petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ah, punce, če bi bil več doma, bi bilo pa manj denarja pa spet ne bi bilo prav,... Ti pa tako govoriš kot moj. V bistvu me ne moti, da je dolgo v službi, ker se zavedam, da so danes 8 urne službe prava redkost, sploh če imaš malo bolj odogovorno pozicijo. Kar me moti je to, da med dopusti telefoni vseeno zvonijo, to da pride ves zmatran in siten dam, to da je tok nervozen, ker si preveč k srcu vse jemlje in potem cele noči ne spi. Pa seveda to,da me nikoli ne posluša in si nikoli ne zapomni ničesar, kar ga prosim, ker ima enostavno preveč stvari v glavi. Npr. včeraj-sem imela vaje od 17ih do 20ih-sem ga prosila, če je lahko ob 16.20 doma, da bom pravočasno, 16.40 ga kličem, kje je.Ja, v službi!Ja,kako vaje imam?!Ojoj čist sem pozabil?!S tem da sem mu povedala 14 dni prej, teden dni prej, ponovno za vikend in še v torek zvečer.Pa sej mu ne zamerim tega, ampak ne razume pa, da take stvari tudi od mene terjajo veliko truda in razumevanja. No, ti je Tanja lepo napisala... sej ni problem samo v tem, da je dlje časa v službi... Problem so telefoni skozi dan, ob večerih, vikendih. Službeni maili na katere more odgovoriti tudi ob 23 uri zvečer in še bi lahko naštevala... Moti me to, da je doma in ga v bistvu ni... je samo fizično prisoten. Ampak sej v večini kar gre, ampak vsake tolko časa se morava resno pogovorit... mu je potem hudo in ne ve kako bi se opravičil in kako bi popravil. Žal tako je... Ampak pri nama je problem to, da nimam babice, ki bi pol urce popazila na Lukca ko bi šla po Anžeta, da bi se lahko samo enemu posvetila. Da bi lahko šla sama v miru v trgovino, zdravniku, na faks in še bi lahko naštevala. Še tako male stvari pri nas zahtevajo zelo dobro organizacijo , da stečejo normalno in zelo zelo veliko prilagajanja....
|