Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 16.12.2009 19:50:12
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: mika zdaj pa če mi verjameš al ne, računalnik se od takrat več ne vklaplja . ---------------- Jaz verjamem......, ker so zdaj pri Kerensi, baje ! Pa daaaaaaaaj, jaz bom hin
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 16.12.2009 19:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
punce punce punce!!! tuki so resne stvariiiii
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 16.12.2009 19:52:41
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute punce punce punce!!! tuki so resne stvariiiii Pol pa jih naženi, kot sem jih jaz(ma sej ne morem verjet, da to pišem ). Bo kerensin Prisklednik imel družbo
< Sporočilo je popravil mika -- 16.12.2009 19:54:06 >
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 16.12.2009 20:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
sam prvo hocem brezrokavnik pa depilator nazaj!
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jaoooo, mika.....sem naredla, tko kot si ti rekla.....in televizija dela!!!!!niti 1x se vceraj ni preklopila..... DVD se pa bojim probat
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:23:18
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaoooo, mika.....sem naredla, tko kot si ti rekla.....in televizija dela!!!!!niti 1x se vceraj ni preklopila..... DVD se pa bojim probat O kristus.... Miška, zdaj sva že dve zmešani tu gor
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
itak....
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ves kaj je bla fora predvcerajsnjim zvecer???? ok. 9ih....tamala mi spi v kosku. ima oblecenega v blago.... in se kar na 1x zacne baldahincek trest....v bistvu blago od njega se je majalo. in vstanem, pogledam, mala cist nepremicno spi!!!!sem si mislila, eh to je kak prepih, alpa od peci toplota premika. pa mi ni dalo miru in opazujem.... blago na baldahinu se kr maje pa maje.kar fejt. pol pa pogledam se blago, ki je napeto okoli kosare....F******k!!!!!! ciiiiiist pri miru!!!!!pa je samo par cm nizje. pol sem pa v mislih rekla....hahahaha, sj ne morem verjet: stran od mojega otroka in ven iz bajte!!!!! nehalo, in tv dela
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:33:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ves kaj je bla fora predvcerajsnjim zvecer???? ok. 9ih....tamala mi spi v kosku. ima oblecenega v blago.... in se kar na 1x zacne baldahincek trest....v bistvu blago od njega se je majalo. in vstanem, pogledam, mala cist nepremicno spi!!!!sem si mislila, eh to je kak prepih, alpa od peci toplota premika. pa mi ni dalo miru in opazujem.... blago na baldahinu se kr maje pa maje.kar fejt. pol pa pogledam se blago, ki je napeto okoli kosare....F******k!!!!!! ciiiiiist pri miru!!!!!pa je samo par cm nizje. pol sem pa v mislih rekla....hahahaha, sj ne morem verjet: stran od mojega otroka in ven iz bajte!!!!! nehalo, in tv dela A brezrokavnik in depilator je vrnila?
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:37:16
|
|
|
|
mika
|
Ja zdaj pa še DVD preveri. česa se bojiš? Sej je šel
< Sporočilo je popravil mika -- 18.12.2009 8:38:39 >
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:38:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A brezrokavnik in depilator je vrnila? Najbrž se jima je raje odpovedala
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ni vrnila..... grem probat DVD....
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ce me ni nazaj, me je fršlok trofnu...
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
faaaak fak fak fak fakkkkkkkk.....punce jst grem veeeeeeen!!!!!! prisezem na vseh mojih otrocihm da DVD DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! straaaaaah me jeeeee!!!!!!reeees!!!!
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
poooo, shiiiit nooooo.....cela se tresem!!!!
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:42:23
|
|
|
|
mika
|
Aja...a veš ko sem pisala o stolpu s CD-i, ko je dedkova sestrična umrla? Gumb za glasnost je frederbala. Pred dogodkom glasnosti nisi mogel nastavit, če je bil stolp ugasnjen....v prazno se je vrtel. Od takrat pa moram pazit, da ga zavrtim čimbolj v min., ker lahko navrtiš gumb na ful glasno, kljub temu, da je stolp izklopljen.
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Aja...a veš ko sem pisala o stolpu s CD-i, ko je dedkova sestrična umrla? Gumb za glasnost je frederbala. Pred dogodkom glasnosti nisi mogel nastavit, če je bil stolp ugasnjen....v prazno se je vrtel. Od takrat pa moram pazit, da ga zavrtim čimbolj v min., ker lahko navrtiš gumb na ful glasno, kljub temu, da je stolp izklopljen. NEHAJ!!!!!!
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:43:50
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute faaaak fak fak fak fakkkkkkkk.....punce jst grem veeeeeeen!!!!!! prisezem na vseh mojih otrocihm da DVD DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! straaaaaah me jeeeee!!!!!!reeees!!!! Koga te je strah, če si jih pa nagnala...
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vklopim vec DVDja,........a ga kdo rabi????
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:45:39
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne vklopim vec DVDja,........a ga kdo rabi???? A zdaj ko dela, ga pa ven mečeš
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:48:51
|
|
|
|
Colt
|
Miška, polnjena s skuto...predlagam da resno preštudiraš pojav Poltergeista. Sploh ni tako redek, samo marsi kdo noče govorit o tem... G
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa???
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:50:53
|
|
|
|
bori2
|
Jest mam kar kurjo kožo. A ste ve resne, al kako?
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 8:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
bori, prisezem na vsakemu od mojih treh otrok!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?