|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
17.12.2009 13:04:14   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Sem se sekirala na začetku,sam zdej se pa ne več. Sem že povedala da je prvo moje zdravje in zdravje mojega otroka,potem pa vse ostalo. Itak sem bila vedno na razpolago in pridna delavka,se je pa vedelo že od samega začetka,da sem noseča in lahko bi bil že od začetka čisto drugi scenarij. Tak da.....

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Saj to vsem piše na odločbah... kraj bivanja in pa zdravnik je dovoljeno. Ostalo pa te vse lahko ornk po glavi udari, če te kdo vidi in prijavi.

Ne, to ne piše na vseh odločbah. Meni na prvi odločbi, ki sem jo dobila zaradi krvavitev, piše mirovanje in samo odhodi k zdravniku. V tistem času pravnoformalno tudi okrog hiše ali pa na sprehod ne bi smela (pa sem šla, zvečer, ker je bilo to poleti in je bilo še dovolj svetlo - seveda, ko nisem več krvavela in ko mi je to izrecno priporočil tudi G). Nadaljnje odločbe, ki jih imam zaradi pritiska, pa mi dovoljujejo izhode v domačem kraju, kar je smiselno, saj se zelo priporočajo sprehodi in umirjeno gibanje na svežem zraku.

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 17.12.2009 13:05:10 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
17.12.2009 13:19:16   
Isabelle
Js sem dobila odločbo učeri in mi piše samo mirovanje in odhodi k zdravniku.Osebna zdravnica pa mi je rekla da lahko grem na sprehod in se gibljem lahko samo v domačem kraju. Mah, itak samo še danes in jutri, v soboto pa se mi začne porodniška. user posted image

Zdej pečem čokoladno-lešnikove muffine, upam da bojo fini. user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
17.12.2009 13:22:55   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

jaz tud pečem muffine-sam da bojo samo čokoladni,ker te imajo naši najrajš!user posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
17.12.2009 13:35:10   
Isabelle
Js sem vedno do zdej naredila samo čokoladne.Danes sem se pa odločla da sprobam dat še lešnike notr.Poročam kakšni so ko bojo pečeni. user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
17.12.2009 13:35:35   
nikita 33

jaz tud pečem muffine-sam da bojo samo čokoladni,ker te imajo naši najrajš!user posted image

Jaz pa čokoladne piškote user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
17.12.2009 13:51:00   
naja6
Pozdravljene punce,no pa bo šel snegec fuč,kar mi po pravici povedano tudi po eni strani paše,ker se mi res ne da po snegu vozit,če nas slučajnouser posted image prehiti,ker mi je že malo čudno da me že 2 noči zaporedoma šraufa kar konkretno pa trbuh otrdeva,ampak čez dan je pa boljše,no ne vem če se že pripravlja kaj.
Glede zaključkov  v službi,mene tudi niti povabili niso,čeprav moj dela v isti firmi in bi lahko vsaj kaj omenili,sem pa tudi že v porodniški,tak da NAJ KAR UŽIVAJO

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
17.12.2009 14:06:55   
pajcevina
Jst pa še kar delam. Sam zdej se mi pa res že vsak dan vleče....uh...ko teden!

Sej moj me heca, da bom avgusta pa že spet ful pogrešala šolo - no bomo vidli.

Jaz ne bom sedaj nič častila - bo moj potem kaj prinesel, ko rodim (ker sva pri istem delodajalcu). Jutri imamo tudi mi kolektivno fešto, v soboto pa ima mala dedka mraza. Upam, da ostane zdrava do takrat, ker bi mi blo hudo, če bi mogla to zamudit.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
17.12.2009 14:12:10   
Kika99
Živijo punce

Zaradi tehničnih težav (siol internetuser posted image )  me nekaj dni ni bilo na forumu. Se mi je zdelo kot da bi bila odrezana od sveta user posted image .

Jaz sem imela včeraj pregled. Naša punca je že v nizkem startu (obrnjena na glavico in čisto nizko je rekla G da se naj kar začnem pripravljati) . Imamo 3.000g user posted image . Naredili so mi tudi CTG,  vidni so bili popadki vendar ne zadostni, da bi me zadržali. Trebuh mi je zrastel za 5 cm. Plodovnice mam pa malo manj in je rekla da moram spet šteti gibe. Naslednji pregled imam že čez en teden. Zredila sem se za 3 kg v enem mescu user posted image  

Za seznamček : Naslednji pregled in CTG imam 23.12.2009

zdaj vas grem pa še malo za nazaj prebrat user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
17.12.2009 14:17:30   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Ej a katera ve kaj se dogaja s Kiko...je mogoče že rodila...pogrešam jo že nekaj dni...

Ma ja, smo se že spraševale... Pa saj ma od tinncyke številko, menda bi kaj javila, če bi bila akcijauser posted image

Ja itak user posted image , da bi takoj javila tinncyki, če bi bila akcija user posted image user posted image user posted image user posted image  Mam njeno št. shranjeno že kar nekaj časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
17.12.2009 14:19:29   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Ej a katera ve kaj se dogaja s Kiko...je mogoče že rodila...pogrešam jo že nekaj dni...

Ma ja, smo se že spraševale... Pa saj ma od tinncyke številko, menda bi kaj javila, če bi bila akcijauser posted image

Ja itak user posted image , da bi takoj javila tinncyki, če bi bila akcija user posted image user posted image user posted image user posted image  Mam njeno št. shranjeno že kar nekaj časa user posted image user posted image user posted image

o lejo tebeuser posted image user posted image  smo te že pogrešaliuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
17.12.2009 14:19:40   
polho3006
Ej Kika jaz sem pa že mislila da si že šla rodit.

Jaz sem tudi imela večraj CTG in tudi moram šteti gibe. Popodkov pa še ni bilo videti. Me pa danes spet bolijo kolki, križ, štiha me čisto spodaj v trebuhu, tako da...čakamo...

Pri nas je tako lep sonček in upam da bom šla danes malo na sprehod, ker sem že čisto zabubljena tukaj notri.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
17.12.2009 14:27:00   
Isabelle
Ooo Kika, smo že mislile da si šla rodit user posted image .

Evo muffini so pečeni in so ful fini.Zdej sem še dala na mizo ful lep rdeč prt, pomaranče in muffine na božičnem pladnju.Treba je met malo prazničnega vzdušja. user posted image
Lih pijem malinov čaj, budala js, učeri si nism dala nič cukra, danes pa ja in je dost boljši za pit. user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
17.12.2009 14:31:32   
tweety83

Ooo Kika, smo že mislile da si šla rodit user posted image .

Evo muffini so pečeni in so ful fini.Zdej sem še dala na mizo ful lep rdeč prt, pomaranče in muffine na božičnem pladnju.Treba je met malo prazničnega vzdušja. user posted image
Lih pijem malinov čaj, budala js, učeri si nism dala nič cukra, danes pa ja in je dost boljši za pit. user posted image

Jaz pa kar brez cukra pijem malinov čaj,pa mi ni tak švoh....
Aja pa muffini so tud pečeni in čakajo na uničenje.....user posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
17.12.2009 15:59:33   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Jaz sem tud na bolniški in jo zaključim s ponedeljkom,potem pa porodniška ampak nimam ne želje ne volje hodit tja,razen da nesem bolniški list,ker vlada napeto ozračje zaradi mojega odhoda na bolniško.
Eh kaj češ.sto ljudi sto čudi.

Pri nas je isto, jaz bolniški list itak kar pošljem (kot sem omenila - 100 km se niti ne smem vozit), pa kaj bi se sekirali. Tweety83, upam, da se ne obremenjuješ zaradi tega ... user posted image Meni je sicer na začetku še bilo malo bad, potem pa sem parkrat pokasirala tak čuden odnos, pa sem si rekla: ko jih j.b.
Jaz pa bolniško zaključim s sredo, s četrtkom pa porodniška!!! user posted image

Sem se sekirala na začetku,sam zdej se pa ne več. Sem že povedala da je prvo moje zdravje in zdravje mojega otroka,potem pa vse ostalo. Itak sem bila vedno na razpolago in pridna delavka,se je pa vedelo že od samega začetka,da sem noseča in lahko bi bil že od začetka čisto drugi scenarij. Tak da.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

kika, živjo!!!! Potem še ne gre čisto zaresuser posted image Ja sam ne bo več dolgouser posted image Uf uf, še malo pa bouser posted image user posted image user posted image

Madona ste me zdajle s temi mafini pa piškoti....user posted image Jaz bi tudi kaj lahko spekla, bom sama doma ker se fant odpravlja na službeno novoletno fešto. Sam ko ne vem, kdo bo potem to pojedeluser posted image On ful ni sladki, obiskov niti nimava (kar mi je sicer fino, se bojim virusovuser posted image ), jaz se pa zadnje čase redim že samo če gledam v hranouser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
17.12.2009 16:02:32   
grahek85
Aja bla sem v BTCju od 12h do 15h, gužva je zame že absolutno prevelikauser posted image Kupila pa nisem nič dariluser posted image Samo nogavičke, pliš hlačke in body za našega žabončkauser posted image .

V H&M majo kar nekaj cunjic za pikote znižanih, predvsem za malo večje, tam okoli 1 leto stare. Če kdo rabi idejo za darilouser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
17.12.2009 17:35:29   
Zala01
Kaj ima katera par minut časa in mi napiše kakšen zelo enostaven recept za muffine? Sem namreč daleč od dobre kuharice, ma od teh muffinov, o katerih pišete gor, mi pa že cel dan cedi slina. Prosim, prosim...kilograme bom že pol spravljala dol.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
17.12.2009 18:14:39   
Anonimen
Čokoladni mafin

Mokre sestavine:
120 g jogurta
125 g masla
125 g sladkorja
240 g mleka
160 g čokoladnih koščkov
2 jajci
1 žlička vanilije

Suhe sestavine:
3 žličke pecilnega praška
380 g moke
1 žlička sode bikarbone
2 žlički kakava

Suho mešanico vmešajte v mokro. Pecite 20-25 minut na 180 stopinjah. To je masa za 12 mafinov.

Jaz tudi pečem - ampak ene piškote, bomo videli kakšni bodo uspeli.

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
17.12.2009 18:47:06   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: novkica
No pa niso vsi enaki..pri nas smo naprimer jaz kozoroginja 4.januar, hči kozoroginja 28 december, sin kozorog 16 januar,no in ta naš  ...ki je še v trebuščku bo tudi kozoroguser posted image ,tko da smo sami rogati razen moža...ki je ..umirjena devica.. Vendar smo si kljub temu kar različni....no trma pa nas seveda družiuser posted image .

Ja bogi vaš očka, je pa čisti outsideruser posted image Sam vam je pa res fino ratalo tri štručke takole isti čas naštimat. Verjetno je lažje s cunjicami in opremo, a ne? Da ni treba vse na novo kupovat.

jaz sem tudi kozorog, pikica bo tudi kozorog dragi je pa levčekuser posted image user posted image
moj drži pesti da bo pikica rojena 14.1 da bi se kar 3-h punc rešiluser posted image  na isti dan z darili, ker mam jaz 14.1 roj dan in njegova sestra isto meni pa niha rok med 12.1-15.1user posted image

Oooooooo, sami kozorogi. Moj je tudi kozorog, pa user posted image  bo tudi zgleda kozoroginja. Luka je pa oven - tako, da po trmi so sipodobni. Jaz sem pa strelka, pa vse lepo skup držim. user posted image user posted image user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
17.12.2009 18:49:09   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: novkica
No pa niso vsi enaki..pri nas smo naprimer jaz kozoroginja 4.januar, hči kozoroginja 28 december, sin kozorog 16 januar,no in ta naš  ...ki je še v trebuščku bo tudi kozoroguser posted image ,tko da smo sami rogati razen moža...ki je ..umirjena devica.. Vendar smo si kljub temu kar različni....no trma pa nas seveda družiuser posted image .

Ja bogi vaš očka, je pa čisti outsideruser posted image Sam vam je pa res fino ratalo tri štručke takole isti čas naštimat. Verjetno je lažje s cunjicami in opremo, a ne? Da ni treba vse na novo kupovat.

jaz sem tudi kozorog, pikica bo tudi kozorog dragi je pa levčekuser posted image user posted image
moj drži pesti da bo pikica rojena 14.1 da bi se kar 3-h punc rešiluser posted image  na isti dan z darili, ker mam jaz 14.1 roj dan in njegova sestra isto meni pa niha rok med 12.1-15.1user posted image

Oooooooo, sami kozorogi. Moj je tudi kozorog, pa user posted image  bo tudi zgleda kozoroginja. Luka je pa oven - tako, da po trmi so sipodobni. Jaz sem pa strelka, pa vse lepo skup držim. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa tako slabe izkušnje s kozorogi ... no zdaj bom pa hčerko imela v tem znamenju ... to pa je usoda, a ne?
Drgač sem pa jaz tehtnica, user posted image pa dvojček

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
17.12.2009 19:20:20   
grahek85
Zala, tile so mojim daleč daleč najljubši:

BANANINI MUFFINI S ČOKOLADO (cca 24 kom.)

Mokre sestavine:

1,3 skodelice zmečkanih banan
0,3 skodelice olja
1 jajce

Suhe sestavine:
1,5 skodelice moke
1 skodelica sladkorja
0,3 skodelice kakava
ščepec soli
1 pecilni
(pol žličke sode bikarbone)

Na koncu, ko združuješ masi, dodaš še 1 skodelico nasekljane čokolade (navadna jedila je najboljša).

Kolikšna je šalica (jaz uporabljam navadno čajno) niti ni tako pomembno - glavno, da je razmerje sestavin tako, kot piše. Posebej zmešaš suhe in vlažne, sodo bikarbono lahko izpustiš. Če je vključena, so samo malo bolj puhasti, ampak moraš pazit, da je ni preveč, ker se potem pa že pozna na okusu. Meni je veliko bolje, če dam na koncu suhe setavine v vlažne in ne obratno, ker je treba tako manj mešat. Če preveč mešaš, so potem veliko bolj zbiti (sem poskusila in bila blazno presenečena nad razliko). Pečejo se cca 20 min na 180 stopinj (odvisno od pečice). Ko jih vzameš ven so še nekoliko mehki, se kasneje strdijo s hlajenjem.

Tile so bolj "frišni", ampak tudi dobri:

PUHASTI SADNI MUFFINI (cca 24 kom.)

Mokre sestavine:
1. penasto vmešaj:
  • 4 jajca
  • 2 lončka sladkorja
  • 2 vanilijeva sladkorja
2. dodaj:
  • 2 lončka jogurta
  • 3/4 lončka mleka
  • 3/4 lončka olja

Suhe setavine:
4 lončki moke
1 pecilni

Na koncu, ko združuješ masi, dodaš še 1 lonček narezanega sadja po izbiri.

Lonček je mišljen navaden, od jogurta, točno ml spet niti ni tako pomembno, glavno, da se ohranja razmerje. Jogurt je lahko navaden, potem maš ful proste roke pri izbiri sadja. Jaz dam ponavadi enega ananasovega in enega navadnega, notri pa koščke ananasa. Pečejo se cca 20 min na 180 stopinj.

Tile so tudi fajn:

BOROVNIČEVI MUFFINI (cca 12 kom)

Mokre sestavine:

1. zmešaj do gladke, homogene tekočine brez grudic:
  • 75g mehkega masla (vsaj na sobni temp.)
  • 1 vanilijev sladkor
  • 1 limonin sladkor
  • 140g sladkorja
  • 1 jajce (ne direkt iz hladilnika)
2. dodaj 150g tekočega navadnega jogurta

Suhe sestavine:
220g moke
1 pecilni

Na koncu, ko združuješ masi, dodaš še 200g borovnic (lahko tudi več; če so zmrznjene jih ne odtajaš)

Pečejo se cca 20 min na 180 stopinj. Zgledajo malenkost bolj komplicirani, ker mora biti vlažen del res homogen, brez kosmičev masla. Če se ti vseeno zgodijo, si lahko pomagaš z mikrovalovno ali vodno kopeljo, da jih raztopiš. Vse naj bo vsaj na sobni temp., pa jih niti ne bi smelo biti. Pečene lahko posipaš s sladkorjem v prahu (čeprav jaz jih ne, ker so lušni za pogledat). Aja, testo se pred peko ful obarva vijolično zaradi borovnic, samo potem je vseeno lepo rumenouser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
17.12.2009 19:23:19   
ugi
Včeraj sem imela pregled. CTG je v redu in tudi drugače z user posted image  vse OK. Sem imela pa ful slab urin, povišan sladkor, tako da moram jutri na polikliniko na glukozni test. Mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim. user posted image  Sem misnla, da bom v tej nosečnosti ušla temu.

Za seznam, naslednji pregled imam: 23. 12.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
17.12.2009 19:33:24   
grahek85

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       22.12.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?         23.12.09      user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?      25.12.09            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?     10.12.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?                ?         user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG      21.12.09          user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG     18.12.09       user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika    23.12.09      user posted image
06.1.2010  alex17(32)            (1user posted image ,0user posted image )     Litija      18.12.09        user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.  22.12.09       user posted image
07.1.2010  novkica(?)              (3 ,2 )      ?            ?                 user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ        24.12.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
09.1.2010  Naty_ka(?)        (2user posted image ,1user posted image )       ?       23.12.09            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         6.1.10           user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ      9.12.09         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje        ?        user posted image
10.1.2010  Enkica(31)            (1user posted image ,0user posted image )     Domžale    28.12.09   user posted image
10.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image )     ?         18./24.12.09    user posted image  
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ          14.12.09       user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?          ?        user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
12.1.2010   emica2008(24)     (2user posted image ,1user posted image )    Lj                ?         user posted image
12.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje       21.12.09      user posted image   
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ               ?         user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj    9./14.12.2009      user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE     15.12.09         user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ            ?           user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image ) Kamnik       15.12.09     user posted image  
15.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje           ?           user posted image    
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG     15./21.12.09    user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )      ?            7.12.09    user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          21.12.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš         ?         user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?              ?        user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    28.12.09        user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?                user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ      16.12.09        user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska   16.12.09    user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?              ?        user posted image
20.1.2010  Njačo(?)                (?user posted image ,?user posted image )           ?              ?            user posted image user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             24.12.09     user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB        23.12.09    user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image ) Ljutomer  16./30.12.09    user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )         MB      28.12.09       user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                user posted image
23.1.2010  PikaIII(?)          (? ,? )     ?                 ?                user posted image  
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ       22.12.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          28.12.09     user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ            5.1.09      user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
                    ?       user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska           ?         user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09       user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ         21.12.09     user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                  ?        user posted image   
28.1.2010 poopek(?)           (1user posted image ,0user posted image )          ?         10.12.09         user posted image
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09        user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska    28.12.09      user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ             ?             user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    7.12.09      user posted image
02.02.2010 anomis1(?)       (3user posted image ,2user posted image )          ?                     ?            user posted image

TRENUTNO NAS JE 94 SREČK user posted image Z 98 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Oton - zdaj julijka user posted image
kleopatra28 - zdaj decemberka 09user posted image

Številka za javljanje iz porodnišnice: tinncyka => 070-854-787

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 30
user posted image - 25
user posted image - 43

PREGLEDI:

DECEMBER

alex17 - *18.12.2009*
lejla969 - *18.12.2009*
Žaži - *18.12.2009*
tweety83 - *21.12.2009*
nony - *21.12.2009*
Isabelle - *21.12.2009*
tinncyka - *21.12.2009*
marijaa - *21.12.2009*
MMMojca - *22.12.2009*
*zmajčica* - *22.12.2009*
naja6 - *22.12.2009*
mimikica - *23.12.2009*
Naty_ka - *23.12.2009*
Kika99 - *23.12.2009*
ugi - *23.12.2009*
grahek85 - *24.12.2009*
a.jrad1 - *24.12.2009*
Žaži - *24.12.2009* 
poho3006 - *25.12.2009*  
D.anna 76 - *28.12.2009*
lesk80 - *28.12.2009*
quelle - *28.12.2009*
kemo - *28.12.2009*
Enkica - *28.12.2009*
majčyca- *30.12.2009*

JANUAR

pajcevina - *05.01.2010*
nikita 33 - *06.01.2010*
majčyca - *11.01.2010*
majčyca - *18.01.2010*

user posted image                     user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 17.12.2009 19:35:43 >

(odgovor članu grahek85)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4622
    17.12.2009 19:34:24   
    grahek85
    Polho, a si ziher, da maš pregled 25. 12.? Ker je takrat Božičuser posted image

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4623
    17.12.2009 20:02:08   
    nincrli
    Pozdravček!

Sem imela danes ctg zjutraj in pri popadkih sta bila dva hribčka pa je rekla, da ne more nč fiksno rečt a so prav popadki, ker nista bla v intervalu. Me je pa zjutraj rahlo pikalo. Potem sma z mamo šle v evropark še po zadnjih nakupih in sem cev dan imela krče, še zdaj dobim tu pa tam kakšnega pa kar neki časa trajajo, so pa močnejši kot zjutraj in prejšnje dni in zdaj me je strah, kaj če gre ali bo šlo zares, joj menda bom ja vedela... Ker tak me pa še res niso dajali ti krči, mogoče je tud od napora, ker smo lazli po trgovinah kar neki uruser posted image
    Pa saj, če bi pikec prišel se ne sekiram sam, ko me je strah, da nem vedela kdaj v P, joj naj še počaka, vsaj toliko da moj jutri prideuser posted image da nem rabla sred noči tašči gnjavit naj me pelje. Najrajš ji zdaj prej ne bi kaj rekla, ko že tak ne spi ponoči, ko hodim na wc

No saj lahko, da ni kaj. Za v P morajo bit tak na 10 min, tist bom pa ja menda vedla, ko bouser posted image
    Drugače pa sem dobila antibiotično kremo za spodaj, ker je še vedno neki levkocitov, tak da očitno gre za bakterije ne za gliviceuser posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!
    Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4624
    17.12.2009 20:27:42   
    Zala01
    Obema , Grahek in Kia, obema ful hvala za recepte, sta se res potrudili. Prisežem, da jih spečem jutri popoldan, če mi bo zneslo...drgač pa v sobotouser posted image . Upam, da mi bojo ratali, glede na to, da v kuhinji pričaram res tisto, kar je nujno. Vama pa vsekakor poročam, kaj bosta komentirala moj možek in sinček, ko jih bosta poskusilauser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
    Neposredna povezava do sporočila: 4625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?