Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 21:58:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa to je za znoret. Frdamani rr. Mene tudi jezi nekaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 21:59:38
|
|
|
|
matcar
|
Grem forenzike gledat.Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 21:59:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa to je za znoret. Frdamani rr. Mene tudi jezi nekaj. mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 22:01:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,poslano! hvala...jaz imam bolj enostavnega...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 22:01:17
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 22:01:22
|
|
|
|
botrca
|
Nočko tudi od mene.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 9.12.2009 22:01:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nočko tudi od mene. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 7:24:13
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , evo še danes grem na zaključek tečaja pa konec. Se pol javim ko pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 8:00:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 8:11:39
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 8:12:41
|
|
|
|
matcar
|
Spala zopet nič,sem bla skoraj pol noči na wc-ju,me spet nekaj daje,ostalo pa je Saš imel finte,tak da sem .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 9:22:55
|
|
|
|
vitabella
|
jutro babike! mi smo se naspali, sicer sma ble z malo eno uro ponoči pokonci gor, ker se je ravno takrat spomnila, da more ona kakat-taj pa je pol veselo pri naši hiši. sma pa zdaj do pol devetih nadoknadli in se zbudili v sonček. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zato pa tut nobene ni gor ne? to ni zaradi mene, ne? matcar potrdi mi še country life da se lahko proširim dobiš pa darilco. maš kako posebej barvo favorizirano?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 11:09:18
|
|
|
|
botrca
|
Izpit sem naredila... 94%.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 11:18:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Izpit sem naredila... 94%.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 11:21:21
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud grem danes na izpit...tak da lahko pestke držite ..... M pa je živec danes...sekunde mi ne da dihat...niti spat ni hotela prej..si je raje vse obleke iz sebe zvlekla,kot da bi spala.......vsi si iz sebe trga.....otrok božji
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 11:22:41
|
|
|
|
arabela*
|
Babe....če katera ve: Če bi npr želela M vpisat v vrtec...npr marca....a sem že prepozna..ali kako je s tem? oz kdaj se sploh vse lahko vpisuje? tak malo če me razsvetlite,prosim,ker pojma nimam....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 14:27:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Izpit sem naredila... 94%. čestitke!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 14:29:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe....če katera ve: Če bi npr želela M vpisat v vrtec...npr marca....a sem že prepozna..ali kako je s tem? oz kdaj se sploh vse lahko vpisuje? tak malo če me razsvetlite,prosim,ker pojma nimam.... Vpisuje se v mesecu Aprilu za september. Vprašaj če ti jo bodo vzeli, ker je vprašanje, če imajo kaj fraj. Vrtci so polno zasedeni. Lahko pa greš malo povprašat , mogoče tja kot A. hodi? Vprašaj na upravi. Jaz sem tudi danes zvedela, da bomo hodli na Ruško ulico v vrtcec, ker se je tam sprostilo mesto in ne na Fochovo. Ampak OK bomo že nekak, glavno da ga imamo..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.12.2009 14:30:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 14:30:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz tud grem danes na izpit...tak da lahko pestke držite ..... M pa je živec danes...sekunde mi ne da dihat...niti spat ni hotela prej..si je raje vse obleke iz sebe zvlekla,kot da bi spala.......vsi si iz sebe trga.....otrok božji Držim pesti pa še za srečo! Tebi pa res ni dolgčas zraven M. a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 16:29:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe....če katera ve: Če bi npr želela M vpisat v vrtec...npr marca....a sem že prepozna..ali kako je s tem? oz kdaj se sploh vse lahko vpisuje? tak malo če me razsvetlite,prosim,ker pojma nimam.... Vpišeš jo lahko kadarkoli,vprašanje je samo,če je prosto. Pa držim pestke!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 16:37:24
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo matcar, kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 16:50:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, katere imate starejše otroke..dajte mi povedat, kdaj kupit prve copatke z bolj trdim podplatom? Lija se postavlja na noge že lep čas, hodi tudi ob opori, tudi če jo primem za obe rokici ga veselo šiba. Ampak zaenkrat je samo še v zokničkih z "bremzami" in copatkih z mehkim podplatom ( iz H&M-a). Ali bi jo že mogla kupit copatke z trdim podplatom? In katere copatke ste vi prvo kupile? Brala sem na RR da se za prve copatke glih Cicibanovi ne priporočajo, da se priporočajo Elephant, katere je možno kupit v Deichmanu. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 17:19:45
|
|
|
|
rina22
|
dan botrca, čestitke za izpit saraya, držim pesti zate. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 17:22:49
|
|
|
|
rina22
|
Ima mogoče katera kake ideje za barvo sten Jaz išečm po netu ko zmešana in bolj ko kaj iščem, manj mi je jasno No, če se kateri da malo razmišljat...... spalnica - pohištvo v belo-črni kombinaciji dnevna soba - regal belo-rjav (rjava v imitaciji češnje), sedežna bež kuhinja - tudi v imitaciji češnje Malo za razvedrilo - če se kateri da in če je kateri to v veselje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 10.12.2009 18:21:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz bi eno steno ziher imela rdečo Obožujem rdečo barvo. Midva imava dnevno bolj rdečo-oranž kombinacijo in sva hoteal pobarvat v oranžno barvo ampak sva si pol premislila in bova barvala drugo leto. Bo verejtno Lija letos po svoje pobarvala...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.