|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
11.12.2009 21:50:13   
hedviga
Njačo bo pa najbrž kmal na Dvojčkih 2009. Maš dovolj velike pokovce, zdej pa hitro k nam user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
12.12.2009 21:14:14   
marijaa
Da se vam še jaz javim po dolgem času, sem še zmeraj v enem ksu. Mi je že v 26 tednu grozil predčasni porod, ker sem imela skrajšan maternični vrat. So v bolnici rekli, da bodo naredili vse, da bi  preprečili porod vsaj do miklavža. Jaz pa upam, da bom še silvestrovala doma, ampak ne vem no, danes imam cel dan že bolečine v križu, ampak to še niso pravi popadki, zaenkrat. Imata pa tudi že oba okrog 2 kg, je videl g na UZ.
A ste ve cepljene proti pandemski gripi? Novorojenčke boste dale? Meni je rekla zobozdravnica od tastarejšega sina, da je to nujno, ker bo starejši sin, ki je ogromno bolan nosil domov iz vrtca njima. Jaz pa ne vem no, imam dosti pomislekov. Sem včeraj vprašala še Patrikovega pediatra, ker ima spet bronhitis, pa je rekel, da bolje, da se mi trije cepimo, lahko pa tudi njiju, naj se sama odločim.
Lepa modrca za dojenje sem kupila v Inter sparu za 11 €. Ful fajni je. Imam pa 2 navadna iz Mulerja tudi.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
14.12.2009 10:01:08   
crvicek
Jutro dvojne user posted image !

Tudi meni so prejšnji teden našli bakterijo v brisu in urinu, tako da dobivam antibiotike. Je pa MV dolg 30 mm in zaprt, kar je ok.user posted image Očitno počitek res pomaga, tako da se bom kar tega držala še naprej, saj mojih pikic ne pustim na svet vsaj do konec januarja, ko bom v 35.t. user posted image Malčka lepo napredujeta in imata vsak po 940 g, kar je baje dobro za te tedne. Vsak dan sta tudi bolj živahna in sem opazila, da ko jima vrtim njuno uspavanko, sta se zdaj že dva dni full odzvala na to glasbo in prav poplesavala v bušiju, potem pa se lepo umirila.user posted image
Moj dragi možek je šel ta vikend v nabavo in je kar kupil  2 dudice, 2 male flaške, 2 večje, sterilizator in grelnik, pa še dva taka lepa termusa od Tomee Tipee. Vidim da tudi on full uživa v teh pripravah, zato mu kar pustim to veselje da ne samo mamice uživamo. user posted image Tudi stolčke sva že dobila in danes nam baje dostavijo voziček. user posted image Komaj čakam! drugi teden pa gre možek še po previjalno in koške, ki imamo naročene, tako da mislim da bo već al manj že vse doma in bova za praznike vse oprala in dala na mesto.

Glede modrca za dojenje, pa je mene skoraj kap , saj sem mojemu naročila da mi prinese enga za probo 90B in mi je bil majhen!!! Pred nosečnostjo sem nosila 80B!user posted image Moj pravi da bomo kar rjuho zrezali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj naj grem torej v nakup modrca za dojenje, saj očitno bo moje premoženje še kar snidlo! Upam da vsaj otročki ne bodo stradali.user posted image

Leo se imejte in božajte bušije!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
14.12.2009 10:08:47   
Zoja Lara
Dobro jutro user posted image

Po dolgem času sem si danes zjutraj privoščla kavico- ne sicer prave, ampak instamt. Mmmm, kak je bla dobra. Kaj pa ve? Se izogibate kavice v nosečnosti?

Marijaa držim pesti, da boš še vzdržala nekaj časa, sicer pa sta tvoja mala že prava velikana. Bo že tak, kot je treba user posted image O cepljenju za svoja pikeca pa še nisem razmišljala, ampak verjetno jih ne boma dala cepit. Te pa razumem, da je pri vas drugače, če maš že enega otrokeca in prinese domov kakšne bacile.

Sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomniš...
Bela snežinka, ki pada, spominja me nate in na vse tiste dni...

Malo nostalgije- zunaj je tak lepo. Jupiii, sneži.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
14.12.2009 11:52:43   
gapii27
dan

jes kavico pijem vsak dan...včasih sam kapučinček...

evo obljubljene slike

user posted image

30t

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
14.12.2009 15:46:03   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Jutro dvojne user posted image !

Tudi meni so prejšnji teden našli bakterijo v brisu in urinu, tako da dobivam antibiotike. Je pa MV dolg 30 mm in zaprt, kar je ok.user posted image Očitno počitek res pomaga, tako da se bom kar tega držala še naprej, saj mojih pikic ne pustim na svet vsaj do konec januarja, ko bom v 35.t. user posted image Malčka lepo napredujeta in imata vsak po 940 g, kar je baje dobro za te tedne. Vsak dan sta tudi bolj živahna in sem opazila, da ko jima vrtim njuno uspavanko, sta se zdaj že dva dni full odzvala na to glasbo in prav poplesavala v bušiju, potem pa se lepo umirila.user posted image
Moj dragi možek je šel ta vikend v nabavo in je kar kupil  2 dudice, 2 male flaške, 2 večje, sterilizator in grelnik, pa še dva taka lepa termusa od Tomee Tipee. Vidim da tudi on full uživa v teh pripravah, zato mu kar pustim to veselje da ne samo mamice uživamo. user posted image Tudi stolčke sva že dobila in danes nam baje dostavijo voziček. user posted image Komaj čakam! drugi teden pa gre možek še po previjalno in koške, ki imamo naročene, tako da mislim da bo već al manj že vse doma in bova za praznike vse oprala in dala na mesto.

Glede modrca za dojenje, pa je mene skoraj kap , saj sem mojemu naročila da mi prinese enga za probo 90B in mi je bil majhen!!! Pred nosečnostjo sem nosila 80B!user posted image Moj pravi da bomo kar rjuho zrezali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj naj grem torej v nakup modrca za dojenje, saj očitno bo moje premoženje še kar snidlo! Upam da vsaj otročki ne bodo stradali.user posted image

Leo se imejte in božajte bušije!

Nekaj ti bom svetovala!Te št. na modrcu so tako št.80-90,to je obseg pod prsmi!Črka A,B,C,D,...so pa obsegi košaric!Zato pojdi te ki imaš doma zamenat za 90D,ki bi ti moral biti prav!
Jaz sem si tudi danes nabavila 95D,ki je največji,kaj ga imajo in to dva in sta mi prav ,imam pa tudi sicer velika prsa!
Ko kupuješ moderc ,ti je bolj pomembna črka,številka pa če se zrediš,seveda se med nosečnostjo mal tudi obseg raširi,ki bo potem spet enak,ko prideš na stare kilograme!
No če sem ti kaj pomagala!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
14.12.2009 15:56:51   
t*e*j*k*a
Oj!

Gapii pa kje imaš ti trebušček?user posted image Moj je enkrat večji, pa sem en teden za tabouser posted image , sploh ne vem več kam se bom raztegnila.

marijaa super, da še kr vstrajaš!!

crvicek ti kr lepo počivaj.

Mene je kr strah, kaj mi bo G rekla ta petek, ko imam pregled. MV je verjetno pod 2,5cm, upam, da je vsaj lepo zaprt. Bomo pa takrat skoraj v 30 tednu.

Lepo bodite v snegu, čao

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
14.12.2009 18:08:47   
crvicek
Gapii, tudi meni se zdi tvoj buši kar majhen, ma važno da sta pa korenjaka velika!user posted image
Moj je v 28 t tudi tam nekje, ma se mi zdi da dnevno raste.

Ljupka, hvala za nasvete glede modrca. Sem se kar odločla da bom še malo počakala in bom šla raje januarja sama kaj kupit in sprobat, saj imam to trgovinco full blizu.

Tejka
, upam da bo tudi tvoj MV ok!

Marijaa user posted image user posted image user posted image user posted image !

Najini princeski raseta...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
14.12.2009 18:14:48   
gapii27
ej mene tak napada "sladka" lakota... vse ka vidim sladkega pojemuser posted image

buši moj je tak epi epi epiuser posted image   bomo vidli čez kak teden kaki bo....me kr fajn veže okol...sej ni važn, sam da ne bi ble prehude strijeuser posted image    taglavno pa je da sta tamaldva ok

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
15.12.2009 7:40:04   
Zoja Lara

Ste si že privoščle kavico? Jaz se ravnokar grejem ob beli kavi user posted image

Gapii tvoj trebušček je res tak lepi mali. No, samo, da sta pikeca vredi.

Kaj slikate kaj svoje bušije? Jaz se od 26. tedna naprej slikam na 14 dni, da bom pol vidla kak je buši raso. Danes glih je na sporedu foto session user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
15.12.2009 9:05:39   
gapii27
jutroooo

kava in  zajtrk mimo... mal počivam, ker grem potem frizerji...

zojalara pol pa nam kako sliko prvoščiuser posted image

lepo snežno dopoldne vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 5386
16.12.2009 9:34:28   
gapii27
jutrooo

ki se skrivate v takem lepem jutru?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
16.12.2009 10:53:05   
Zoja Lara

Jaz pa grem zaj malo ustvarjat. Se dobimo s kolegicami, pa vsaka nekaj prinese, pa vsaka nekaj idej in bomo že nekaj skup ustvarile. Verjetno s fimo maso.

Faj bodite.

Aja, pa meni ne gre slikice prilimat.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
16.12.2009 10:57:04   
gapii27
www.slikomat.com

tukaj bi moglo delat, ker shrani. si ne dela

Neposredna povezava do sporočila: 5389
16.12.2009 14:00:15   
t*e*j*k*a
zojaLara lepo ustvarjajteuser posted image user posted image user posted image

Mi smo ravno pokosilali, zdej pa  manjka samo še čokolada.user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
16.12.2009 15:12:03   
Njačo
ojla punce,

a ni dons en tak zaspan dan, jest bi sam spala pa spala ... user posted image  Jest sem si tudi kupila en modrc v Mullerju in je res udoben, sam zgleda pa res prov "starinsko". Tudi meni zadnje čase ful sladko paše, tko da so šle verjetno kile kar precej gor, bomo vidl na posvetovalnici, ki jo mam spet v sredo, drgač smo pa mi včer napolnili 35. teden user posted image user posted image user posted image

Gapi27 men se tudi zdi tvoj buši mali...da bi videla mojega...vsak dan večji (no sj prov), pa dobr da lahko zapnem od moža bundo, če ne ne vem kako bi okol letala user posted image  Kar se pa strij tiče jih mam pa jest res že ful velik po trebuhu, pa sem mislila da jih ne bom mela, ker jih tud moja mami ni imela, mažem se od začetka, pa še vode ful spijem, sam ne pomaga...jest mam pa v petek frizerja, da bom lepa mamica user posted image , sam upam da me prej ne prehitijo user posted image

Zoja Lara jest pa sm pila kavo, sam sm poj počasi prešaltala na kapučino ali pa Jakobs mi zadnje čase ful sede...hmmm...si jo grem kr zdj narest user posted image

Hedvika upam drgač da zdržimo do začetk januarja, to sem se jest kr zmenila s svojima user posted image user posted image  in upam, da me bosta poslušala user posted image

nič uživejte v zaspanem dnevu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5391
16.12.2009 15:14:53   
gapii27
jes pa sem zdaj bla na wc-ju pa sem obrisala in je bila sveža kri...sam ni bla pomešana z belim tokomuser posted image  a mislite da mi je kje zujnaj kožica počla al kaj bi lahk to blo?

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
16.12.2009 15:33:56   
t*e*j*k*a
gapii27 upam, da ni kej hujšega, in da je res samo zunaj kaj počilo. Če je zunaj se bo tak hitro zacelilo in verjetno krvi ne bo več.

Strije-jaz nimam še nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je tud pri prvem nisem imela, pa moja mami jih tud ni imela. JE pa res, da imam že zdej tok velik buš kot pri prvem ko sem šla rodit. Upam, da se lahko še kam raztegnem brez strij. Mažem si pa od začetka z Vichy-jevo kremo proti strijam. Dam rajš mal več dnarja pa sm brez strij. Upam, da se mi bo ta metoda obnesla in bo res buš čez eno leto tak kot je bil nekoč.

Jutri imam cukr testuser posted image , ne vem če je sploh pametno, da bom zravn okuženih ljudi tam v laboratoriju. Pa upam, da mi ne bo tok slabo kot mi je bilo v prvi nosečnosti.

Držte se in probimo zdržat do novega leta 3v1. Jaz sem se z mojima zmenila, da pred februarjem nimata kej zunaj iskat. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
16.12.2009 15:51:08   
dafi
user posted image punce živjo - tud jaz sem se z mojima škratkoma zmenila, da do januarja ostaneta "na toplem" - me zanima , če me bosta ubogala? Joj, da potrkam na les, jaz tudi zaenkrat še brez strij, upam , da tako ostane..Gapii a je bila kri samo ko si obrisala, imaš na vložku tudi? Jaz bi poklicala ginekologa, da bi bila bolj sigurna.. pa trebušček maš fajn..moj je večji. Sladko pa tudi meni noro paše..pa še preden grem v porodnišnico moram skočit do frizerja, da bo mamica lepa za svoja dva cukra.. snežen pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 5394
16.12.2009 16:17:24   
rener
Ola pupe.
Sem full vesela za vas, ste vse pridne in vaše stručke prav tako!

Moje štručke so tudi pridne, sam jim pa jest nagajam. Voda mi preveč zaostaja, tlak mi je ponorel, tako da morem jutri v porodnišnico. Sem pa komi v 30 tednu in po besedah G bojo moje štučke že ta teden zunaj. Bomo vidli kaj bodo rekli jutri v Lj. Me je pa kar mal strah če sem čist poštena. Sta pa oba težka okrog 1210- saj to ni tako slabo!?

Uživajte in držite pesti za moje štručke!!!!!!!!!!
Hvala!

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
16.12.2009 16:31:50   
gapii27
rener držimo pestke in pošiljamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rener)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
16.12.2009 17:08:55   
t*e*j*k*a
rener držimo pesti!! Kilaža res ni tok slaba! Upam pa, da vseeno zdržite še več kot ta teden.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
16.12.2009 17:46:05   
dafi
rener drži se!! držim pestke zate in tvoje pikice!! Boš videla da bo vse o.k., tudi meni se zdi, da je kilaža v redu.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5398
16.12.2009 18:24:32   
rener
Pupike hvala za vse želje!!!!

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
17.12.2009 10:56:33   
Zoja Lara
Pozdravljene pupe user posted image

Danes pa sem si namesto kavice privoščla kr sveže stisnjen sok iz pomaranče in grenivke. Mmmm, je blo dobro user posted image

gapii hvala za link od slikomata. Bom mogoče probala, ko se mi bo dalo.

rener tud jaz držim pesti za tvoja pikeca.

Pa vse ostale se držite še naprej. Super nam gre user posted image Le zdržimo še čez praznike v enem kosu.

Jaz mam komaj 5.1. pregled pri G in v bolnici, takrat bom že 35.teden. Upam, da me še pošljejo domov, da ne bom kr tam ostala user posted image

Lepo se mejte

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?