Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:16:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:16:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:17:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem vidla, da se menite za kavo ju3. sem pa ravnokar gledala vreme in ju3 napoveduje -8 stopinj tak da, če bo taaaaak mrzlo, naju ne bo.. Ker zmrzneme ah, rina, še noben ni zmrzno, tak da ni straha. Kaj a to pomeni, da ko bo minus neboš šla ven? Just aks, da me nebo spet kira napadla..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:17:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislila sem,da bi se tam dobile,ker jaz mala2 k tašči peljem,pa Rubin je pri Gaji v B.Avta pa nimaš? Ja saj vem kaj si misla. saj mi ni problem pešačit. Samo mraz me moti. Glej saj ni panike. Ne avta pa nimam. Kaj pridem po vaju? Pa ni treba. Hvala drugač. Boma že pripešačla. Te pa te bom domov peljala,ok? Pa ni treba. Hvala vseeno. Sicer pa itak nebi imela voza kam za dat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:17:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič. Mi je vseeno. Itak grem mimo. Vem kje je ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:18:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem vidla, da se menite za kavo ju3. sem pa ravnokar gledala vreme in ju3 napoveduje -8 stopinj tak da, če bo taaaaak mrzlo, naju ne bo.. Ker zmrzneme ah, rina, še noben ni zmrzno, tak da ni straha. Kaj a to pomeni, da ko bo minus neboš šla ven? Just aks, da me nebo spet kira napadla.. Samo res,čuj.Te bi Rusi zaj že pomrli,ko majo -40.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:18:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič. Mi je vseeno. Itak grem mimo. Vem kje je ja.. Pol pa boma lahko šle skup proti mestu.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:19:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič. Mi je vseeno. Itak grem mimo. Vem kje je ja.. Super!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:19:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem vidla, da se menite za kavo ju3. sem pa ravnokar gledala vreme in ju3 napoveduje -8 stopinj tak da, če bo taaaaak mrzlo, naju ne bo.. Ker zmrzneme ah, rina, še noben ni zmrzno, tak da ni straha. Kaj a to pomeni, da ko bo minus neboš šla ven? Just aks, da me nebo spet kira napadla.. Samo res,čuj.Te bi Rusi zaj že pomrli,ko majo -40.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:19:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič. Mi je vseeno. Itak grem mimo. Vem kje je ja.. Pol pa boma lahko šle skup proti mestu. Jaz pa ti prevoz domov ponujam,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:20:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič. Mi je vseeno. Itak grem mimo. Vem kje je ja.. Pol pa boma lahko šle skup proti mestu. itak!! Mogoče pa bom že prej v mestu pa bova lahko šle skupaj do gostilne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:20:24
|
|
|
|
vitabella
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:20:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem vidla, da se menite za kavo ju3. sem pa ravnokar gledala vreme in ju3 napoveduje -8 stopinj tak da, če bo taaaaak mrzlo, naju ne bo.. Ker zmrzneme ah, rina, še noben ni zmrzno, tak da ni straha. Kaj a to pomeni, da ko bo minus neboš šla ven? Just aks, da me nebo spet kira napadla.. ja do -6 naj bi lahko otročki do enega leta naj šli baje,ne?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:21:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,za kafe ju3 je debata.Prideš? ja, ker grem itak v mesto v Cicibana. Ja,jaz sem Kavajo predlagala.To je pri B kafič. Mi je vseeno. Itak grem mimo. Vem kje je ja.. Pol pa boma lahko šle skup proti mestu. Jaz pa ti prevoz domov ponujam,pa to... Pa take... Glej ne obremenjuj se.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:22:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:22:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:22:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo res,čuj.Te bi Rusi zaj že pomrli,ko majo -40. eh oni so druge strukture..... meni so danes ko sem pešačla iz šole skoraj ušesa odpadla...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:22:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m itak!! Mogoče pa bom že prej v mestu pa bova lahko šle skupaj do gostilne se še čujema.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:23:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo res,čuj.Te bi Rusi zaj že pomrli,ko majo -40. eh oni so druge strukture..... meni so danes ko sem pešačla iz šole skoraj ušesa odpadla... Kapo na glavo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:23:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem vidla, da se menite za kavo ju3. sem pa ravnokar gledala vreme in ju3 napoveduje -8 stopinj tak da, če bo taaaaak mrzlo, naju ne bo.. Ker zmrzneme ah, rina, še noben ni zmrzno, tak da ni straha. Kaj a to pomeni, da ko bo minus neboš šla ven? Just aks, da me nebo spet kira napadla.. ja do -6 naj bi lahko otročki do enega leta naj šli baje,ne? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:24:45
|
|
|
|
matcar
|
Tak,sms-ji poslani.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:25:33
|
|
|
|
vitabella
|
ooo sem glih dobla sms, pa me na žalost SPET ne bo. gre moj dragi jutri z mojim avtom v službo, ker je v ponedeljek svojega skup olomil, tako da sem lahko edino pešake kaj ko bi vi meni poslale kake svoje slike, da bi vas lahko videla no saraya ti si tk tam na avatarju ne? sicer sem dans na fb pri matcar gledala srečanje pa probala povezovat obraze, pa sem verjetno itak vse pobrkala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:25:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,sms-ji poslani. pridna
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:27:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ooo sem glih dobla sms, pa me na žalost SPET ne bo. gre moj dragi jutri z mojim avtom v službo, ker je v ponedeljek svojega skup olomil, tako da sem lahko edino pešake kaj ko bi vi meni poslale kake svoje slike, da bi vas lahko videla no saraya ti si tk tam na avatarju ne? sicer sem dans na fb pri matcar gledala srečanje pa probala povezovat obraze, pa sem verjetno itak vse pobrkala Pa daj! Pridem po tebe?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 21:27:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,sms-ji poslani. pridna Hvala,hvala!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.