|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
15.12.2009 22:20:52   
Tanja_
Ah,nekje bi že dobile mizo, sam prej bi mogle poklicat.

H.ima spodnjo levo enko že zunej,zdej desna prihaja-ampak jo ta ful bolj muči, kot leva. Pa prej ko sem jo dvignila, se mi je zdela blazno vroča. Upam, da Calpol prime in da bomo kej spali.

Mi in vsi ostali!

Nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
15.12.2009 22:21:23   
lake
Niso tok polne gostilne, se pozna recesija. Če ne drgač kitajske so vedno prazne. Na Prulah je ena dobra. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
15.12.2009 22:23:26   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Niso tok polne gostilne, se pozna recesija. Če ne drgač kitajske so vedno prazne. Na Prulah je ena dobra. 

Ja, midva sva se tud zanč pogovarjala v Cubotu, k je bil pol prazen, da lani ni blo šans da bi decembra dobila mizo tam. Sva ene parkrat tako lačna ostala, ko sva se zadnjo minuto zmislila, da bi šla ven jest.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
15.12.2009 22:25:11   
lake
Grem počas spat, me hoče neki glava bolet,, najbrž od kuhančka user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
15.12.2009 23:20:58   
meduzica
sam še jaz bluzim na tem topiku ...

zdej mu dajem GH 3x na dan .. ful pridno je sadne obroke zelenjavne malo manj (spet odvisno kaj je na jedilniku). sploh nimam besed res je priden ratal glede hranjenja, ne vem če ni prejšnji teden manj jedel ker je bil tolk zaprt. Ampak dela pa je s tem čist preveč se mi zdi da skoz neki kuham pa pomivam user posted image

za našega pikeca in za to da se mu prebava uredi user posted image user posted image user posted image je konc 4. dneva pa še nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.12.2009 0:28:59   
PapuaNG
No, mi smo še pokonci...se tamal skos zbuja, tko da sploh ne vem, če se mi splača it spat user posted image V rokah zaspi, ga odloživa, nekaj časa spi, spet jok...sem ga od osmih že dvakrat (al trikrat?user posted image ) nafutrala, tako da lačen mislim, da ni...so zobki? Sem danes gledala, pa nič ni bilo videt, le tisto grizalo je res grizel,..Jedel ni nič takega, kar bi povzročalo take čudne posledice...upam, da bo kmalu kaj bolje user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.12.2009 6:53:49   
AKP
Sem že pokonci ker grem potem k frizerju in moram vse pripravit, ker bo bratec pazil na sestrico. Je dobil vsa potrebna navodila in upam, da bo vse ok. Zdaj pa uživam ob kavi in žuljenju z mojo mačkonko. Sem hotela dodati sliko pa mi dela slikomat probleme. Zdaj pa se je pikica zbudila in jo grem rihtat.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.12.2009 6:55:30   
Anonimen
jutro punceuser posted image

no jz sem pokonc že od pol šestih, sploh ne morm spatuser posted image me zgleda preveč dnar žuluser posted image user posted image user posted image user posted image no sej grem danes zapravlat, vsaj mislimuser posted image

nika se je zbudila ob pol sedmih, lačna kot ponavadi, ampak ona gre vsaj spat ob normalni uri, med 6h in 7h zvečer ne pa T. k je rogovilu do 21h, matr ima energijeuser posted image

no skrinje včeraj nisem spucala se mi ni dalo ker je v kleti tm je pa mrzlouser posted image

aja, a lahko sam za inf. mi povesta kere dve sta me dale za prijateljico na FB, k vas ne poznam pa bi rada vsaj približno vedela, sej bom pozabla ampak vsaj par dni bom vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.12.2009 6:58:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Sem že pokonci ker grem potem k frizerju in moram vse pripravit, ker bo bratec pazil na sestrico. Je dobil vsa potrebna navodila in upam, da bo vse ok. Zdaj pa uživam ob kavi in žuljenju z mojo mačkonko. Sem hotela dodati sliko pa mi dela slikomat probleme. Zdaj pa se je pikica zbudila in jo grem rihtat.

koliko je pa star bratec?? da mu boš sestrico zaupalauser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.12.2009 7:21:48   
Anonimen
ja kje ste spat vse: je treba spet kavo skuhatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.12.2009 7:24:06   
Dudica1
DOBRO JUTRO

JUUUUUUUHU Maj še kar spi user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem ga šla prav pogledat če ga nisva kaj preslišala ponoči in spi user posted image user posted image user posted image ...na trebuhu ne vem od kje mu to

T grem pa zbudit za v vrtec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
16.12.2009 7:26:01   
Anonimen
super dudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi se pa rihtamo za v trgovinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
16.12.2009 7:30:50   
Dudica1
Ma jaz ne grem ven da si bog...-6user posted image user posted image user posted image ...samo v vrtec in h kolegici na kavo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.12.2009 7:54:19   
Anonimen
good morning,

danes sem frej. mulca bo oči peljal. je ves srečen. no oba sta.

oskar še spi. izgleda ga je kar utrudilo tole prerivanje zobka.

ven pa bomo šli, seveda. tudi minus šest je zdravo.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.12.2009 8:07:53   
KatMat
hello
evo jaz pokonci mala pokonci...je sla ze spat kot ma navado ampak je moj buhtelj od desca mel naglas tlf in ga pustil v sobi in tako mam zdele zmatrano ,ne lacno ampak ekstremno tecno puncko ki noce spati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
16.12.2009 8:14:30   
Tanja_
Jutro!

Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.12.2009 8:14:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Ja, ja.. Itak, Majana. Če bi tebe čakala, bi ratala ledena svečauser posted image user posted image user posted image  

Že prou! S taško te bom, da veš user posted image user posted image
ledenka, potem imamo enakega user posted image Je res fini.
Justovke:
Mene pod ušesi nekaj boli, pa kot da me hoče grlo bolet. Imam samo tea tree kremo pa materino dušico? A se lahko s katero od teh dveh namažem?

BTW- a mi daš link od kofetkanja, k ga nimam več :( Ne bom mogla nobene staškatuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.12.2009 8:16:08   
FLASK_A
Aja, dobro jutro. Tamala se še igra v postelji, jaz sem pa še čist zalepljena. Komaj kaj vidimuser posted image user posted image

Kofe bo treba ubost, ni druge. Pa burek biuser posted image user posted image user posted image user posted image Če je res -6, ne grem v pekarnouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.12.2009 8:17:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več....

user posted image user posted image user posted image user posted image Tanja kolegicauser posted image Samo objemčke ti lahko pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dej pridi na kofe, dej.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
16.12.2009 8:19:33   
Tanja_

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image Tanja kolegicauser posted image Samo objemčke ti lahko pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dej pridi na kofe, dej.

flaska ti s res tanartabul prjatlca...Dons mam predavanja,pa ne morem...Jutri prid v Atlantis,dej.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
16.12.2009 8:21:46   
KatMat
gre danes kera v mesto?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
16.12.2009 8:24:30   
KatMat
no da vas mejckn nasmejem....k vidim da ste vse take volje kot jaz...
ena o forenzikih

Dva policajca vrše uviđaj fatalne prometne nesreće.
Pita prvi: -"Gdje je noga?"
Drugi odgovara: -"U njivi."
Prvi: -"Gdje je ruka?"
Drugi: -"U njivi."
Prvi: -"Gdje je glava?"
Drugi: -"Na asvaltu."
Prvi: -"Jel se piše asvalt ili asfalt?"
Drugi šutne glavu i kaže: -"U njivi."

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
16.12.2009 8:26:02   
FLASK_A
Jutro!

flaska ti s res tanartabul prjatlca...Dons mam predavanja,pa ne morem...Jutri prid v Atlantis,dej.

Škodauser posted image Jutri pa pridem. Pričakujem une svečke- upam da mi jih je tista punca nabavla??? Kako to izvemuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
16.12.2009 8:28:03   
Tanja_

Jutro!

Škodauser posted image Jutri pa pridem. Pričakujem une svečke- upam da mi jih je tista punca nabavla??? Kako to izvemuser posted image user posted image

Pojma nimam, k jaz tud nimam njenega kontakta. Petrazg jo ima na FB za prjatlco, pa jo prosi, če jo vpraša.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
16.12.2009 8:28:43   
FLASK_A
A prinesem šalco s sabo da ne bom spet kakega herpesa fasala?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?