|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 9:37:50   
Ajvy
jutro...

Bila pr šefu na sestanku....odločitev je padla...31. 01. prvič delam....v nedeljo zjutraj....to bo še zanimivo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.12.2009 9:38:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...

Bila pr šefu na sestanku....odločitev je padla...31. 01. prvič delam....v nedeljo zjutraj....to bo še zanimivo...

ne boš koristila nedelj prostih?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.12.2009 9:39:49   
reckova
Samo ne mi o zobkih...naš ima preve bulice na zgornjih enkahuser posted image .
Vidim, da se je Duplo razkrila. Tanci kakorkoli že, tu smo ne glede na to kako se odločiš. Malo prespi, prediskutiraj
s tvojim pa bo mogoče odločitev padla.Glede na poste pa se mi zdiš itak super mama, tako da zaupam v tvoje sposobnosti.
Zdaj pa grem darila organizirat, sem se odločila da dobi vsak član familije eno sliko ko je gor z juretom...pa moram izbrat, pa še kupit bi mogla iti okvirje. Se mi zdi da vsako leto podarjam neke bedarije, letos pa sem se odločila da bodo taka darila. Jaz sem svoje darilo za božička (in dedka mraza in miklavža in rojstni dan) že dobila-mi je user posted image kupil avto...pa zimske gume...pa letno vinjeto! Tak da ne pričakujem nič!
Lp

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.12.2009 9:42:10   
Ajvy
Tanci....zdej lahko odgovorim, ko vem kdo si....
JSt ti želim veliko poguma,da se trezno odločiš...kakorkoli že....če pa kaj potrebuješ...veš kje sem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nikar se odmikat od teme...res ne....tukaj smo in bomo v oporo...ne glede na to ,da se včasih naša mnenja orenk krešejo..ampak tako je.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.12.2009 9:42:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro...

delam v McD.ju....tam ni prostih nedeljuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.12.2009 9:42:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

Samo ne mi o zobkih...naš ima preve bulice na zgornjih enkahuser posted image .
Vidim, da se je Duplo razkrila. Tanci kakorkoli že, tu smo ne glede na to kako se odločiš. Malo prespi, prediskutiraj
s tvojim pa bo mogoče odločitev padla.Glede na poste pa se mi zdiš itak super mama, tako da zaupam v tvoje sposobnosti.
Zdaj pa grem darila organizirat, sem se odločila da dobi vsak član familije eno sliko ko je gor z juretom...pa moram izbrat, pa še kupit bi mogla iti okvirje. Se mi zdi da vsako leto podarjam neke bedarije, letos pa sem se odločila da bodo taka darila. Jaz sem svoje darilo za božička (in dedka mraza in miklavža in rojstni dan) že dobila-mi je user posted image kupil avto...pa zimske gume...pa letno vinjeto! Tak da ne pričakujem nič!
Lp

tole moram mojmu  dat za prebratuser posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.12.2009 9:44:08   
Čebel@

jutro...

jaz tudi delam v taki firmi ki je svetek in petek odprta,ampak mi pripada do 3 leta flej nedelje in jih bom koristiolauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.12.2009 9:44:15   
Urša08
punce jaqz vas malo zapuščam, šibamo vn

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.12.2009 9:44:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

BarbaraGS - VSE NAJBOLJŠE ZA OKROGLO OBLETNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.12.2009 9:45:20   
Ajvy

jutro...

jaz tudi delam v taki firmi ki je svetek in petek odprta,ampak mi pripada do 3 leta flej nedelje in jih bom koristiolauser posted image user posted image user posted image

hm...a veš da nisem vedla da to sploh obstaja...a to je splošni zakon., al zakon vaše firme?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.12.2009 9:46:57   
Čebel@

jutro...

hm...a veš da nisem vedla da to sploh obstaja...a to je splošni zakon., al zakon vaše firme?

splošen zakon.....do otrokovega tretjega leta ti pripada da si nedelje prosta......lahko se odločiš da jih boš vseeno delala,ampak ti ni treba

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.12.2009 9:49:01   
Ajvy

jutro...

splošen zakon.....do otrokovega tretjega leta ti pripada da si nedelje prosta......lahko se odločiš da jih boš vseeno delala,ampak ti ni treba

a ha ...hvala...bom mal potipala kako je pri nas s tem....samo mislim ,da imamo tko..dva delavna vikenda , pa dva off......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.12.2009 9:51:32   
Čebel@
ajvy.....mene so na podlagi tega da sem se odločila da bom nedelje doma,prestavili na drugo delovno mesto....dobila sem pogoj:če delaš v nedeljah in praznikih(normalno),potem napredujem,čene pa grem na drug oddelek......in imam raje proste nedelje,kot pa za isto plačo več odgovornosti in izsiljevanje.......moram pa koristit(nujno)stari dopust(12 dni mi itak vzamejo) in grem delat 13.2.(sobota-v nedeljo sem pa doma)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.12.2009 9:52:34   
Čebel@

jutro...

a ha ...hvala...bom mal potipala kako je pri nas s tem....samo mislim ,da imamo tko..dva delavna vikenda , pa dva off......

jaz sem klicala kar v kavdrovsko,ker tam ti še kaj povejo,pri nas na upravi ti pa nič ne povejo kaj ti pripadauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.12.2009 9:52:51   
MIHAILO
TANCI PA TO SI TI----NIKOLI NE BI UGANILAuser posted image ...OSTANI Z NAMI ,NE UMIKAJ S TEBOJ SMO VEDNO IN TI STOJIMO OB STRANI KARKOLI ZE BO...JAZ VERJAMEM ,DA SE BOS PRAVILNO ODLOCILA IN DA BOS VSE ZDRZALA ,KER SI SUPER MAMICA...PROSIM TE JAVI SE NAM ,KER TI BO VELIKO LAZJE Z NASO OPORO...RADA TE IMAM IN ZELOOOOO RADA CVEKAM S TEBOJ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.12.2009 9:59:59   
Ajvy

jutro...

jaz sem klicala kar v kavdrovsko,ker tam ti še kaj povejo,pri nas na upravi ti pa nič ne povejo kaj ti pripadauser posted image

a seveda da ne.....lumpi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.12.2009 10:00:02   
Ajvy

ajvy.....mene so na podlagi tega da sem se odločila da bom nedelje doma,prestavili na drugo delovno mesto....dobila sem pogoj:če delaš v nedeljah in praznikih(normalno),potem napredujem,čene pa grem na drug oddelek......in imam raje proste nedelje,kot pa za isto plačo več odgovornosti in izsiljevanje.......moram pa koristit(nujno)stari dopust(12 dni mi itak vzamejo) in grem delat 13.2.(sobota-v nedeljo sem pa doma)

no...sej se mi je zdelo ,da v tej naši družbi ne more bit vse tko lepo....
VEš kako je....jst sem vodja izmene...in po pogodbi moram delat dva vikenda v mescu...tko je .....nimam kej...ne vem pa če bi lahko šla stopnjo nižje....ne zaradi mene...ampak zaradi vodstva...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.12.2009 10:02:36   
Čebel@

no...sej se mi je zdelo ,da v tej naši družbi ne more bit vse tko lepo....
VEš kako je....jst sem vodja izmene...in po pogodbi moram delat dva vikenda v mescu...tko je .....nimam kej...ne vem pa če bi lahko šla stopnjo nižje....ne zaradi mene...ampak zaradi vodstva...

pozanimaj se,da boš vsaj vedela kaj ti pripadauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.12.2009 10:31:55   
Čebel@
Hana pančka,jaz grem pa za knjige

DANES OB 16.00 PROSIM ZA FEJST DRŽANJE PESTK,KER RES NIMAM POJMA KAKO BOM IZDELALA TA IZPITuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 844
17.12.2009 10:31:56   
sunny24
Dan! Kako kaj?

Vidm da je duplo naša tanci...Tanci, mi smo tuki, vedno smo si pomagale in stale ob strani. Ne se umikat! Upam, da se bosta s tvojim dragim pogovorila in najdla rešitev. Verjamem, da vaju je ta nosečnost presenetla, ampak vse se da...Ti si itak super mamica!!! user posted image user posted image user posted image

barbarags, vse najboljše za RD!!! user posted image user posted image user posted image

Hana od čebele čestitke za obmesečnico!!! user posted image user posted image user posted image

Mam en kveščn...

Gaja ma full vneto učko, se ji stalno rumen gnojček nabira. Pa še vse rdeče ma, še pod učkom...Sm ji čistla s fiziološko...Kaj še lahko nardim al čem P poklicat in se it pokazat???

Danes ne gremo na bazen-se bojim za učka da ne še kej faše. Pa full je mrz zuni-sm bla zdej na čiku pa sm skori zmrznla...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.12.2009 10:34:10   
sunny24
ajvy, po zakonu ti pripada da delaš samo jutranje/dnevne do 3.leta starosti otroka. Če maš v tem času še enga otroka ti pol pripada tak delavnik do 6. leta starosti drugega otroka. Za nedeljsko delo, nočne in nadure te ne morejo dat delat, razen če ti privoliš.

Pol so pa itak še smotani delodajalci k tega ne upoštevajo...user posted image

Jst sm se zmenla in bom delala pet-ned+prazniki zvečer-30 ur na teden.

čebela, maš moje pestke. Kir izpit maš?

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 17.12.2009 10:35:13 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.12.2009 10:44:39   
Katjusa
Tnaci moja zlata februarčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hodim že ene 10 minut po stanovanju sem in tja in tuhtam, tuhtam kaj ti naj napišem, da boš vedela, da sem tu in da sem s teboj in da neglede na vse nočem da greš od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . evo zdej si me spet spravla v jok..... tako dobra mamica vzgled vsaki od nas in si v tako žalostni situacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Karkoli napišem ne bo dovolj in ne bo povedalo tega kar ti želim in kar ti želim povedat..... jst te imam rada vem, da ti to ne pomeni veliko pa vendar upam, da vsaj malo......
Tanci ne odhajaj in vedi da sem/smo s tabo in kakorkoli se boš primorana odločit ti bomo me stale ob strani pusti nam da smo tvoja rama za jokanje in da smo tvoja vesela družba za veselje.....
pošiljam ti miljon pa kaj miljon, biljon objemčkov in biljon poljubčkov in te iz vsega srca prosim vzami si čas vzami si vse kar potrebuješ, samo ne odhajaj, ker ta forum brez tebe ne bo to kar bi mogel bit..... malo za šalo malo za res kdo bo pa holihopter vozu???
user posted image
user posted image

Tvoja Katjuša

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.12.2009 10:45:56   
Katjusa

Hana pančka,jaz grem pa za knjige

DANES OB 16.00 PROSIM ZA FEJST DRŽANJE PESTK,KER RES NIMAM POJMA KAKO BOM IZDELALA TA IZPITuser posted image

stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hani pa vse naj naj za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.12.2009 10:52:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Kako kaj?

Vidm da je duplo naša tanci...Tanci, mi smo tuki, vedno smo si pomagale in stale ob strani. Ne se umikat! Upam, da se bosta s tvojim dragim pogovorila in najdla rešitev. Verjamem, da vaju je ta nosečnost presenetla, ampak vse se da...Ti si itak super mamica!!! user posted image user posted image user posted image

barbarags, vse najboljše za RD!!! user posted image user posted image user posted image

Hana od čebele čestitke za obmesečnico!!! user posted image user posted image user posted image

Mam en kveščn...

Gaja ma full vneto učko, se ji stalno rumen gnojček nabira. Pa še vse rdeče ma, še pod učkom...Sm ji čistla s fiziološko...Kaj še lahko nardim al čem P poklicat in se it pokazat???

Danes ne gremo na bazen-se bojim za učka da ne še kej faše. Pa full je mrz zuni-sm bla zdej na čiku pa sm skori zmrznla...

sunny...jz skuham kamilice in mu z mlačnimi umijem oko, nato dobro osušim!!! pa potem vsaj 2 uri ne ven!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 849
17.12.2009 10:55:09   
sjmm
Evo mi2 sva se fuuul sprehodila po dooolgem cajt...je blo tko fajn, da je mali zadrnjohal, sem ga sam odpela in ga položila v postlo...upam, da bo še pol urce mir...grem mal cote šlihtat...mam kupe k mont everestuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?