|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
11.12.2009 13:41:31   
Matejčika
Draga, tudi jaz držim pesti!

Sem klicala, in ste imele prav. user posted image Če imam veljavno napotnico, nerabim druge prinest. Hvala vam!!! Joj komaj čakam na petek! Ponavadi mi dnevi minevajo kot bi mignil, pa teden se bo pa pomoje kr vleko! user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
11.12.2009 18:35:08   
baby1978
Pozdravljene.Tudi jaz sem ena izmed neučakanih bodičih mamic. :)

Danes sem dobila pismo, da sva bila 04.12.2009 dana na čakalno listo, zdaj pa upam, da bodo ti 3 ali 4 meseci hitro minili, ko dobiva pošto, da sva v postopku...
Danes sem bila na odvzemu krvi, naslednji mesec pa me še čaka UZ.

Neučakana...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
11.12.2009 21:49:23   
rojena77
pozdravljene

Daga, jaz sem bila tudi danes na Uz

Koliko imaš velike folikle - a že kaj veš kdaj bo punkcija?
Pr men je največji velik 18, pol 15.......

Zarja in ostale, nekaj časa me ni bilo - upam da ste dobro!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
11.12.2009 23:32:18   
pikachu
Dober večer punce. Imam eno vprašanje za tiste katere ste dobile domov pošto da ste dane na čakalno listo. ali mi lahko poveste koliko časa je minilo od razgovora do pošte? jaz sem bila na razgovoru 3.12 zdaj pa nevem kdaj lahko pričakujem pošto. HVALA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.12.2009 9:42:54   
db
o punce imam eno vprašnjekot veste sem v drugem postopku in sedaj v tem mesecu bi morala začeti jemati femoden ampak moje user posted image ni. in sedaj envem kaj naj nardim a naj čakam ali kar začnem s femodemu al kaj

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.12.2009 10:10:29   
zarja1
db ne user posted image morš počakat...ti piše kateri dan začneš, al drugi al sedmi?

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.12.2009 10:15:32   
db
ja vem da morem čakat sam ka pa če jo ne dobim ker jz nimam rednih user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.12.2009 10:53:08   
marta82
Če ne dobiš M do zadnjega datuma, ki je na listu z navodili ti dajo nov list. Najbolje da pokličeš pa se točno pozanimaš.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.12.2009 11:20:14   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: db

ja vem da morem čakat sam ka pa če jo ne dobim ker jz nimam rednih user posted image

pokliči, ti bodo dali dabroston. Pol pa nekje čez 5 dni le pride. Držim pesti, da se ti izide.

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.12.2009 19:40:00   
beba75

db jaz imam iste probleme z ciklusi kot ti. Meni so nazadnje dali tbl. primulotnor za sprožitev M, da sem se neklje na sredini vključila v postopek ( zamudila sem dva datuma z lista in začela z femodemom na tretji datum ki je bil na listu). Recept pa sem kar dobila v neplodnostni amb., imam jih pa jaz še doma,če jih boš imela, ti jih skupaj z navodili pošljem.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.12.2009 19:58:53   
pikachu
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Dober večer punce. Imam eno vprašanje za tiste katere ste dobile domov pošto da ste dane na čakalno listo. ali mi lahko poveste koliko časa je minilo od razgovora do pošte? jaz sem bila na razgovoru 3.12 zdaj pa nevem kdaj lahko pričakujem pošto. HVALA
[uote]

PROSIM ČE MI KATERA ZNA POMAGAT

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.12.2009 22:37:45   
baby1978
Hello pikachu-
jaz sem bila na pregledu oz. na posvetu 1.12.20009 in sem dobila domov pošto, včeraj da so me 04.12.2009 vpisali na čakalno listo.........

Upam, da sem ti pomagala. SSva pa za postopek ICSI.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
13.12.2009 10:19:12   
pikovit
Drage moje soborke.Danes na uradni test sem po letih boja uspešno ugledala user posted image .Sej kar ne morem verjet.Po 11 ETjih nam je ratalo.Ni še vsega konec ampak nam je ratalo.Sem čisto zmedena in rabim,da malo pridem k sebi.Ko pridem k sebi,se vam javim user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
13.12.2009 10:22:37   
atina1
Čestitam za user posted image user posted image , uuuuuuu si pa dosti mogla skozi dat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
13.12.2009 12:20:29   
mala81
pikovit user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . To pa je zlo dobra novička in vedi, da sem te vsake toliko imela v mislih. Zelo sem vesela, da vama je po tolikem času uspelo. No, si pa dokaz, da je treba vztrajat. No in hvala bogu, vama se je ta vztrajnost končno le poplačala. Želim ti lepo nosečnost in uživaj naslednjih user posted image .

PA PA

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
13.12.2009 12:31:34   
beba75

pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo vztrajnost in seveda za user posted image ! Bravoooooooo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
13.12.2009 12:48:30   
pikachu
Pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

baby1978 hvala za odgovor, upam da jaz tudi dobim v naslednjem tednu odgovor.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
13.12.2009 13:33:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Drage moje soborke.Danes na uradni test sem po letih boja uspešno ugledala user posted image .Sej kar ne morem verjet.Po 11 ETjih nam je ratalo.Ni še vsega konec ampak nam je ratalo.Sem čisto zmedena in rabim,da malo pridem k sebi.Ko pridem k sebi,se vam javim user posted image
user posted image user posted image user posted image
SEM ČIST BREZ BESED, TOLK SEM vesela zate!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
13.12.2009 13:38:19   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punca!!!

Sem čist solzna, kako lepa novička.
Zdaj se je zate veseli december začel... uživaj in lepo, zdravo in mirno user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
13.12.2009 15:38:09   
Matejčika
Pikovit, čestitam tudi jaz!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
13.12.2009 18:52:08   
tassi1
Pikovit:  kako sem jest vesela zate user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 2946
13.12.2009 19:35:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punca!!!

Sem čist solzna, kako lepa novička.
Zdaj se je zate veseli december začel... uživaj in lepo, zdravo in mirno user posted image

Ooooooooooo Tosja kako lepo presenečenje user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
13.12.2009 19:35:46   
pikovit
Punce hvala vam user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
13.12.2009 20:48:19   
zaljubljena23
Pikovit iskrene čestitke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.12.2009 20:51:05   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image
čestitke!!

p.s. vas tu pa tam malo berem in sem vesela vsake lepe novičke!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......