patella
|
jutroooo! Vidm, da ste me spet čist povozile (beri: ne dohajam vas še v branju ne, kaj šele v pisanju) . Ej, sami fantki se napovedujejo . Pr nama je moj po kitajski karti razbral, da bo punčka. Baje je zanesljiva 93% . Bomo vidl. HEhe Glivice: Ja, tut mene so do sedaj napadle 1x v nosečnosti. Sm najprej poskušala z raznimi domačimi rcnijami, ampak so še kar veselo vztrajale in se množile v ugodnih pogojih, ki sem jih nudila . Pol sm pa itak imela pregled, pa sm potarnala o tej moji težavi(ci) in me je brž vaginalno pregledala in je rekla, da majo celo žurko not te žvali in mi je predpisala svečke Gyno Daktarin. So pomagale . Mozolji: Nikoli v življenju nisem imela težav z mozoljčki, še med vrhuncem pubertete ne . Zdej pa tut ni kakšne sile. Mam skos prisotna 1-2 mozoljčka, pa še tadva sta skrita pod lasmi, ker sta čist na vrhu čela. Mene so napadle edin dlake . Pač neki ti mora zrast . Pa glede teh napovednih znakov fantka/punčke--> privlečeno za lase. Pa kje nosiš(bolj spredaj/zadaj), kolk mozolov maš itd. Če se pa glih kateri "userje", da ji tete, babice pravilno napovejo spol glede na obliko trebuha, so pač pa zadele tistih 50% možnosti . AS: Ja, midva z dragim tut poslušava bitje srčka od našga dojenčka. Se ful fajn sliši, ja. Ena (nevemkatera) je napisala, da se sliši otročkov srček, če prisloni glavo na bušek ( no domnevam, da glavo prisloni partner oz.kak druga oseba, če ne svaka čast za gibčnost ) - -> to 1000% ni otročkov srček, ker ga ni možno sllišat brez ojačitve. V porodničnici imajo ponekod še neko predpotopno pripravo za poslušanje otročkovega srčka (tko kot en lij), prisloniš in poslušaš. Ampak se sliši minimalno kot tiktakanje ročne ure. Moraš bit res pozoren, da slišiš, pa še to smo na vajah poslušali puncam, ki so prišle rodit(beri:na koncu nosečnosti).Zdaj je pač tvoj dragi slišal utripanje ene tvojih arterij. zivepo: Upam, da je prehlad mimo. Gripa v Slo baje pojenjuje . Božič, Novo leto: Božič doma, Novo leto v Kr.GOri Ljubosumje: Mislim, da sem ravnoprav . Ali pač? No, v bistvu nimam najmanjšega razloga za bit ljubosumna, ampak če maš nekoga tkooo rad, je pač prisotno tudi to čustvo, v večji ali manjši meri. Darila: Letos bo bolj kriza, ker se izogibam trgovskim centrom . Bom pomoje sama kej ustvarjala . Ikea: 1x sva bla v Avstriiji sam mal na firbcanju, ker sva glih kuhinjo iskala. Ampak sva jo potem dobila drugje. Zdej nama manjka pa še regal za v dnevno sobo - tko da ni 2x za rečt, da ne bova šla tut v Ikeo kej pogledat. Bomo vidl. Bova spotoma šla še v uno trgovino zraven Ikee, k majom otroško opremo Joj, komaj čakam te praznike!!!! Upam, da bo še kaj snegca padl. Letos bom samo snežake delala . Sankanje, smučanje pa že še pride . Nič, lepo peljite dan naprej - smo že sred tedna. Jst se grem pa zdej učit. Sem cel tedn sama, ker je dragi šel na službeno pot . Bo nama z dojenčkom pa kej prnesu . Najbolj važn, da samga sebe . Papa
|