|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
13.12.2009 8:36:08   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.12.2009 8:38:45   
botrca
Mi smo pa super spali, edino premalo...user posted image . Ma saj bom že malo nadomestila po kosilu.

Pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.12.2009 8:39:15 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.12.2009 9:10:04   
ly117
Jutro! user posted image

Spali smo vredu do pol7, pol bli do 8-ih gor pol pa smo spet spali bobre pol ure. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
13.12.2009 9:11:05   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas tudi. Buuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
13.12.2009 10:06:15   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Mi smo kar lepo spali...edino A ga je s smrčanjem biksala,tak da sem več ali manj pohajkovala naokoliuser posted image .........

So me pustili do 9.30 spat,medtem je dragi skuhal kafe,otroke čuval,mi zajtrk naredil......

Pri nas tud sneži.....lepo za videt,vendar ne maram zime in vse kar je z njo povezano.Mi misli uhajajo k ......

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
13.12.2009 11:17:56   
matcar
Jaz pa kuham na veliko,pa v štacuno sem šla malo prej,Lea mi pomaga zreske panirat.Juho že imam nareto,maso za diplomatski krompir tudi,tak,da samo še solato naredim,pa zelenjavo skuham,ostalo pa bo friteza pekla namesto mene.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
13.12.2009 11:21:28   
ly117
Jaz sem tudi za danes naredila vse kaj sem misla, zdaj pa čakam da mi kosilo skuhajo do konca in mi postrežejo z njim. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
13.12.2009 11:54:50   
arabela*
Jaz pa delam ničuser posted image ....
prej sem edino pospravla,pa umila tla.....pa perem še..pol samo obesim.To pa je tudi vse....kuhat tak ne rabim....bo tašča namesto meneuser posted image

Grem sedaj pod tuš...uživat v vreli vodiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.12.2009 12:53:11   
botrca
Mi smo tudi že celi dopoldan pridni. Je mož doma in mi je pomagal, da sva vse zavese oprala in obesila. Jaz sem vse pode gor pobrisala. Delala sva okraske in Jan tudi...user posted image . Kuham vmes, juho je Jan že jedel zdaj pa še špagete z mletim mesom pa spat.

Midva pa imava piščančje zrezke zavite v hamburško slanino in prelito z bešamel omako in gorgonzolo, rizi-bizi in solato s krompirjem aja pa seveda juho.

Pol pa vsi počivat ko se napokamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.12.2009 13:01:43   
matcar
Mi pa smo se ravno kar napokali,ko nori-mnjami,je blo dobro.user posted image Zdaj pa ajat,Maks in Saš sta že v krtovi deželi,mi2 z mojim pa takoj zadaj.Lea pa ne vem,če bo šla kaj počivat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.12.2009 13:52:55   
vitabella
čao babike kao????? meni je tk fajn ko sneži!!!!!!!!!!!!!!! v bistvu uživam v vsakem letnem času, ko mali otrok srm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem mi je fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gre jutri kera v mesto in bo dopoldne v okolici mullerja?

p.s. matcar, kaj bi mi ti kot darilo na country life-u lahko poslala mašin za kečap al pa kak drug mašin? madonca, zdaj že ta forum zlorabljam za fehtanje user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
13.12.2009 17:00:42   
arabela*
Eto...mi smo s kosila..se najedla ko volk...
Smo imeli za kosilo govejo juho,pa pikato zrezke,pa rebrce,pa riž,pa zeljno solato s fižolo in francosko,pa navrh še sladoled in eno pecivo je spekla za mene podobno jabolčni piti,vendar dost  bolj izi in boljše.....njamsiuser posted image

Zdaj pa grem oz ne grem nič delatuser posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
13.12.2009 17:38:44   
tasa_m
Čer user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
13.12.2009 19:45:53   
arabela*
čer...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
13.12.2009 20:02:17   
tasa_m
Halo Saraya kako? 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
13.12.2009 20:16:52   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

čao babike kao????? meni je tk fajn ko sneži!!!!!!!!!!!!!!! v bistvu uživam v vsakem letnem času, ko mali otrok srm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem mi je fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gre jutri kera v mesto in bo dopoldne v okolici mullerja?

p.s. matcar, kaj bi mi ti kot darilo na country life-u lahko poslala mašin za kečap al pa kak drug mašin? madonca, zdaj že ta forum zlorabljam za fehtanje user posted image user posted image

Čao! Bom ti poslala,ni panike.V Mullerja pa grem kr v A ju3,tak da tu ne bom nič hodla.Kaj pa rabiš?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2591
13.12.2009 20:17:32   
matcar
Čer!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
13.12.2009 20:25:07   
vitabella
čer!

ma ne, po plenice grem, pa sem mislila, če bi bla kera slučajno tam, gremo na kavico. ma ni panike. matcar a ti v avstrijo hodiš v M.? je bolje ali ceneje? kam pa hodiš?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
13.12.2009 20:25:34   
vitabella
eh ziher zaj ni nobene gor .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2594
13.12.2009 20:26:00   
tasa_m
greš sama v A. al z laužeki? 

Neposredna povezava do sporočila: 2595
13.12.2009 20:26:12   
tasa_m

eh ziher zaj ni nobene gor .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak te ne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2596
13.12.2009 20:26:56   
tasa_m
vitabella midve z Lijo bova jutri verjetno šle v mesto, ker greva v Cicibana nekaj pogledat user posted image
Kdaj pa boš v mestu?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
13.12.2009 20:27:40   
vitabella
aja matcar pa hvala za darilca, jaz sem čist v igrco padla, tk da se bo treba počasi kr časovno omejit tam gor-pa itak med tednom ne bo panike, ker sma z malo kar same ... ja je pa kulska igrca, tk da ti mi kr mašinerijo pa živalce pošiljaj user posted image ma ko odvisnik sem.

nič grem jaz zaj sebe in malo kopat, da boma lepi jutri user posted image

nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.12.2009 20:29:57   
matcar

čer!

ma ne, po plenice grem, pa sem mislila, če bi bla kera slučajno tam, gremo na kavico. ma ni panike. matcar a ti v avstrijo hodiš v M.? je bolje ali ceneje? kam pa hodiš?

Ne,ne hodim v M. drugače gori,samo ju3 pa bom šla kr v Eurošpar pri Lipnici,hodim pa gor po AM drugače,pa mi je usput še tja skoćit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.12.2009 20:30:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

greš sama v A. al z laužeki? 

Sama,sem jih pri tašči abonirala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.