|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
10.12.2009 18:07:23   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

pop... bom, napisala sem cel roman, pa sem hitela, ker imam že inštrukcije in pufffffuser posted image

Ne vem, če se mi bo dal še enkrat.
glupa sem pa ko ...

user posted image  bogaa. Ne se jezit. Daj veš..copy..paste. sem brihtna ne?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:08:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.12.2009 18:24:16   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mi smo  še vito kombi gledal, tko da se bomo že za nekaj odločili , kupovali pa nebomo še nič do poroda , bo treba še mal € našparatuser posted image

Kaj pa opel vivaro?, rabljeni niso tak dragi

sem šla gledat , stane res ne veliko , sam vsi majo 8+1 sedežev , za to pa že tapravga izpita nimam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.12.2009 18:27:27   
micama
pozdravljene!

sem prvič na forumu in me zanima kaka kaj poteka vaša nosečnost?
Sicer tudi jaz imam PDP 22.4.2010 ampak pričakujemo jih prej!!! :-) Ja ja prav ste slišale mi smo kar štirje..... user posted image user posted image user posted image 3- je v trebuhu in jazuser posted image !Zanima me , če katera pričakuje dvojčke ali pa tudi trojčke tako kot jaz, ali pa ima vsaj izkušnje s tem?

hvala za odgovore že v naprej!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.12.2009 18:29:05   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: micama

pozdravljene!

Sicer tudi jaz imam PDP 22.4.2010 ampak pričakujemo jih prej!!! :-) Ja ja prav ste slišale mi smo kar štirje..... user posted image user posted image user posted image 3- je v trebuhu in jazuser posted image !Zanima me , če katera pričakuje dvojčke ali pa tudi trojčke tako kot jaz, ali pa ima vsaj izkušnje s tem?

čestitke za 3user posted image wawuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micama)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.12.2009 18:35:57   
Kepica83
uau čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa je res lepa novička.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:36:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4632
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:41:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu micama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.12.2009 18:45:58   
Kepica83
uh cojka dobra si, da si to vse še 1x napisala. Jaz bi pop**** v tem primeru, da bi dijaki hodli za manouser posted image user posted image . Mene je do zdaj pobožala sonček85 in witto tudi rr-jevke. drugi pa nihče. Razen mojega seveda. On pa res non stop boža bušija in mu daje lupčke. Veliko krat jaz prej zaspim, pa mi on odejo vstran vlači pa majčko gor potegne in da rokice na bušija. Pol pa ga beba brca. user posted image  včasih se zbudim, veliko krat pa nevem kaj ta dva fakina ustvarjatauser posted image user posted image . Že zdaj se vidi da se imata zelo radauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4634
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:58:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
10.12.2009 19:01:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: micama

pozdravljene!

Waaaa user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!

(odgovor članu micama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
10.12.2009 19:01:17   
Kepica83
uh pridna si ti. Mislim pa da bo vseeno počasi čas, da začneš malo počivat. Mene pa niti moji doma še niso pobožali po bušiju. Pa mi tak bolj odgovarja.

Neposredna povezava do sporočila: 4637
10.12.2009 19:10:36   
tropical
tatly jaz imam že vsse tri preglede 130/70 5 gor pet dol. Pa pravi da je normalno.
kepica mi imamo koš, ki sem ga imela jaz pred malo več kot 30 leti. Tako da ga je imel moj sin  in zdaj še ta otroček ki je na poti. Pa bog ve še kdo ga je imel od naše žlahta.  Jaz sem tud mislila kupit to prenosno posteljco, ma pol je nisem, ker se mi je zdelo brezveze.
nincy  jaz sem mislila da bom hodila na telovadbo pa ne morem ker sem na bolniški pa še nizko nosim. 100% pa bom šla 21. in 23. decembra ker bodo dihalne vaje. Ne smem zamuditi sej sem že pzabila od dveh let pa pol.
micama dobrodošlauser posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image user posted image user posted image .
user posted image

Getreal čestitke tvojemu
Mene ne moti ča me kdo poboža po bušiju.  Ravno danes je rekla ena soseda. Ma ne mi rečt da pričakuješ. Kdaj pa če smem vprašam, a v ulici sem zadnja, ki vem za tvojo nosečnost, in pol me je začela božat  po bušiju, ravno pred trgovino sva se srečale. Kolk mi je to težilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4638
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 19:20:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
10.12.2009 19:22:48   
nejanejc
hejla

trojčki jupiiiiiiii, bo pa res veselo pr vas :) Cestitke!

posteljce :) lepa postljca :) JSt sem misnla kako v ikei vzet, sam se nisem tako, dalec, da bi jo lahko tuki nalimala :)

cojka cestitam za nastop in se kar drzim pesti :)

sem kar mal utrujena, pa samo skuhala sem po sluzbi pa pomila... ajajaj

lep vecer :)

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
10.12.2009 19:26:40   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

uh pridna si ti. Mislim pa da bo vseeno počasi čas, da začneš malo počivat. Mene pa niti moji doma še niso pobožali po bušiju. Pa mi tak bolj odgovarja.

Ma, jaz ne znam počivat. Ne znam bit pri miru.

tudi jaz prej nisem vedla. Zdaj pa je druga pesem. user posted image me nehče vsake toliko časa spomni z konkretno brco na svoj obstojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4641
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 19:55:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4642
10.12.2009 19:56:48   
Kepica83
tak tak. Ja me le ubogajuser posted image . Saj veš da sem starejša pa da vem kaj govorimuser posted image user posted image

Moja beba pa po novem tak brca da  lahko ati že vidiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 10.12.2009 19:57:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 4643
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 19:57:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 19:59:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
10.12.2009 20:07:42   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

tak tak. Ja me le ubogajuser posted image . Saj veš da sem starejša pa da vem kaj govorimuser posted image user posted image

Moja beba pa po novem tak brca da  lahko ati že vidiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, moj jih še občuti ne, kaj šele da bi jih videl. sej sem zjutraj napisala - danes sem noseča točno 20. tednov - vsa vesela, ker sem na polovici. Zate, je pa to že preteklost user posted image user posted image user posted image

20t že?? Uau čestitkeuser posted image user posted image user posted image . No ja saj tak dolgo nazaj pa spet ni teh 20tuser posted image . Rada bi že bila tam čez 30tuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
10.12.2009 20:21:30   
Anonimen
Lep pozdrav nosečnice nove in stare ..kako ste kaj..sem komaj prebrala vse kaj ste napisale te dni....tiste ki ste iz savinjske...kam boste šle roditi ...Celje ali SlovenGrac....koliko nas je sploh...lahko bi se dobile kje na kavi...če bi bile zato ..tak ko so se nekatere iz Ljubljane...ste zato napišite...drugo kar je ..jaz tudi zelo nisko nosim in bolj v križu..g  mi je rekla da je možno ,da bom 14 dni pred roku rodila,tak ko prvo hči...moram zelo počivati..koliko se le da...glede avta pa bomo mi tudi drugo leto menjali...sedaj imamo Cliota,sam bo drugo leto premali gratal....lep večer...danes sma Z MOJIM USPEŠNO ZAKLJUČILA MATERINSKO ŠOLO...SAM TEL ŠE PA BO...BOŽITE SVOJE TREBUŠKE......

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
10.12.2009 20:23:25   
Anonimen
MICAMA..LEP POZDRAV ..ČESTITKE ZA TROJČKE...ŽE IMAŠ PREJ KAKŠNEGA OTROKA ,A SO PRVI TRIJE TO....LP...

(odgovor članu micama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
10.12.2009 20:27:25   
Anonimen
COJKA ,če sem prav prebrala greš jutri v Ikejo,a prosim pogledaš ,če imajo kinderpete v kompletu...vzmetnica,,,zraven...pa koliko je cena...lp...prosim ..če boš šla,,,

Neposredna povezava do sporočila: 4649
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 20:41:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!