|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
18.12.2009 8:31:37   
Ajvy
Draga MAti........

zaradi tebe sem tu...
zaradi tebe sem jaz....
zaradi tebe imam obraz.....
želim si da te ne boli
želim si je tam kjer si lepo in toplo....
želim si ,da si mirna in zadovoljna....
upam,da nas gledaš....
upam,da nas vidiš....
upam,da si ponosna name.....

ker jst sem nate....

VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si..........

jst

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.12.2009 8:32:21   
sunny24
Jutro!
Naša nočka...Če bi šla jst prej spat bi bla super! user posted image user posted image user posted image   Se je zbudila ob 5h, jedla in pol nevem kaj študirala do 6h ko je končno nazaj zaspala do 8h. Jst sem šla spat pa ob 1:30...Naravni talent! user posted image user posted image user posted image   Zdej je Gaja že pojedla svoj čokolino, zdej sm pa jst na vrsti.

claud, upam, da Larissa res ni kej dobila! user posted image user posted image user posted image

ursa, ku ti rata ob tej uri pospravljat stanovanje...Jst nism sposobna še sama sebe skupi spravt, ne pa da bi še pospravlala.

Ne vem, ne delajo še vsi možgani...Pridem malo bol pole k se zložim! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.12.2009 8:32:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy user posted image user posted image user posted image  da tko lepo shajate z dvema majhnima  puncamauser posted image

sej ne vedno vešuser posted image user posted image user posted image ...včasih je tak kaos...ampak je pa fino.....princeske moje...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.12.2009 8:33:30   
sunny24
ajvy  user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.12.2009 8:53:10   
Onasiss
ajvy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam že solzne učke......navsezgodaj.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.12.2009 8:54:18   
Onasiss
Dobro jutro...
spali zanič... od 1-3 jok, jamranje...potem sem namazala s calgelom  je bilo še pol ure kriza potem pa kot bi en odseku...nič....spanje do jutra....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.12.2009 8:59:48   
piskot
koliko cvekate, ni sans da vse preberem. v glavnem martin ima skrlatinko, dobili ab, moral bi pocivat, pa je vse prej kot to.
ne smemo ven, ana ima vneto oko, tamal je ziv ko user posted image , meni se user posted image .
se javim ob priliki.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.12.2009 9:06:21   
sjmm
Dobro juto!

Mi imeli spet tak serasto noč....se je mal pred 3 namenu, da bo jedu pol je bil pa kr pokonc kako uro in pol, pa sploh ni velik spal čez dan...no, zdej je pa zjutri mal potegnu.user posted image

z mojim še zmer nisva pršla vkup glede kuhne...itak...en dan ima pol ure cajta, drgug dan 2 uri...sej ni čudn d se nič ne premakne...upam, da Onassis ne bo kap  če dans res prideuser posted image user posted image user posted image

joj, ste natipkale..grem mal bratuser posted image

urša...helov...kej si pa zvečer tekala??? Si bila pogrešana!!user posted image

ej, našga user posted image je že povsod polno, pol pa vrata zapiram, pa mu ni všeč..bi šel mal v otroško in mal v kopalnico raziskvatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.12.2009 9:14:57   
Čebel@
jutro......

Hana se je ponoči oglašala za dudo,pa sem se naredila da ne slišim,tko da je moral moj ustajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.12.2009 9:18:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Draga MAti........

zaradi tebe sem tu...
zaradi tebe sem jaz....
želim si da te ne boli
upam,da nas gledaš....
upam,da nas vidiš....

ker jst sem nate....

jst

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo si napisala.... jokam s tabo in varjamem, da je zelo ponosna nate in na tvojo družinouser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.12.2009 9:19:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Draga MAti........

zaradi tebe sem tu...
zaradi tebe sem jaz....
želim si da te ne boli
upam,da nas gledaš....
upam,da nas vidiš....

ker jst sem nate....

jst

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo si napisala.... jokam s tabo in varjamem, da je zelo ponosna nate in na tvojo družinouser posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.12.2009 9:23:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro!
Naša nočka...Če bi šla jst prej spat bi bla superuser posted image user posted image user posted image   Se je zbudila ob 5h, jedla in pol nevem kaj študirala do 6h ko je končno nazaj zaspala do 8h. Jst sem šla spat pa ob 1:30...Naravni talentuser posted image user posted image user posted image   Zdej je Gaja že pojedla svoj čokolino, zdej sm pa jst na vrsti.

claud, upam, da Larissa res ni kej dobila! user posted image user posted image user posted image

ursa, ku ti rata ob tej uri pospravljat stanovanje...Jst nism sposobna še sama sebe skupi spravt, ne pa da bi še pospravlala.

Ne vem, ne delajo še vsi možgani...Pridem malo bol pole k se zložim! user posted image

se morem kej, da se iz srca ne nasmejimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.12.2009 9:23:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

koliko cvekate, ni sans da vse preberem. v glavnem martin ima skrlatinko, dobili ab, moral bi pocivat, pa je vse prej kot to.
ne smemo ven, ana ima vneto oko, tamal je ziv ko user posted image , meni se user posted image .
se javim ob priliki.

soseda je imela prejšni teden škrlatinko.... sem bla pripravljena, da jo dobimo tudi mi ker je blo kar nekaj v vrtcu škrlatinke no za nameček smo bili še en dan pri sosedi ko so se začeli izpuščajčki .....

hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.12.2009 9:23:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro......

Hana se je ponoči oglašala za dudo,pa sem se naredila da ne slišim,tko da je moral moj ustajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi2 se včasih oba delava da ne slišma in tamal pol nazaj zaspi.... al pa jo sam najde ker ima ene 3 v posteljci in kakšne je vedno pri rokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.12.2009 9:24:05   
Jutta
Ajvy - tvoja mami gotovo bdi nad tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piskot - a pol pa niso norice? A je škrlatinka tudi nalezljiva? Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.12.2009 9:27:11   
Katjusa
evo nekaj o škrlatinki http://www.bambino.si/skrlatinka

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.12.2009 9:28:56   
claud

Draga MAti........

zaradi tebe sem tu...
zaradi tebe sem jaz....
želim si da te ne boli
upam,da nas gledaš....
upam,da nas vidiš....

ker jst sem nate....

jst

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.12.2009 9:29:00   
Jutta

jutro......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi2 se včasih oba delava da ne slišma in tamal pol nazaj zaspi.... al pa jo sam najde ker ima ene 3 v posteljci in kakšne je vedno pri rokiuser posted image user posted image user posted image

Naš Vid pa ko se odloči, da se bo oglasil, je to takšen glasuser posted image user posted image user posted image user posted image Je še pediatrinja rekla, da to je pa težko poslušat. Tudi v bolnici so rekli, da je najbolj glasen. Pa res so imeli drugi malčki proti njemu takšne mile glaske, kljub temu da se je slišalo, da res iskreno jokajouser posted image Sredi noči Vida poslušat... ni šans... po moje bi imeli po par nočeh takoj sosede na vratih... To bo ziher glas za operne arijeuser posted image user posted image user posted image Jojmene, če bo imel posluh po svojem očetuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
18.12.2009 9:29:20   
sjmm

Draga MAti........

zaradi tebe sem tu...
zaradi tebe sem jaz....
želim si da te ne boli
upam,da nas gledaš....
upam,da nas vidiš....

ker jst sem nate....

jst

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...zelo lepo, se vidi, da si imela rada mami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj še naprej lepo pazi na vas dan za dnem!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 9:31:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
18.12.2009 9:35:24   
Katjusa
kolumbo dej tvojga mal k nam pošl.... jst nimam časa..... pa še benija imam zraven k babike dons ni doma..... in koledarje delam.... pač imamo mini bombo.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
18.12.2009 9:44:51   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro!

Pospravlanje.....mi mamo jutri predbožično generalno čiščenje....ah moj Šime....on bi sam pucal pa ribal......no sej. lepo ga je mati naučilauser posted image .....jst sm si rajš privoščila eno relaksacijo za moj hrbet.....sm v sosednjo vas pelala gor cot, d jih bojo speglal, bom jst ta cajt rajš kavč popeglala.................d bi men tašča al pa mami pospravlale...ni šans.....mami sicer bi, če bi ji rekla, ampak jst če že pucam raj sama pucam, oz prepustim mojemu picajzluuser posted image .

Grem se zdej z legicam pa z Roksotom igrat

Lepo se mejte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj tud kr naprej za Larisso leta pa igrače pospravlja....sta k fotosinteza... ona ven iz škatle, on not....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
18.12.2009 9:49:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro!

Pospravlanje.....mi mamo jutri predbožično generalno čiščenje....ah moj Šime....on bi sam pucal pa ribal......no sej. lepo ga je mati naučilauser posted image .....jst sm si rajš privoščila eno relaksacijo za moj hrbet.....sm v sosednjo vas pelala gor cot, d jih bojo speglal, bom jst ta cajt rajš kavč popeglala.................d bi men tašča al pa mami pospravlale...ni šans.....mami sicer bi, če bi ji rekla, ampak jst če že pucam raj sama pucam, oz prepustim mojemu picajzluuser posted image .

Grem se zdej z legicam pa z Roksotom igrat

Lepo se mejte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj tud kr naprej za Larisso leta pa igrače pospravlja....sta k fotosinteza... ona ven iz škatle, on not....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa skorej živčnega fašem ko se moj loti pospravljanja-zmeraj čist kontra postavi kot je bilo prej,jaz pa ko kar rabim pa iščem ko norauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
18.12.2009 10:06:12   
sjmm
Onassis...si še doma?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
18.12.2009 10:10:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Onassis...si še doma?????

,evo zdele grem.... matr naša je tečna ko user posted image ...sve pol ,ure jedli 2 50g skutici.... te pokličem k bom na poti...

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?