Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 9:49:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Mi smo pa mislili jutri it zjutraj k mojim na primorsko pa ne vem če ker bo jutri snežilo ,pa tko sm se veselila,sva hotla it še za avto pogledat.Če ne jutri pa v četrtek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 9:50:55
|
|
|
|
šivilja
|
Da mal povzamem Tanja - za toplice ful hvaljo Vivat v Moravskih Majana bravo za škornje. Jaz tudu spet čakam zelenjavo. MoraŠ imet pa čudežno taško, da vse to prenese. Meni bi tudi kdaj prav prišla H. uček ni dosti bolje po dveh dneh ab. Sem klicala P. pa je rekla počakat do pon. Sam to je tri dni, pa jasno si je prenesla še na drugo stran. Pa v pon mi čisto nič ne paše, ma mož 40 let in mamo žurko pa ne bi okol dohtarjev letala. Ja pa čez vikend moram štiri torte dokončat. Danes je prišel parketar za našo predsobo - je rekel ob osmih in ko se ob pol osmih skobacam iz postelje, vsa neprespana (H. mi je visela na ... celo noč) ga zaslišim na podestu, kako se pogovarja s tastom. Še dobro, da je bil tast že pokonci in oblečen, pa še vse je že umaknil. Zdaj seveda veselo žagajo in tolčejo in H. ne more zaspat pa že čist je tečna. Jaz sem imela zlato taščo (je že pokojna) in tudi tast ni slab, ampak še vedno pride do občasnih napetosti, ker smo v isti hiši (pa še njegova je). Tako da mora biti res grozno, če si skupaj z nekom ki nagaja in je nemogoč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 9:51:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, kako si vedla Nism vedla da imamo takooo umazano da bom celo LJ zamedla Zdele sem pa od dragega dobila mejl Vsebina: Dear Madam or Sir, Merry chrismas and happy new year! Best regards, tapatapata
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 18.12.2009 9:53:13 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 9:53:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, škoda. Sem mislila da bom lahko kje kupila to krasoto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 9:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
flaška
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:03:22
|
|
|
|
Dudica1
|
nič grem se jaz polepšat...by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:16:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* flaška Sem v imeniku. Mi avtomatsko pripada voščilo aveš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:21:38
|
|
|
|
KatMat
|
helo...mamo pestro nimam dosti casa...ucer mi je spala samo 2 uri in se to pri meni v narocju....my sister...groza...se mi zdi da jo sedajle njen dragi pelje v polje...vsaj upam ker se ji je utrgal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:22:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat helo...mamo pestro nimam dosti casa...ucer mi je spala samo 2 uri in se to pri meni v narocju....my sister...groza...se mi zdi da jo sedajle njen dragi pelje v polje...vsaj upam ker se ji je utrgal... Nimam besed
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat helo...mamo pestro nimam dosti casa...ucer mi je spala samo 2 uri in se to pri meni v narocju....my sister...groza...se mi zdi da jo sedajle njen dragi pelje v polje...vsaj upam ker se ji je utrgal... ojej ojej, ojej, ojej, ojej, ojej, ojej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:29:57
|
|
|
|
lake
|
Kati joj boga sestrica. Grem pride prjatlca na kofi, Flaška, ti pa nehi pospravljat, ker si zasmetila že celo Ljubljano, je že do nas prnesl.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:31:22
|
|
|
|
šivilja
|
KatMat upam, da se vse srečno konča, sem ravno včeraj razmišljala kako ji kaj gre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:34:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, prav fajn je blo spit pol-pol še enga bom zvečer grem na službeni žur Ja, ja... Sej vem Kronik. itaq vojak žrtvuje srce za domovino... diplomat pa jetra IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa Katmat tudi, kolegica, kam si izginla?? evo me IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej sem odprla rafaelo. Niti enga več ne bo kmal. Čutim. Moj me pa kliče da bo spet mal pozen BV. To itak že vem. a je dobr???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:36:08
|
|
|
|
KatMat
|
ja obupno...upam da bo dons kej dosegu in jo kam peljal...me je moja mami klicala ob sedmih-klici sis cist je fertik... pejd k njej jaz nimam avta.. . klicem njo...sam jok stok...sm nesposobna itd itd...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:38:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
katmat, odličen je. Bil. Upam da zadevo končno rešite. To ne pelje nikamor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:41:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana bravo za škornje. Jaz tudu spet čakam zelenjavo. MoraŠ imet pa čudežno taško, da vse to prenese. Meni bi tudi kdaj prav prišla H. uček ni dosti bolje po dveh dneh ab. Sem klicala P. pa je rekla počakat do pon. Sam to je tri dni, pa jasno si je prenesla še na drugo stran. Pa v pon mi čisto nič ne paše, ma mož 40 let in mamo žurko pa ne bi okol dohtarjev letala. Ja pa čez vikend moram štiri torte dokončat. Meni jo je že pripeljal, mi je ful všeč tale fant (po moje ni dosti starejši od mene ), nas je brez problema našel pa še rekel, da bi prec tukaj živel. Mah, veš... Sej moja taška tut ni Sport Billy torbica, ampak bom mal zategnila pa bo. Sem dobila celo nekej 'božičnice' pa je. A H. spiraš s fiziološko?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:42:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, kako si vedla Nism vedla da imamo takooo umazano da bom celo LJ zamedla Zdele sem pa od dragega dobila mejl Vsebina: Dear Madam or Sir, Merry chrismas and happy new year! Best regards, tapatapata Ah, sej jaz imam tudi, samo se še nisem spravila pospravljat LOL Tale je pa res za strelat. Kaj se naša žival obrača... U, kabel je našel...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:44:12
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja obupno...upam da bo dons kej dosegu in jo kam peljal...me je moja mami klicala ob sedmih-klici sis cist je fertik... pejd k njej jaz nimam avta.. . klicem njo...sam jok stok...sm nesposobna itd itd... Joj boga reva Škoda, ker niste poskušali to že zadnjič, ko smo ti svetovale... Upam da ji bodo lahko takoj pomagali. Vem pa kako se počuti in je to najbolj beden filing, ko veš da je s tabo neki narobe ampak si nemočen...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, prav fajn je blo spit pol-pol še enga bom zvečer grem na službeni žur Ja, ja... Sej vem Kronik. itaq vojak žrtvuje srce za domovino... diplomat pa jetra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva bila zunaj dobro uro. sva se nadihala in prezračila bajto. zdaj pa spat. kr nekaj cvili, upam da je tolk utrujen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:46:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A katmat, odličen je. Bil. Upam da zadevo končno rešite. To ne pelje nikamor IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja obupno...upam da bo dons kej dosegu in jo kam peljal...me je moja mami klicala ob sedmih-klici sis cist je fertik... pejd k njej jaz nimam avta.. . klicem njo...sam jok stok...sm nesposobna itd itd... Joj boga reva Škoda, ker niste poskušali to že zadnjič, ko smo ti svetovale... Upam da ji bodo lahko takoj pomagali. Vem pa kako se počuti in je to najbolj beden filing, ko veš da je s tabo neki narobe ampak si nemočen... sej mi jo skoz prepricujemo da more it pa da naj vsaj kam poklice...sam brez njenega sodelovanja ne gre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:53:37
|
|
|
|
ivanamdb
|
zivjo! jaz sem tukaj nova, mal pozno prihajam, ker ne vem za kaj nikakor ni sla aktivacija in prijava.... ime mi je Ivana, in sem bila skupaj s KatMat v bolnici in tud isti dan rodile! Danica se rodila eno urco prej kot Tija. Zivim (vec al manj...) v Postojni, pa ce je nekdo okrog se lahk kadarkoli najdemo na eno kavico... po pocitnicah ker gremo (moramo) k tasci v italijo.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:57:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb zivjo! jaz sem tukaj nova, mal pozno prihajam, ker ne vem za kaj nikakor ni sla aktivacija in prijava.... ime mi je Ivana, in sem bila skupaj s KatMat v bolnici in tud isti dan rodile! Danica se rodila eno urco prej kot Tija. Zivim (vec al manj...) v Postojni, pa ce je nekdo okrog se lahk kadarkoli najdemo na eno kavico... po pocitnicah ker gremo (moramo) k tasci v italijo.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 10:57:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A katmat, odličen je. Bil. Upam da zadevo končno rešite. To ne pelje nikamor IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja obupno...upam da bo dons kej dosegu in jo kam peljal...me je moja mami klicala ob sedmih-klici sis cist je fertik... pejd k njej jaz nimam avta.. . klicem njo...sam jok stok...sm nesposobna itd itd... Joj boga reva Škoda, ker niste poskušali to že zadnjič, ko smo ti svetovale... Upam da ji bodo lahko takoj pomagali. Vem pa kako se počuti in je to najbolj beden filing, ko veš da je s tabo neki narobe ampak si nemočen... sej mi jo skoz prepricujemo da more it pa da naj vsaj kam poklice...sam brez njenega sodelovanja ne gre Ko si v taki fazi, da se ne zavedaš več, je potrebno osebo 'na silo' odpeljat... Žal drugače ne gre
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?