Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 21:36:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ maja a ne,kok smo čudne, k mamo možnost vse dobit, pa kr naenkrat ni več zanimivo. Men je tud reku, da mi prstan kupi, pa mi kr ni....Ah, čudne smo. Sem šla pa danes gledat, da bi mu srajco kupila in imajo tako škifo robo, da bohpomagej.Kr nek plastičen material, svetleče, adijo pamet Za srajce pa res ne vem, kje se dobijo kvalitetne in lepe... Moj nosi bolj športne, tako da jih vzameva navadno v S'Oliverju...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 21:42:07
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, ko sva midva zbirala srajce so imeli v Sisleyu (la kako se že napiše) najboljše.Tudi obleke so mi njihove ful všeč. Take mladostne. Kaj pa če si zaželim za dedka mraza enga, da bi nam likat hodu? Bi fejst zakurla, da bi mu blo vroče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 21:44:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja, ko sva midva zbirala srajce so imeli v Sisleyu (la kako se že napiše) najboljše.Tudi obleke so mi njihove ful všeč. Take mladostne. Kaj pa če si zaželim za dedka mraza enga, da bi nam likat hodu? Bi fejst zakurla, da bi mu blo vroče Ja super!Pa še nas bi kdaj povabila, k mamo tud cunje za zlikat a veš, sej ne zarad druzga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 21:58:33
|
|
|
|
zoja10
|
packe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:05:18
|
|
|
|
majana79
|
zoja, dej dej, k da ne bi prišla maja, sej to sploh ni slaba ideja pustmo ob strani 'želje'... ampak res, sej bi ti lahko že tako zrihtal kak servis, da ti pride pomagat, sigurno mate tut na vašem koncu to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:07:49
|
|
|
|
tubby
|
sm misla da mate sm ve težave s taščami pol pa doživim tak šok da mi use dol pade, sicer ona ne bo šla na net brat tako kot vaše, ampak itak me hoče pa drgač nadzorovat, pa ne sam to še komandirat!!! In pol k se ji na dam je pa ogenj u strehi. Usak dan se krega s svojim sinom, zdaj k ga ni se hoče pa z mano! pa to svet ni vidu. Zakaj se pol jaz trudim pa jezim na moža kako se usak dan lh kregata, zakaj ne more bit to en normaln življenje. Naj mi še kdo reče amapk jaz že dolg ne jamram čez taščo, še celo pohvalim jo. Res mi pomaga pri otrocih, sm ne vem a ji je to stopilo u glavo al kaj??? ker ve da nimam nobenga druzga?? Moža cel tedn ni, in se je stopnjevalo dokler ni počlo. kako si drzne, pol mi pa še reče naj grem u CERKEV!!! Pa da sem u NJENMU stanovanju??? popokala sm oba otroka ju dala spat, mene je pa kar oblilo kot da nism že dost pretrpela. zakaj jo sploh kam uzamemo sabo, zakaj se ji sploh trudim kdaj ustrežt, a če ji kaj nazaj rečem je pa ne spoštujem? sej ni čudn da je ločena, pa še niti ene prjatlce nima! u vsak naš gib se utila, usako besedo... jutr T pelem u vrtec, m uzamem pa grem k mojim da je vsaj pol dneva ne bom gledala in ne bom se pogovarjala z njo dokler mojga ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:12:20
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby sm misla da mate sm ve težave s taščami pol pa doživim tak šok da mi use dol pade, sicer ona ne bo šla na net brat tako kot vaše, ampak itak me hoče pa drgač nadzorovat, pa ne sam to še komandirat!!! In pol k se ji na dam je pa ogenj u strehi. Usak dan se krega s svojim sinom, zdaj k ga ni se hoče pa z mano! pa to svet ni vidu. Zakaj se pol jaz trudim pa jezim na moža kako se usak dan lh kregata, zakaj ne more bit to en normaln življenje. Naj mi še kdo reče amapk jaz že dolg ne jamram čez taščo, še celo pohvalim jo. Res mi pomaga pri otrocih, sm ne vem a ji je to stopilo u glavo al kaj??? ker ve da nimam nobenga druzga?? Moža cel tedn ni, in se je stopnjevalo dokler ni počlo. kako si drzne, pol mi pa še reče naj grem u CERKEV!!! Pa da sem u NJENMU stanovanju??? popokala sm oba otroka ju dala spat, mene je pa kar oblilo kot da nism že dost pretrpela. zakaj jo sploh kam uzamemo sabo, zakaj se ji sploh trudim kdaj ustrežt, a če ji kaj nazaj rečem je pa ne spoštujem? sej ni čudn da je ločena, pa še niti ene prjatlce nima! u vsak naš gib se utila, usako besedo... jutr T pelem u vrtec, m uzamem pa grem k mojim da je vsaj pol dneva ne bom gledala in ne bom se pogovarjala z njo dokler mojga ne bo Kaj skupaj živite?Zakaj pa naj bi šla v cerkev? tubby skoz eno uho notri in skozi drugo ven.... Jaz vam povem-mrzla pečenka, pa mrzla tašča-to je najbolš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:15:26
|
|
|
|
majana79
|
tubby kera koza... Zdaj se lepo naspi, jutri pa pejta z M. k tvojim pa si odpočij. Njo pa ignoriraj, če mene vprašaš... Veš, veliko jih ravno zato, ker pomagajo pri otrocih, potem misli da si lahko privošči karkoli. Jaz rajši vidim da vse naredim sama, kot pa da mi potem nekdo prikrito servira, češ da mi 'rit odnaša'... Žal so to taki ljudje... Pupe, vas zapuščam. Lepo spite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:16:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj skupaj živite?Zakaj pa naj bi šla v cerkev? tubby skoz eno uho notri in skozi drugo ven.... Jaz vam povem-mrzla pečenka, pa mrzla tašča-to je najbolš Zato jo ima zoja v skrinji No, zdaj pa res grem. Joj, da meni moja reče da MORAM v cerkev, jo bi po moje s taško užgala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:19:11
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tubby kera koza... Zdaj se lepo naspi, jutri pa pejta z M. k tvojim pa si odpočij. Njo pa ignoriraj, če mene vprašaš... Veš, veliko jih ravno zato, ker pomagajo pri otrocih, potem misli da si lahko privošči karkoli. Jaz rajši vidim da vse naredim sama, kot pa da mi potem nekdo prikrito servira, češ da mi 'rit odnaša'... Žal so to taki ljudje... Pupe, vas zapuščam. Lepo spite! Vem pa nimam izbire ker sm ujeta tu, brez službe... moj je zlat k se ji postavi po robu in prav ima, vedno bolj mu dam za prav ko vidim kakšno otroštvo je mel in kako krasen človek je postal, pa kako močen je bil da se je strašem postavil po robu, ker ga nista znala vzgajat. če bi se ji pustil bi bil zdaj podn že Včeraj bi šla če bi lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:19:30
|
|
|
|
zoja10
|
ajoj tuby bogica, pr nas je ista pesem.... prespat morš, kej druzga ti pa najbrž ne ostane dokler jo imaste v bližini... na žalost... aja pa skrinjo nabavi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:22:02
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj skupaj živite?Zakaj pa naj bi šla v cerkev? tubby skoz eno uho notri in skozi drugo ven.... Jaz vam povem-mrzla pečenka, pa mrzla tašča-to je najbolš U crekev k spovedi??? ker je ne spoštujem??? ona pa nikoli ni spoštovala ne staršev, sestre niti taše in tasta k sta držalo njo in otroke gor... pol pa to zahteva od drugih??? toooooooooooo much! Zklala bi kot še nikoli!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:22:48
|
|
|
|
tubby
|
Zaklela mislim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:32:14
|
|
|
|
lake
|
Jst sm z vaje na orkestru, Tajo sm dala spat že ob polosmih, zuni je pa mrzlo k pr norcih. Tubby Likanje sploh ne omenm, ker se kup kr nabira, bo treba res enga najdt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:37:22
|
|
|
|
tubby
|
Grem perspat jutr me čak nov podvig vračam vam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:37:51
|
|
|
|
lake
|
Tale bo moj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:44:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tale bo moj kr imej ga...ni moj tip
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 22:58:46
|
|
|
|
lake
|
A zdej boš pa zbirčna. Važn je da bo zliku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 7:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no mi smo spal za en k.... sam T. je super spal je N. neki zvijal ponoč in nisem spala nič dudi : sta uživala Cristiana: dobr oprav danes z od.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 8:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, no trikrat smo se zbudili, nahranili, odpeljali vmes še T v vrtec, mali palček pa še vedno spi. Zunaj je mraz, ampak nam ne uide. bomo šli bacile zračit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 8:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jutri bo pa snežilooooooo....toooo..me veseli, ker je sobota in se mi ni treba nikamor montirat v nedeljo bomo šli pa v kranjsko goro. se sankat in kopat. potem pa samo še 4krat v službo in vrtec in smo za letos zaključili.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 8:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro, no trikrat smo se zbudili, nahranili, odpeljali vmes še T v vrtec, mali palček pa še vedno spi. Zunaj je mraz, ampak nam ne uide. bomo šli bacile zračit. jz bom tud verjetno šla mal bacile pražit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 8:18:05
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Spali smo tko kot vedno super ...samo danes je bilo premalo,smo včeraj po plesnih malo zabluzili in sva šla spat mal pred 1h Maj spi jaz se pa pripravljam ker grem pol k frizerju ...izbiram frizuro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 8:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
d------jutro! vsem, ki potrebujete, pošiljam en velik in en košek ! majana za škornje! zdaj pa jih dobro nosi (z enakim občutkom, kot si jih kupila)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 18.12.2009 8:19:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Moj pa še 3-krat dela pol smo pa doma vsi skupaj 14 dni...juuupi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?