izgubljena_ovcka
|
Ojej, cojka, res mi je hudo zates temi krvavitvami pa to. Ma svaka ti čast da tako stoično prenašaš, jaz bi verjetno paničarila kot sam . No, saj vem da pač tako je in nič drugače ampak res se dobro držiš! Dohtarji po pa itak svakojaki pri nas . Jah, za tale vnetja in podobne zadeve imam doma celo lekarno. Zadnji teden si vsak večer pred spanjem vstavim eno tisto vaginaleto z mlečno kislino (od gornjskih lekarn) in je malo bolje (to v bistvu ni "zdravilo" za ničesar, le izboljšuje nožnično floro). Uporabljam VitaGyn peno za umivanje (ampak samo enkrat na dan, drugače se umivam samo z vodo). Preizkusila sem že vse od Canestena, GynoDaktarina, boraksa, jogurtov, TeaTree na vložek, ma you name it, I've tried it! Saj vse pomaga...za dva dni. Potem pa vse jovo na novo. Da ne bomo o tem, da v najini postelji vlada posledično prava suša in da se samo od daleč gledava. Mene res mine veselje do spolnosti če pomislim, da bi kdo kaj tam okoli "šaril", uh!!! Pa tako dobro se počutim v te nosečnosti! Nobenega otrdevanja (no, mogoče enkrat, dvakrat na dan, to ni nič) hvalabogu. V prvo sem se dobesedno nalivala s tistim magnezijem cele dneve ker sem imela grozno boleče otrdevanje trebuha in to od 17t naprej (krneki, vem...bil je občutek, kot da imam v trebuhu žogo za rokomet, tako je se čutilo, če si potipal). Hvalabogu se odpirala nisem popolnoma nič in rodila spontano 4 dni pred rokom... tko da otrdevanje sploh ni nujno neka nevarna stvar, je pa zoprno za znoret. Aja, še to sem hotela povedat... ko sem šla prvič rodit so mi rekli čisto na koncu, da me bodo morali prerezat, kar mi je rekla tudi moja G že prej na pregledih. Namreč ob ponavljajočih se vnetjih se sluznica in posledično tudi območje okrog presredka niti ne more orenk podzravit in regenerirat, zato je koža tanjša in veliko manj raztegljiva tako da sem zaradi teh preklicanih vnetij fasala še epiziotomijo. Upam, da bo tokrat drugače, vem da grem zadnje tedne v boj. Ne boj, mesarsko klanje!
|