|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
11.12.2009 8:25:46   
manna
dobro jutro
Punce, a ve ste že prešaltale na AM številka 2 ? Morm kupit en AM da ga imam doma za mešat s kašicami, pa da ji občasno ponudim oz. ji da lubi če mene ni. Pa nevem katero mleko bi kupla.. A slučajno katera ve če je katero od mlek za take ki ga ponavadi nočejo pit? Tolk jih je pa še zdej nevem kjero bi. Zdej smo meli Hipp ampak ga ne pije rada.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.12.2009 8:33:25   
bačko
Manna mi še nismo prešaltali na številko 2 ker imam še nekaj 1.Mi imamo Novalac in sem čisto zadovoljna z nji in Lora ga pije.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.12.2009 8:46:04   
Hanuši
no jaz sem pa zdele spet navlekla smučarske hlače na rit. user posted image user posted image user posted image  zadrgo že do polovice zapnem. Še en mesec časa imam. Me je že kar skrbelo, da bom morala nove hlače kupit. Se grem še stehtat, da vidim kok je -kg

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.12.2009 9:08:22   
bačko
Hanuši daj ko boš teto spraševala glede kakanja mi napiši kaj je rekla.Prosim!
Lora pa je pogruntala da se nekam pride če se kotali.Tako da se obrača iz trebuha na hrbet in na nazaj na trebuh.
No pa dajmo še kako slikico:
user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.12.2009 9:28:56   
Mala_princeska
Jutro - Bačko cukerčeeek :-)

Bjondi naš zobek lahko daš na seznam, ko ga boš obnavljala :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.12.2009 9:42:27   
Hanuši
Lora - sladkorček!!!!!!

Ej punce dejte mi povedat a vaši sončki že čist, čist samostojno sedijo. Ker pri nas Bine kako minuto sedi, pol se ene 3x še ujame, da ulovi ravnotežje, pol pa baaam u eno smer. Je pa res, da glavico pa vedno ful gor drži, tut če vstran pade, tako da še ni nikol z glavico udaru.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.12.2009 9:46:58   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Ej punce dejte mi povedat a vaši sončki že čist, čist samostojno sedijo.

Ne, sploh ne...user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.12.2009 9:49:37   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Alina mi imamo Ferrum Lek in imamo full težave ko ji ga morma dati.Povej ali ga lahko zmešam s sokom ali kakšnem sadjem?

Težko ti svetujem, ker nimava iste zadeve. Naš sirup je baje tak, da po okusu bolj ustreza dojenčkom in nisem nikoli z ničemer mešala. Vprašaj P ali pa malo pobrskaj po netu. Sicer se je tudi naša na začetku malo branila, zdaj se pa že prav oblizuje :)))

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.12.2009 9:51:09   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Punce, a ve ste že prešaltale na AM številka 2 ?

Ja, jaz sem ravno ta teden prešaltala na 2. Tudi mi imamo Novalac že od prej, tako da ostajamo pri tem.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.12.2009 9:55:11   
Hanuši

Tut mi smo že 2 dni na 2.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.12.2009 11:48:59   
bačko
Hanuši Lora kar dolgo časa sedi sama.Nisem nikoli gledala na uro ampak že kar lepo sedi.tudi ko jo zanese na katero stran se ujame in usede nazaj.Če pa jo zanese nazaj pa še nima ravnotežja in pade.
Alina hvala.Popoldne moram P poklicati ker takrat dela in jo bom vprašala.Naša samo zagleda inekcijo pa že usta skupi drži.user posted image Po žlički pa ni šanse da ji dam.Samo ven pluva.Vem pa sama da je ta sirup zanič ker sem ga sama jedla med nosečnostjo.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.12.2009 12:01:26   
mini86
punce a ve mogoče kera kje bi se dal dobit kšno lepo škatlo za piškotke (praviloma škatlo za malico)..mela bi notr piškotke za tamauga če km gremo..kšne iz medvedkom puje al pa kej podobnga..v pikapolonici sploh nimajo, v BC pa samo strelo maquin(al kako se napiše) in ta mi res ni všeč..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.12.2009 12:39:08   
Hanuši
bačko, evo govorila s teto, pa mi je rekla, da eni starši so tok sekirajo k so njihovi sončki zaprti, ti koza boš pa paničarla, da 4x na dan kaka. Bot vesela, zakaj bi blo pa to kej narobe.

Evo bačko, a si dobila tut ti odgovoruser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.12.2009 12:42:20   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mony25 - zgleda da ne bo vegetrjanc user posted image . glede na to, da mu že daješ meso, bi mu lahko zelenjavo "skrila" v kakšno mesno juhico. ali pa če mu daš korenček in kolerabo iz goveje juhe. seveda je potrebno paziti, da je res rahlo soljena. je pa za tvoj primer mogoče zanimiv tale recept: http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Bucka_z_banano-5566.html

hmmmm, to bom pa res uporabla, sam da grem kej v štacuno, da kupm bučke user posted image

tnx za nasvet user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.12.2009 12:47:59   
Hanuši
Prišla sva s sprehoda in je tok mraaaaaaz. Sej tmičkn je zadekan, sam jaz si bom morala omislit kej toplejšega. Sem ena izmed tistih, ki še v puloverju in brezrokavniku skačejo.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.12.2009 12:48:30   
MONY25

Jutro!
Najprej da se opravičim ker sem napisala da je Lora slabokrvna.Ni slabokrvna samo železo ji primankuje.Ne vem zakaj sem kar naprej mislila na slabokrvnost.user posted image Se iskreno opravičujem.
Fuj sneg!Ne maram zime niti snega.

ej, nč se sekirat...mojmu Alexu tud primanjkuje železa, tko da ga lepo papamouser posted image morm pa priznat, da mu ene 3x nism dala, k je vedno kej vmes pršlo (al smo kam šli, al je tamau mi zaspal itd.) ni pa to nč hudga...js sm bla po porodu slabokrvna, in bi mogla jemat železo, pa sm ga ful mal pojedla, pa k sm mela kontrolo, sm ga mela pa zvrhan dost user posted image sam lepo dj bebiki ta sirup za spit, pa bo...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.12.2009 12:48:40   
bačko
Hanuši hvala za odgovor!user posted image Lora je danes že 5 krat kakala.Samo še previjam jo!user posted image
Mini jaz vem da so imeli v eleclercu Nodi škatle za malico.Notri mislim da so bile celo sladkarije.Bom mojo taščo vprašala kje je kupila.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.12.2009 12:49:48   
bačko
Mony kako pa mu daš sirup?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.12.2009 12:51:26   
bačko
Hanuši jaz sem tudi ena izmed tistih ki ima samo pulover in brezrokavnik.Včeraj sem celo bundo dala gor.Meni je vroče ker hitro hodim.user posted image Preveč maščobe imam in me greje!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.12.2009 12:56:54   
MONY25

Mony kako pa mu daš sirup?

js mu dam kr po žlički (tista k je zravn), pol pa prec spijemo mal domačega korenčkovega sokca, k ga je tašča nrdila za tamauga celo zalogo... sm pa patronažno vprašala (k je bla prejšnji tedn pr men), če mu lohka dam sirup kr notr v sok in mu dam enostavno za spit...pa je rekla, da je bolš, da mu ga dam posebej, pa pol sokec čez...da je kao bolšji učinek...sam men je nekak isti šmorn, če bi mu ga dala skupi s sokom...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.12.2009 12:58:52   
mini86
mi mamo pa po tanovem probleme s spanjem..smo kupl ta cd šušpavanke..katastrofa..tapru se je zgleda ustrašu in začeu dret..pol naštimam ne čričke, se umiri in rečmo da nekak zaspi..grem iz sobe in čez 5 min dretje..zakaj????ker je nehal igrat..ok grem nazaj in pržgem musko sesalca in on spet glih dobr zapre oči in se preklop na zvok zobne kratčke se ustraš in spet jok..in pol ni hotu spat čeprav je pomoje že dvojno gledu..tko da je uspavanje traju trikrat več kot ponavadi..user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa da ne rečem da se je tadrugič zbudu ob petih in do sedmih se pogovarju, joku, cvilu, smeju..pol zaspau do 9h..aja pa spet smo nazaj na unmu obroku okol enih k ga je že spustu..sm čist besna zarad tega spanja...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 11.12.2009 13:00:57 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.12.2009 12:59:08   
MONY25

dobro jutro

mi smo skor že ene dva tedna na 2...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.12.2009 13:04:27   
MONY25

Hanuši daj ko boš teto spraševala glede kakanja mi napiši kaj je rekla.Prosim!
Lora pa je pogruntala da se nekam pride če se kotali.Tako da se obrača iz trebuha na hrbet in na nazaj na trebuh.
No pa dajmo še kako slikico:
user posted image

glede kakanja je tkole: redno tehtaj tamalo in če nič ne zgublja na teži, ni popolnoma nč narobe...
naš tamau je mel pred cca. 2 tednoma 5 dni drisko (kaku je tud 6x na dan-vedno driska)me je prov pošteno skrbel-sm klicala v ZD in mi je rekla, da to ni nč hudga, naj ga lepo redno tehtam in da je važn, da ne zgublja na teži...če pa zgublja, se je treba pridt pa pokazat.

Alex se je pa včeri prvič obrnu sam iz trebuha nazaj na hrbet user posted image user posted image user posted image in to je pol še ene 4x ponovu-je prov pogruntu...dons se ni pa še nč user posted image

PS:kako prlepš kkšno fotko tkole k si jo ti od Lore??  sj vem, da nimam pojma user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.12.2009 13:13:57   
bačko
Mony greš na slikomat in dam izbereš katero sliko hošeč naložiti.Ko se slika naloži se pokaže neka stran z raznimi možnostmi in izbereš prvo jo obarvaš in daš kopiraj in potem prenseš na RR.Upam da sem dobro napisala.user posted image Če ne bom pa bolj podrobno probala.
Glede sirupa pa ni šans da ji dam po žlički.Ga takoj spluva.Ji dajem po injekciji in tudi pluva samo jo malo nasilo primemo za usta in pogoltne.Se mi smili ker ji nasilo dajem ta sirup.Tako se davi in joka zraven da še jaz skoraj začnem jokati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.12.2009 13:14:34   
bačko
Aja še to sem pozabila.Lora kaka trdo blato in bolj male bobeke.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.