|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
18.12.2009 10:51:41   
bačko
Mony zelo lepa družinica.user posted image user posted image user posted image user posted image
Manna naša je tudi danes prava sitnoba.user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.12.2009 10:51:47   
mini86
js sm ga do zdj vsak dan kopala, edin zadne čase na par dni..mi je pa čudn da una k je rodila na bibaleze je napisala da so ji rekl da nj ga kopa polet dvakrat na tedn pozim pa enkrat..tko da ne vem..kokr se mi zdi..mislm da ti ni treba usak dan kopat..

sm bla pa dons v h&m-u v btc pa nimajo tok izbire kt v v supernovi..majo pa kr znižanja..srajčka pa puloverček čez znižan na mau čez 7 eurov..

sm pa tamaumu kupla v tisti fr.trgovini-tape al...dvoje hlače za 14 eurou-se prav ene so ble 7€ k majo 30% znižanje...se splača mal pogledat

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.12.2009 10:52:29   
MONY25
no, pa še ena od Alexa:

user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.12.2009 10:54:39   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

js sm ga do zdj vsak dan kopala, edin zadne čase na par dni..mi je pa čudn da una k je rodila na bibaleze je napisala da so ji rekl da nj ga kopa polet dvakrat na tedn pozim pa enkrat..tko da ne vem..kokr se mi zdi..mislm da ti ni treba usak dan kopat..

sj zato sprašujem...k mi skor vsaka prav, da ga bl poredko kopajo, sploh pa pozimi...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.12.2009 11:01:47   
mk8
Punce šibam na izpit, držite pesti zame!!!!!!

Tečka user posted image user posted image user posted image  zate in Srečkota!!

Se zvečer kaj oglasim, lep dan vsem

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.12.2009 11:07:59   
mini86
ja js tud kerokol poznam ga redko kopa oz bol redko od mene..polet mi je pasal ga usak dan kopat..zdj ga pa res bol maukrat..kokr je..enkrat vsak an par dni zapored učasih pa 3 dni ne..kokr je..ker ponavad sva pr tašči do ene 21h na obisku-sosednja bajta in pol ga sam previjem , oblečem, mu dam jest in brez (VEČJEGA) problema zaspi..in zaenkrat mi tko ustreza..

a si vaši sončki tud manejo ful oči-ampak ko že spijo..nš že rečmo slabe 5 minut spi in pol se kr neki spomne in si začne mant oči in pol še duda vn in pol itak jok..in to kr ene parkrat predn zaspi ornk..seveda to dela vse z zaprtimi očmi..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.12.2009 11:21:19   
Hanuši
mk8, evo bom cel dopoldan stiskala. Znanje že imaš, ampak malo sreče pa vseeno rabiš. 1000 user posted image   za srečo.

tečka, upam, da se bo izšlo po najboljšem scenariju user posted image user posted image .

Kar se kopanja tiče, sem ga jaz poleti vsak dan, vendar samo 1x na teden z milom, ker jim preveč izsuši kožo. Sedaj ga pa 2x na teden in sicer 1x z milom, 1x pa z oljčkom. Ostale dni mu pa s krpico umijem obraz, vrat , nogice, rokice pa vedno z milom, ker so roke več v ustih, kot pa kje drugjeuser posted image

MONY ful cortkana družinica ste user posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.12.2009 11:23:16   
mini86
hanuši kako umiješ z oljčkom..a v vodo daš oljček al kako..

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.12.2009 11:24:21   
bačko
Jaz jo kopam vsaki drugi dan.v banjo ji dam malo peneče kopeli za dojenčke.Drugače pa jo v nedeljo z milom umijemo.
Smo pa jo zadnjič dali kopati v veliko banjo in v fliperja noter in je full uživala.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.12.2009 11:28:10   
Hanuši
ravno tako kot z milom, v banjico stisnem olje, da potem notri čofota. Ker ta olja so tudi čistilna.

Aja, kakšno imate pa ve kaj kopalnico po kopanju? Pri nas je kot vesoljni potop. Tok uživa v vodi in brca ter šprica, da je čisto resno 1/3 vode potem zunajuser posted image . Moj ne more verjet, da tok majhen človeček, lahko tako poplavo naredi.

Ja bačko, saj jaz milo mislim penečo kopel. Jaz ga nič več zunaj ne namilim, ampak kar kopel v banjo in ga potem v vodi masiram.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 18.12.2009 11:30:57 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.12.2009 11:30:43   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Živjo, punce.
S Srečkom smo od pediatra. Pri nas -13 stopinj. Pediatrinja pravi, da je to res a. dermatitis in smo dobili napotnico za alergologa in pa eno kremo, ki jo je treba varčno nanašati, ker tanjša kožouser posted image .

Ste mogoče tudi vi dobili Diprogento? Ker to smo dobili mi, ampak sem nehala mazat, ker so mi vsi rekli, da je preveč agresivna in da naj grem raje na posvet k dermatologu...baje da dermatologi to kremo odsvetujejo...no saj ne vem, mogoče maš pa ti kakšno drugouser posted image Držim pesti, da se stanje izboljša...jaz sem po nasvetu ene P začela mazat kar z Bepanthenom in od takrat je precej bolje (tako kot pri Bjondi). Saj verjetno si s tem že poskusila, ne?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.12.2009 11:31:58   
mini86
a to po kej drsi k jih je treba držat..
najbol nerazumljivo se mi pa zdi k prodajajo ne vem kok igrač za v vodo ampak nobena ne plava..vse se prevrnejo na bok..edin enga raka mamo in zarad klešč pol plava naravnost..to z oljem bom pa probala..ker verjetno pol ne rabš nč mazat ane..

< Sporočilo je popravil mini86 -- 18.12.2009 11:32:54 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.12.2009 11:38:19   
Hanuši
ja mini drsi pa kar dobro user posted image . Jaz ga moram kar konkretno držat, glede na to kok nori v vodi. Ne ni potrebno potem nič mazat.

Sem pa že par člankov zasledila, kjer, če je kožica normalna, odsvetujejo mazanje z raznimi mleki in losioni. Jaz sicer uporabljam Weledo in Mustelo, sta obe brez parabenov, ga pa do sedaj še nisem nikoli namazala, razen seveda po obrazu. Verjetno tudi oljna kopel k temu pripomore. Seveda je pa tut ful člankov na to, da olje zapira pore..., kar pomeni, da se nam mamicam lahko samo še zmeša od vseh takih in drugačnih informacijahuser posted image

Pri nas pa samo morska zvezda plava, samo se že zaradi oblike ne more prevrnituser posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 18.12.2009 11:39:22 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.12.2009 11:45:45   
bačko
Jaz Lore z ničem ne mažem.
Hanuši kakšno olje pa uporabljaš?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.12.2009 11:46:24   
mini86
k se spomnm nazaj..vsi so govoril da takoj ko rodiš dojenček tooook diši..in prav spomnem se ko so mi ga še vsega toplega dal v naročje da sem prvo ful vohala..no pa ni blo nčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugi dan pa ko ti ga umijejo in namažejo z oljčkom bubchen....takrat sem ga pa cel dan vohala..še zdj če dobr pomislm mam ta vonj v nosu..no in doma sem ga zarad spominov zelo dolgo časa mazala s tem oljčkom...dokler nismo kupil od johnsona.uno za lahko noč..tista pa tud noro diši..no in še zdj k mi zapaše ga včasih zvečer al pa zjutri namažem s tem oljčkom in se kr topim zravn njegauser posted image
zgleda pa nima tok občutljive kože..ga pa predno gremo vn al pa tud gdaj zjutri namažem z becutanom (ta vonj me pa spominja še ko sem jaz hodila v vrtecuser posted image ) al pa od milerja za obraz..
sm pa kupla polet za na morje kremo od mustele in sm ga celo dvakrat namazala..tko da upam da bo drugo leto še dobra k mi jo je škoda celo stran vršt k ni bla glih pocen..

tole z kopeljo pa definitivno probam..

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.12.2009 12:18:01   
Hanuši
bačko, od Welede ognjičevo za dojenčke in otroke, evo tole

http://www.zazdravje.net/kje_se_dobi.asp?kat=31&prod=54

S tem oljem sem si v nosečnosti tudi trebuh mazala, res je super.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 18.12.2009 12:19:34 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.12.2009 12:27:37   
manna
Mi pa našo čmrliko kopamo vsak dan. In tudi pri nas pride cela poplava, igračke se pa itak vse potopijo, tko da tud jaz ne vidim smisla v njih. Uporabljamo pa sproščujočo kopel od mustele s čistilnim mlekom, ampak dostkrat pa samo vodo.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.12.2009 12:30:00   
Hanuši
evo tole sem še našla, po moje mora biti super

http://www.zazdravje.net/kje_se_dobi.asp?kat=31&prod=57

Ker midva imava od Mustele Cold kremo, pa nisem zadovoljna, mu naredi suho kožico

za kremno kopel pa uporabljava tole

http://www.zazdravje.net/kje_se_dobi.asp?kat=31&prod=51

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 18.12.2009 12:35:15 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.12.2009 13:01:29   
bačko
Hanuši hvala.To kolekcijo pa prodajajo v DM če se ne motim.Bom šla danes pogledat.
Mi Lora danes štrajka z spanjem.Spi po 30 minut.Zdajle bova jedli kosilo.Korenje,grah in krompir.Potem ko pride pa možek pa gremo k tašči in greva midva potem z možem v nabavo.Onidve pa se bosta malo čuvali pri babici in dediju.Pa še avtosedež greva kupiti za Loro.user posted image Aja pa na krst jo prijaviti.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.12.2009 13:03:26   
Hanuši
jebuser posted image , Binetu je temp. spet narasla na 39. Tko, da smo že sirup vzeli. Kdaj se bo to stabiliziralo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.12.2009 13:04:17   
bačko
Joj bogi Bine!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo!Kaj pa če bi mu svečko dala?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.12.2009 13:13:58   
mini86
bačko na pozabi roj.lista in pa družinske knjižiceuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.12.2009 13:22:44   
Hanuši
Kakšna je pa razlika med svečko in sirupom? Pri Hani vem, da smo ji dali takrat, ko je bila 40 in sirup ni prijel

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.12.2009 13:26:24   
bačko
Svečka naj bi prej prijela.Vsaj tako je meni P rekla.
Mini hvala!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.12.2009 13:28:12   
Naty*Taja
Hojla punce - jaz vas ne folgam, zato veliko tudi ne preberem. Enostavno ni časa!
Za seznamček: pri 6 m je naš Urban velik 70 cm in tehta 9270g. Večinoma se samo še dojiva, kak obrok, dva na dan pa dobi tudi kaj drugega. Zaenkrat je to po njegovi želji zgolj par žličk, tako, da se še kr malo razvajam. Ne kuham mu posebej, ampak za nas naredim tako, da lahko tudi njemu dam. Drugače pa naš mali že čisto samostojno sedi (to pomeni, brez opore in se ne prekucne na stran ali nazaj.čisto lepo lovi ravnotežje) Proti prvimadvema je to ful hitro. Pa iz hrbta na trebuh se tudi že prevali ,kontra pa še ni pogruntal. Se pa že z bratrancem kregata za isto igračo in ponavadi zmaga močnejši in borbenejši...to je naš.(se vidi, da je tretji user posted image ) Zobkov še ni na spregled, čeprav jih čakamo že vsaj kake 4 mesece. user posted image

Marcel je tudi meni lepo ime...saj je naš taprvi dobil tako ime! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Ja, dojenje....Danes je ves dan zavračal joško.

Pri našem taprvem je blo isto in kmalu sem ugotovila zakaj...bila sem spet noseča! user posted image Pa ravno nekje v teh mesecih, kot so naši zdaj stari...

Se še kej pišemo...že morem it!!

MONTIGNAC

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.