Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:30:12
|
|
|
|
Dudica1
|
kasija to pa sploh ne skrbi kako boš vzgojila svoje tri sinove...sem prepričana da tko da bo prav .Tud jaz jih bom mogla in še vse druge. Ampak mora bit pa lepo imet tri fante doma ne?? kontracepcijske jaz sm jih nehala jest in si ne bom drugih vzela ker majo 1001 stranski učinek...itak pa bomo imeli še enega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG katere tabletke pa maš? YAZ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:31:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija mene skrbi dvoje - kako bo živet s tremi moškimi v hiši in kako bom jaz vzgojila svoje sinove Imam že en popravek. Sama ne boš mogla vzgajat. Za to so potrebni vsaj trije- vidva (kot oba starša) in vzgojiteljica v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:32:48
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija mene skrbi dvoje - kako bo živet s tremi moškimi v hiši in kako bom jaz vzgojila svoje sinove Mene tud skrbi,kako jo bova vzgojila.K vidim,da se že zdej,k še nč ne razume, ne strinjava.on jo vidi 3 ure dnevno in posledično bi ji vse dovolil. Ja,luč ji prižge,ker itak ne bo več spala,ker je že spala 11 ur kao.In mu ne morem dopovedat,da naj se pač v temi zamoti,ko bo pa dan,pa naj ji luč prižge.Ne,k da bi steni govorila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:35:07
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija tanja tvoj pa ima ideje kot dfa bi bil moški Ampak čist zares... Kje dobijo takšne ideje???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jz imam občutek včasih da sem samohranilka, k mojga skr nč ni doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
midva HB nimava različnih mnenj o vzgoji, sam sem ga rabla strenerat, tako da zdej pr niki sva istega mnenja, pr T. je bil pa vedno problem, zdej ga pa prevzgajava , je pa na momente ful težko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:38:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Kasija tanja tvoj pa ima ideje kot dfa bi bil moški Ampak čist zares... Kje dobijo takšne ideje???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:39:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Kasija mene skrbi dvoje - kako bo živet s tremi moškimi v hiši in kako bom jaz vzgojila svoje sinove Mene tud skrbi,kako jo bova vzgojila.K vidim,da se že zdej,k še nč ne razume, ne strinjava.on jo vidi 3 ure dnevno in posledično bi ji vse dovolil. Ja,luč ji prižge,ker itak ne bo več spala,ker je že spala 11 ur kao.In mu ne morem dopovedat,da naj se pač v temi zamoti,ko bo pa dan,pa naj ji luč prižge.Ne,k da bi steni govorila. Čveki, ti pa tiho. Imate že okol enih kosilo skup. Jaz lahko samo sanjam o tem. Mi imamo 'kosilo' ob osmih zvečer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:40:37
|
|
|
|
petrazg
|
No, da ne bom samo jamrala skozi mojega... Včeraj je šel po Anžeta v vrtec, potem sta se šla igrat na igrišče, počakala naju z Lukcem, smo šli skupaj malo v trgovino, pa domov... je skopal Lukca in Anžeta, pospravil kuhinjo, naredil večerjo. Mmm je pasalo, potem sva si še pa vinček odprla, no jaz sem raje Breezerja... Ja , včeraj je bil priden, danes je pa spet nov dan... Aja, pa računalnika ni prižgal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:41:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz vidim, da je teba vzgajat še može zraven. Mu razložit posledice njegovih dejanj in da se bo s svojimi napakami potem kar sam ukvarjal- pol te pa počasi že za vsak drek prej vprašajo Jaz ga ob kaki njegovi izjavi samo pogledam in je tiho. Ker ve, da bo štala če bo vztrajal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:42:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, da ne bom samo jamrala skozi mojega... Včeraj je šel po Anžeta v vrtec, potem sta se šla igrat na igrišče, počakala naju z Lukcem, smo šli skupaj malo v trgovino, pa domov... je skopal Lukca in Anžeta, pospravil kuhinjo, naredil večerjo. Mmm je pasalo, potem sva si še pa vinček odprla, no jaz sem raje Breezerja... Ja , včeraj je bil priden, danes je pa spet nov dan... Aja, pa računalnika ni prižgal Waaaw! A je RR prebral?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Kasija mene skrbi dvoje - kako bo živet s tremi moškimi v hiši in kako bom jaz vzgojila svoje sinove Mene tud skrbi,kako jo bova vzgojila.K vidim,da se že zdej,k še nč ne razume, ne strinjava.on jo vidi 3 ure dnevno in posledično bi ji vse dovolil. Ja,luč ji prižge,ker itak ne bo več spala,ker je že spala 11 ur kao.In mu ne morem dopovedat,da naj se pač v temi zamoti,ko bo pa dan,pa naj ji luč prižge.Ne,k da bi steni govorila. Čveki, ti pa tiho. Imate že okol enih kosilo skup. Jaz lahko samo sanjam o tem. Mi imamo 'kosilo' ob osmih zvečer ja k dela v dveh smenah oz treh, pol lahko skupaj jemo, sam pride samo na kosilo domov in to je vse, ker če ni v službi pa šraufa tako da ga skor nič ne vidim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:43:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Fušar
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:43:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz tud nimam nič čez mojega,oba da zvečer on spat in jima da večejo...ob 15h pride domov in smo pol skupaj...tko no nič se nimam za pritoževat. Glavno mi je pa to da mu oba pustim in grem v šoping ker z obema pa res ne bi hodila nikamor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Fušar ja nimaš kej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:44:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, da ne bom samo jamrala skozi mojega... Včeraj je šel po Anžeta v vrtec, potem sta se šla igrat na igrišče, počakala naju z Lukcem, smo šli skupaj malo v trgovino, pa domov... je skopal Lukca in Anžeta, pospravil kuhinjo, naredil večerjo. Mmm je pasalo, potem sva si še pa vinček odprla, no jaz sem raje Breezerja... Ja , včeraj je bil priden, danes je pa spet nov dan... Aja, pa računalnika ni prižgal Mogoče je pa res prebral? Sej ne me narobe razumet-jaz vem, da moj ne misli slabo. Samo moti me, k si ne pusti dopovedat. Kokr da,ona je zdej stara 6 mesecev, in ona že ve,kdaj se je dovolj naspala?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:45:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Smo imeli prej enega soseda, ko je samo avte šraufal. Dva otroka, on pa je bil samo zunaj ko je iz službe prišel. Ko je svoj avto kolker tolk spedenal, ga je pa spet razstavil in vse pregledal Tega bi jaz staškala Še ko mu je žena poturila tamalega (dojenčka), da gre mal na sprehod je z njim okrog avta hodil, odprl havbo in ogledoval mašino. Mislim, za crknit ej. Petke in svetke, po cele dneve! Men se zmeša
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:48:32
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Nimam besed... Neprespana itak, kaj je moj sred noči naredu pa sploh ni za debatirat Koji k sem si šla mlek črpat (po njegovem nasvetu - da me ne bo rabu budit), če mi pol še otroka totalno zbudi da je eno uro bluzil v posteljci?! moj: grrr, noče jest... neki ga napenja jst: a si mu dau kapljice moj: sem, dvakrat jst: a po žlički?? moj: ne, na dudo jst: ja zakaj mu pa po žlički ne daš??? (k sem mu to že stokrat rekla, da na dudo ni dost) moj mu da kapljice: noče jest, pa zbudu se je ... Če bi mu takoj dau kapljice, bi tamal zaspal, ne pa da ga je razbudu, mlek je šel v k, pa še mene sta zbudila flaska kolegica, nč nisem huda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:49:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Smo imeli prej enega soseda, ko je samo avte šraufal. Dva otroka, on pa je bil samo zunaj ko je iz službe prišel. Ko je svoj avto kolker tolk spedenal, ga je pa spet razstavil in vse pregledal Tega bi jaz staškala Še ko mu je žena poturila tamalega (dojenčka), da gre mal na sprehod je z njim okrog avta hodil, odprl havbo in ogledoval mašino. Mislim, za crknit ej. Petke in svetke, po cele dneve! Men se zmeša men tud!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:51:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Nimam besed... Neprespana itak, kaj je moj sred noči naredu pa sploh ni za debatirat Koji k sem si šla mlek črpat (po njegovem nasvetu - da me ne bo rabu budit), če mi pol še otroka totalno zbudi da je eno uro bluzil v posteljci?! moj: grrr, noče jest... neki ga napenja jst: a si mu dau kapljice moj: sem, dvakrat jst: a po žlički?? moj: ne, na dudo jst: ja zakaj mu pa po žlički ne daš??? (k sem mu to že stokrat rekla, da na dudo ni dost) moj mu da kapljice: noče jest, pa zbudu se je ... Če bi mu takoj dau kapljice, bi tamal zaspal, ne pa da ga je razbudu, mlek je šel v k, pa še mene sta zbudila flaska kolegica, nč nisem huda Pa to je za popiz.....A ni nikjer kakega KAKONAJVSAKDANZNOVANESPRAVIMSVOJEPARTNERICEOBŽIVCE tečaja za te zagamane dedce?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:53:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, si me pa namučila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:54:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, si me pa namučila tud mene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:54:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, si me pa namučila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 11.12.2009 8:55:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Smo imeli prej enega soseda, ko je samo avte šraufal. Dva otroka, on pa je bil samo zunaj ko je iz službe prišel. Ko je svoj avto kolker tolk spedenal, ga je pa spet razstavil in vse pregledal Tega bi jaz staškala Še ko mu je žena poturila tamalega (dojenčka), da gre mal na sprehod je z njim okrog avta hodil, odprl havbo in ogledoval mašino. Mislim, za crknit ej. Petke in svetke, po cele dneve! Men se zmeša men tud!!! aja, pomemben podatek- imel je svoj avto za v službo, dugega pa samo za šraufat. Ko je bila toča, je imel onega za v službo zunaj, svoj 'model' je pa v garažo strpal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?