|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
10.12.2009 9:20:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
kam date pol une sare bunkice, k jih letos ne rabte večuser posted image k jz zase vem da mi delajo sam šaro, in se jih bi rada znebilauser posted image

Jaz bom mela vsak let druge tko da jih spravim in dam na podstreho tako kot pol vse ostalo user posted image

Jaz sem tudi vse v rumpl kamro metala. Zdej ko sva se pa selila, sem imela pa celo štalo. So romale tako nabasane škatle v smeti, da so kar po šivih pokale. Sama šara! Nikol več ne shranjujem ničesar. Vse sprot fliknem. Ali pa prodam. Majkauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.12.2009 9:31:29   
Tanja_
Jaz bi pa kej novega imela.....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.12.2009 9:31:49   
petrazg
Dobro jutro...user posted image

Flaska..
. hvala enako za možeka... imamo podobne probleme...
Lake... zdej mi je pa jasno, zakaj se nič ne razburjaš, če je tvoj cele dneve v kleti. Imaš mami in taščo blizu, pa še fajn sta user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanja... notranji prehod je...
Majana... bodo šle pa kilce dol...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.12.2009 9:35:38   
Anonimen
ah, punce, če bi bil več doma, bi bilo pa manj denarja pa spet ne bi bilo prav,...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.12.2009 9:35:44   
Tanja_
A sej se mi je zdelo, da mora bit kak prehod. Thanks petra.Kako noč?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.12.2009 9:38:26   
lake
Evo je zaspala, da mam cajt zrihtat za sabo. Upam da ne bo sitna, ker jo bom mogla zbudit. Se vidimo na plavanju.

By, by

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.12.2009 9:40:05   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ah, punce, če bi bil več doma, bi bilo pa manj denarja pa spet ne bi bilo prav,...

Ti pa tako govoriš kot moj. V bistvu me ne moti, da je dolgo v službi, ker se zavedam, da so danes 8 urne službe prava redkost, sploh če imaš malo bolj odogovorno pozicijo. Kar me moti je to, da med dopusti telefoni vseeno zvonijo, to da pride ves zmatran in siten dam, to da je tok nervozen, ker si preveč k srcu vse jemlje in potem cele noči ne spi. Pa seveda to,da me nikoli ne posluša in si nikoli ne zapomni ničesar, kar ga prosim, ker ima enostavno preveč stvari v glavi. Npr. včeraj-sem imela vaje od 17ih do 20ih-sem ga prosila, če je lahko ob 16.20 doma, da bom pravočasno, 16.40 ga kličem, kje je.Ja, v službi!Ja,kako vaje imam?!Ojoj čist sem pozabil?!S tem da sem mu povedala 14 dni prej, teden dni prej, ponovno za vikend in še v torek zvečer.Pa sej mu ne zamerim tega, ampak ne razume pa, da take stvari tudi od mene terjajo veliko truda in razumevanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.12.2009 9:40:40   
majana79

ma pa ta mašinca tud eno nastavitev hitre peke malo manj kot 2 ure,pa me zanima kako je s temuser posted image

Sej to ma moja tut, samo za te pripravljene mešanice ni...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.12.2009 9:40:41   
petrazg
Tanja... noč ja... no, danes smo bili kar pridni. Smo se zbudili samo 4....user posted image Joj s čem se hvalim.... ne vem ali naj se jopčem ali naj bom vesela... user posted image user posted image user posted image ... je pa vseeno boljš kot zbujanje na pol urce ali uro...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.12.2009 9:42:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mislm da vlečenega testa ne moreš delat, vsaj jst na mojem ne morem.

Sestavine mam pa vedno doma, kupm tist uhi kvas v vrečkah, moko mam itak skot, vodo tud user posted image , mal masla, sol. Ma sicer super funkcijo da lahko ponoč nastimam tajmer pa mam zjutri topel kruh, ampak ga ponavad ne uporabljam, ker se ne spomnm.

Ma moj tut, samo sam bi še mogu misli brat pa pečt in bil idealen. user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.12.2009 9:45:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Tanja... noč ja... no, danes smo bili kar pridni. Smo se zbudili samo 4....user posted image Joj s čem se hvalim.... ne vem ali naj se jopčem ali naj bom vesela... user posted image user posted image user posted image ... je pa vseeno boljš kot zbujanje na pol urce ali uro...

No, vsekakor je boljše user posted image Sej bo počasi prišel nazaj na stare tirnice.

Tanja, se čist strinjam s tabo user posted image Jaz se ne bom pritoževala nad službo mojega, ker mi ful pomeni to, da lahko gre ven kadarkoli pa da ne komplicirajo zaradi dopustov, bolnišk ipd., samo dostikrat dela doma in potem kot da ga ni, pa ponoči še kaj dela in potem tut ob vikendih vstaja ob 10, 11, midva pa sva potem sama in se mi ves dan podre... Zapomni si pa itak nič... user posted image Po moje je to kar njihova bolezen.
Midva sva imela nekaj časa skupen koledar, tako da je obema piskalo skupne opomnike, kar je bilo zelo koristno, samo zdaj se mi niti ne da teh stvari več vnašat... user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.12.2009 9:50:56   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ti pa tako govoriš kot moj. V bistvu me ne moti, da je dolgo v službi, ker se zavedam, da so danes 8 urne službe prava redkost, sploh če imaš malo bolj odogovorno pozicijo. Kar me moti je to, da med dopusti telefoni vseeno zvonijo, to da pride ves zmatran in siten dam, to da je tok nervozen, ker si preveč k srcu vse jemlje in potem cele noči ne spi. Pa seveda to,da me nikoli ne posluša in si nikoli ne zapomni ničesar, kar ga prosim, ker ima enostavno preveč stvari v glavi. Npr. včeraj-sem imela vaje od 17ih do 20ih-sem ga prosila, če je lahko ob 16.20 doma, da bom pravočasno, 16.40 ga kličem, kje je.Ja, v službi!Ja,kako vaje imam?!Ojoj čist sem pozabil?!S tem da sem mu povedala 14 dni prej, teden dni prej, ponovno za vikend in še v torek zvečer.Pa sej mu ne zamerim tega, ampak ne razume pa, da take stvari tudi od mene terjajo veliko truda in razumevanja.

No, ti je Tanja lepo napisala... sej ni problem samo v tem, da je dlje časa v službi... Problem so telefoni skozi dan, ob večerih, vikendih. Službeni maili na katere more odgovoriti tudi ob 23 uri zvečer in še bi lahko naštevala... Moti me to, da je doma in ga v bistvu ni... je samo fizično prisoten. Ampak sej v večini kar gre, ampak vsake tolko časa se morava resno pogovorit... mu je potem hudo in ne ve kako bi se opravičil in kako bi popravil. Žal tako je... Ampak pri nama je problem to, da nimam babice, ki bi pol urce popazila na Lukca  ko bi šla po Anžeta, da bi se lahko samo enemu posvetila. Da bi lahko šla sama v miru v trgovino, zdravniku, na faks in še bi lahko naštevala. Še tako male stvari pri nas zahtevajo zelo dobro organizacijo , da stečejo normalno in zelo zelo veliko prilagajanja....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.12.2009 9:51:53   
Kasija
dobro jutro!

gal je spal dobrih 5 minut, tako da se ti pridružujem ktja. pa tako sem bila ponosna sama nase, ko sem ga dala spat kao pravočasno za plavanje user posted image . bo pa danes cela ekipa na plavanju?

apk mene tudi zanima, kako delaš vlečeno testo v kruhomatu? pa kruhomat je zakon user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.12.2009 9:52:58   
FLASK_A

Podpis. Ravno ta teden sem imela fax, pa je spet prišel pozno. Sem komaj ujela vajeuser posted image Sem bila tako nervozna, da je še tamala samo tulila. Je čutila seveda...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.12.2009 9:56:01   
Dudica1
kati ja doma smo mel skoz eno mini smrekico in sem si želela da ko bom na svojem da bi imela veliko...in jo mam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.12.2009 9:56:37   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

grem gledat če mam kako mešanico doma...

Meni je ful dobra ena mešanica iz Hoferja za kruh s sončničnimi semeni. Moram spet nabavit - sam kaj ko je Hofer tako daleč (samo čez Celovškouser posted image )

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.12.2009 9:57:42   
Kasija
se pogovarjate o temi, ki jo jaz premlevam zadnje čase: ženska usoda. sem ful mislila, da se ji bom pa jaz izognila. taka emancipirana persona, midva bova vse enakopravno delala  user posted image . pa se prav spomnim, ko sem prišla iz porodišnice s svežim dojenčkom in prideva v stanovanje, pa moj vpraša, kaj bomo pa zdaj delali? kaj me je panika - a zdaj pa, ker je bil v meni, sem ga rodila, pa tri dni dlje gledala user posted image , pa naj vem, kaj se z njim dela? pojma nisem imela kaj zdaj user posted image  potem se je pa na ukvarjanje in določanje dela z user posted image  nalimalo še kuha za dojenčka, kupovanje oblačil, vodenje gospodinjstva....pa me je ujela ženska usoda. no, malo se še borim z njo user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.12.2009 9:58:08   
majana79

kati ja doma smo mel skoz eno mini smrekico in sem si želela da ko bom na svojem da bi imela veliko...in jo mam user posted image user posted image user posted image

Mi imamo doma pri mojih tut veliko user posted image Včasih smo imeli vedno pravo, samo potem se pa ni več dobilo lepih, zdaj imamo pa eno lepo umetno in jo je res užitek krasit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.12.2009 9:59:38   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mislm da vlečenega testa ne moreš delat, vsaj jst na mojem ne morem.

Sestavine mam pa vedno doma, kupm tist uhi kvas v vrečkah, moko mam itak skot, vodo tud user posted image , mal masla, sol. Ma sicer super funkcijo da lahko ponoč nastimam tajmer pa mam zjutri topel kruh, ampak ga ponavad ne uporabljam, ker se ne spomnm.

Jaz imam tudi skozi sestavine doma, samo nimam kruhomata - ga pečemo kar v pečici. Kruha v trgovini praktično ne kupujem že deset let.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.12.2009 9:59:39   
FLASK_A
Petra, pri nas enako. H ginekologu sem šla s tamalo, vedno moram z Majo po Jakca (čeprav jo budim in je potem sitkana)... Pol me pa še prosi, če lahko jaz peljem Jakata v varstvo. Da bo lahko dlje v službi in bo več poštimal ker mu kuzla v rit skače. Ja itak. Jaz itak vse razumemuser posted image

Babi ju ima rahlo dovolj in jih ne želi več čuvat. (ji ne zamerim, ona je svoje že spravila gor) Tastu ni šans da jih dam, tašče pa ni večuser posted image Ona bi ju tako rada počuvala...

No saj, če bi se mi moj malo posvetil bi bilo veliiiiiikooooo boljeuser posted image Potem kar zagon dobiš za svojo družinico. Tako pa se tudi meni kolca po karieri in izpolnitvi nekaterih želja- študij v tujini, nabiranje izkušenj...

Mah ja... Kaj bomo danes? Spet pucale stanovanja? Pa kuhale? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.12.2009 10:00:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Meni je ful dobra ena mešanica iz Hoferja za kruh s sončničnimi semeni. Moram spet nabavit - sam kaj ko je Hofer tako daleč (samo čez Celovškouser posted image )

user posted image user posted image Ja, moj je tut tam zraven vsak dan... Tako blizu pa tako daleč. user posted image

A počivaš? Zaradi prsta mislim? user posted image BTW, hvala bogu da imaš tasta, a veš... Midva nimava nikogar in je včasih res zoprno, pa imava samo enega. Kaj šele da bi imela 3 otroke user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.12.2009 10:00:22   
Kasija
grem se pakirat za plavanje, dosti filozofiranja.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.12.2009 10:00:34   
FLASK_A

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Meni je ful dobra ena mešanica iz Hoferja za kruh s sončničnimi semeni. Moram spet nabavit - sam kaj ko je Hofer tako daleč (samo čez Celovško )

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.12.2009 10:01:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mah ja... Kaj bomo danes? Spet pucale stanovanja? Pa kuhale? user posted image user posted image user posted image

Hahahaha user posted image

Lahko gremo spet na kuhančka, če prideta z M. v mesto

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.12.2009 10:02:56   
šivilja

To je pa tako kot pri nas. Za službo ima vse v glavi 24 ur na dan, kar se pa domačih stvar tiče, ša ne uporabljaniti ene možganske celice. Pa zato ni nič več denarja, ker je v javni službi in dobi pač tisto kar dobi.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?