Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:31:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Draga MAti........ zaradi tebe sem tu... zaradi tebe sem jaz.... zaradi tebe imam obraz..... želim si da te ne boli želim si je tam kjer si lepo in toplo.... želim si ,da si mirna in zadovoljna.... upam,da nas gledaš.... upam,da nas vidiš.... upam,da si ponosna name..... ker jst sem nate.... VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si.......... jst
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:32:21
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša nočka...Če bi šla jst prej spat bi bla super! Se je zbudila ob 5h, jedla in pol nevem kaj študirala do 6h ko je končno nazaj zaspala do 8h. Jst sem šla spat pa ob 1:30...Naravni talent! Zdej je Gaja že pojedla svoj čokolino, zdej sm pa jst na vrsti. claud, upam, da Larissa res ni kej dobila! ursa, ku ti rata ob tej uri pospravljat stanovanje...Jst nism sposobna še sama sebe skupi spravt, ne pa da bi še pospravlala. Ne vem, ne delajo še vsi možgani...Pridem malo bol pole k se zložim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:32:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy da tko lepo shajate z dvema majhnima puncama sej ne vedno veš ...včasih je tak kaos...ampak je pa fino.....princeske moje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:33:30
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:53:10
|
|
|
|
Onasiss
|
ajvy..... Imam že solzne učke......navsezgodaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:54:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro... spali zanič... od 1-3 jok, jamranje...potem sem namazala s calgelom je bilo še pol ure kriza potem pa kot bi en odseku...nič....spanje do jutra....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 8:59:48
|
|
|
|
piskot
|
koliko cvekate, ni sans da vse preberem. v glavnem martin ima skrlatinko, dobili ab, moral bi pocivat, pa je vse prej kot to. ne smemo ven, ana ima vneto oko, tamal je ziv ko , meni se . se javim ob priliki.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:06:21
|
|
|
|
sjmm
|
Dobro juto! Mi imeli spet tak serasto noč....se je mal pred 3 namenu, da bo jedu pol je bil pa kr pokonc kako uro in pol, pa sploh ni velik spal čez dan...no, zdej je pa zjutri mal potegnu. z mojim še zmer nisva pršla vkup glede kuhne...itak...en dan ima pol ure cajta, drgug dan 2 uri...sej ni čudn d se nič ne premakne...upam, da Onassis ne bo kap če dans res pride joj, ste natipkale..grem mal brat urša...helov...kej si pa zvečer tekala??? Si bila pogrešana!! ej, našga je že povsod polno, pol pa vrata zapiram, pa mu ni všeč..bi šel mal v otroško in mal v kopalnico raziskvat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:14:57
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro...... Hana se je ponoči oglašala za dudo,pa sem se naredila da ne slišim,tko da je moral moj ustajat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:18:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Draga MAti........ zaradi tebe sem tu... zaradi tebe sem jaz.... zaradi tebe imam obraz..... želim si da te ne boli želim si je tam kjer si lepo in toplo.... želim si ,da si mirna in zadovoljna.... upam,da nas gledaš.... upam,da nas vidiš.... upam,da si ponosna name..... ker jst sem nate.... VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si.......... jst ajvy tako lepo si napisala.... jokam s tabo in varjamem, da je zelo ponosna nate in na tvojo družino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:19:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Draga MAti........ zaradi tebe sem tu... zaradi tebe sem jaz.... zaradi tebe imam obraz..... želim si da te ne boli želim si je tam kjer si lepo in toplo.... želim si ,da si mirna in zadovoljna.... upam,da nas gledaš.... upam,da nas vidiš.... upam,da si ponosna name..... ker jst sem nate.... VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si.......... jst ajvy tako lepo si napisala.... jokam s tabo in varjamem, da je zelo ponosna nate in na tvojo družino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:23:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Naša nočka...Če bi šla jst prej spat bi bla super! Se je zbudila ob 5h, jedla in pol nevem kaj študirala do 6h ko je končno nazaj zaspala do 8h. Jst sem šla spat pa ob 1:30...Naravni talent! Zdej je Gaja že pojedla svoj čokolino, zdej sm pa jst na vrsti. claud, upam, da Larissa res ni kej dobila! ursa, ku ti rata ob tej uri pospravljat stanovanje...Jst nism sposobna še sama sebe skupi spravt, ne pa da bi še pospravlala. Ne vem, ne delajo še vsi možgani...Pridem malo bol pole k se zložim! se morem kej, da se iz srca ne nasmejim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:23:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot koliko cvekate, ni sans da vse preberem. v glavnem martin ima skrlatinko, dobili ab, moral bi pocivat, pa je vse prej kot to. ne smemo ven, ana ima vneto oko, tamal je ziv ko , meni se . se javim ob priliki. soseda je imela prejšni teden škrlatinko.... sem bla pripravljena, da jo dobimo tudi mi ker je blo kar nekaj v vrtcu škrlatinke no za nameček smo bili še en dan pri sosedi ko so se začeli izpuščajčki ..... hitro se pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:23:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro...... Hana se je ponoči oglašala za dudo,pa sem se naredila da ne slišim,tko da je moral moj ustajat mi2 se včasih oba delava da ne slišma in tamal pol nazaj zaspi.... al pa jo sam najde ker ima ene 3 v posteljci in kakšne je vedno pri roki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:24:05
|
|
|
|
Jutta
|
Ajvy - tvoja mami gotovo bdi nad tabo Piskot - a pol pa niso norice? A je škrlatinka tudi nalezljiva? Drži se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:28:56
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Draga MAti........ zaradi tebe sem tu... zaradi tebe sem jaz.... zaradi tebe imam obraz..... želim si da te ne boli želim si je tam kjer si lepo in toplo.... želim si ,da si mirna in zadovoljna.... upam,da nas gledaš.... upam,da nas vidiš.... upam,da si ponosna name..... ker jst sem nate.... VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si.......... jst
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:29:00
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro...... Hana se je ponoči oglašala za dudo,pa sem se naredila da ne slišim,tko da je moral moj ustajat mi2 se včasih oba delava da ne slišma in tamal pol nazaj zaspi.... al pa jo sam najde ker ima ene 3 v posteljci in kakšne je vedno pri roki Naš Vid pa ko se odloči, da se bo oglasil, je to takšen glas Je še pediatrinja rekla, da to je pa težko poslušat. Tudi v bolnici so rekli, da je najbolj glasen. Pa res so imeli drugi malčki proti njemu takšne mile glaske, kljub temu da se je slišalo, da res iskreno jokajo Sredi noči Vida poslušat... ni šans... po moje bi imeli po par nočeh takoj sosede na vratih... To bo ziher glas za operne arije Jojmene, če bo imel posluh po svojem očetu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:29:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Draga MAti........ zaradi tebe sem tu... zaradi tebe sem jaz.... zaradi tebe imam obraz..... želim si da te ne boli želim si je tam kjer si lepo in toplo.... želim si ,da si mirna in zadovoljna.... upam,da nas gledaš.... upam,da nas vidiš.... upam,da si ponosna name..... ker jst sem nate.... VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si.......... jst ajvy tako lepo si napisala.... jokam s tabo in varjamem, da je zelo ponosna nate in na tvojo družino ajvy...zelo lepo, se vidi, da si imela rada mami... naj še naprej lepo pazi na vas dan za dnem!!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2009 9:31:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:35:24
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo dej tvojga mal k nam pošl.... jst nimam časa..... pa še benija imam zraven k babike dons ni doma..... in koledarje delam.... pač imamo mini bombo.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:44:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro! Pospravlanje.....mi mamo jutri predbožično generalno čiščenje....ah moj Šime....on bi sam pucal pa ribal......no sej. lepo ga je mati naučila .....jst sm si rajš privoščila eno relaksacijo za moj hrbet.....sm v sosednjo vas pelala gor cot, d jih bojo speglal, bom jst ta cajt rajš kavč popeglala.................d bi men tašča al pa mami pospravlale...ni šans.....mami sicer bi, če bi ji rekla, ampak jst če že pucam raj sama pucam, oz prepustim mojemu picajzlu . Grem se zdej z legicam pa z Roksotom igrat Lepo se mejte. Moj tud kr naprej za Larisso leta pa igrače pospravlja....sta k fotosinteza... ona ven iz škatle, on not....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 9:49:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro! Pospravlanje.....mi mamo jutri predbožično generalno čiščenje....ah moj Šime....on bi sam pucal pa ribal......no sej. lepo ga je mati naučila .....jst sm si rajš privoščila eno relaksacijo za moj hrbet.....sm v sosednjo vas pelala gor cot, d jih bojo speglal, bom jst ta cajt rajš kavč popeglala.................d bi men tašča al pa mami pospravlale...ni šans.....mami sicer bi, če bi ji rekla, ampak jst če že pucam raj sama pucam, oz prepustim mojemu picajzlu . Grem se zdej z legicam pa z Roksotom igrat Lepo se mejte. Moj tud kr naprej za Larisso leta pa igrače pospravlja....sta k fotosinteza... ona ven iz škatle, on not.... jaz pa skorej živčnega fašem ko se moj loti pospravljanja-zmeraj čist kontra postavi kot je bilo prej,jaz pa ko kar rabim pa iščem ko nora
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 10:06:12
|
|
|
|
sjmm
|
Onassis...si še doma?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 10:10:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Onassis...si še doma????? ,evo zdele grem.... matr naša je tečna ko ...sve pol ,ure jedli 2 50g skutici.... te pokličem k bom na poti...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?