Grascakinja
|
No, še tazadna zaspanka. :nosecka: Najprej Tinka74 in tudi za vse ostale, pravljica je včeraj zvečer že nazaj iz porodnišnice prišla, ni bla plodovnica in je verjetno zdajle pri G, da pogruntata, če je in kaj je narobe. Se je okol devetih zvečer še pofočkala na RR. Mi imamo pa še 15 dni....:bravo: zdajle sem res vzela zares besede od ene babce, je rekla vsaj zadnjih 14 dni lepo počivat kolikor se da. Tako da sem si vsak dan naložila res malo malo dela, ostalo pa počivam. Danes naprimer malo pometem po hiši in speglam en stroj in pomagam tašči pri kosilu. Če bodo pripeljali previjalno, bom še cotke vanjo zložila, če ne je pa to to. Popoldan grem z :love: na gradbišče, tam imam svoj ležalnik, in ga opazujem, kako dela, pa pogovarjava se - s tem da mene prsti srbijo, ker bi mu rada pomagala...:( Drugače vse po starem, kile se sprehajajo med +11 in +12 :(, zatečena sem še vedno, samo zjutraj je malo bolje, in tudi mene na momente nekaj dol tišči in špika in potem razglabljam, a je to to al ni. Včeraj se mi je mogoče :zmeden: odluščil čep, kaj pa vem. Tako bledo zelenkasto je blo in sluzasto, za eno švoh žlico vsega. Ampak nisem pa ziher. Vse so nekaj govorile o rozastem pa krvavkastem čepu, pa ne vem :zmeden:. Moj ni bil nič v rozardeče smeri. Upam, da me zdaj dopoldan ne zagrabi, ker mojega :love: ni v bližini, je čist na drugem koncu matere kurje. No, če ima katera Dnevnik doma, naj malo spremlja, koliko se kaj :duda: rodi danes v primerjavi z včeraj ali pa prejšnji teden, da vidmo, al res ta polna luna tko vpliva :zmeden:! Bodte pridne pa se še beremo! :rozica::rozica::rozica:
|