Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:09:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 onasiss-dones sem v našem vrtcu na oglasni deski vidla da bi rentali stanovanje cca.80 m2 za novo skupino, če kdo pozna ali je zaintresiran za oddajo....mislim da se tukaj pri nas res trudijo da bi sprejeli čim več otrok....dej mal tm pr vas reč nej ravnateljica malo rit premakne in kaj naredi s tem vrtcem...če ni v tej enoti placa pa naj vsaj pokažejo da delajo nekaj na tem O super za tole informacijo... mi bo prav prišla, ko bom spet Jankoviču pisala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:14:59
|
|
|
|
piskot
|
cer. babe, ste se vseen zapele ... sem vedela da bi morala na zs tisto sprasevat. mir! danes pridem po martina v vrtec in tam 5 otrok. vsi ostali imajo norice. popoldan je martin zakuhal, jutri pricakujem izpuscaje. ajvi kaksen nasvet glede noric? kako jih bo ana prenasala? ce se prav spomnim jih je tisa bolje kot tarja. mihailo ana se pritozuje, martin se je tudi. mi potem namesto 5 ur potujemo 8 ur, ker se ustavljamo, guncamo, jemo, pijemo, zabavamo, pol pa spet naprej. ven iz sedeza je ne dam. ursa tudi ana je se v lupini. caka da se bomo spokali kupit nov sedez za martina. aja, pa hvala za namig, samo ne gre. moz skrbi za martina. obicajno. v bistvu jaz hocem da je tako, ker on bi pa delal po knjigi spi dete spi . katjusa slabo sledim. ste kupili ali ne? ce ste .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:41:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Naš popoldan običajen.... Onasis baje dela...ma sej sploh ne vem kaj dela, kdaj dela, kako dela še manj pa zakaj????? Sem mu rekla, da bi Božiček Vitu duplote prinesu, ker se rad igra z njimi, pri sosedi jih imajo veliko in uživa ko je tam... pa je reku, da so drage, da naj kaj drugega iščem.... Halo??? A on bi pa rad novo bundo, pa čevlje, pa nobene srajce nima gospod jao kr neki... ah se mi tud jamrat ne da več...ampak mal pa vseen morm, ker me vedno lepo potolažite..... Danes spet učenje..... pa res se mi ne da..... Onasiss a veš kaj kr presliš ga pa pejt po duplote. Če se res rad igra je vredno, če je denar za vso njegovo garderobo je tud za duplote Mal pokukaj po trgovinah kje so kej v akciji.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:44:48
|
|
|
|
Urša08
|
Naš popoldan je minil kot bi mignil. Sem se spravila stanovanje posesat in pomit po tleh. Pecivo so vsi ful pohvalili, še tašča in tast sta bla čist navdušena. Prejle ko sem Nejca spat dala mi je povedal da bo kmalu božiček in potem sem ga vprašala kaj ma željo da mu prinese pa pravi lokomotivo pa vagone iiii moj cukrček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:46:34
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci , Erik pa Nejc sta čist za skup oba navdušena nad fižolovo juhico Katjuša super za sankanje Pa super da ti mami takole počuva Benjamina to je zlata vredno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:48:25
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot pa sej je prav da se kaka debata začne, da mal mnenja izmenjamo, izkušnje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:49:23
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: SURF Prosiim pomoč,nasvet....na likalniku imam madež,sem scvrla eno mini mašnico,čist sem jo spregledala,že nekaj časa nazaj,sedaj pa ne spravim tega dol...imam pa tistega z uno posebno podlago,joj nevem kok se že reče V večjih trgovinah prodajajo neko zadevo, da se to spuca.... zgleda kot kreda... tnx Onansiss V kakšnih trgovinah kot Spar ali Merkur? Glede duplotov,tudi js mislim da so vredni denarja,sploh če so mu všeč,to so igrače za bujno domišljijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:51:12
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm super za lepo popoldne. Sej pri vas se itak zmer ful dogaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:51:30
|
|
|
|
SURF
|
Onasiss-samo zate ....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:54:35
|
|
|
|
Urša08
|
Grem mal na kavčka čajčka popit pa še kak kos peciva pojest Če se dons ne javim več vam želim lahko nočko s čim manj prebujanji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 20:59:25
|
|
|
|
Jutta
|
Piskot - naj ti ne bo zal. Upam, da so nasveti vseeno kaj pomagali. Veliko , upam, da norice ne bodo v hudi obliki. Tanci - Vid je z veseljem pojedel juhico, sem pa seveda mogla jest zraven njega, pa igračko je imel... v glavnem klasika... Drugače imamo spet pestro v naši familiji. Mami je imela prometno nesrečo - avto totalka, zlomljena roka... Samo da je v enem kosu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:09:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Grem mal na kavčka čajčka popit pa še kak kos peciva pojest Če se dons ne javim več vam želim lahko nočko s čim manj prebujanji urša-gospodinjeeeee soooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:23:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Grem mal na kavčka čajčka popit pa še kak kos peciva pojest Če se dons ne javim več vam želim lahko nočko s čim manj prebujanji urša-gospodinjeeeee soooo tanci jih gledam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:23:38
|
|
|
|
Urša08
|
Jutta samo da ni hujšega s tvojo mami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:24:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Piskot - naj ti ne bo zal. Upam, da so nasveti vseeno kaj pomagali. Veliko , upam, da norice ne bodo v hudi obliki. Tanci - Vid je z veseljem pojedel juhico, sem pa seveda mogla jest zraven njega, pa igračko je imel... v glavnem klasika... Drugače imamo spet pestro v naši familiji. Mami je imela prometno nesrečo - avto totalka, zlomljena roka... Samo da je v enem kosu... ojoj...še dobro da je mami ok, če izvzamemo zlomljeno roko kako se je pa zgodilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:24:46
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Grem mal na kavčka čajčka popit pa še kak kos peciva pojest Če se dons ne javim več vam želim lahko nočko s čim manj prebujanji urša-gospodinjeeeee soooo tanci jih gledam se vid da so reklame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:30:14
|
|
|
|
črticaa
|
ČAW BAW vrjetno se zadnjo uglašam na 8 delu,...5 zobek imamo postavlja se že sam,..tudi v pojsteljici, češprov sem spustila ležišče,... največje zadovvoljstvo mu je da lahko korako po stanovanje,..ampak še vedno sovraži čevlje to je to,.. pogrešam pogovore z vami,...onasis tamala je caricca,..res dobr pleše,..zih bo hiphop trenirAla lepo semejte uživajte v praznikih in snegu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 21:45:22
|
|
|
|
sjmm
|
Evo še en pozdravček!!!!!!! Mulčki pošlihtani, vse za jutr pripravlen, Jana je še kar razmetaval, smo ga kar mal predčasno poslali v njegove sobane. Majči ful lepo zaspal, pri meni v naročju, ga ni blo treba nosit...včer sem ga zvečer 2x uspavala da je sploh šel spat...pol pa sigurn še ene 5x...no, bomo vidli kak bo a urša ...ti se pr gospodinjah učiš k skoz glancaš ...ha, ha, sej priznam jz mam tud tok rada pospravlen, pa vse čisto in pomito, dišeče perilo zlikano in pokupčkani, sam zdele sm mal v zaostanku, sicer pa pri tolkih članih, ki se kr dost doma držijo..lahk glih na enem koncu nehaš, pa na drugem spet zaštartaš piškot........sej ne vem, kaj naj rečem..vse se vas je lotilo, naj bo pod smrekco en koš zdravja in miru.........evo z majem pošiljava 1000 x in 2000 x sam za vas!!!!!!! onasiss...joj, tvoj pa je kaliber, ampak lego so ZAKON, to mu lahk poveš in za kako škatlico se pa že najde, pa tud če je treba pri hiš kakega zafnanega manekena oblečt....joj, to je skor tko k pri nas....moj hodi v Tom tailor, benetton, pa še kej iz Peek & Clapenburg....ej jz pa H&M, redko najdeš kej bolšga...mah...v glavnem...mulčki so sam 1x majhni in lego so za zmer gut!!!!!!!SAM zate jutta......še dobro, da je mami ok po ta velkem....mislimo na vas!!! Pa bravo za fižolovko, naš Maj je tudi navdušen! črticaa...pozdravljena....bravo za tvojega fantička...je pa že poskočen gospodič
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 22:21:45
|
|
|
|
Katjusa
|
lego.... mi smo se tud odločli, da bo flori dobil pod smrekico lego vlkeca..... beni dobi pa knjigico to k je iz plastike, ker še nimamo nobene...... da bo lahko slinu po njej sicer cenovno ni perimerjave sam to so edine stvari, ki se spomnim, da bi jih rabli itak se pa najbolj gre za simboliko in ne za ceno tiste, ki se odločate za lego ja al ne priporočam, ker je res za več generacij še jst se rada z njimi igram (govorim o duplo) in fino je ker so primerne tud za naše 10 m škrate lahko noč in lepo ajajte in upam, da se ju3 vsi zbudite zdravi in naspani in da nas bo zunej čakalo vsaj 20-30 cm snegeca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2009 22:57:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 23:02:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ajvy........17.in 18. bo v šparu 20% popusta na igrače sem poštrihala,da se vidi NAJLEPŠA HVALA
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 23:02:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ KATJUŠA.......ZA SEZNAM:PRVI ZOBEK 14.12. ČEstitke tudi od nas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 23:07:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Piškot...Tarja je imela kar hudo obliko...vročino smo ji zbijali z Calpolom...svečka je bila v pripravljenosti.... NAučili sva se tapkati al pa božati norice.....ko jo je kakšna zelo srbela sem ji namazala s sprejom POXclin.....Za obraz sva imeli Avene Cicalfate.....in dvakrat na dan kopel A-derma .Exomega... ko ju boš brisala tapkej norice ne vlečt brisače...lahko ju tudi dodatno hladiš s fenom.... NE pozabi na lasišče...skoz jih čekiraj ..da se ne vnamejo.... Tiso ...sem mazala pr vsakem previjanju s to peno......pa kopel....jih je imela pa 10 nna trebuščku, 10 na glavi...pa milion okoli spolovila... to je to....upam,da jih hitro prebolite
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.12.2009 23:08:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Debata....hvala za vaša mnenja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 15.12.2009 6:13:58
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.....mi smo spet fullllllllll zgodni.jst ob 4.30 misem več mogla spat pa sem vstala im si skuhala kavo. ..po stanovanju sem hodila kot miška,pa me je nik rajtam zavohal in se zbudo ob 5.15,ker čut me ni mogu .pol pa ko zakleto tamali fullllllll glasen kot da je ura 16.00 pop.katjo zbudo.edvin pa je itak vstal kr za mano in tk je zdaj ura 6.13 in smo že vsi v filingu.da ti gre kr na kozlanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?