|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
14.12.2009 20:53:02   
sabri
Oj oj, tudi mi smo veseli snegauser posted image , smo vsi trije delali angelčke v snegu, ko tri bebice smo se kepali. To jeprvi dan, ful navdušenje. Je pa res, da uživam tudi v vožnji po snegu, ko malo zanaša, do službe imam pa peš.
Za krče, hvala bom upoštevala nasvete, ker je res butast sredi noči se zvijat pa tulit zdraven, moj pa sam gleda, kaj mi je.
ikea: kje pa preverite akcije, na njihovi strani, ker posteljica mi je pa ful ugodna za 35€.
darila. vedno se zmenimo za malenkosti in je bil o ponavadi več. Letos pa res samo tisto, kar rabimo pa čokolada zdraven, ko je taaaaako dobra.
ljubosumje: jah, sem malo, pa kajuser posted image , malo je zdravo, preveč pa tko nobena stvar ni ok. Je pa res, da smo v nosečnosti bolj občuljive. Vsaj zase lahko rečem, da sem sama sebi obupna, kar nekaj cmerava, kar drugače sploh nisem. Pa kar nekaj bi težila kak dan, je bilo v prvi isto in sem šla sama sebi na živce. So kar trpežni naši dedeci aneuser posted image .
imena: Kakšna imena kaj zbirate, potrebujem ideje, ker v prvo sva takoj vedela, zdaj pa kar ne vem no. Zaenkrat za fanta in punco, ker še ne vem kaj bo.
morfologija: jo imam še letos, 29.12. Komaj čakam.
božična večerja: kakšna dobra ideja, kaj boste skuhale? Letos imamo mi samo božič skupaj, novo leto moj dela, pa cel december ma butaste šihte, da tudi na novoletne službene fešte ne morevauser posted image . Sploh ni vzdušja potem no. Pa saj sem jaz tudi prej tak delala pred nosečnostjo, tudi čez novo leto ponoči, ampak zdaj ko je tamala mi je pa kar odveč no.
Zdaj pa dosti za danes, grem malo prej spat, se k tamali stisnet, ko mojega ni. Nočko.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
14.12.2009 22:27:06   
fiška33
Tiaraa in Markica, vse najboljše! Povabimo se na tortici user posted image

user posted image

Burek bom pa tudi v kratkem spekla, čeprav ga še nikoli nisem. Sliši se zelo dobro! user posted image . Zadnjič sem prvič naredila ribji biftek, ker ste toliko pisale o njem user posted image .

Zanima me, kje v trebuhu ve čutite dojenčka. Moj je še vedno čisto nad sramno kostjo. Trenutno se mi zdi, da čutim cel njegov hrbet, ker je tam zdajle izbočeno in bolj trdo. Konkretnih premikov že kak teden sploh nisem čutila, srček pa z AS lepo slišim. Ne vem, zdi se mi, da je bejbi full nizko. Frcefela, ti tudi poslušaš srček. Je tvoj še vedno tak nizko? Jaz sem 19t3d.

Jutri teden imam morologijo. Upam, da je vse ok. Potem pa začnemo bolj konkretno izbirati ime in kupovati oblačilcauser posted image .

Tudi pri nas je krasen sneg. Sva šla prej malo driftat in preizkusit kak se pa 4x4 obnaša. Moški user posted image .

LP

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
15.12.2009 0:30:14   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

san - sj na konc koncev je vseeno, kdo ime izbere, važno, da je vsem všeč ane?
Me pa malo zanima, kolk otrok si planirala met pred 15 leti, da si imela že kar cel seznam imen

san - s katero sem te zdaj zamenjala, da mislim, da je to tvoja ŽE četrta nosečnost? Ampak zelo lepo izgleda takle okrogel trebušček na taki drobni postavici

imena, itak da je vseeno, sam da ga ima. da nam je pa vsem všeč, je pa tudi že malo težje izvedljivouser posted image .
to govorim sedaj o najstniških željah, da ne bo pomoteuser posted image (ki jih imamo ponavadi deklice, ko se s prijateljicami pogovarjamo in delamo plane za prihodnost. a ve to niste počele?). vedno sem pa želela imet najmanj 3 in največ 5 otrok (moj dragi pa je rekel, ko sva se začela pogovarjati o otrocih, da jih bova imela 11user posted image - za nogometno ekipo) in vedno sem želela dvojčkeuser posted image , zdej si seveda tega ne želim, ker je že z enim naenkrat še pa još dela. so bili vsi trije kar zahtevni dojenčki, tko da si sploh ne predstavljam dveh hkratiuser posted image in še spomnim seimen iz vrha seznama, da sem za punčko govorila, da bo sigurno fiona, druga pa ester (zdej niti podrazno, ne bi dala tekih imenuser posted image ), za fanta pa rok, miha in tristan(kar mi zdej tudi ne potegne).

in ne nisi me zamenjala, sem kar taprava, je že velik ne, ta moj bušiuser posted image ? mi je mama rekla danes, da sem pi prvi šla s takim rodituser posted image . sej je resuser posted image .
drugače pa, sej nisem tako drobna (174 cm in 57-58 kg pred nosečnostjo, se mi zdi sem kar normalna), zdej pa sploh ne bom več, ker me precej napihuje iz dneva v dan v vse dele, tudi obraz, se ponavadi veliko zredim okol 22 kguser posted image .

lišaji.. a jih ima še katera? jst dobim take rdeč po obrazu, verjetno suha koža, pa mi nobene krema ne pomaga, kakšna ideja?

zivepo, ja super, da tkole toleriraš.. jaz priznam, da bi me verjetno malo glodalo, sploh zdej med nosečnostjo in po porodu mi hormoni ponavad kar nagajajo glede tega. sicer nič ne težim ali rečem, ampak tko v meni noter me pa vsake toliko prav črviči ljubosumje, s tem da mi moj nikoli ne da nobenega povoda za to. še dobro da ne, ker ne vem kako bi šele blo s tem takrat.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
15.12.2009 7:18:48   
Tiaraaa
hvala vsem za lepe čestitke user posted image
če bi le lahko bo vas vse povabila na user posted image pa ne sam na en koščekuser posted image

lepo se imejte in uživajte drage moje souser posted image

http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
15.12.2009 9:01:50   
san
sem včeraj morala nehat pisat, ker se je mali zbudil...

pa nadaljujem

markica in tiaraa vse najboljše obema in zdrave otročičke vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

zivepo - tale tvoj opis dogajanja s sejma me je sam enmal preveč nasmejal (posledica - padec z vrtečega stola). Ali pa če sem kriva jaz, ker si vse skupaj malo preveč slikovito predstavljam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sori k se smejim sam ne morem druga k user posted image user posted image

user posted image kakšna skrita kamerca bi bla hudauser posted image , drugače pa, upam, da si celauser posted image

ikea, uuu, men je tut všeč. če bi pa za ta denar dobila tukaj kaj podobnega, pa še v podobnem slogu, pa tudi tukaj kupim

tako, to je bilo brzinsko javljanje, več kasnejeuser posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
15.12.2009 9:05:18   
milena2222
Dobro jutro vsem!
San-jaz imam tudi taka madeža na obrazu ( na desni strani večjega,na levi pa manjšega ),sta rdeča in zgleda tk fejst suha koža.Sem mislila naslednjič vprašat zdravnico kaj je to...Jaz sem si mazala z mandeljevim oljem od Kneipp-a, pa je pomagalo...

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 9:11:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiaraaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
15.12.2009 9:30:49   
toja12
Hey, no da vam povem potek pandemske gripe. Začelo se je z bolečinami v grlu in nadaljevalo  z vročino, do 39. Tedaj sem vzela dva lekadola skupaj. tri dni sem mela neprestano vročino in mrzlice, kašljala in se full slabo počutila. vse me je bolelo, sklepi in mišice. Drugi dan me je moja zdravnica poslala na bris, ki je pokazal gripo (bris iz nosu). Četrti dan je vročina popuščala a nos se mi je zamašil za tri dni. Potem pa je sledilo izboljšanje, sedmi dan sem lahko že normalno funkcionirala. Deseti dan sem imela pregled pri gin, pa je ugotovila da se nisem nič zredila, a je rekla da bi morala jemati tamiflu, ker bi lahko dobila pljučnico in da si otrok tak vzame kaj rabi.

Tak to je to, zdaj pa lep dan vsem. midve greva na sneeeeeg.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
15.12.2009 9:33:52   
nusi
Jutro!
Vse najboljše še malo za nazaj našima praznovalkama user posted image user posted image user posted image .

madeži - nimam imam pa mozolje user posted image  in to ful user posted image  grozn mi zgleda in pol si kr puder čez mečem, da vsaj za silo izgleda.
morfologijo imam 14.1.2010, res me moti, da moja gin dela samo ob četrtkih dopoldne, včas mi narobe hodi.

drugače pa nobenih novosti ne glede trebuha, ne glede strij...in ostalih lepot user posted image

uživajte, še posebej tiste, ki ste frej user posted image , če bi bla js dons frej bi šla na kavo, pa na sprehod, pol še mal firbcat po štecunah, pol kosilo pa spet ena kava... hahaha cel plan, pa nau nč od tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4059
15.12.2009 9:35:21   
bubolin
Jutroooooo.

Noo danes sneg ne pada več, je pa mrzlo kot pri norcih - brrrrr.....

Ja zdej je tak čas, da kar vsi nekaj zbolevajo (vse moje prijateljice in tamali so bolni, tako da se ne morem nikamor povabit na obisk, da se ne bi okužila user posted image ) - ohhh bo dolgčas.

Drugače sva pa v soboto z mojim dragim zvedla eno fuuul lepo novico, da bo moj user posted image postal stric-jeeej (no in če tako gledamo tudi jaz teta-bravooo bravooo).Smo fuul veseli, da bo imela najina buba zelo malo razlike s svojim bodočim bratrancem oziroma sestrično-se bosta lahko skupaj igrala user posted image

Lep dan vsem user posted image Pa pa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 4060
15.12.2009 9:47:23   
m_o_i
bro jutro!

takole, docakala sem naslednji pregled-pos tus se skocim in gremoooo ceste testirat, kak so kaj posoljene user posted image  in verjetno mi bo datum za morfologijo dolocla, ane?! user posted image
sanjala pa sem, da sem rodila...puncko! in jo pozabla v porodnisnici user posted image  sem mela potem tok slabo vest zard tega, da sploh nisem vec spala od pol treh naprejuser posted image  danes bom sitna user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
15.12.2009 9:59:59   
Melia
jutro!!!

no, zdaj pa imamo snegeca.....saj je prav lepouser posted image

larisa2002 hvala za podatek da že naročajo na morfologijo v MB porodnišnici....moram poklicat.

brcike meni se zdaj kak teden vsak večer zdi da me nekaj boža po trebuščku....mogoče je pa to naša bebica....jaz pravim mojemu kot da bi me z malimi rokicami boksal....čutim pa ga jaz tudi spodaj in sicer bolj na levi strani,....

toja12 hvala za podroben opis prebolevanja nove gripe in za podrobne simptome.....če bo katero od nas zvilo (seveda upajmo da ne) bomo lahko primerjale s tvojimi znaki gripe....res hvala....

ikea tud meni imajo zelo lepe stvari....predvsem pa kakšne dodatke....z mojim večkrat skočima gor do Graza....če ne druga-oke pastuser posted image

lep snežni pozdravček!user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
15.12.2009 10:14:04   
Melia
tako....pa imam tud jaz datum za morfologijo....in sicer 20. januar 2010user posted image

kaj se vam zdi to pozno? ker bom takrat že okrog 23t5dni

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
15.12.2009 10:16:07   
Pingvinkica
Melia - kaj pa so sploh kore (za burek)?

kjupi - sem že pogruntala zakaj mi enkrat pokaže ikone (za album in ostalo), drugič pa ne. Prijavit se je treba user posted image    Joooooj sm kura...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 10:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pingvinkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
15.12.2009 10:23:43   
Melia
kore ja, to je to testo za burek....kako pa vi temu rečete?

Neposredna povezava do sporočila: 4066
15.12.2009 10:29:02   
markicaa
hej hov punce

najprej se vsem lepo zahvaljujem za lepe željeuser posted image user posted image super ste.. z veseljem bi vas vse povabla na eno velikansko torto!!! user posted image joj zadnje čase se mi tok luštajo tortice, pred nosečnostjo so se mi zelooo poredko, naj vam povem da je full dobra torta iz leclerka iz banano user posted image prou un znakec od leclerka ma gor,, in je super slastna user posted image user posted image no dost reklame..
js tud že čutim nežne brcike najinega mladička, in sicer okoli popka, mal pod njim se mi večkrat zazdi da me mali poboža od znotrej, in danes ponoč, ko nism mogla spat sem dala rokico tja in sem prou nežno začutla kako se premika user posted image joj kok lep občutek

punce fajn bodte

Neposredna povezava do sporočila: 4067
15.12.2009 10:35:43   
knorbalbo
Hej, hej!

Spet se malo oglašam......mam malo časa pa težko opišem.....

Včeraj sem imela pregled, sicer sem zaradi kaosa na cesti in posledično kaosa povsod drugje morala čakati 3 ure, ampak mi nikoli ni težko ker mi je samo važno da je z mojim srčkom vse uredu. Sva poslušali srček in je bilo vse ok. Sicer pa mene nikoli vaginalno ne pogleda, zaenkrat tudi nisem imela potrebe......čeprav ene pišete da vam merijo MV pa tko.......meni pa nič. No ja....
Dala mi je napotnico za morfologijo, kličem telefonsko na napotnici in se javi odzivnik da je to porodnišnica lj in da danes naročajo samo od 8-10 ure, klicala pa sem 10 in 1 minuser posted image Skratka, me zanima če bo morfologija dejansko v porodnišnici lj ker sicer hodim v leonišče, sej nimam nič proti, že komej čakam da bom lahko šla mal pogledat kje se bo moj user posted image rodil!!!! Ali katera ve kako to poteka?

Mi je pa G rekla naj se grem cepit....user posted image sem bila spet malo v dvomih......joj nobena rešitev mi ni prava, ker si ne bi nikol odpustila če bi zaradi cepljenja se izkazalo da je potem kaj narobe boh ne daj, ali pa da zbolim in je dojenček v stiski, boh ne daj!
Skratka, je rekla če zbolim, naj takoj začnem jemat Tamiflu, ki ne škodi otroku, ker po 48urah leta več nima učinka. Najhujš pa je da lahko otrok umre če ima mami vročino....pač najhujši scenarijuser posted image boh ne daj!

Tko da bom pomoje ostala pri necepljenju ker se očitno stanje malo umirja v slo, upam na najboljše in na nočni omarici imam Tamiflu za vsak slučaj. Pomoje bom ostala pri tem!

Včeraj pa sem spet nekaj kupila za user posted image , eno lep zgornji del trenirke bele barve s kapuco, fuuuuul cortkan pa še znižan je bil ker je bil poletna kolekcija!!!! Pa še kapico in štunfke zraven.......sej počasi se pa bo kaj nabralouser posted image

Danes greva pa z mojim še enkrat pogledat Mutsyja da se dokončno prepričava da je pravi in potem ga bova pomoje kr naročila ker sem sita tega doktoreranja iz vozičkov, pa skos se sprašujem če je še kaj cenejšega, boljšega itd....brez veze, na konc itak pridem do istih zaključkov da je otroku vseeno v čem leži oz sedi, če mu je udobno. Gre bolj za mamice ki damo na dizajn, praktičnost itd.....80% se bom tko po asvaltu pelala, ostalo pa po naravnih poteh predvidevam tko da mislim da je ta voziček uredu za te razmere, recimo. Pa cena, izgled itd.....IDEALNEGA VOZIČKA PA ITAK NI, TKO DA SEM OBUPALA. Zame bi bil idealen voziček Bugaboo cameleon če bi imel spredaj večja kolesa, kar sem danes celo sanjala, pa žal ni bilo tako ko sem se zbudilauser posted image

Ah....spet preveč nakladam.......

Neposredna povezava do sporočila: 4068
15.12.2009 10:43:21   
frcefela
fiška a veš, da se jaz isto sprašujem in se že celo paniko zagnala, da zakaj se ne premika bolj proti popku .. ja še vedno je nad sramno kostjo, no malce se sicer je premaknil, ne pa ful. Srček slišim normalno, hvalabogu za angelsound, drugače bi se mi že zmešalo user posted image
oh aleluja, da se tebi tudi ne "premika" - saj veš kaj mislim user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
15.12.2009 10:57:59   
frcefela
Knor Jaz pa imam večja kolesa pri Bugaboo-ju, baje se jih da naročiti ... Kolegica, ki nama je dala ta voziček je namreč naročila vso možno dodatno opremo in tako tudi večja kolesa.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
15.12.2009 11:00:04   
Melia
punce, eno čisto mimo vprašanjeuser posted image

kakšno se vam zdi rojsnodnevno darilo za moškega starega 24 let in pravtako žensko staro 24 let....in sicer posteljnina? se vam zdi primerno? ker sem že tak brez idej za ta darila....gre pa za od mojga brata in sestro....ja, dvojčka sta in imata ravno pred prazniki roj.dan in je treba nekaj kupit? torej, posteljnina...ja ali ne???

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
15.12.2009 11:05:30   
knorbalbo
Frcefela: ja vem da obstajajo "večja" kolesa, ampak kokr sm vidla se le-ta ne dajo premikat oz so fiksna in če smo čist odkriti tut niso spet tok večja, mislim da so bolj za "sneg" ker imajo profil za razliko od osnovnih. Popravite me če se motim!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.12.2009 11:10:42   
frcefela
Včeraj sem končno dobila dovolj dolge nosečniške hlače user posted image Kupila sem jih v Popku v Diamantu (BTC) za 54EUR user posted image Zraven sem dobila še nalepko za v avto: Pozor, nosečka v avtu! user posted image
Hlače so sicer ful udobne, ampak sem se čudno počutila v njih, tako bajsasto user posted image Sem že mislila, da je kaj narobe z mano pa je rekla prodajalka, da nisem ne prva ne zadnja, ki se takole počuti, ko trebušček še ni tako velik .. uf, mi je odleglo

Jutri greva z dragijem v Ikeo po zadnje stvari za bejbija. Ja, malce sva pohitela, ampak bo kasneje mir. Manjka nama samo še jogi za posteljico in pa previjalna miza. Itak bova pa nakupila pomoje še miljon piz"%#$ za zraven, kot vedno user posted image Zanimivo, ampak oblekic za otročka pa nisva še nič kupila
user posted image

Napadli so me mozolji in to FUUUUL!!!!! Drugače imam zelo lepo kožo, nobenih lišajev, mozoljev, nič. Pravijo, da to pomeni, da bo punčka. NO, bomo vdeli na morfologiji, ki jo imam 12.1. Komaj čakam!

Strije zaenkrat nimam še nobene nove - imam ene tri stare, tako da se še ne sekiram user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.12.2009 11:11:51   
Animus
Melia - tudi jaz imam morfologijo 20. 1. Pa bom takrat tudi že v 23. tednu . Se mi zdi zelo pozno. Po drugi strani si pa mislim, da se bodo organi leše videli. Sicer se mi zdi pa posteljnina zelo lepo darilo. Fino je, da poznaš njun okus in kakšne barve  imata spalnico.

Mi2 sva se tudi egoistično umaknila iz stanovanja, ker je moj dragi zbolel, pri meni pa mora miniti vsaj 1 teden od cepljenja, da bom zaščitena. Tako, da mu samo hrano do vrat dostavljam. 

Stiskam pesti, da se vsi bolančki čim prej pozdravite.

Lep dan

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.12.2009 11:20:35   
nusi
fiska in frcafela -samo nehita, vidve vsaj kaj čutita in slišita, js sm v popolni temi user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 15.12.2009 11:22:29 >

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.