega štromar). Potem pride na vrsto še barvanje, to bo moje delo pa podi in vsa vrata notranja še je treba izbrat in naročit, pa podstrešje še morva z deskami obit, da bova lahko gor naložla vso odvečno kramo. Zunaj je pa itak še vsa okolica za porihtat... No, če bo vse šlo po sreči in načrtih, bi se nekje čez 2 leti lahko preselili. zivepo - evo, super. Jaz sem 2 dni nazaj jedla golaž, mojmu se ga pa ni luštalo in sem mu naredila pečene klobase in prebranac Vidim, da ste pri vas tudi s pohištvom bolj "praktični". Vse se lahko za nekaj porabi m_o_i - saj previjanje na postli je lahko tudi ok, ampak nekak se mi zdi, da se laže stoji ob previjalni mizi kot pa nekak čepi ob postli. No, jaz sem tak imela očitno najcenej varianto previjalne mize ki pa je izvrstno izpolnjevala svojo funkcijo. Moram pa pripomnit, da si z mojim takrat tudi nisva mogla privoščit otroške postlce s pomičnimi stranicami, tako da so pač te fiksne, samo jogi sem lahko nastavljala na 3 različne višine. In bom tolk komot, da bo tudi drugo dete imelo to postlco Aja m_o_i za seznam - sem iz Slov. Konjic in Trojane se mi zaenkrat tudi najbolj primerne zdijo za naše srečanje. frcefela - ti se kar ne daj motit pri svoji lakoti. Jej! Pa tebi in miški za brcike. Zdaj se bo šele začelo... san - upam, da se ti sin čim prej pozdravi in da bolezni ne ujame kdo drug od vas, da boste lahko šli uživat zimsko idilo. milena2222 - jaz sem kak dan čist brez energije, mi jo moja dva junaka doma pobereta kolker jo še iz službe ostane Kak dan sem pa kot navita. Z likanjem sem pa tudi nekaj strojev v zaostanku, ker tudi rabim, da se spravim zraven. Ampak ko pa, takrat pa res vse polikam Tako da melia za tvojo likarsko voljo hihi. nusi - saj še imaš čas za nabavo, ti zdaj najprej lepo te praznike uživaj. kiku - ja, že včeraj nisem mogla gledat profilov, danes tudi ne dela Pa za danes na morfologiji. zivepo - ja, sem prijavljena. Pa saj tolk blond pa spet nisem no Tudi z ikoncami spodaj mi noče delat, ne vem, kaj je narobe. Me pa itak net nekaj heca, mislim, da je tale službeni računalnik že na praznikih minimiska - kako kaj danes tvoje počutje? Jaz pa zdajle napadem orehov rogljiček in čaj. Prejle sem pojedla pa neko "kučmo", ki jo je sodelavc častu