|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
16.12.2009 21:13:55   
Tanja_
Glihkar sem jo pustila 10 minut jokatuser posted image
Sem jo dvignila ko je jokala, pa ni blo bolš, pa sem ji dudo dajala, pa jo je ven pljuvala, sem se zraven nje ulegla, pa je tulila, sem mislila da jo zobki matrajo,sem ji že hotla Calpol dat pol sem pa ugotovila, da je nehala jokat takoj, ko je moj luč prižgal in začel govorit. In spet začela,ko smo jo ugasnili. In spet nehala,ko naju je govorit slišala-in je izsiljevala. Sva jo pustila, se je zjokala in zaspala. Grozna sem....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.12.2009 21:26:49   
ledenka
Tanja user posted image nisi grozna! sedaj so že toliko stari, da preizkušajo meje... in meje je treba počasi postavit. če ni nič pomagalo proti jokanju, se je morda morala izjokat, predno je zaspala. včasih se to zgodi pri vseh. in 10 min joka vsake toliko ji ne bo nič škodilo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.12.2009 21:27:23   
lake
Majana Jst sm strokovnjak za d. Najboljša terapija za d. je shoping v Celju, preverjeno. Ti jutr kr prid, te jst domov odpeljem.

Sm pozabla kaj s  hotla še napisat user posted image   Sm ugotovila da mam ful motnje spomina po porodu, prej nisem bla tok pozabljiva.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.12.2009 21:29:43   
majana79
Tanja, nisi grozna... user posted image H. je vsaj v 10 minutah zaspala, J. se nikoli po 10 minutah ne umiri, več ga pa nočem pustit, ker njegov jok ni jokcanje, ampak je kričanje, kot da bi ga rezali, s kriki vred... user posted image Pa res ne pretiravam... Danes popoldne je bil spet tak, ko je bil zaspan in je moj komaj verjel, ko sem mu rekla da je dopoldne tudi tak.

Oh, kako te razumem...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.12.2009 21:32:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Jst sm strokovnjak za d. Najboljša terapija za d. je shoping v Celju, preverjeno. Ti jutr kr prid, te jst domov odpeljem.

Sm pozabla kaj s  hotla še napisat user posted image   Sm ugotovila da mam ful motnje spomina po porodu, prej nisem bla tok pozabljiva.

Joj, ne govori... A se lahko Bilobil jemlje, če dojiš? user posted image Jaz pozabim sproti, kam dajem J. stvari, od flaške naprej, dud imamo itak en miljon pa nobene nikol pri roki... Res, sem ful žalostna, ker se mi to dogaja, pa jezna nase...

lake, tnx user posted image , bomo videli jutri, ker imajo ful gužvo v službi... ti sporočim

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.12.2009 21:43:02   
zoja10

preverjam udeležbo za jutri v Po?
KatMat?? Flaska?? kaj pa bo do postojne en dva tri a?A?A?

Lela in maja pa 100%.. ne?

Tamala  še zdej vriska v dnevni... kam gre ta svet.. user posted image user posted image

NOčko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.12.2009 21:48:36   
Leela

jaz sem bila po prvem tok pozabljiva, da me je bilo kar groza. Sigurno mi je nekaj sivih celic skuril. Ko sem prišla v službo sem šele po 14 dneh k seb pršla, da sem sploh vedela kaj ti ljudje od mene hočejo (delat namreč user posted image ). Zdaj po drugem je veliko boljše, sem kar presenečena. Če prav se doskrat tolk zamislim, da sploh ne vem kaj delam. Falim izvoz, postavljam pokrovko premera 10 cm na lonec premera 30 cm etc.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.12.2009 21:51:23   
Leela
zoja ti kar pridi. Se vidimo.

zarja od maje je še bolna tako, da ni sigurno da pride. jaz bom sigurno tam. Saj moj gsm imaš ane.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.12.2009 21:55:11   
maja1488
Sm pršla mal pokukat. Zarja je še vedno bolana...že en cel teden se vleče. Od jutri smo same user posted image , prazna luna je, tko da je Maša vsa sitna in bo tko še par dni user posted image ...Ah sej bo boljše. Spimo pa še vedno za en K.

Grem še mal pokmetovat, rabim še darilc pod smreko...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.12.2009 21:58:50   
Leela
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.12.2009 22:00:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, nisi grozna... user posted image H. je vsaj v 10 minutah zaspala, J. se nikoli po 10 minutah ne umiri, več ga pa nočem pustit, ker njegov jok ni jokcanje, ampak je kričanje, kot da bi ga rezali, s kriki vred... user posted image Pa res ne pretiravam... Danes popoldne je bil spet tak, ko je bil zaspan in je moj komaj verjel, ko sem mu rekla da je dopoldne tudi tak.

Oh, kako te razumem...

Če boš šla po 10h min k njemu, se bo naslednjič dvakrat dlje drl. Odlči se- ali pojdi k njemu TAKOJ ali pa ga PUSTIŠ. Imaš ZS...

Tanjauser posted image Imaš ZS...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.12.2009 22:03:13   
PapuaNG
večer user posted image

Je moj vzel kabel od neta, pa sem bila celo popoldne brez. No,sicer mi pa ni nič manjkalo. Smo šli u btc pogledat za televizijo, je božiček rekel, da nam jo prinese, le zbrati jo moramo user posted image Pa še do mami smo šli za urico, ker fotra ni doma. Moj je šel pa na fuzbal, tko da sem sama in čakam, kdaj bo alarm user posted image Sem namreč malce pozabila, da je v sladoledu mleko, pa sem se že tok naštimala, da greva na kepico v rustiko, da potem res nisem mogla brez. No, sem pa samo eno namesto dveh, tako da mogoče pa ne bo panike user posted image

Vidim, da se glede daril pogovarjate...jst sem neki za mojega že naročila, za starše pa brata in njegovo bom pa bone za masažo. Uporabno in prijetno. Aja, pa za moje bom verjetno (če se mi bo le dalo) naredila album s slikami od tamalga. Bosta zihr vesela. Kaj pa za hordo sorodnikov od mojga pa pojma nimam. Itak pa nimajo neke navade daril. Lani je tast predlagal,da se ne obdarujemo, ampak denar podarimo nekomu,ki ga potrebuje, pa iz tega ni bilo nič, le da nihče potem daril ni kupoval. Le midva sva vsakemu par štunfov kupila pa mafine spekla. Tko da se tut ne bom preveč sekirala glede tega.

Aja, pa moram mojega pohvalit danes...je skuhal kosilo,likal, poskrbel za malega, da sem jst še malo zalegnila...ma priden priden user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.12.2009 22:05:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

preverjam udeležbo za jutri v Po?
KatMat?? Flaska?? kaj pa bo do postojne en dva tri a?A?A?

Lela in maja pa 100%.. ne?

Tamala  še zdej vriska v dnevni... kam gre ta svet.. user posted image user posted image

NOčko

ju3 sem jaz v Atlantisu ob 12h. Grem s plavalkami na kofe z lastno šalcouser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.12.2009 22:08:14   
FLASK_A
Mater, zdele sem bila celo večnost pod tušem. Vsa hepi, urejena, dišeča... Evo, zdele si pa noge primemuser posted image user posted image user posted image Mislim, da moram še za kaki dve uri pod tuš. Katastrofa. Kako lahko noge pozabimuser posted image No, me vsaj zeblo ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
16.12.2009 22:09:17   
PapuaNG
aja, sem vedla, da sem neki pozabla...

naš, če se dere, ker noče spat,se isto res dere na ves glas, da ga slišim čez dvoja zaprta vrata, pa še ena soba je vmes. Tako da ga v takem stanju nikoli ne pustim dlje časa, ker ne zdržim. Se mi pa zdi, da se skoraj nikoli ne dere za brezveze, vsaj takole zvečer oz. ponoči ne. Ga matra ali prebava (ker sem jst koza jedla kej mlečnega) ali vročina (če je bolan) ali pa zdej zobki...včasih tut ni več zaspan (ima učke ko sovica) in ga je pač treba mal ponosit, ampak načeloma ni težav. No, da se ne bom kaj zarekla ....user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
16.12.2009 22:21:51   
lake
Tud jst sm bla celo večnost pod tušem (nisem pozabla nog user posted image ), pa nohte sm zrihtala, zraven pa zdej gledam batmana.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
16.12.2009 23:09:07   
majana79
Vidim da ste odpujsale.

Jaz pogledam še CSI, potem pa v mižale.

Nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
16.12.2009 23:20:04   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Če prav se doskrat tolk zamislim, da sploh ne vem kaj delam. Falim izvoz, postavljam pokrovko premera 10 cm na lonec premera 30 cm etc.

dobra user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi pozabljiva ratala, na službo pa raje ne mislim, ker mi bi postalo slabouser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.12.2009 5:48:21   
christiana21
Dobro jutro!

Ku ku...

Eh, nikogar nikjer, sam mi smo ob nenormalnih urah pokoncuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.12.2009 7:19:33   
Dudica1
dobro jutro

MAJA user posted image user posted image user posted image

TANJA user posted image

mi gremo v vrtec pa na en kofi pol z Majem k prijateljčku user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.12.2009 7:20:31   
KatMat
kuku!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.12.2009 7:24:07   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
user posted image user posted image user posted image
Sej vem da sem faca
Zdej moram pa še v knjigico zapisat tale zobek, da ne pozabim user posted image

user posted image
Kaj boste kej počee danes? Zakonske dolžnosti?user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej že počas pridejo spet na vrsto, ne?

r nas ne bo nič...zdej zlaga cunje user posted image

OMG, sanjski Dudekuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.12.2009 7:26:30   
Anonimen
glede pozabljivosti - kaj je dones za en dan ?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.12.2009 7:32:11   
Anonimen
jutro

smo spali....user posted image neuser posted image  

zdej smo pa vsi pokonc, sinko hoče risanke, pa mu jih možek ne pusti, zdej je pa pr men, se slin, da mu jih bom pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mu jih ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image   hoče gledat robote pa jih je že tojkat da bom znorelauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.12.2009 7:32:20   
KatMat
cetr. se mi zdi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?