|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
18.12.2009 10:31:47   
Angel_Tian
melia - včeraj me še ni tolk zeblo, ampak danes je pa že kr brrrrrrrrrrr. Sicer sem v pisarni, ampak ker se nonstop ven in not hodi, mi ves čas tako lepo zračijo, da se sploh ne morem segret user posted image
Jaz sem včeraj za kosilo delala lazanjo, si jo je moj namislu. Itak smo najprej kr po službi šli v malo večjo nabavo fasnge, pol sm mogla pa še to sranje skup pacat, ko nisem mela nobene volje še za kakšno delo user posted image . Bojo pa zato danes po vsej verjetnosti kr skutni štrukli, zabeljeni z ocvirki.

Hmmm, tista 4 leta nazaj, ko sva midva iskala voziček, sva jih šla tudi v avstrijo gledat, ampak so bili precej dražji kot pri nas. Ne vem, kako je zdaj glede cen, izbiro pa imajo ponekod res večjo.

nanny.girll
- uuuuuuuf, ogromna cena za samo previjalno mizo (če pomislim, da sva za dobrih 100€ več kupila celo spalnico). Je pa lepa, tu nimam kaj rečt user posted image No ja, če si lahko privoščiš, je že ok user posted image Midva sva oz meni jo je ati naredu iz ene moževe nizke omare. Višina optimalna, ati mi je potem namesto vrat naredil 3 globoke predalnike in na vrhu je prišraufal gor eno malo večjo ploščo, na katero sem potem dala tisto blazino. Prostora super dovolj pa če poceni je blo vse skupaj. Deske za ličnice smo pobrali doma, kupila so se edino vodila za predale in previjalna blazina, aja pa ročaji seveda. Ko smo se nehali tako previjat, smo pa enostavno dali tisto polico in blazino dol in ima Tian ta predalnik lepo v svoji sobi. Zdaj jo bomo pač spet premontirali v previjalno mizo.

emibu - upam, da te jutri pri božičnih nakupih ne "odnese" preveč user posted image , mene je še vsako leto, kljub postavljenemu limitu hahahahaha.
Za opremo pa kar nič ne skrbi, še imaš dovolj časa user posted image
Pa pridna familija, da vama bojo tolk pomagali. Mi imamo zdaj zaključeno 4. faso - notri mormo še stene pokitat (hiša je montažna), pa estrihe je treba še narest in do konca napeljavo za elektriko (ki jo delata moj in njegov kolega štromar). Potem pride na vrsto še barvanje, to bo moje delo pa podi in vsa vrata notranja še je treba izbrat in naročit, pa podstrešje še morva z deskami obit, da bova lahko gor naložla vso odvečno kramo. Zunaj je pa itak še vsa okolica za porihtat... No, če bo vse šlo po sreči in načrtih, bi se nekje čez 2 leti lahko preselili.

zivepo - evo, super. Jaz sem 2 dni nazaj jedla golaž, mojmu se ga pa ni luštalo in sem mu naredila pečene klobase in prebranac user posted image
Vidim, da ste pri vas tudi s pohištvom bolj "praktični". Vse se lahko za nekaj porabi user posted image

m_o_i
- saj previjanje na postli je lahko tudi ok, ampak nekak se mi zdi, da se laže stoji ob previjalni mizi kot pa nekak čepi ob postli. No, jaz sem tak imela očitno najcenej varianto previjalne mize user posted image user posted image ki pa je izvrstno izpolnjevala svojo funkcijo. Moram pa pripomnit, da si z mojim takrat tudi nisva mogla privoščit otroške postlce s pomičnimi stranicami, tako da so pač te fiksne, samo jogi sem lahko nastavljala na 3 različne višine. In bom tolk komot, da bo tudi drugo dete imelo to postlco user posted image
Aja m_o_i za seznam - sem iz Slov. Konjic user posted image in Trojane se mi zaenkrat tudi najbolj primerne zdijo za naše srečanje.

frcefela - ti se kar ne daj motit pri svoji lakoti. Jej! user posted image
Pa tebi in miški user posted image za brcike. Zdaj se bo šele začelo...

san - upam, da se ti sin čim prej pozdravi in da bolezni ne ujame kdo drug od vas, da boste lahko šli uživat zimsko idilo.

milena2222 - jaz sem kak dan čist brez energije, mi jo moja dva junaka doma pobereta kolker jo še iz službe ostane user posted image Kak dan sem pa kot navita.
Z likanjem sem pa tudi nekaj strojev v zaostanku, ker tudi rabim, da se spravim zraven. Ampak ko pa, takrat pa res vse polikam user posted image Tako da melia user posted image za tvojo likarsko voljo hihi.

nusi - saj še imaš čas za nabavo, ti zdaj najprej lepo te praznike uživaj.

kiku
- ja, že včeraj nisem mogla gledat profilov, danes tudi ne dela user posted image
Pa user posted image user posted image za danes na morfologiji.

zivepo - ja, sem prijavljena. Pa saj tolk blond pa spet nisem no user posted image user posted image user posted image Tudi z ikoncami spodaj mi noče delat, ne vem, kaj je narobe. Me pa itak net nekaj heca, mislim, da je tale službeni računalnik že na praznikih user posted image

minimiska - kako kaj danes tvoje počutje?

Jaz pa zdajle napadem orehov rogljiček in čaj. Prejle sem pojedla pa neko "kučmo", ki jo je sodelavc častu user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.12.2009 10:46:10   
nusi
angel_tian - kaj je jo kučma, js poznam sam uno za na glavo user posted image

Zdejele sem gledala res smo na polno čvekulje, mislm, da smo skor na prvem mestu med ostalimi nosečkami po mescih, Januarke nas mal vodjo, kolk postov bomo mele me do takrat user posted image .

Go majčice user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
18.12.2009 10:47:30   
strelkica
Pozdravljene čvekice!

Saj sploh ne dohajam, imam malega doma, pa nimam toliko dostopa do računalnika, ker so igrice v igri user posted image . Jaz čutim že ornk brce (21 tednov) prve (mehurčke) pa sem čutila pri 17 tednih, sploh zvečer, ko se uležem v posteljo in se umirim, takrat pa pokaže, kdo ima zadnjo besedo in to kar traja, tja do desete, enajste ure, tako da me ne pusti zaspat. Sem nekje brala, da to kaže kakšen bo otrok prve mesece, po aktivnosti. Sem mojmu rekla, da če je to res, da bomo imel večerne fešte. Pa tudi čez dan ni velik pri miru. No za seznamček, naj povem da sem iz Kočevja.
Previjalna mizica: meni pa je všeč ta, ki pride v paketu, če si jo izbereš za novorojenčka, cena pa je 190,00€, mislim da je od Lip Poljčane. Je bele, natur ali pa kombinirane barve.

Papa

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.12.2009 11:07:03   
nanny.girll
men se pa tale previjalna sploh ni zdela tok draga.user posted image za ta denar se mi zdi prou priročna ker ubistvu lahko čist use spravm notr od oblekc do plenic in usega. user posted image user posted image ja finančno bi pa seveda bilo bolj ugodno kej druzga. user posted image

Postlica dejte mi povedat kje v sloveniji se da dobiti kšno fuul lepo postlico in seveda dost ugodno user posted image

ja jz sm tudi za krofe user posted image user posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
18.12.2009 11:10:16   
nusi
nanny.girl - ne jemlji se k srcu naših komentarjev glede cene, a veš vsaka bo verjetno nabavla en kos, za katerega je pripravljena odštet nekaj več evrčkovuser posted image

No, kak krofek bi tut jaz, sem pripravljena it do Trojan user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
18.12.2009 11:10:35   
Angel_Tian
nusi - tudi jaz sem do danes zjutraj poznala samo ono kučmo z glave user posted image
Tole pa je bilo neko okroglo pecivo - 2 plastno testo, vmes vanilijeva krema, na vrhu oblito s čokolado in ob strani tudi krema in posipano s kokosom. Sem iskala na spletni strani te pekarne, da bi vam slikico pokazala, ampak tega nimajo gor. Je dobro, ni pa ne vem kaj...

Da smo take čveke, je meni super. Se tolk zamotim v službi, da skor delat pozabim user posted image

strelkica - ja, saj lip poljčane ima dobre izdelke. Je kvalitetno pohištvo, četudi pa ne najcenejše.

Brcanje pa je pri meni samo občasno nekaj res zelo malega. Kot da bi dete samo spalo in se tu pa tam le malo obrnilo. Pri Tianu je bilo dosti bolj aktivno. Sem pa na začetku 19. tedna. No, saj bo še že ;)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.12.2009 11:28:53   
emibu

angel-tian se bom potrudla da me nebo preveč odneslo sicer mam pa zastavljen limit z odstopanji user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da bom našla kaj pametnega in koristnega=) rada bi prevleke za avto za mojga dragega sam ne preveč dragee pa da bi pasale v avto da nebojo premajhne al pa desetkrat prevelike za bratca bi mu kupila bob pa iščem cenovno ugodnega=/

Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.12.2009 11:29:08   
nusi
angel_tian- sem našla ene slikce, pa ne zgleda slabo vešuser posted image

mi mamo pa dons po službi bowling pa ne vem al bi šla, neki se mi glih ne da

Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.12.2009 11:29:13   
Angel_Tian
nanny-girll - kot je rekla nusi, ne si jemat naših komentarjev k srcu. Važno, da je tebi ta previjalna všeč in da je funkcionalna.
Me smo pač (kot vedno, saj pa vsaka od nas ve, da ne mormo bit tiho user posted image ) izrazle svoja menja in jaz vsaj zase lahko rečem, da takrat, ko sem previjalno "kupovala" enostavno nisem imela denarja (moj je bil brezposeln, jaz pa z minimalnim prihodkom) in tako smo pač namesto nakupa našli drugačno rešitev. Pa tudi priznam, da bi verjetno kako kupla, če bi si jo takrat lahko privoščla. Za zdaj pa lahko rečem, da se mi ne zdi smiselno met "še ene" previjalne, zato bomo kr ono prvo varianto uporabli.

Jaz pač na tole začetno otroško pohištvo gledam bolj tako, da dolgo se ne bo uporabljalo in zato mi je tudi kr malo škoda dat "preveč" denarja za vse to. Enako gledam tudi na cotke za dojenčke. Kaj jim je treba met že v tej cmeravi dobi neke firme oblečene? Drugače pa bo, ko bo recimo Tian v novi hiši dobil svojo novo lepo sobo. Takrat pa bom seveda pripravljena odštet malo več, da bo kvalitetno pohištvo, najbolje tako, ki bo malo "raslo" z njim vred, ker pa spet ne mislim čez 5 let celo novo otroško kupovat.

Sem zabluzla malo ja user posted image pa upam, da katera kaj ne zameri.

Gremo na krofe ja user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 11:32:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.12.2009 11:33:54   
emibu
angel_tian usaj jst v tem izražanju mnenj nisem videla nič slabega tudi če bi midva imela dosti denarja bi seveda kupila use boljše ker pa pač nimama in sva zadovoljna tudi s tem imava bol pocen varianto se pravi predalnik iz otr.sobice seveda vsi smo različni vsi imamo različno finančno stanje sploh pa recesija ženskeuser posted image user posted image morva še use druga nakupit od pohištva do radiatorjev elektrike še neki oknov vrat vhodnih vrat huuuh velik velik je še tega do maja zato nama ne "potegne" neke drage variante zdej nabaulat seveda pa poudarjam če le lahko zakaj pa ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.12.2009 11:35:12   
bubolin
Pozdravljene čvekice.

Se vam samo na hitro javim. Danes sem zelo pridna - že celo dopoldne pospravljam, pa še smrekco moram postavit, da bo malo bolj praznično vzdušje user posted image
Barvar in frcefela - lepa bušija lepa user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem že jedla kučme, noo ja so kar u redu, so pa kar zaj***** za delat - sva jih enkrat z mami delale. So mi krofi bolj všeč user posted image

Nooo zdej pa šibam naprej pospravljat. Paa paa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.12.2009 11:41:20   
Melia
hej, hej

samo na hitro se vam javim ker šibam po nečaka v vrtec....gre lahko po kosilu domov....he,he ga tetika malo razvajauser posted image

in še novica dneva....pred pol urce sem prišla iz razgovora in JJJJAAAAAA, SPREJELI SO ME!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kljub moji nosečnosti so me sprejeli.....je rekla direktorca da sem prava za to delo....da čuti energijo in tako začnem z novim letom delat!!!! še ne dojemam prav, ker sem res tak srečna!!!

vam kaj več zvečer al pa jutri napišem, ker danes imam dan noro zatrpan!

IN HVALA DA STE MI DRŽALE PEST!!!! JE ZELOOOOO POMAGALO!!!

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.12.2009 11:53:38   
Angel_Tian
emibuuser posted image user posted image saj tisti tvoj "limit z odstopanji" mi je najbolj v oči padu user posted image
Me pa veseli, zelo veseli za vaju, da bosta z otročičkom šla čisto na svoje. Tudi jaz na to komaj čakam, čeprav bo malo dlje trajalo. Sem si pa postavla cilj, da se "moramo" preselit v svojo hišo preden gre Tian v šolo. Zdaj bom pa na žalost mogla še kako leto ali dve poslušat taščino otročje pogovarjanje z dojenčkom. Ufff, mi kr slabo postane, ko se spomnim. Ne prenesem te "otroške" govorice, tašča pa jo še pri psičih uporablja in občasno pri Tianu, ki je star 3,5 let.

Točno ja, kaj vi menite o tej "otroški govorici"? Jo prakticirate ali se z dojenčki pogovarjate čisto "normalno"?
Jaz samo čakam, da me bo Tian enkrat vprašal, če babi ne zna govorit user posted image user posted image

nusi - user posted image tebe pa res firbec daje user posted image user posted image Ampak za moj okus te kučme bolje zgledajo, dobre so pa tak tak.
Za bowling pa boš že vidla potem, kake volje boš. Prisilit te že ne morjo ;)

zivepo - ne bit tak požrešna user posted image pa nam vsem lušte delat :P

bubolin - moje stanovanje je tudi za pospravit, prideš? user posted image

melia - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super odlično enkratno user posted image
Me res zelo veseli, da boš lahko šla delat. Ma čestitam, saj kaj drugega ni več za rečt. Le da ti bo še zdravje lepo streglo in da boš uživala teh nekaj mescev v delu.

Punce - opažam, da sem "pretirano" občutljiva postala. Recimo ob novici, da je melia dobla delo, sem dobila kar solzne oči od veselja. In to je za vsako veselo novico tako. Sem noseča? user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.12.2009 11:54:47   
MiniMiska
Melia: user posted image user posted image user posted image  jupiiii, in kaj točno boš delala? Juhuhu, vesela zate!

Bubolin: zelo si pridna.

nusi: pejd na bowling, za zabavo, samo ne ta težkih krogel metat user posted image

jaz pa malo surfam, gledam previjalne... a je katera videla previjalno komodo v wenge barvi? ta bi mi pasala v sobo. Posteljica nama je pa všeč od Lip poljčane Tim z levčkom user posted image  - http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=32 

angel Tian - hvala za vprašanje, počutje tako tako, je pa dobro to, da imam pritisk danes vsaj malo nižji, mogoče so pomagale češnje ali pa misel na krofe user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.12.2009 11:56:49   
kjupi
user posted image a js krofe voham?

Neposredna povezava do sporočila: 4241
18.12.2009 12:07:39   
kiku
Angel_Tian hvala za pikapoke...kdo pa vam je delal montažno? ker tudi midva bova imela montažno hišico, samo še rihtamo papirje...za zdaj sva v mičkenem stanovanjcu, postelja čez celo, še dobro da se tako ljubivauser posted image

Melia pridna si, čestitke!

MiniMiska privošči si kako masažo sproščujočo(beri:vsaj malo erotično) s strani tvojega, pa bo pritisk padel...

krofi? fino, samo jaz se z obale ne premaknem dokler imate po Sloveniji sneg.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
18.12.2009 12:12:55   
m_o_i
Angel_Tian ti si jedla škofofske kape in ne kučme user posted image

melia kongratuliraaaaam user posted image user posted image  vidis, da te je cakalo nekaj boljsega user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 18.12.2009 12:16:21 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
18.12.2009 12:22:23   
m_o_i
za tiste z malo manjsimi sredstvi :

http://www.neckermann.si/artikel/3391611/Ponudba-kompleta

http://www.neckermann.si/artikel/3392618/Kompletna-ponudba-2-delna

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 12:25:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiku)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
18.12.2009 12:35:44   
MiniMiska
zivepo: wenge barva - http://shop.pro-discount24.de/product_info.php?products_id=780 - saj videla si jo že zihr, samo po imenu ti najbrž ni znana. Ker imava v taki barvi pohištvo in v spalnici in v dnevni bi tudi tako previjalno user posted image  najbrž bo to pravi podvig user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
18.12.2009 12:37:07   
kiku
otroška govorica: ne prenesem in sem brala, da celo škodi otroku, ki se nato po nepotrebnem pači in ne govori prav... s svojima nečakoma smo doma vsi govorili "normalno" in sta oba hitro lepo govorila..

kače so mi všeč, miši tudi, moja user posted image pa mi domov z lova prinaša eno in drugo (sicer ne ameriškega goža), če mi uspe kaj rešim iz njenih krempljev..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
18.12.2009 12:39:36   
Angel_Tian
Jao, kak bimbo sem user posted image user posted image tolk sem se veselila, da je melia dobla službo, da niti pomislila nisem za kako delo sploh gre user posted image No, pa saj je mnda takrat omenjala nekaj, da gre za dve podobni zadevci...

minimiska - jaz mislim, da bi ti misel na krofe (ker se bi ti jih tolk zluštalo) kr zvišala pritisk user posted image user posted image Torej je za tvoje boljše počutje poskrbel tvoj dragi in češnje user posted image

kjupi - ja, ko se bomo me najavle na trojane, bodo eno smeno še vmes dali, da nam bojo folgali pečt user posted image

kiku - mah, vedno se zmotim in najprej napišem "kuki" user posted image user posted image (tolk,d a veš, če te bom kdaj preimenovala in pozabla popravit)
...postelja čez celo user posted image user posted image user posted image Dober opis ja.
Nama so delali Pergola, načrt pa nama je prej en drug projektant delal (je delal nekaj časa za marles, potem za owa kustik), ki pa ima zdaj že tudi svoje montažne hiše. Pa bi zdaj dala njemu delat, če bi še lahko izbirala user posted image No, za marles imam po novem tudi ene male veze, če te bo zanimalo ;)
Pa sneg se že topi in v naslednjem letu ga že ne bo več, ko se bomo dobile user posted image

m_o_i - kučma piše na škatli! Torej sem jedla kučme, jasno? user posted image user posted image
Tele zadevce pri Neckermannu si pa dobro našla user posted image

zivepo - nekam "divje" maš ti danes user posted image no, pa vseeo uživaj ;)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
18.12.2009 12:39:46   
bubolin
Melia - bravoooo bravooo čestitam user posted image user posted image user posted image

Minimiška - fuuul lepa pojstelca. Mi je fuul všeč.

Glede otroške govorice - je jaz ne bi preveč prakticirala, čeprav vem, da se bo ziher kdo našel, ki bo tako govoril z otrokom. Kaj čmo...

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
18.12.2009 12:42:51   
Angel_Tian
Uuuuuuuu kiku, če kje najdeš še to napisano, da ta otroška govorica škodi otroku, mi pošlji prosim, da tašči nekam prilepim, da bo vsak dan vidla. Ker mene očitno ne razume, ko jo že nekaj let prosim, naj normalno z otrokom govori user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?