ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Jutro dvojne ! Tudi meni so prejšnji teden našli bakterijo v brisu in urinu, tako da dobivam antibiotike. Je pa MV dolg 30 mm in zaprt, kar je ok. Očitno počitek res pomaga, tako da se bom kar tega držala še naprej, saj mojih pikic ne pustim na svet vsaj do konec januarja, ko bom v 35.t. Malčka lepo napredujeta in imata vsak po 940 g, kar je baje dobro za te tedne. Vsak dan sta tudi bolj živahna in sem opazila, da ko jima vrtim njuno uspavanko, sta se zdaj že dva dni full odzvala na to glasbo in prav poplesavala v bušiju, potem pa se lepo umirila. Moj dragi možek je šel ta vikend v nabavo in je kar kupil 2 dudice, 2 male flaške, 2 večje, sterilizator in grelnik, pa še dva taka lepa termusa od Tomee Tipee. Vidim da tudi on full uživa v teh pripravah, zato mu kar pustim to veselje da ne samo mamice uživamo. Tudi stolčke sva že dobila in danes nam baje dostavijo voziček. Komaj čakam! drugi teden pa gre možek še po previjalno in koške, ki imamo naročene, tako da mislim da bo već al manj že vse doma in bova za praznike vse oprala in dala na mesto. Glede modrca za dojenje, pa je mene skoraj kap , saj sem mojemu naročila da mi prinese enga za probo 90B in mi je bil majhen!!! Pred nosečnostjo sem nosila 80B! Moj pravi da bomo kar rjuho zrezali... Kdaj naj grem torej v nakup modrca za dojenje, saj očitno bo moje premoženje še kar snidlo! Upam da vsaj otročki ne bodo stradali. Leo se imejte in božajte bušije! Nekaj ti bom svetovala!Te št. na modrcu so tako št.80-90,to je obseg pod prsmi!Črka A,B,C,D,...so pa obsegi košaric!Zato pojdi te ki imaš doma zamenat za 90D,ki bi ti moral biti prav! Jaz sem si tudi danes nabavila 95D,ki je največji,kaj ga imajo in to dva in sta mi prav ,imam pa tudi sicer velika prsa! Ko kupuješ moderc ,ti je bolj pomembna črka,številka pa če se zrediš,seveda se med nosečnostjo mal tudi obseg raširi,ki bo potem spet enak,ko prideš na stare kilograme! No če sem ti kaj pomagala!
|