|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
15.12.2009 10:35:46   
Leela
majana ne se sekirat. Tolk je različnih navodil, da itak ne more biti nikol prav. jaz sem začela dopoldne z žiti in sadjem, čez 2 tedna za kosilo zelenjavo in kasneje meso, zdaj bom pa počas začela z večernim obrokom.
Lahko pa začneš tako kot so napisale junijke, po želji. Mislim, da da to ni taprav nadomestek obroka ampak samo par žličk.
Do 8 meseca naj bi imel 3 obroke GH, vmes mleko.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
15.12.2009 10:39:42   
Tanja_
majana jaz ji dam dopoldan sadje, pa zmešam ali s piškotom, prepečencem, proseno kašo, potem imam Baby misli od Holle-ja.Potem dobi kosilo, zaenkrat smao zelenjavo, mesa ji še nisem dala. Se pravi riž, krompir ali polenta z različnimi zelenjavami, potem se dojiva-se pravi popoldan, potem ji dam okoli 18ih mlečno kašico in pred spanjem dojenje ali AM. Miuslim, da morajo pri tej starosti še vedno imeti pretežno mlečne obroke. Oziroma še vedno rabijo veliko mleka. Sploh najina dva, ki sta konec maja oz. začetek junija. Nič se nam ne mudi. Slej ko prej bojo itak vse jedli. Jaz imam namen H. naodmestit popoldansko dojenje enkrat okrog 7.meseca.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
15.12.2009 10:40:04   
FLASK_A
Petrazg
OK, hvala. Pa nehej, itak da si čisto fertik, če pa nič ne spite, otrok skos kašlja... user posted image Te razumemo. Ko bi vsaj lahko kako pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hrana:
zbudi se ob 7h- dobi mleko
okrog pol 10h dobi mlečno kašo (otroški gres)
potem obrok sadja
potem obrok zelenjave
potem sadje (ali pa ta del prespi)
zvečer ob 7h mleko

Poje malo. Tako da ji dam raje po večkrat.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 15.12.2009 10:42:35 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
15.12.2009 10:43:51   
FLASK_A
Pri nas je pa že cel dan ptičji ples v atrijuuser posted image Se samo podijo po snegu in črvičke iščejouser posted image Neverjeten filing, kot bi bila zunajuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
15.12.2009 10:44:15   
Dudica1
Midva imava zjutraj ko se zbudi sadje s piškotom...in preden gre spat še mal flaške...pol ko se zbudi samo mleko...pol kosilo...in zvečer kašico + flaško.
Vmes je še dostkrat flaška

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
15.12.2009 10:44:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pri nas je pa že cel dan ptičji ples v atrijuuser posted image Se samo podijo po snegu in črvičke iščejouser posted image Neverjeten filing, kot bi bila zunajuser posted image

pa si notri na toplem a ne user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
15.12.2009 10:45:33   
Kasija
obroki
zjutraj-dojenje
dopoldan - piškoti ali kruh ob mojem zajtrku (to ni obrok, to je podkupnina user posted image )
dojenje
kosilo - zelenjava, meso, riž, makaroni,ipd.
dojenje
večerja - mlečna kašica ali spet kruh, piškoti, ker se kašicam upira
dojenje pred spanjem in ponoči

tako dojenja kot prigrizkov (recimo riževih tablic, žemljic) je lahko več kot je napisano zgoraj. mu rastejo zobki, zato bi stalno nekaj glodal.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
15.12.2009 10:45:34   
Dudica1
flaska danes grem na rudnik,če boš mela čas pridi na kavico.ŠE KATERA?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
15.12.2009 10:46:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

meduzica ti si napisala da si bila pri pedontologu z malim.Kje si pa bila?Mene so namreč celo popoldne zavračali in pošiljali naj kličem od zdr.doma do zdr. doma. Kao da tisto ko piše v ZD Bežigrad, da sta pedontologa v Šiški in Mostah ne drži, da zdej jemljejo le svoje otroke in da mormo iz drugih zdr.domov k lokalnim zobarjem. Za bežigradom pa mi je rekla, da jemljejo šele od 1. leta naprej, da naj pokličem Črnuče. No, v Črnučah pa mi je rekla, da šele od 3.leta.Tole naše zdravstvo je za r...obrisat.

tanja mene so kontaktirali iz stomatološke klinike (svoj kontakt sem dala ko smo hodili v materisko šolo), sodelujemo v eni raziskavi ki jo delajo v zvezi s prisotnostjo fluoridov v zobni pasti. Imamo na račun tega na vsake 6-9m pregled. Če bi te zanimalo mi piši PM ti dam email od te zdravnice ki je mene kontaktirala pa jo lahko povprašaš če lahko tudi vi sodelujete.

vse kar moramo narest je prat zobke 2x na dan s pasto ki nam jo oni dajo.

Pišuka-to sem pa tud jaz dala podatke.A mi napišeš mail prosim, da jo povprašam, zakaj nas niso povabili?

Tanja, so ti odgovorili? jaz sem tudi takrat dala podatke, pa ni od njih ne duha ne sluha user posted image sem pa M. naročila v Šiški, sicer so neki jamrali, ampak so ga na koncu vzeli, ker na Viču ni pedontologa. user posted image

Pokica user posted image user posted image user posted image spremeni nick in pridi nazaj user posted image ne pusti, da ti diktirajo življenje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
15.12.2009 10:51:35   
lake
Oj!

Midve sva ble že nsvezgodej na FTH, ki jo zdej ne rabi več.

Ne vem zakaj je tok težko zaspat, je bla sitna eno uro, da sm jo mela poln kufer in jo dala v pojstlco, kjer se je še nadaljnih 10 minut zvirala, pa jamrala, in končno je mal miru.

Jst ji očitno definitivno dajem premal GH.

Zjutri: dobi flašo, okol desetih, predno gre pat flašo, ob 11h sadje, ob 18h kao zelenjavo, ki jo poje zelo malo, vmez pa še vedno dobiva flaše. GH poje cca, 100g na dan, vega skupej. Mlečnih kašic itak ne mara, tko da ji ne dajem, včasih ji dam kašico keks predno gre spat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
15.12.2009 10:53:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jauser posted image

Dudi, kje in kdaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
15.12.2009 10:53:22   
Anonimen
hm, očitno tudi jest pašem med tiste, ki dajejo premalo GH. sam kaj hudiča, ko mu pa ne paše prav fajn. Se zvirava, pa vse drug je takrat bolj zanimivo, samo žlica ne....mah, sej bo.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
15.12.2009 10:54:40   
majana79
Hvala punce, si moram mal zapomnit, pa neki mam še za vprašat, ampak bom pol user posted image

J. tut poje zelo malo, ima recimo sadno kašico, tisto tamalo 120 ml za 2x al pa celo 3x...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
15.12.2009 10:56:21   
Dudica1

jauser posted image

Dudi, kje in kdaj?

Jaz upam da bom malo pred 16h na rudniku,v supernovi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
15.12.2009 10:56:58   
majana79
aja, ledenka, a si ti že dobila avtosedež, je uredu?

Ma glede te GH je očitno vsak pameten po svoje... Se preveč sekiram, kaj čem, nisem prava RR mati user posted image user posted image

Še dobro da ste ve tako kul in podobno mislite, če ne celo enako pri stvareh. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
15.12.2009 10:59:28   
FLASK_A
Vsak otrok po svoje. Nič skrbet- vsi bodo jedli kot je treba.user posted image

Dudi, to je pa najbolj neugodna ura everuser posted image Tako da odpade. Žal.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
15.12.2009 11:01:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Ma glede te GH je očitno vsak pameten po svoje... Se preveč sekiram, kaj čem, nisem prava RR mati user posted image user posted image
Še dobro da ste ve tako kul in podobno mislite, če ne celo enako pri stvareh. user posted image

user posted image

Kaj??!?!!! Nisi pRRava mati??!???!!! Kaj pol delaš tuki goruser posted image !!!user posted image user posted image

Aja, meni dRRužbo delašuser posted image Da ne bom sama non-RR motheruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
15.12.2009 11:02:34   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaska ok

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
15.12.2009 11:03:02   
FLASK_A
Evo. Moja majči je čudovit otrok. Fenomenalno se obnaša že 4dniuser posted image user posted image user posted image Joj kolk jo mam radaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
15.12.2009 11:04:16   
majana79
A šele zdej jo maš? user posted image  user posted image  user posted image Kaj si ti grozna, kr s taško bi te. user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.12.2009 11:06:10   
FLASK_A
Evo, ZELO priporočam takele touste- ravnokar sprobani:

salama
jajce
kisla smetana
kečap

Ubija!user posted image Ni bilo sira, pa sem se morala drugače znajtuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.12.2009 11:07:13   
Dudica1

salama
jajce
kisla smetana
kečap

Ubija!user posted image Ni bilo sira, pa sem se morala drugače znajtuser posted image

uf maš pa kombinacijo user posted image user posted image user posted image ...kisla smetana in kečap user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.12.2009 11:07:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
A šele zdej jo maš? user posted image  user posted image  user posted image Kaj si ti grozna, kr s taško bi te. user posted image user posted image

Ammm.... To sm se pa res čudno izrazlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No commentuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.12.2009 11:08:10   
FLASK_A
salama
jajce
kisla smetana
kečap

uf maš pa kombinacijo user posted image user posted image user posted image ...kisla smetana in kečap user posted image

Ti se kar smej. Bom pa sama to jedlauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.12.2009 11:13:20   
majana79

salama
jajce
kisla smetana
kečap

Ja sej to je ful dobr, vse skupi zmešam, namažem na kruhke pa dam v pečico zapečt.

No, dam še sir, ampak če ga nimaš je tut ok user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?