|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
14.12.2009 12:49:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Nč...medve greve mal ven..za 5 munut...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vrtca pa res ne vem.....groza....je pa pr nas ena gospa k čuva...a jo vprašam kolk ona računa...

ok..prosim...hvala že vnaprej!!!

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
14.12.2009 12:50:27   
Onasiss
KOLUMBOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MAMA KOKLJA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SOLZE MI TEČEJO......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
14.12.2009 13:01:02   
MIHAILO
katjusa user posted image user posted image user posted image user posted image ja tudi postanku sem razm. da gremo kam v restovracijo ker je zdj zima...hvala za take besede full si lepo napisala...

kolumbo a pol mas isti problem...pa se muzka ...pri naas tudi...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
14.12.2009 13:04:04   
tanci29
onasiss-jest poznam eno za 300 eur, sam je tebi od rok...sej mogoče bo pa božiček prinesel mesto v vtrcu...kaj pa župan pravi

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
14.12.2009 13:04:53   
tanci29

KOLUMBOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MAMA KOKLJA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SOLZE MI TEČEJO......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha sej tale ji pa kar paše poleg tiste zastave....

kolumbo mislim da si našla tist kar smo hotleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
14.12.2009 13:05:31   
tanci29
no tko zdej sem pa nehala likat...dost jeuser posted image .....se mi ne da več....grem se zdej iz pižame vn datuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
14.12.2009 13:10:56   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hahaha sej tale ji pa kar paše poleg tiste zastave....

kolumbo mislim da si našla tist kar smo hotleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 13:11:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 13:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
14.12.2009 13:13:29   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mi je všeč d vm je ušeč moja kura....SAMO MI MANJKA ŠE EN PIČANECuser posted image user posted image user posted image user posted image

khmmmm....kaj naj bi to pomenilo

Neposredna povezava do sporočila: 4810
14.12.2009 13:14:56   
tanci29
ej kolumbo lutkana fotka z roksotom, cortek mali....

da vam povem k glih vidim tale slinček za christmas...sem zadnjič kupila u mothercare tazga k še poje zraven jingle bensuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
14.12.2009 13:20:33   
sjmm

EVO katjuša fotka za kolaž

user posted image

frajer mali že ve kaj je dobr za papcat!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4812
14.12.2009 13:20:43   
Katjusa

no tko zdej sem pa nehala likat...dost jeuser posted image .....se mi ne da več....grem se zdej iz pižame vn datuser posted image

se ti splačauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim kmal se bo začela tema delatuser posted image user posted image user posted image

kolumbo dober je tele vaš rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
14.12.2009 13:22:02   
MIHAILO
KOLUMBO full dobra fotka ...tak cortek je Rokuser posted image user posted image user posted image user posted image

KATJUSA do kdaj morm fotko za kolaz dat?bi rada dala eno k smo ga v avstriji slikali ampak ne z nasim aparatom..zato mi jo more bratranc poslat upam,da mi jo poslje danes...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
14.12.2009 13:24:30   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

odvajanje: jaz prenehati dojiti ponoci ne dojemam kot odvajanje. Znanost pravi, da dojencki po 6-em mesecu ne rabijo vec hranjenja ponoci. Torej se vedno lahko podojis zjutraj (jaz jutro in prespano nocko dojemam po 4 uri zjutraj) in pred spanjem. Za ponoci pa bi jaz poskusala nekaj ukrenit. Al ponudit kaj drugega, al pa mu zvecer dat kasico in ga se podojit, pocartat in potem navadit da sam zaspi. Par dni je tezko, ampak vecini otroci po 3 dneh spijo celo noc. Sami pa morate vedet kaksen je otrocek in ce bo to delovalo pri njem.

no comment

Zanimivo jaz sem pa slišala da nekateri otročki imajo dejansko v prvem letu potrebo po hranjenju ponoči. Dokaz za to je moj Nejc - pa je bil od 9 meseca na flaški in se ni dojil. Po enem letu pa kot bi odrezal, spal celo noč. Ti pa lahko povem, da se je zbudil dejansko 1 x na noč in ko je dobil dozo mleka sem ga položila in spal do jutra. Pa je zvečer dobil kašico in flaško mleka. Ja otročki so različniuser posted image

tanci hvala za zelo konstruktiven in poucen odgovor. Verjemi, da se tudi jaz marsikdaj s kom ne strinjam, ne dajem pa tako otrocjih pripomb. Z veseljem bom sprejela drugacno mnenje, ker nikjer ne pise, da je moje pravilno ali edino pravilno... Zato pa me taksni nesmiselni odgovori samo prizadenejo.
ursa sem napisala, da je vsak otrocek drugace in da stars najbolje ve.Se popolnoma strinjam s tabo, vendar pa je zbujanje na dve uri ponoci neznosno in da to po mojem ni potreba po hrani. Smo sli skozi to in ne ves kako hvalezna sem katjusi in birdy ki sta mi pomagali priti do prespane noci. Seveda se zbudi Eli enkrat od 4h-7h in dobi dozo mlekca in zaspi nazaj se za kaksno urco.
jutta v knjigi spi dete spi, reviji mama in zdravnica mi je potrdila, da po 6m naj bi se otrocek pocasi odvadil jesti ponoci, ker cez dan dobi dovolj.

Vsaka mama pa ve zase koliko je zmozna, koliko je pripravljena in kje je meja za njeno dete. Meni je zbujanje ponoci unicevalo zdravje, mala je bila nenaspana in midva sva se ves cas prepirala, ker sva bila preutrujena. Dala sem le nasvet, ki je deloval pri nas in nam polepsal noci in spanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
14.12.2009 13:26:33   
tanci29
http://www.carobnidan.si/index.php?page=program

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
14.12.2009 13:31:54   
Urša08
eto pecivo je že v pečiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res na hitrco narejenuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
14.12.2009 13:33:35   
tanci29

odvajanje: jaz prenehati dojiti ponoci ne dojemam kot odvajanje. Znanost pravi, da dojencki po 6-em mesecu ne rabijo vec hranjenja ponoci. Torej se vedno lahko podojis zjutraj (jaz jutro in prespano nocko dojemam po 4 uri zjutraj) in pred spanjem. Za ponoci pa bi jaz poskusala nekaj ukrenit. Al ponudit kaj drugega, al pa mu zvecer dat kasico in ga se podojit, pocartat in potem navadit da sam zaspi. Par dni je tezko, ampak vecini otroci po 3 dneh spijo celo noc. Sami pa morate vedet kaksen je otrocek in ce bo to delovalo pri njem.

no comment

Zanimivo jaz sem pa slišala da nekateri otročki imajo dejansko v prvem letu potrebo po hranjenju ponoči. Dokaz za to je moj Nejc - pa je bil od 9 meseca na flaški in se ni dojil. Po enem letu pa kot bi odrezal, spal celo noč. Ti pa lahko povem, da se je zbudil dejansko 1 x na noč in ko je dobil dozo mleka sem ga položila in spal do jutra. Pa je zvečer dobil kašico in flaško mleka. Ja otročki so različniuser posted image

tanci hvala za zelo konstruktiven in poucen odgovor. Verjemi, da se tudi jaz marsikdaj s kom ne strinjam, ne dajem pa tako otrocjih pripomb. Z veseljem bom sprejela drugacno mnenje, ker nikjer ne pise, da je moje pravilno ali edino pravilno... Zato pa me taksni nesmiselni odgovori samo prizadenejo.
ursa sem napisala, da je vsak otrocek drugace in da stars najbolje ve.Se popolnoma strinjam s tabo, vendar pa je zbujanje na dve uri ponoci neznosno in da to po mojem ni potreba po hrani. Smo sli skozi to in ne ves kako hvalezna sem katjusi in birdy ki sta mi pomagali priti do prespane noci. Seveda se zbudi Eli enkrat od 4h-7h in dobi dozo mlekca in zaspi nazaj se za kaksno urco.
jutta v knjigi spi dete spi, reviji mama in zdravnica mi je potrdila, da po 6m naj bi se otrocek pocasi odvadil jesti ponoci, ker cez dan dobi dovolj.

Vsaka mama pa ve zase koliko je zmozna, koliko je pripravljena in kje je meja za njeno dete. Meni je zbujanje ponoci unicevalo zdravje, mala je bila nenaspana in midva sva se ves cas prepirala, ker sva bila preutrujena. Dala sem le nasvet, ki je deloval pri nas in nam polepsal noci in spanje.

ni za kaj....sploh pa ni to osebno letelo nate in prav da poveš svoje mnenje....in seveda je vsak otrok pesem zase in vsaka mama tudi...jaz pač ne dam veliko na znanost in to je to...sej to sem že večkrat povedala. če se čutiš užaljeno in prizadeto se ti opravičujem, ker to ni bil moj namen. sem vesela da vam uspelo rešiti težave in da želiš pomagati drugim, samo tale tvoj ton pisanja mi nekako ni bil všeč...mogoče si pa tudi ti s tem koga prizadela....no tko upam da sem napisala dokaj razumljivo in da ne bom s tem zanetila kakšnega prepira.....

Neposredna povezava do sporočila: 4818
14.12.2009 13:34:06   
sjmm

eto pecivo je že v pečiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res na hitrco narejenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
14.12.2009 13:34:11   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

se ti splačauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim kmal se bo začela tema delatuser posted image user posted image user posted image

kolumbo dober je tele vaš rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nujno potrebno, ker ne morem do vrtca v pižamiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
14.12.2009 13:34:34   
tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
14.12.2009 13:35:07   
Katjusa

no comment

jst vem, da nebi mogla ponoči vstajat na 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu od mene to noben ne zahteva, lahko pa rečem, da smo se zdej debel teden zbujal med 4 im 5 zjutri, da sma z možekom postala kr nervozna in tečna.... sma se kr neki pričkala in slabovoljo prenašala na otročka......
in sama ne dajem ponoči jest je pa res da jst nisem dojila in smo nočno hranjenje pri florjanu ukinli pri 3 mesecih pri benjaminu že po 1 mesecu, sicer nič na silo pač pa sta enostavno noč prespala, ko sta se pa kasneje začela zbujat smo pa ponudli samo vodo, zvečer pa smo dali bolj močan obrok.... oba sta čist vredu pridobivala na teži in po 2 šlukih vode nazaj zaspalauser posted image tisti, ki se dojijo pomoje jim ne gre tok da so pa zdej tok lačni pač pa se malo pocartajo pri mamici, se pomirijo in zaspijo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kakrkoli vsi bodo zrasli v čudovite ptičke in čebelice pa naj se dojijo al ne naj ponoči jejo al ne.....
kot sem rekla meni je super, da ponoči spimo in vidim, da bi nespanje močno nejedalo tudi moje življenje podneviuser posted image user posted image

pri hranjenju ne bomo nikoli skupi prišle in boljše da taka pisanja jemljemo bolj kot nasvete in ne kot napadanje in vsiljevanje kakega mnenja.... kem bi pa prišli če bi imel vsi sito mnenje in če bi bili vsi otročki isti.... te bi bil tale forum čist brezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4822
14.12.2009 13:35:19   
Urša08
Barbarags se popolnoima strinjam da je vsak otroček drugačen in tudi to da je naporno se vsaki dve uri zbujat in je treba najdt rešitev. Sem pa sama proti tej knjigi spi dete spi in temu načini. Ja sej otroka prisiliš v spanje ampak na kakšen načinuser posted image mal se je treba vprašat kaj otroček takrat občutiuser posted image lej ne obsojam te, vsaka ima pravico izbrati sistem, jaz sem se pač odločila da otroka ne puščam jokati in pika. Pa verjemi da tud brez joka dosežeš da otroček spi. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
14.12.2009 13:37:07   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

nujno potrebno, ker ne morem do vrtca v pižamiuser posted image

ja to bo pa res bolj težkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
14.12.2009 13:37:25   
Urša08

EVO katjuša fotka za kolaž

user posted image

iiiii kak cortek, pa kak nasmeh ti je dal mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!