|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam na morje
21.6.2005 21:35:49   
pasteta
ima mogoče katera kakšno idejo kam naj gremo na morje.moj:love:hoče iti letos nekam na blef meni pa to najbolj ne diši ,ker imama še malega otroka pa sem mnenja kaj če se nebo nič našlo pametnega. najrajši bi šla v agencijo in kar rezervirala nekihotel na hrvaškem,ali pa mogoče sploh ni tak slabo iti na blef:zmeden2:kaj pravite
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 21:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kam na morje
21.6.2005 21:45:27   
pasteta
hvala ti ,mogoče pa sploh ni slabo iti na blef

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 21:49:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 21:49:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kam na morje
21.6.2005 21:51:45   
bskrle
Na blef z otrokom, dosti tvegaš.
Jaz bi kje rezervirala, predlagam vama Krk ali Lošinj, kjer je precej ugodna klima, borovčki, vetrček ...

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kam na morje
21.6.2005 22:04:33   
cmokec
Meni je z otrokom it na blef zelo neodgovorno. 8)

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 22:12:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kam na morje
21.6.2005 22:27:21   
Seven*
Mi gremo v Umag. Hotel Sipar. Imajo dva otroska zunanja bazena, pa otroci so menda tam carji.. Ljudje hvalijo.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kam na morje
21.6.2005 22:29:35   
cmokec
Meni je neodgovorno zaradi tega, ker se na blef verjetno za vsako hišo ne pozanimaš. Sploh je pa lahko vse zasedeno, lahko si moraš s kom deliti kopalnico, mogoče moraš peljati s seboj posteljnino ali celo kaj posode. Ali imaš hladilnik, ali ti sonce nabija v sobo 24 ur na dan. Pa plaža mora imeti senčko, pa zraven nebi imela diskoteke ..... in še bi lahko naštevala. In pol najbolj, da se cel dan voziš z otročkom gor pa dol, da se te nekdo usmili, ker imaš pač malega otroka.

Pa nisem nikoli iskala luksuza, ampak otroček je bil popedenan in ni vedel, al je mami na dopustu ali ne.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kam na morje
21.6.2005 22:45:25   
pasteta
nevem no kaj bi bilo neodgovornega če grem z 4 letnim otrokom na blef nekam ,:zmeden2:moja kolegica hodi že 5let z otrokom na blef do makarske dol pa vedno na drugi kraj zato sem vas vprašala za idejo in mnenje

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kam na morje
21.6.2005 22:45:48   
malecka
Mi smo šli lani v glavni sezoni in smo prečesali cel otok Krk in nismo nikjer našli nič:((.Vse je bilo zasedeno:((.Potem smo sedeli pred neko staro bajto in čakali, da se je ena soba izpraznila:((. Nikoli več.Pa še ceno so nam dali tako mastno, ker je videl otroka in je to izkoristu :hudicek:
to je moje mišlenje

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kam na morje
21.6.2005 22:47:32   
cmokec
4-5 letnik ni več tko mali otrok, ampak jaz na blef nebi šla.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kam na morje
21.6.2005 22:49:45   
cmokec
Pasteta, preberi si, kaj si napisala. Še tebi ne diši, ker ne veš, kako in kaj. Raje pojdi v agencijo. Plačala ne boš nič več, le doma boš že vedela, kaj ste kupili in kje boste. Naj bo dopust nekaj lepega

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kam na morje
21.6.2005 22:55:35   
ribica.
Če si dost flegma, stori to, pojdi na blef. Iz tega ratajo lahko taboljše počitnice. Sam ne smeš se zasekirat vmes. Odvisno kak tip si. Dokler starci ne komplicirajo, se ima tud dete prav fajn.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kam na morje
21.6.2005 22:55:36   
kofetek2010
mi smo šli trije pari v apartmaje na Pagu (naš je imel takrat pol leta in še edini smo bili z otrokom), apartma smo rezervirali preko agencije in ko smo prišli dol nas je skoraj kap kakšen apartma so nam dali, daleč od tistega kar so ponujali :grrr: postelje v eni sobi in še to na pograde in ena razmajana in umazana kuhinja :( in kaj nam je preostalo drugega kot, da smo klicali domov v agencijo in zahtevali, da nam nemudoma najdejo drug apartma ali si ga bomo sami na njihove stroške - cel dan smo bili z malim otrokom pred neko agencijo v Novalji in čakali, da najdejo kak apartma, na srečo so ga proti večeru našli ;)

tako, da tudi to, da greš preko agencije ni ziher 8)

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 22:59:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 23:01:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   kam na morje
21.6.2005 23:03:58   
Gina
Lani ni bilo v Baški po moje niti ena sama postelja fraj v avgustu. So eni znanci iskali ko zmešani, pa ni bilo šanse. Še kamp je bil na ful.
Jaz ne bi šla. Že tako je zoprno z otrokom v avtu se po vročini vozit. Potem pa še ne veš, kje in kdaj boš sploh spal. No, če si pa flegma, pa imaš šotor v avtu je pa druga.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kam na morje
21.6.2005 23:07:48   
malecka
bubabaya mi pa smo šli avgusta 10.Saj ne rečem, da ne dobiš mi smo na blef hodili par let:).Sedaj po te izkušnji pa si rajši rezerviram:love:.Letos pa sploh ker gremo še z najmlajšim :duda:družine 5mes.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kam na morje
21.6.2005 23:08:31   
Gina
Ne spomnim se dobro, ali nima Šilo samo zelo majhen košček mivkaste obale? A je to potem za otroke? A Šilo je na levi strani obale, se pravi na vzhod gleda, a ne? Potem je tudi zvečer hitro senca na plaži ali kako? To je tudi problem Baške. Jaz zaradi tega nočem več tja. No, koga drugega pa to nič ne moti.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 23:11:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   kam na morje
21.6.2005 23:16:55   
malecka
Men osebno je Baška zakon.:sloncek:Je pa res dražja.Letos pa mal stiskamo in gremo v Selce :bravo::bravo:, kjer pa smo že čist domači.:bravo:

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kam na morje
21.6.2005 23:45:15   
iva01
Mi gremo v Peroj (blizu Pule) plaža je sicer mal divja ampak je mir in si res lahk spočiješ od direndaja, pa tud vse že poznamo tko da bo zihf vredi,nekak nisem navdušena na blef varijante.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kam na morje
22.6.2005 6:38:55   
Lunca1
Jana73, pri nas je bilo isto v Novalji, samo mi smo ostali noter in se šli mal pobunit v agencijo (vroč mansarden apartma, mravlje, električni kabli gledajo ven v kopalnici, zmanjkovalo vode,...). Uradno smo se pritožili doma in dobili odgovor, da smo mladi (3x nad 28 let prosim - res da izgledamo mlajši), ki želimo letovati ceneje in da je ena družina izrecno zahtevala spet isti apartma. Ne vem, mogoče so bili oni tam maja ali kdaj, samo ne vem kam so se takrat skrile mravlje.:ups::zmeden::grrr::grrr::grrr:

Jaz grem raje v kamp, tam lahko vsaj prej pogledam in vem kje spim.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?