Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:04:15
|
|
|
|
sonček33
|
mimi, samo da si nazaj..nas je skrbelo špela
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 22:06:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:07:31
|
|
|
|
mimi30
|
v tem času, ko me ni bilo tu gor so mi odobrili 6ur dela, zdaj moram še samo aneks po pošti domov dobit in ga nest na CSD aja in z vrtcem smo se peljali z vlakcem po mestu in voznik je bil oblečen v božička....na službeni zabavi sem bila (na eni malo manjši)....sindikalen dedek mraz je prišel (prinesel še eno veliko plišato živalco).....pod pohorje smo šli pričakat dedka mraza.....pri zagrebu v outletu sem nakupovala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:07:48
|
|
|
|
Jancci
|
Jest pa že skos pravim, da bi bilo eno leto in pol idealno. Mimi WB!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:09:41
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi, samo da si nazaj..nas je skrbelo špela hvala za skrb .....je včasih tolk fajn filing, ko veš da te nekje nekdo pogreša
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:12:09
|
|
|
|
Jancci
|
Mimi je pa Špela ful napredovala. Ko sem jo zadnjič videla (KR) se je po tleh plazila. Bravo!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:12:14
|
|
|
|
sonček33
|
ma sej večinoma se mi zdi, da ni fora služba kot služba, ampak bolj čas ... ker res ostaja malo časa za druženje z otrokom, to pa ni normalno...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:13:25
|
|
|
|
mimi30
|
rdeče pese ne mara....solato moram čist na drobno naseckat pa še takrat ji ne tekne ne vem kaj....malo večjih koščkov solate po moje ni variante, da bi jih pojedla, ker danes je imela košček olupka od jabolke skor celo dopoldne v ustih in ga je vsake tolko mal prestavila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:14:53
|
|
|
|
sonček33
|
punce, do kdaj naj zdaj jaz dajem Lovru AM?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:15:16
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Mimi je pa Špela ful napredovala. Ko sem jo zadnjič videla (KR) se je po tleh plazila. Bravo!!!! ja v tem tednu je imela poskok .....sem bila skoz z njo na tleh, ker ni bilo račkota in je dost vadla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:17:13
|
|
|
|
Ulla80
|
Nevem no, men je 2 let mal preveč. to itak, dlje kt si doma, težje je, sam za otroka bi blo mogoč boljš ma klinc, za mamice sej se mamice težje s tem spopadamo kt otroci mimi končno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:17:18
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 punce, do kdaj naj zdaj jaz dajem Lovru AM? sonček, jaz sem ga dajala nejcu skor do leta in pol
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:18:37
|
|
|
|
Zvezdica
|
končno smo priklopljeniuser posted image ....račko crknil u nulouser posted image . uh bemti no. Skoz sam piz.darije. Sam da ste v redu, ker nas je že skrbelo. Ta humorist je zagotovo brez otrok pa še ful debilen, ker o mastrubaciji v zvezi z otrokom ravno ne razmišljam.user posted image tole si dobr povedala, z enakimi besedami je tole moj povedal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:18:56
|
|
|
|
mimi30
|
ojla ulla ....bučke ....une za luščit (pečene in soljene) sem mislila, ponavad jih v ce na tržnici z lopatko zajamejo in v papirnato vrečko dajo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:18:57
|
|
|
|
Ulla80
|
punce, do kdaj naj zdaj jaz dajem Lovru AM? ma zdej če ne gre v vrtec, bi mu jst kr dajala še...za kuho recimo probaš počasi navadno kravje, sam tist kolkr ga pa količinsko velik spije, kr tko, al pa recimo v kaki kaši, bi pa dajala še am....nej ma otrok mleko tako, kot je primerno zanj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:19:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
ja v tem tednu je imela poskokuser posted image .....sem bila skoz z njo na tleh, ker ni bilo račkota in je dost vadlauser posted image
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:19:35
|
|
|
|
sonček33
|
mimi, hvala za odg ma ker jaz bi ga rada skenslala iz flaše..sam pol tole mleko odpade al kako...al bo potem pač jedel kašo mal kasneje pa nič mleka pred spanjem...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:21:01
|
|
|
|
mimi30
|
uh bemti no. Skoz sam piz.darije. Sam da ste v redu, ker nas je že skrbelo. in to v teh slabih časih ......ta teden naročila sedežno in spalnico
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:21:44
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ojla ulla ....bučke ....une za luščit (pečene in soljene) sem mislila, ponavad jih v ce na tržnici z lopatko zajamejo in v papirnato vrečko dajo o fak kak se jaz režim zdaj bohtenimarad, napiši bučnice drugič no, itak sem jih pojedla ko si napisala z bučkami vred, sem si jaz predstavljala kaj v tem novoletnem duhu ma sej sm čist ubrisana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:21:51
|
|
|
|
sonček33
|
tolk slabi časi, da se tut račkotu ne da delat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:22:40
|
|
|
|
Ulla80
|
n to v teh slabih časih sam res jst sm že mislila da vas je kaka gripa zdelala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:22:54
|
|
|
|
sonček33
|
niia ma ti k si pa dons sama, bi pa lahko klepetala z nami..filme bosta že skup pogledala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:23:35
|
|
|
|
mimi30
|
sonček, lahko mu probaš dat mleko zvečer v lonček, ko še za mizico sedi....pri nas je bilo tako, da smo nejcu pri dveh letih ukinili večerno mleko v flaški in od takrat naprej sploh noče več mleka pit , je pa vse ostale mlečne stvari tako da ni panike
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:25:34
|
|
|
|
mimi30
|
bohtenimarad, napiši bučnice drugičuser posted image se vidi, da že nekaj časa nisem več v ce , še to ne znam več prav povedat.....o đizus kaj bi mi ti prinesla na srečanje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 22:26:20
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 bohtenimarad, napiši bučnice drugičuser posted image se vidi, da že nekaj časa nisem več v ce , še to ne znam več prav povedat.....o đizus kaj bi mi ti prinesla na srečanje zakaj pa misliš da sm te vprašala kje jih želiš (valjam se)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?