Zvezdica
|
ve, k mate več otrok... kako zaposlit take male? kaj lah že počnejo? oz. kaj kej počnete z njimi? mislim... voščenke, prstne barve mi je tko tko... sam kaj bi lah, razen pač običnih iger, knjig itd. ... ne vem pa kaj... k itak kej lah, zdej bojo kmal eno leto stari in v vrtcu ziher kej ustvarjajo user posted image najprej, tudi naš je zaspal šele zunaj okoli 11ih, pa ponavadi dopoldne kmalu zaspi. Igramo se pa: ta hip so žoge zakon, drugače je pa mali nor na avtomiobile, neverjetno, kako jih poganja, se da na kolena, rokco na avto in kar pelje, zraven pa dela bruuuum . No, liam je bil bolj "zanimiv" ker ga je zanimalo vse. Delamo pa veliko iz testa, mečkanje, potem kupim une "smokije", k se poslinijo (načeloma jih namakaš z gobico) in potem lepiš enga na druzga. To delamo vsi trije. Patrika zelo zanimajo knjigice, če mu daš par "pravih" knjigic se zna kar dolgo zabavati sam. Zadnjič sem mu dala vato (tisto cikcak) jo je en dve uri cefral, potem smo sneg iz nje delali, na koncu je sicer romala v smeti ampak je bilo zabavno. voščenke za nas niso, prstne barve tudi še ne, pri liamu sva s tem začela kasneje. Aja potem imava en kamion, pa nalagava tovor (makarone) gor, pa potem se prikolica dvigne ( kiper) pa se strese in jovo na novo. ma miljon stvari, v bistvu je tko, da kake igrače prav pridejo, ampak večina tega kar se prodaja je drek. Mi imamo vsega full, rabimo pa nič . Aja pa kocke lego ta velike so zanimive, gradimo stolpe, on podira in to lahko traja dolgooooo. Se kar sproti spomnimo kaj bi delali. Pa kokr smo pri volji. Naredimo ladijce, jih mečka,.... vseeno so še tolk mali, da kaj extra ne moreš ustvarjat z njimi. Zdaj k je liam doma, te odpadke, npr škatle, pa konzerve, pa vse kar se da uporabimo za ustvarjanje, na koncu, ko bo vsega preve odneseva v smeti in se učiva ločevanja. To v vrtcu že dve leti delajo in je prav lepo videt kako so že zdaj prav usmerjeni. Moram k njemu me kliče.