|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
11.12.2009 8:42:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aja katjuša ful lepo da greste vsi 4je...pri nas ponavadi jest zmeraj sama hodim na take stvari, mi je prav hudo

oh neki smrda pa glih nova planica je gor

jst imam ful rada da je možek zreven in se trudim, da ga nagovorim in ga miljonkrat opomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi bil v prejšni službi vem, da nebi mogu tako pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.12.2009 8:43:08   
Katjusa
Je katera za kak sprehod danes?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.12.2009 8:52:20   
Čebel@
katjuša.......u ful super za iskanje škratkov-po moje boste full uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.......super za nejca da gre na lepšuser posted image user posted image user posted image men je bilo tudi najbolj fajn iz petka mna soboto ko sem pri mami prespalauser posted image user posted image user posted image

tanci.......upam da se ti rata malo spočitiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.12.2009 8:55:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

Tudi tebi....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.12.2009 8:56:43   
Onasiss

danes ob 16.00 spet rabim vaše pestke,ker imam izpit

ok..naj ti bo....sam naslednji teden v torek pa meni....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.12.2009 8:58:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
mi bomo takrat šli škratke iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bom ob lazenju na sveto uršolo misla nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . saj bo šlo boš vidla.
v vrtcu organizirajo iskanje škratkov starši kupimo darila (letos so miselne igre tak, da sem kupla sestavljanko od vlakeca tomažeka) v glavnem ta  darila vzgojiteljica nastavi mislim, da na vrhu.... potem pa gremo izpred vrtca ob 16 uri z batarijami, baklami, svečami..... karkoli sam da sveti in iščemo kje so škrati pustili darila:)mi gremo letos prvič. točno kako to gre vam javim zvečer al pa ju3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gremo pa vsi 4-je se je moj možek zmenu da gre eno uro prej iz službeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vau... to se pa zelo hudo sliš.....user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas se nič takega ne spomnijo....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.12.2009 8:59:09   
sjmm
Evo tole sm jz dans zjutri:

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.12.2009 9:01:08   
Onasiss
Hanci od tanci tudi čestitke od nas.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.12.2009 9:03:10   
Onasiss
Naša nočka...lepa... Vito v vrtcu, stanovanje posesano, zdaj me kliče še cunja za po tleh.....pa še perilo morm obesit...

Danes delam čufte....mnjami...potem grem na nohte in seveda učenje.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
11.12.2009 9:05:21   
Onasiss
sunny...vau...zelo lepo za tile dinarčke in dopust...user posted image user posted image user posted image  glede na to, da je slabo kazalo, se vseeno lepo odvija...

JAz imam naslednje leto kar 46 dni dopusta, pa še nek manjši poseg me čaka na nogi, tako da ne bom kaj dosti mobilan in bom verjetno nekaj na bolniški....

tanci...pejt spat...

Moja premestitev je postala že bolj uradna...je ta teden sodelavce seznanu, da se ne vračam več k njim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 11.12.2009 9:06:47 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.12.2009 9:07:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

danes ob 16.00 spet rabim vaše pestke,ker imam izpit

ok..naj ti bo....sam naslednji teden v torek pa meni....
diluser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
11.12.2009 9:08:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Evo tole sm jz dans zjutri:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.12.2009 9:09:28   
Čebel@

Naša nočka...lepa... Vito v vrtcu, stanovanje posesano, zdaj me kliče še cunja za po tleh.....pa še perilo morm obesit...

vav že čist divjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.12.2009 9:10:15   
tanci29

sunny...vau...zelo lepo za tile dinarčke in dopust...user posted image user posted image user posted image  glede na to, da je slabo kazalo, se vseeno lepo odvija...

JAz imam naslednje leto kar 46 dni dopusta, pa še nek manjši poseg me čaka na nogi, tako da ne bom kaj dosti mobilan in bom verjetno nekaj na bolniški....kaj pa te čaka

tanc
i...pejt spat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja premestitev je postala že bolj uradna...je ta teden sodelavce seznanu, da se ne vračam več k njim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image  no upam da sodelavci niso preveč veseli, pa da si ti tolk bolj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.12.2009 9:10:36   
tanci29

kdaj pa niuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.12.2009 9:12:22   
tanci29
sjmm-hej bejba....pa ne no, upam da te ni čist podrlo

evo midve sva pozajtrkovali...zdej pa greva mal u šoping...lepo se imejte lepo pucajte perite pomivajte učite se crtlejte se spite ugavnem kar vam pride na misel...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
11.12.2009 9:16:09   
Katjusa
mi2 tud grema jest pol boma šla pa na pošto peš.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam paketek za oddat in boma to izkoristla za sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image to bo dobrih 5km

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
11.12.2009 9:16:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kdaj pa niuser posted image
ja,imaš pravuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
11.12.2009 9:17:12   
BarbaraGS
dobro jutro :) Upam, da ste vsi zdravi in v pricakovanju lepih praznikov!

Katjusa super to iskanje skratov...jaz  bi tudi sla :)

darila: mi ga imamo v kleti ze od poletja, babica pa je kupila se eno mizico od chiccota ki ima gor klairske tipke, pa knjigico, pa razne gumbke... od drugih pa ne pricakujem nic, ker so skrti ko zaprte riti :)

za seznam: Elizabeta 9. mesecev: 8680g, 72cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
11.12.2009 9:18:00   
Čebel@
tanci,katjuša......uživajta na potepanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
11.12.2009 9:18:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

darila: mi ga imamo v kleti ze od poletja, babica pa je kupila se eno mizico od chiccota ki ima gor klairske tipke, pa knjigico, pa razne gumbke... od drugih pa ne pricakujem nic, ker so skrti ko zaprte riti :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.12.2009 9:25:07   
Ajvy
jutro....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.12.2009 9:25:11   
Ajvy

Hani od tanci-vse naj naj za mini RD

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.12.2009 9:26:36   
Jutro,

na hitro se javim niti berem vas več ne sem zelo malo na računalniku mogoče pokukakm na FB in to je to...poleg svojih problemov sem pristala na poti ki je zelo težka ne toliko zame bolj za moje najbljižje ki jih imam rada ko se stvari malo umirijo se javim...ne me preveč pogrešat upam da pridem čim prej...

RADA VAS IMAM

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.12.2009 9:32:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

na hitro se javim niti berem vas več ne sem zelo malo na računalniku mogoče pokukakm na FB in to je to...poleg svojih problemov sem pristala na poti ki je zelo težka ne toliko zame bolj za moje najbljižje ki jih imam rada ko se stvari malo umirijo se javim...ne me preveč pogrešat upam da pridem čim prej...

RADA VAS IMAM

Cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi pa rada karkoli ven iz sebe dala sem ti pa na voljo saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......