Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:13:55
|
|
|
|
Tanja_
|
Glihkar sem jo pustila 10 minut jokat Sem jo dvignila ko je jokala, pa ni blo bolš, pa sem ji dudo dajala, pa jo je ven pljuvala, sem se zraven nje ulegla, pa je tulila, sem mislila da jo zobki matrajo,sem ji že hotla Calpol dat pol sem pa ugotovila, da je nehala jokat takoj, ko je moj luč prižgal in začel govorit. In spet začela,ko smo jo ugasnili. In spet nehala,ko naju je govorit slišala-in je izsiljevala. Sva jo pustila, se je zjokala in zaspala. Grozna sem....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:26:49
|
|
|
|
ledenka
|
Tanja nisi grozna! sedaj so že toliko stari, da preizkušajo meje... in meje je treba počasi postavit. če ni nič pomagalo proti jokanju, se je morda morala izjokat, predno je zaspala. včasih se to zgodi pri vseh. in 10 min joka vsake toliko ji ne bo nič škodilo!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:27:23
|
|
|
|
lake
|
Majana Jst sm strokovnjak za d. Najboljša terapija za d. je shoping v Celju, preverjeno. Ti jutr kr prid, te jst domov odpeljem. Sm pozabla kaj s hotla še napisat Sm ugotovila da mam ful motnje spomina po porodu, prej nisem bla tok pozabljiva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:29:43
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, nisi grozna... H. je vsaj v 10 minutah zaspala, J. se nikoli po 10 minutah ne umiri, več ga pa nočem pustit, ker njegov jok ni jokcanje, ampak je kričanje, kot da bi ga rezali, s kriki vred... Pa res ne pretiravam... Danes popoldne je bil spet tak, ko je bil zaspan in je moj komaj verjel, ko sem mu rekla da je dopoldne tudi tak. Oh, kako te razumem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:32:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Majana Jst sm strokovnjak za d. Najboljša terapija za d. je shoping v Celju, preverjeno. Ti jutr kr prid, te jst domov odpeljem. Sm pozabla kaj s hotla še napisat Sm ugotovila da mam ful motnje spomina po porodu, prej nisem bla tok pozabljiva. Joj, ne govori... A se lahko Bilobil jemlje, če dojiš? Jaz pozabim sproti, kam dajem J. stvari, od flaške naprej, dud imamo itak en miljon pa nobene nikol pri roki... Res, sem ful žalostna, ker se mi to dogaja, pa jezna nase... lake, tnx , bomo videli jutri, ker imajo ful gužvo v službi... ti sporočim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:43:02
|
|
|
|
zoja10
|
preverjam udeležbo za jutri v Po? KatMat?? Flaska?? kaj pa bo do postojne en dva tri a?A?A? Lela in maja pa 100%.. ne? Tamala še zdej vriska v dnevni... kam gre ta svet.. NOčko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:48:36
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm pozabla kaj s hotla še napisat Sm ugotovila da mam ful motnje spomina po porodu, prej nisem bla tok pozabljiva. jaz sem bila po prvem tok pozabljiva, da me je bilo kar groza. Sigurno mi je nekaj sivih celic skuril. Ko sem prišla v službo sem šele po 14 dneh k seb pršla, da sem sploh vedela kaj ti ljudje od mene hočejo (delat namreč ). Zdaj po drugem je veliko boljše, sem kar presenečena. Če prav se doskrat tolk zamislim, da sploh ne vem kaj delam. Falim izvoz, postavljam pokrovko premera 10 cm na lonec premera 30 cm etc.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:51:23
|
|
|
|
Leela
|
zoja ti kar pridi. Se vidimo. zarja od maje je še bolna tako, da ni sigurno da pride. jaz bom sigurno tam. Saj moj gsm imaš ane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:55:11
|
|
|
|
maja1488
|
Sm pršla mal pokukat. Zarja je še vedno bolana...že en cel teden se vleče. Od jutri smo same , prazna luna je, tko da je Maša vsa sitna in bo tko še par dni ...Ah sej bo boljše. Spimo pa še vedno za en K. Grem še mal pokmetovat, rabim še darilc pod smreko...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 21:58:50
|
|
|
|
Leela
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 22:00:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, nisi grozna... H. je vsaj v 10 minutah zaspala, J. se nikoli po 10 minutah ne umiri, več ga pa nočem pustit, ker njegov jok ni jokcanje, ampak je kričanje, kot da bi ga rezali, s kriki vred... Pa res ne pretiravam... Danes popoldne je bil spet tak, ko je bil zaspan in je moj komaj verjel, ko sem mu rekla da je dopoldne tudi tak. Oh, kako te razumem... Če boš šla po 10h min k njemu, se bo naslednjič dvakrat dlje drl. Odlči se- ali pojdi k njemu TAKOJ ali pa ga PUSTIŠ. Imaš ZS... Tanja Imaš ZS...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 22:03:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
večer Je moj vzel kabel od neta, pa sem bila celo popoldne brez. No,sicer mi pa ni nič manjkalo. Smo šli u btc pogledat za televizijo, je božiček rekel, da nam jo prinese, le zbrati jo moramo Pa še do mami smo šli za urico, ker fotra ni doma. Moj je šel pa na fuzbal, tko da sem sama in čakam, kdaj bo alarm Sem namreč malce pozabila, da je v sladoledu mleko, pa sem se že tok naštimala, da greva na kepico v rustiko, da potem res nisem mogla brez. No, sem pa samo eno namesto dveh, tako da mogoče pa ne bo panike Vidim, da se glede daril pogovarjate...jst sem neki za mojega že naročila, za starše pa brata in njegovo bom pa bone za masažo. Uporabno in prijetno. Aja, pa za moje bom verjetno (če se mi bo le dalo) naredila album s slikami od tamalga. Bosta zihr vesela. Kaj pa za hordo sorodnikov od mojga pa pojma nimam. Itak pa nimajo neke navade daril. Lani je tast predlagal,da se ne obdarujemo, ampak denar podarimo nekomu,ki ga potrebuje, pa iz tega ni bilo nič, le da nihče potem daril ni kupoval. Le midva sva vsakemu par štunfov kupila pa mafine spekla. Tko da se tut ne bom preveč sekirala glede tega. Aja, pa moram mojega pohvalit danes...je skuhal kosilo,likal, poskrbel za malega, da sem jst še malo zalegnila...ma priden priden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 22:05:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 preverjam udeležbo za jutri v Po? KatMat?? Flaska?? kaj pa bo do postojne en dva tri a?A?A? Lela in maja pa 100%.. ne? Tamala še zdej vriska v dnevni... kam gre ta svet.. NOčko ju3 sem jaz v Atlantisu ob 12h. Grem s plavalkami na kofe z lastno šalco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 22:08:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mater, zdele sem bila celo večnost pod tušem. Vsa hepi, urejena, dišeča... Evo, zdele si pa noge primem Mislim, da moram še za kaki dve uri pod tuš. Katastrofa. Kako lahko noge pozabim No, me vsaj zeblo ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 22:09:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, sem vedla, da sem neki pozabla... naš, če se dere, ker noče spat,se isto res dere na ves glas, da ga slišim čez dvoja zaprta vrata, pa še ena soba je vmes. Tako da ga v takem stanju nikoli ne pustim dlje časa, ker ne zdržim. Se mi pa zdi, da se skoraj nikoli ne dere za brezveze, vsaj takole zvečer oz. ponoči ne. Ga matra ali prebava (ker sem jst koza jedla kej mlečnega) ali vročina (če je bolan) ali pa zdej zobki...včasih tut ni več zaspan (ima učke ko sovica) in ga je pač treba mal ponosit, ampak načeloma ni težav. No, da se ne bom kaj zarekla ....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 22:21:51
|
|
|
|
lake
|
Tud jst sm bla celo večnost pod tušem (nisem pozabla nog ), pa nohte sm zrihtala, zraven pa zdej gledam batmana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 23:09:07
|
|
|
|
majana79
|
Vidim da ste odpujsale. Jaz pogledam še CSI, potem pa v mižale. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 23:20:04
|
|
|
|
petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm pozabla kaj s hotla še napisat Sm ugotovila da mam ful motnje spomina po porodu, prej nisem bla tok pozabljiva. Če prav se doskrat tolk zamislim, da sploh ne vem kaj delam. Falim izvoz, postavljam pokrovko premera 10 cm na lonec premera 30 cm etc. dobra jaz sem tudi pozabljiva ratala, na službo pa raje ne mislim, ker mi bi postalo slabo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 5:48:21
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro! Ku ku... Eh, nikogar nikjer, sam mi smo ob nenormalnih urah pokonc
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 7:19:33
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro MAJA TANJA mi gremo v vrtec pa na en kofi pol z Majem k prijateljčku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 7:20:31
|
|
|
|
KatMat
|
kuku!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 7:24:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Sej vem da sem faca Zdej moram pa še v knjigico zapisat tale zobek, da ne pozabim Kaj boste kej počee danes? Zakonske dolžnosti? Zdej že počas pridejo spet na vrsto, ne? r nas ne bo nič...zdej zlaga cunje OMG, sanjski Dudek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 7:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
glede pozabljivosti - kaj je dones za en dan ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 7:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro smo spali.... ne zdej smo pa vsi pokonc, sinko hoče risanke, pa mu jih možek ne pusti, zdej je pa pr men, se slin, da mu jih bom pustila pa mu jih ne bom hoče gledat robote pa jih je že tojkat da bom znorela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 17.12.2009 7:32:20
|
|
|
|
KatMat
|
cetr. se mi zdi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?