|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
14.12.2009 14:02:41   
Zvezdica

mi2 sva bila zunaj, je ful fajn in prijeten zrak. Oskar je pa takoj zaspal in še vedno spi.

mi tudi, sva se šla "kepat" z liamčkom, tamal je pa od začudenja nad snegom zaspaluser posted image
pa sva te s tamalim še hotla poklicat, sam potem naju je zeblo in sva šla domov.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
14.12.2009 14:15:56   
Nea
zvezdica - potem pri vas fajn sneži če se lahko kepate. Pri nas spet naletava, samo ga ni dovolj za kepe.

Ema je pri prijateljici, ta mali spi, z Laro sva naredili mufine.Ema danes ob 4ih pri telovadbi ima zaključek in vsak mora nekaj za jest in pit prinest.

Za večerjo Erik dobi gris, kakšno mlečno kašico, jogurt s koščki kruha... včasih pa skupaj z očijem večerjata ostanke od kosila user posted image

Za NL bomo doma. Imamo najavljene obiske user posted image  kar pomeni da bom spet mogla kuhat in pripravljat in pucat in... mah... komaj čakam januar

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
14.12.2009 14:19:16   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja, v S Ameriki je baje res poceni (še nisem bila), samo tam majo tudi une thrift stores, kjer je pa rabljeno pa še bolj poceni in res lahko narediš kar češ iz nič... Pri nas je bila ena second hand, pa so meli drago ko v navadni trgovini -kaj čem potem s tem?

Ja res je poceni, samo moraš poznat ta prave trgovine.
Pri nas v Nemčiji 2x na leto organizirajo bolšje sejme z otroško opremo in oblačili. Tam se lahko dobijo ful nove rabljene stvari za malo denarja. Ti sejmi so tukaj ful popularni, v Sloveniji nisem ziher da se bi obneslo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
14.12.2009 14:35:19   
Zvezdica
zvezdica - potem pri vas fajn sneži če se lahko kepate. Pri nas spet naletava, samo ga ni dovolj za kepe.

tudi pri nas ga ni, sva pa vse avtobolie očistila in z asvalta vse dol pobrala :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
14.12.2009 15:03:18   
khurde
evo, moje dete ni dons še nič spalo user posted image jedla pa tut minimalno, ne vem, a nej me kej skrbi a nič user posted image pije ok, počut se fajn, razturava naokol, sam je bol tko tko... zjutraj tok k običajno, ob dvanajstih eno mandarino in kolobar banane, to je pa to user posted image ok, sej jaz mam dons tak dan, da mi skor nič ne paše, prou nisem lačna, sam moj otrok pa nima pravice do takih dni, k pol me kr mal skrbi user posted image user posted image user posted image

ronja, jaz sem šus za male prostore user posted image

ve, k mate več otrok... kako zaposlit take male? kaj lah že počnejo? oz. kaj kej počnete z njimi? mislim... voščenke, prstne barve mi je tko tko... sam kaj bi lah, razen pač običnih iger, knjig itd. ... ne vem pa kaj... k itak kej lah, zdej bojo kmal eno leto stari in v vrtcu ziher kej ustvarjajo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
14.12.2009 15:40:35   
Zvezdica
ve, k mate več otrok... kako zaposlit take male? kaj lah že počnejo? oz. kaj kej počnete z njimi? mislim... voščenke, prstne barve mi je tko tko... sam kaj bi lah, razen pač običnih iger, knjig itd. ... ne vem pa kaj... k itak kej lah, zdej bojo kmal eno leto stari in v vrtcu ziher kej ustvarjajo user posted image

najprej, tudi naš je zaspal šele zunaj okoli 11ih, pa ponavadi dopoldne kmalu zaspi.

Igramo se pa: ta hip so žoge zakon, drugače je pa mali nor na avtomiobile, neverjetno, kako jih poganja, se da na kolena, rokco na avto in kar pelje, zraven pa dela bruuuumuser posted image . No, liam je bil bolj "zanimiv" ker ga je zanimalo vse.

Delamo pa veliko iz testa, mečkanje, potem kupim une "smokije", k se poslinijo (načeloma jih namakaš z gobico) in potem lepiš enga na druzga. To delamo vsi trije. Patrika zelo zanimajo knjigice, če mu daš par "pravih" knjigic se zna kar dolgo zabavati sam. Zadnjič sem mu dala vato (tisto cikcak) jo je en dve uri cefral, potem smo sneg iz nje delali, na koncu je sicer romala v smeti ampak je bilo zabavno. voščenke za nas niso, prstne barve tudi še ne, pri liamu sva s tem začela kasneje.
Aja potem imava en kamion, pa nalagava tovor (makarone) gor, pa potem se prikolica dvigne ( kiper) pa se strese in jovo na novo. ma miljon stvari, v bistvu je tko, da kake igrače prav pridejo, ampak večina tega kar se prodaja je drek. Mi imamo vsega full, rabimo pa nič .

Aja pa kocke lego ta velike so zanimive, gradimo stolpe, on podira in to lahko traja dolgooooo. Se kar sproti spomnimo kaj bi delali. Pa kokr smo pri volji. Naredimo ladijce, jih mečka,.... vseeno so še tolk mali, da kaj extra ne moreš ustvarjat z njimi. 

Zdaj k je liam doma, te odpadke, npr škatle, pa konzerve, pa vse kar se da uporabimo za ustvarjanje, na koncu, ko bo vsega preve odneseva v smeti in se učiva ločevanja. To v vrtcu že dve leti delajo in je prav lepo videt kako so že zdaj prav usmerjeni.

Moram k njemu me kliče.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.12.2009 20:16:35   
krtekxx
Evo, služba uspešno mimo.
Ampak, naš fant ima spet totalno otečene sklepe in izlive krvi pod kožouser posted image . Pa 38 vročine,. Sta šla v dežurno in potem najbrž v bolnico.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.12.2009 20:26:00   
marta82
Ojoj Krtexx, upam da bo čimprej vse ok.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.12.2009 21:06:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Evo, služba uspešno mimo.
Ampak, naš fant ima spet totalno otečene sklepe in izlive krvi pod kožouser posted image . Pa 38 vročine,. Sta šla v dežurno in potem najbrž v bolnico.

oh bemti no user posted image pa kaj zdaj to.

Lupčka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zanj.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
14.12.2009 21:37:17   
sonček33
Krtekxx..ojej...tole pa ni več normalno...drži se, malemu pa želim čimprejšnje okrevanje.

Zvezdica, no kaj je Liam izbral za novoletni meni?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
14.12.2009 22:01:29   
Jancci
Ja porkaduš no Krtekxx kaj mate vi letos s temi vsemi boleznimi no!!???user posted image user posted image Upam, da vam bo naslednje leto bolj naklonjeno!user posted image

Upam, da se mali čimprej zrihta, ti pa poročaj kako mu gre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
14.12.2009 22:03:28   
Zvezdica
Zvezdica, no kaj je Liam izbral za novoletni meni?

rekel je njegove meske (paniran puran ali piščanec) velik sladkarij, čokoladni muffini in jabolčni sok. user posted image
ta moj sin ni prav nič zahteven. pa piškote za dedka mraza.

Bom pa tkole nardila, panirano meso - veliko, pa piščanec...mmmm... pri nas jemo zelo redko te panirane stvari, pa tokrat naj bo. Sarme tko ali tko, ker da imamo še kaj za drugi dan, tiramisu ali grmado, za liama muffini, pa kak narezek za vmes, če pridejo moji ali njegovi pozdravit. In kako dobro vino, najraje imam traminca,.... tko, spat itak hodiva z mojim ob polnoči, tko da tokrat še pogledam ves stran vržen dnar (pirotehnika) in spat.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.12.2009 22:05:58 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
14.12.2009 22:05:01   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

16.12. ob 12.30 v Ljubljani (točna lokacija še ni znana)

Marta
Zvezdica
Rubica
Ploha

Še katera?

Kaj pa lokacija? Kakšen predlog od "domorodk"? Kolosej?
Ajde punce pa ne me čist ignorirat no.user posted image user posted image

ok torej sreda 12.30 KOLOSEJ -  pride še katera?

Marta a rabiš pomoč priti od onkologije do btcja*? te kje počakam pa pelješ za mano?

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
14.12.2009 22:12:15   
Zvezdica
Pozabila povedat, sem klicala P, začenem razlagat pa takoj pove, da gre verjetno za kak kožni ekcem, suh zrak  v stanovanju, radiatorji, zunaj mraz, in posledica je to. Mazat z bepanthenom mazilo, pa da bo bolje. če se do konc tedna ne spremeni se prideva pokazat.
Tako, zdaj čakam do konc tedna, upam, dabo izginilo.

Farfala, kako je Samo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
14.12.2009 22:12:53   
Zvezdica
monologe nažigam...

grem pred tv.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
14.12.2009 22:12:58   
Nea
krtekxx - čestitke za službo!!!
In user posted image user posted image user posted image  za malega!!!

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

pri nas bodo voščenke še malo počakale... tisti smokiji tudi... ker mali najprej vse da v usta, potem si pa zadevo ogleduje. Včeraj sem mu ponudila barvice in velik kos papirja, in ga papir ni nič zanimal. Voščenko pa je celo oglodal user posted image
Pri nas so zanimivi baloni, lesene kocke s katerimi delamo stolpe in jih on potem podira, pomivalni stroj iz katerega odstranim vse vilice in nože in se on potem igra z žlicami... Avti mu še niso tolko zanimivi. A ja... zadnje dni je zdravniški kufer ful IN. Ga sam odpre, vse zadeve najprej pomeče ven potem pa jih sprobava (beri grize).
Veliko pojeva,ploskava in pleševa.
Če se še kaj spomnim bom dodala...

Moram vam povedat da mi Lara zadnje dni vsak dan reče: Mami, ti si allerbeste Mami der ganzen Welt user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
14.12.2009 22:17:07   
Ulla80
In kako dobro vino, najraje imam traminca,

user posted image men je tabolš...majo pa v lidlu eno super belo vino, isto sladko in res odličnouser posted image glih sem ga en glažuser posted image

krtekxx jooooj, no, pa to je res noro pri vasuser posted image

midva sva se tud šla pokazat, pa ni nič hujšga, pljuča so ok, ušesa tud, pač neka viroza....bo žeuser posted image
sem pa zmatrana, ker hoče bit skoz na rokah, res skoz!!

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
14.12.2009 22:20:01   
Nea
barba - kako narediš zavitke z ohrovtom?

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.12.2009 22:20:09   
Zvezdica
user posted image men je tabolš...majo pa v lidlu eno super belo vino, isto sladko in res odličnouser posted image glih sem ga en glažuser posted image

pridi, mam ene šmensi nove kozarce, pa od sosedov s kroejše enga traminčkauser posted image

midva sva se tud šla pokazat, pa ni nič hujšga, pljuča so ok, ušesa tud, pač neka viroza....bo žeuser posted image
sem pa zmatrana, ker hoče bit skoz na rokah, res skoz!!

Neo user posted image user posted image user posted image user posted image

a sem povedala da imamo liama doma? Ravno zato, ker se mi ne da podajat virozic, zdaj bo do NL doma, ene par dni bo šel v vrtec k gre pol na tabor takoj po novem letu, ma vseeno.

Ulla, že kaj veš kolk si pisala?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.12.2009 22:22:34   
Ulla80
Mami, ti si allerbeste Mami der ganzen Welt

sej ne zastopim, sam predvidevam da je fajn user posted image user posted image

pri nas so tud kocke, te lesene, zakon, sploh če jih lahko v kaj meče in pol stresa ven...pa lego duplo, on si sam škatlo izpod mize potegne, da pokrov dol, pa se ful igra pol. pa kake čist brezvezne stvari - glih včeri sma se mu režala, ko je stal pri mizi in je mel eno gazo in pol jo je metal na tla, pa pobiral in deval na mizo, pa spet nba tla, pa mal na glavo, pa pozabil da se za nič ne držiuser posted image al pa na kavč daje stvari, pa jih dol pomeče in spet pobira...pa seveda v banjo in v wc tud user posted image je uli dons cpate vrgel notuser posted image tkole mu dogaja user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 22:23:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.12.2009 22:24:42   
Zvezdica
Aja tiste k plačujete dohodnino, komu boste namenile unih nekaj %?

Sem mislila kr tej danu filantropiji, do zdej sem vedno dala za družine s socialnimi problemi, ali zvezi prijateljev mladine.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.12.2009 22:25:20   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a sem povedala da imamo liama doma? Ravno zato, ker se mi ne da podajat virozic, zdaj bo do NL doma, ene par dni bo šel v vrtec k gre pol na tabor takoj po novem letu, ma vseeno.

Kam gre na tabor?

Moji punčki gresta še do 23 potem imata počitnice do 7ega januarja . Tudi mož bo v tem času doma.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.12.2009 22:27:33   
Zvezdica

Jaz sem pa danes čisto nostalgična, ker me je ta snegec spomnil kako je bilo, ko sem šla v P in prišla ven, na tak zasnežen dan z malo štruco. Pa še skoz se mi sanja o dojenčkih.

verjamem.user posted image
Jast ko sem šla rodit nas je full zamedlo.user posted image me je tud spomnilo danes, ko so sestre skoz gor pa dol hodile pa jamrale kako bodo šle dam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.12.2009 22:28:39   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Mami, ti si allerbeste Mami der ganzen Welt

sej ne zastopim, sam predvidevam da je fajn user posted image user posted image

da sem najboljša mami na svetu user posted image

Zadnje tedne ful meša slovenščino in nemščino.Ampak karkoli pove po nemško jo potem vprašam kako se to po slovensko pove ker nočem da se samo na en jezik navadi in potem samo tega uporablja.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?