|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
15.12.2009 14:45:37   
barvar
Aja, pa še to. Kile +4,5 user posted image user posted image user posted image . Madona sem pridna. Mogoče pa bo uspelo, da do konca ne pridelam več kot 15kg user posted image ...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
15.12.2009 14:57:33   
Angel_Tian
jupiiiiiiiiiiii za barvar user posted image in za še enega fantka

kg user posted image user posted image user posted image
imamo tehtnco doma v kopalnici, tehtam se pa samo pri G user posted image tako, da trenutno pojma nimam, na kolk + sem že

Danes gremo ob petih v vrtec - imamo z otroki delavnico. Se bodo delale neke lučke pa voščilnice. Sicer je Tian trenutno v privat varstvu zarad kašlja in vročine 37,1, ampak sem rekla, da tole pa lahk gremo enmal pogledat. Včeraj zvečer mi je rekel, da se prijatelji jokajo, ker njega ni v vrtec user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
15.12.2009 15:22:56   
Melia
pozdravljene

hvala vsem za mnenje o darilu....bom verjetno se res kar odločla za posteljnino....če pa bom mimo pihnila pa ne vem....upam, da ne preveč.....sicer pa se ne sekiram....namen je važen, a ne? user posted image

pingvinkica....jaz sem navajena da rečem testu za burek kar kore, ker v srbiji tako rečejo in zgleda sem se tam nalezla te besedeuser posted image

štajerka....dobrodošla po dolgem času....čuvaj se in držimo pesti da ti vnetje hitro mine....user posted image

sem prej na hitro skočla do mesta in sem seveda zavila v h&m in sem našla znižane kavbojke-nosečniške....sicer ni čisto klasičen moder jeans, ampak so sive....no, meni so bile všeč in kar je najbolj pomembno so stale samo 15 EUR.....prej pa celih 49,95....tako da več kot uspešen nakupuser posted image .....vam priporočam, da grete pogledat v h&m, ker je kar nekaj znižanega, tud na oddelku za nas-lepe nosečkeuser posted image

uživajte!!!user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
15.12.2009 15:31:32   
frcefela
Melia, H&M v Centru na Čopovi? Koliko so pa kaj dolge?

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
15.12.2009 15:36:23   
frcefela
sorry Melia, sem ravnokar opazila, da si iz MB user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
15.12.2009 15:55:16   
Melia
frcefela, ja v mb-ju sem jih kupla, v centru mesta.....drugače pa ti kar pojdi pogledat v lj....saj mislim, da imajo več ali manj poenotene te akcije in popuste....

glede dolžine.....jaz sem jih že dala mami da mi jih skrajša, in sicer za približno 14 cm.....sem pa velika 165cm, če ti to kaj pomaga glede dolžine.....aja, so pa tak bolj na korenček, tako da tak ne moreš imet preveč dolgih, ker se sicer vse naguba spodaj....user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
15.12.2009 15:59:32   
Stajerka26
Melia HM mAribor??
No glede na to, da sem se ravno naspala bom mogče šla pogledat, če mi bo mojega uspelo prepričat :)

Sicer pa strelkica si me zdaj kr malo prestrašla...no bom opustila sodo bikarbono....za vnet mehur poznam brusnice, jih tudi redno uporabljam v vseh oblikah, kot prehransko dopolo, posušene, v čaju,... ampak zdaj so v prvi vrsti glivice za odpravit, kar pa se tiče da je treba spremenit prehrano sem pa tudi že brala na forumih...hmmm samo čokolade mi ne vzet user posted image user posted image  brez nje skor težko preživim dan, bom pa postopoma poskušala zmanjšat.

Pa čestitke bravar za fantka :) bosta moji pupi imeli med čem zbirat....user posted image user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
15.12.2009 16:11:12   
Melia
Melia HM mAribor??

japuser posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
15.12.2009 16:50:55   
emibu
mislim da bo tole s kožo moje področjeuser posted image user posted image za lišaje naredi piling obraza še posebej na mestu kjer so lišaji (če boš delala redno se bodo počasa odluščli) nato daj na obraz za 15 minut mleko in med (najbolše da je malo toplo)
potem spet naredi piling nato pa kakšno zelo mastno kremo nanesi na obraz (solea..al pa baby npr. lumpy univeralna krema z mandeljem) upam da ti bo kaj pomagalo..po vseh teorijah naj biuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
15.12.2009 18:16:25   
JB007
Jaz sem imela stalno vnetja ,dokler sem jemala tabletke. Pa mi tudi canesten ni prav dobro zalegel. Nato sem zacela uporabljati Natrijev tetraboraks vaginalete pa so po parih rundah uporabe izginile. Pa jogurt namocit v tanpon mi je G. svetovala, pa bonbazne hlacke....

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
15.12.2009 19:02:27   
nusi
vnetja - js sm tut uporabljala te svečke kot JB007, pa spiranje z žajblovim čajem (od zunaj seveda), dobre so tut svečke vagisan, plus zame obvezno emulzija lactacid femina (ne milo).

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
15.12.2009 19:52:36   
carly
Ojla
vnetja in razne srbečice sem do sedaj odpravilaz Multigyn gelom.

Darila- posteljnina za rojstni dan je čist ok, sicer je pa faj darilo tudi darilni bon za recimo kopanje.
božična darila- domači piškoti, kakšna domača marmelada in liker, za najbližje pa še kaj kupljenega, odvisno kaj si želijo in rabijo.Pa vedno sem mislila da bom itak največ denarja za darilo za tamalo ponucala, pa je imela novembra prvi rojstni dan in dobila tolk daril, da sem sedaj čist brez ideje kaj ji kupiti?Sem kar malo slabe volje, ker sem si vedno predstavljala kako bo z veseljem kakšno igračko odprla, no pa ima tolk vsega doma, da sploh ne vem kaj naj, da ne bo ravno traparija.

Malo z zamudo čestitke vsem ki ste praznovale rojstni dan.

sem brala za nazaj pa si rekla da mam ful za pokomentirat, no zdej sem pa ostala pazne glave?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
15.12.2009 22:08:43   
emibu
pa se da ta vnetja kak dolgotrajno pozdravit ker mene kljub nevem kolkim poskusom odpravljanja na momente (skor usak dan) peče pa malo poneha pa me spet peče nekaj časa nazai (pri zadnjem pregledu) mi je predpisala canesten sem use uporabila vendar jst ne opazim razlikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 22:43:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.12.2009 7:43:20   
m_o_i
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

vnetja, lisaji in ostale tegobe za vse to k zdravniku-ce mene vprasate. jaz sem si pred leti sama zdravla za umret bolec kriz z nekimi termoforji, pa voltaren kremami, pa kozmodiskom-skratka, ni da ni. in cez dva tedna so me dobesedno nesli v dezurno z vrocino 42 in blodnjami, kjer so ugotovili vnetje ledvic! in menda sem prisla zadnjo minuto, ker sem ze mela kri v vodi in zastrupitev...predlani pa vrtoglavico "zdravla" z vecjimi kolicinami kave, da bi si pritisk nabila gor-ja, ko je pa ravnotezja zmanjkalo, da dobesedno stat nisem vec mogla, sem se pa spravla k zdravnici, kjer je ugotovila vnetje uses-vse krvavo ze v glavi (mene pa NIC bolelo!!) in sem bla na antibiotikih cel mesec, da se je ocistlo...tak da, punce moje, kar je cudnega-k zdravnikuuser posted image  

sluzba danes grem po skoraj treh mesecih pogledat, ce sploh kaj delajo, odkar me ni tam user posted image   malo jih pozdravit, ker mi je vceraj G namignila, da bo ona mene kuj v bolniski mela med nosecnostjo (kaj ces, me pac med starejse nosecke steje in sem rizicna hihi)

bravo za ugodne nakupe user posted image  15 evrov za hlace je tahud uspeh!

ajaaaaaaaa Angel_Tian ce ze lih sprasujes-meni se zdi, da je/bo mulc po atiju user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.12.2009 8:09:25   
larisa2002
Pozdravljeneuser posted image :

Evo za materinsko šolo - porodnišnica MB:

ZACETNE SKUPINE
05.01.2010 – 27.01.2010
02.02.2010 – 24.02.2010
02.03.2010 – 24.03.2010
06.04.2010 – 28.04.2010
04.05.2010 – 26.05.2010
01.06.2010 – 23.06.2010
06.07.2010 – 28.07.2010
03.08.2010 – 25.08.2010
07.09.2010 – 29.09.2010
05.10.2010 – 27.10.2010
02.11.2010 – 24.11.2010
07.12.2010 – 29.12.2010

Prijave: pri informatorki
porodnišnice v avli od
ponedeljka do petka med
11.00 – 14.00 uro tel.: 321 21 88
ali osebno, ali na e-mail:
aleksandra.frangez@ukc-mb.si
Razpored srecanj za vsako
skupino dobite na prvem
srecanju.
Srecanja potekajo v 16. etaži
kirurške stolpnice ob 18.00 uri
Trajanje: 9 krat po 2 uri
Dodatne informacije dobite pri
Aleksandri Frangež
tel: 321 22 09.
Priporocamo, da si s seboj
prinesete osvežilno pijaco.

Lep pozdrav::bye::

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.12.2009 8:44:14   
nusi
Jutro!

No svojo dozo kave sem spila, bi se mi pa prilegla še kakšna user posted image . Že pol ure pišem tale stavek, no lepo bodte user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.12.2009 8:51:26   
patella
jutroooo!

Vidm, da ste me spet čist povozile (beri: ne dohajam vas še v branju ne, kaj šele v pisanju)user posted image .

Ej, sami fantki se napovedujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pr nama je moj po kitajski karti razbral, da bo punčka. Baje je zanesljiva 93%user posted image user posted image user posted image . Bomo vidl. HEhe

Glivice: Ja, tut mene so do sedaj napadle 1x v nosečnosti.user posted image user posted image Sm najprej poskušala z raznimi domačimi rcnijami, ampak so še kar veselo vztrajale in se množile v ugodnih pogojih, ki sem jih nudilauser posted image . Pol sm pa itak imela pregled, pa sm potarnala o tej moji težavi(ci) in me je brž vaginalno pregledala in je rekla, da majo celo žurko not te žvali in mi je predpisala svečke Gyno Daktarin. So pomagaleuser posted image user posted image user posted image .

Mozolji: Nikoli v življenju nisem imela težav z mozoljčki, še med vrhuncem pubertete neuser posted image . Zdej pa tut ni kakšne sile. Mam skos prisotna 1-2 mozoljčka, pa še tadva sta skrita pod lasmi, ker sta čist na vrhu čela. Mene so napadle edin dlakeuser posted image .  Pač neki ti mora zrastuser posted image .

Pa glede teh napovednih znakov fantka/punčke--> privlečeno za lase. Pa kje nosiš(bolj spredaj/zadaj), kolk mozolov maš itd. Če se pa glih kateri "userje", da ji  tete, babice pravilno napovejo spol glede na obliko trebuha, so pač pa zadele tistih 50% možnostiuser posted image user posted image .

AS: Ja, midva z dragim tut poslušava bitje srčka od našga dojenčka. Se ful fajn sliši, ja. Ena (nevemkatera) je napisala, da se sliši otročkov srček, če prisloni glavo na bušek ( no domnevam, da glavo prisloni partner oz.kak druga oseba, če ne svaka čast za gibčnostuser posted image user posted image ) - -> to 1000% ni otročkov srček, ker ga ni možno sllišat brez ojačitve. V porodničnici imajo ponekod še neko predpotopno pripravo za poslušanje otročkovega srčka (tko kot en lij), prisloniš in poslušaš. Ampak se sliši minimalno kot tiktakanje ročne ure. Moraš bit res pozoren, da slišiš, pa še to smo na vajah poslušali puncam, ki so prišle rodit(beri:na koncu nosečnosti).Zdaj je pač tvoj dragi slišal utripanje ene tvojih arterij.

zivepo: Upam, da je prehlad mimo. Gripa v Slo baje pojenjujeuser posted image user posted image user posted image .

Božič, Novo leto:
Božič doma, Novo leto v Kr.GOriuser posted image user posted image user posted image

Ljubosumje: Mislim, da sem ravnopravuser posted image . Ali pač?user posted image No, v bistvu nimam najmanjšega razloga za bit ljubosumna, ampak če maš nekoga tkooo rad, je pač prisotno tudi to čustvo, v večji ali manjši meri.

Darila: Letos bo bolj kriza, ker se izogibam trgovskim centromuser posted image . Bom pomoje sama kej ustvarjalauser posted image .

Ikea: 1x sva bla v Avstriiji sam mal na firbcanju, ker sva glih kuhinjo iskala. Ampak sva jo potem dobila drugje. Zdej nama manjka pa še regal za v dnevno sobo - tko da ni 2x za rečt, da ne bova šla tut v Ikeo kej pogledat. Bomo vidl. Bova spotoma šla še v uno trgovino zraven Ikee, k majom otroško opremouser posted image

Joj, komaj čakam te praznike!!!! Upam, da bo še kaj snegca padl. Letos bom samo snežake delalauser posted image . Sankanje, smučanje pa že še prideuser posted image user posted image .

Nič, lepo peljite dan naprej - smo že sred tedna. Jst se grem pa zdej učit. Sem cel tedn sama, ker je dragi šel na službeno potuser posted image user posted image .  Bo nama z dojenčkom pa kej prnesuuser posted image user posted image user posted image .
Najbolj važn, da samga sebeuser posted image user posted image .

Papa

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.12.2009 8:57:19   
MiniMiska
Jutro.
Včeraj mi ni nobena odpisala za visok pritisk, to je dober znak, da nobena nima/ni imela takih težav. No mene pa res daje, sem tudi danes doma, občasno se mi vse zavrti in ni prijeten občutek. Grem popoldne k osebni zdravnici, če bo imela čas seveda user posted image

m_o_i: lep dan v službi, izkoristi vsaj za klepet s sodelavci, če te bo G dala nazaj na bolniško.

Gromska: user posted image še en fantek, jupiiii. Majčice smo zgleda same fante naročile user posted image

vnetja: jaz sem, ko je peklo in srbelo, uporabljala Multygin gel, je pomagalo. Bel tok imam ves čas, na to vpliva itak marsikaj in sem se že "navadila". Sem si pa zamenjala sp.hlačke, kupila bambusove in se mi zdi, da je res bolje. Pozimi moram pa pazit, da nosim žabe (jih res ne vedno user posted image , da se še kaj ne "prehladim" tam spodaj).

Grem nazaj počivat ... lep in zdrav dan želim!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.12.2009 9:35:19   
Stajerka26
NO tako nisem si mogla kaj da ne bi šla v HM pogledat te čudežno ugodne kavbojke....super so in seveda že pri meni doma :)
Pa fajn ozke so, da jih lahko zatlačim v škornje.
Kar se tiče glivic, hvala vsem za nasvete....
Mi smo danes stopili šele v 15 teden, ampak moj trebuh zgleda kot bomba, proti ostalim prijateljicam je že res ogromen....ampak ne morem nič, sta v njem pač dva srčka ki pridno rasteta, kar se pozna tudi na mamicinem trebušku.
Pri kg še ni take sile +4 kg, kar je rekla G da za dva ni veliko, bomo pa videli, še bomo zagotovo napredovali ...user posted image
Grede Ikee, jaz sem iz Mb, tako da imava do Graza pol urce vožnje....do sedaj sva kupila le otroški posteljici so bile v akciji za 15€ in pri nama se to pozna, ko je potrebno kupit dve....sicer pa so lepe in kalitetne , kljub ceni, ne vem pa če jih še imajo, sva jih kupila pred dobrim mesecem in pol.

Skratka, prav fajn je bit malo doma...sicer me je G že želela dat v stalež, ampak sem vztrajala, da bi delala še 4 ure, mi prav paše, malo služba, malo počitek....Tako da bom vsaj še v januarju poskušala ostat na 4 urah...doma mi bo itak dolgčas...

No se kmalu spet slišimo....papa :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.12.2009 9:37:57   
nusi
minimiska - sama sicer nimam povisanega pritiska, kolkr js poznam zadevo je malo povišan v nosečnosti normalen, če je pa preveč pa lahko povzroči zaplete, zato večina G predlaga kar bolniško. Ti se pa izogibaj stresu, pa nč se razburjat in gotovo bodo vse nevšečnosti minile user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4121
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:58:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.12.2009 9:58:24   
barvar
Dobro jutro!
Da najprej odgovorim minimiski. Povišan krvni tlak v nosečnosti je vse kar je nad 140 (zgornji) oziroma 90 (spodnji). Priporočajo pa izogibanju stresu user posted image , soli, mastni hrani, kavi, cigaretom, pa še kaj bi našli.Jaz sem imela težave pred mesecem dni, a se je odkar sem na bolniški vse uredilo. Na srečo!!! Ti pa se le idi pokazat, pa če imaš možnost si ga meri večkrat dnevno in si zapisuj.
Jaz pa ravno pregledujem spletne strani, da malo pogledam kaj vse bova morala še nabavit. Bo moral ati denarnico posodit user posted image user posted image user posted image . Za voziček sva se končno odločla. Bova vzela Quinny Buzz 3 kolesnik, lupinico bom pa v paketu vzela. Zanima me samo če je ta Isofix podstavek nujen ali se da shajat tudi brez njega? Ima katera kakšne izkušnje?

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 10:03:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.12.2009 10:06:14   
patella
MiniMiska: Ja, glede pritiska.  A prej si imela normalen tlak? A tudi kaj otekaš?  No, ti bom dala linke do naših seminarjev- če hočeš mal brat. Sej so skoraj vsi linki z enako vsebino - je pa kakšna stvar napisana zelo dramatično, sam se ne obremenjuj. Če ne teh stvari raj ne beri.user posted image   Pri sebi vem, da bi mi bil veliko lažje, če ne bi študirala vseh teh stvari. Včasih je bolje, da čim manj veš in se posledično pol tut ne sekiraš in ne obremenjuješ z brezveznimi stvarmi.

Link
Link1
Link2
Link 3

papa

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.