Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 8:36:08
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 8:38:45
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo pa super spali, edino premalo... . Ma saj bom že malo nadomestila po kosilu. Pri nas pa sneži ... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.12.2009 8:39:15 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 9:10:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali smo vredu do pol7, pol bli do 8-ih gor pol pa smo spet spali bobre pol ure.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 9:11:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pri nas pa sneži ... . Pri nas tudi. Buuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 10:06:15
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro Mi smo kar lepo spali...edino A ga je s smrčanjem biksala,tak da sem več ali manj pohajkovala naokoli ......... So me pustili do 9.30 spat,medtem je dragi skuhal kafe,otroke čuval,mi zajtrk naredil...... Pri nas tud sneži.....lepo za videt,vendar ne maram zime in vse kar je z njo povezano.Mi misli uhajajo k ......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 11:17:56
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa kuham na veliko,pa v štacuno sem šla malo prej,Lea mi pomaga zreske panirat.Juho že imam nareto,maso za diplomatski krompir tudi,tak,da samo še solato naredim,pa zelenjavo skuham,ostalo pa bo friteza pekla namesto mene.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 11:21:28
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tudi za danes naredila vse kaj sem misla, zdaj pa čakam da mi kosilo skuhajo do konca in mi postrežejo z njim.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 11:54:50
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa delam nič .... prej sem edino pospravla,pa umila tla.....pa perem še..pol samo obesim.To pa je tudi vse....kuhat tak ne rabim....bo tašča namesto mene Grem sedaj pod tuš...uživat v vreli vodi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 12:53:11
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo tudi že celi dopoldan pridni. Je mož doma in mi je pomagal, da sva vse zavese oprala in obesila. Jaz sem vse pode gor pobrisala. Delala sva okraske in Jan tudi... . Kuham vmes, juho je Jan že jedel zdaj pa še špagete z mletim mesom pa spat. Midva pa imava piščančje zrezke zavite v hamburško slanino in prelito z bešamel omako in gorgonzolo, rizi-bizi in solato s krompirjem aja pa seveda juho. Pol pa vsi počivat ko se napokamo .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 13:01:43
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo se ravno kar napokali,ko nori-mnjami,je blo dobro. Zdaj pa ajat,Maks in Saš sta že v krtovi deželi,mi2 z mojim pa takoj zadaj.Lea pa ne vem,če bo šla kaj počivat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 13:52:55
|
|
|
|
vitabella
|
čao babike kao????? meni je tk fajn ko sneži!!!!!!!!!!!!!!! v bistvu uživam v vsakem letnem času, ko mali otrok srm v glavnem mi je fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gre jutri kera v mesto in bo dopoldne v okolici mullerja? p.s. matcar, kaj bi mi ti kot darilo na country life-u lahko poslala mašin za kečap al pa kak drug mašin? madonca, zdaj že ta forum zlorabljam za fehtanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 17:00:42
|
|
|
|
arabela*
|
Eto...mi smo s kosila..se najedla ko volk... Smo imeli za kosilo govejo juho,pa pikato zrezke,pa rebrce,pa riž,pa zeljno solato s fižolo in francosko,pa navrh še sladoled in eno pecivo je spekla za mene podobno jabolčni piti,vendar dost bolj izi in boljše.....njamsi Zdaj pa grem oz ne grem nič delat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 17:38:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 19:45:53
|
|
|
|
arabela*
|
čer...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:02:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Halo Saraya kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:16:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čao babike kao????? meni je tk fajn ko sneži!!!!!!!!!!!!!!! v bistvu uživam v vsakem letnem času, ko mali otrok srm v glavnem mi je fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gre jutri kera v mesto in bo dopoldne v okolici mullerja? p.s. matcar, kaj bi mi ti kot darilo na country life-u lahko poslala mašin za kečap al pa kak drug mašin? madonca, zdaj že ta forum zlorabljam za fehtanje Čao! Bom ti poslala,ni panike.V Mullerja pa grem kr v A ju3,tak da tu ne bom nič hodla.Kaj pa rabiš?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:17:32
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:25:07
|
|
|
|
vitabella
|
čer! ma ne, po plenice grem, pa sem mislila, če bi bla kera slučajno tam, gremo na kavico. ma ni panike. matcar a ti v avstrijo hodiš v M.? je bolje ali ceneje? kam pa hodiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:25:34
|
|
|
|
vitabella
|
eh ziher zaj ni nobene gor ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:26:00
|
|
|
|
tasa_m
|
greš sama v A. al z laužeki?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:26:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella eh ziher zaj ni nobene gor .... kak te ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:26:56
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabella midve z Lijo bova jutri verjetno šle v mesto, ker greva v Cicibana nekaj pogledat Kdaj pa boš v mestu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:27:40
|
|
|
|
vitabella
|
aja matcar pa hvala za darilca, jaz sem čist v igrco padla, tk da se bo treba počasi kr časovno omejit tam gor-pa itak med tednom ne bo panike, ker sma z malo kar same ... ja je pa kulska igrca, tk da ti mi kr mašinerijo pa živalce pošiljaj ma ko odvisnik sem. nič grem jaz zaj sebe in malo kopat, da boma lepi jutri nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:29:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer! ma ne, po plenice grem, pa sem mislila, če bi bla kera slučajno tam, gremo na kavico. ma ni panike. matcar a ti v avstrijo hodiš v M.? je bolje ali ceneje? kam pa hodiš? Ne,ne hodim v M. drugače gori,samo ju3 pa bom šla kr v Eurošpar pri Lipnici,hodim pa gor po AM drugače,pa mi je usput še tja skoćit.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 20:30:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m greš sama v A. al z laužeki? Sama,sem jih pri tašči abonirala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.