|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
9.12.2009 12:33:42   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Samo na hitro še nekaj glede tega mleka na recept... To bi naj dobil vsak al kak? Mislim, ne glede na to, katero mleko pije? Ker Timeja pije AR in dava za mleko mesečno okrog 100 EUR. Da bom kar P poklicala in vprašala.

Hvala, da ste povedaleuser posted image

Kaj bi jaz brez vas....user posted image

Ti v lekarni poveš,kako mleko mata,na receptu piše samo mlečna formula 3600g.

Meni to res ni jasno, kaj ma občina s tem. Mislim, z receptiuser posted image To itak gre prek zavarovalnice.. Jojuser posted image user posted image

Tak bi naj blo,samo ima občina roke gor.Zato tudi moraš prinest odločbo o otroškem dodatku zraven,da vidijo,če si upravičen do dodatka.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.12.2009 12:34:57   
matcar

Evo, sem klicala P. In kaj je rekla - da MB občina sofinancira nakup tega mleka, pomurske pa neuser posted image

Pol pa se tu prijavita,pa menjaj P.Itak ste skozi v MB.

Ja, pa res bo najbolje tak.. Malo še moram premislit. Saj do marca se bom tak mogla odločit, ne? Že zaradi vrtca. Samo za mleko bo pol tak že prepozno,samo vseeno. Ko me razjezijo vsi tam...

Kolko je zdaj Timeja stara? Pa če dobiš še 2 meseca,je to že nekaj.Prišparaš 200 eur.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
9.12.2009 12:36:28   
matcar
Evo.sem dobila paket od Hipp-a.Samo sem malo razočarana,sem računala,da bo kaka kašica noter.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
9.12.2009 12:36:59   
matcar
Nič,moram Maksa spat spravit,že dela norije.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.12.2009 13:27:59   
tasa_m

Evo.sem dobila paket od Hipp-a.Samo sem malo razočarana,sem računala,da bo kaka kašica noter.user posted image
ti si vsaj dobila. Jaz še zdaj nisem. user posted image
Saj je pisalo da ni kašice. Si mislila, da bodo naredili izjemo user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.12.2009 14:05:21   
vitabella
oooooo babike, kk ste mi?

ne bom vas brala za nazaj SPLOH! user posted image če vam rečem da ste zmešane, boste itak sam kimale. pač čveke. ja jaz sem med vikendom malo zbolela, se vmes pozdravla-ni blo nič hujšega, zdaj ima pa moj dragi dopust. aja pa na fb je začel farmo igrat, taj mu morem pa tam skoz merkat, da mu slučajno kaj ne propade user posted image ah moj lubček dragi user posted image ko mu pa splomladi rečem, da mi preštiha par gredic za bajto pa jamra user posted image user posted image user posted image

sem vidla da ste se o hrani za user posted image pogovarjale. mi jo kar kupujemo, ker mislim da je cenzus, ki ga mamo pri nas na občini tolk nizek, da le redkokdo not pride. midva definitivno ne, pa sma trenutno oba po 5. stopnji zaposlena user posted image user posted image

aja pa itak, ko sem jaz gor, nobene nema ......user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.12.2009 14:32:05   
tasa_m
ooo vitabella.. si bila med pogrešanimi že user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.12.2009 14:53:47   
arabela*
Jaz pa sem si sedaj naredila kavico.....
Kosilo je skuhano, M ni hotela čist nič jest....afna mala......
Jaz pa še mojega počakam,potem pa njami ami.....

Tud zunaj smo bile,pa labode fujtrale.....kak so se razvadli,da se kar zakadijo za nami(beri vsi ostali).....ko vidijo vrečo s kruhom.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.12.2009 16:35:20   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ti si vsaj dobila. Jaz še zdaj nisem. user posted image
Saj je pisalo da ni kašice. Si mislila, da bodo naredili izjemo user posted image user posted image

Sploh nisem vidla,kaj bi naj blo noter.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.12.2009 16:37:06   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

oooooo babike, kk ste mi?

ne bom vas brala za nazaj SPLOH! user posted image če vam rečem da ste zmešane, boste itak sam kimale. pač čveke. ja jaz sem med vikendom malo zbolela, se vmes pozdravla-ni blo nič hujšega, zdaj ima pa moj dragi dopust. aja pa na fb je začel farmo igrat, taj mu morem pa tam skoz merkat, da mu slučajno kaj ne propade user posted image ah moj lubček dragi user posted image ko mu pa splomladi rečem, da mi preštiha par gredic za bajto pa jamra user posted image user posted image user posted image

sem vidla da ste se o hrani za user posted image pogovarjale. mi jo kar kupujemo, ker mislim da je cenzus, ki ga mamo pri nas na občini tolk nizek, da le redkokdo not pride. midva definitivno ne, pa sma trenutno oba po 5. stopnji zaposlena user posted image user posted image

aja pa itak, ko sem jaz gor, nobene nema ......user posted image

Kako ma to vezo? Če se gleda odločba od csd-ja o otroškem dodatku.Če presegata 55%,pol ne dobita,drugače pa.Zakaj bi kupovala? Ste eni čudni!user posted image
Daj,da ga dodam na FB,jaz sem tudi farmar.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.12.2009 16:52:30   
tasa_m
Sploh nisem vidla,kaj bi naj blo noter.user posted image
aja to je drugo. Jaz sem videla, ker je bilo slikano.
Sam nisobili še ne moji v Lenart, ne jaz. Očitno bomo spet med zadnjimi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.12.2009 16:54:43   
tasa_m
glede AM na recept.. če bi jaz vedela, da se da dobit bi si zaloge nardila v nulo. Naj dajo, saj itak plačujemo zavarovanje in vse. Samo nisem vedela, da se da dobit.. mi noben ni nič rekel user posted image
No, saj sva se dojili 6. mesecev ampak če ne druga bi jih devala kolegici, katera jih mora kupovat pa še dva user posted image ima. Nekaj bi ji vseeno prišparala..kak €

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.12.2009 17:34:27   
rina22

Ti si bila razočarana zaradi kašice, jaz pa zaradi nalepkeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.12.2009 17:36:05   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

glede AM na recept.. če bi jaz vedela, da se da dobit bi si zaloge nardila v nulo. Naj dajo, saj itak plačujemo zavarovanje in vse. Samo nisem vedela, da se da dobit.. mi noben ni nič rekel user posted image
No, saj sva se dojili 6. mesecev ampak če ne druga bi jih devala kolegici, katera jih mora kupovat pa še dva user posted image ima. Nekaj bi ji vseeno prišparala..kak €

Joj, me je danes to razjezlo, da naša občina tega ne sofinancirauser posted image Sem pisala na občino in me res zanima njihov odgovoruser posted image Bom pa še na CSD pisala - za vsak slučajuser posted image

Ker so me tak že enkrat razjezli u nulo v Ljutomeru. Smo mleko pozabli v MB, pol pa AR nikjer za dobit! To ne moreš verjet, ne v lekarni, šparu, pikapolonici.... pa še v celem ormožu ne - tam sploh ni v lekarni vedla, da aptamil ima ar!!! Joooooooooooooojuser posted image user posted image Kak sem danes jezna.........

No, in pol sem se lepo peljala v MS po mlekouser posted image

pardon, ampak danes sem res tak jezna na tole našo ljubo občino, zato še vam težimuser posted image si malo spiham dušo, pa je lažjeuser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 9.12.2009 17:38:27 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.12.2009 18:32:45   
arabela*

pa kako nalepko priuser posted image  to iščeš?? A na petrolu jih nimajo?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
9.12.2009 18:37:17   
tasa_m

Nalepko ti bom jaz dala. Daj mi pošlji na ZS tvoj naslov, ti jo jutri pošljem. Ker tak ne vem kdaj se bomo kaj vidli.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
9.12.2009 18:39:12   
arabela*

Joj, me je danes to razjezlo, da naša občina tega ne sofinancirauser posted image Sem pisala na občino in me res zanima njihov odgovoruser posted image Bom pa še na CSD pisala - za vsak slučajuser posted image

Ker so me tak že enkrat razjezli u nulo v Ljutomeru. Smo mleko pozabli v MB, pol pa AR nikjer za dobit! To ne moreš verjet, ne v lekarni, šparu, pikapolonici.... pa še v celem ormožu ne - tam sploh ni v lekarni vedla, da aptamil ima ar!!! Joooooooooooooojuser posted image user posted image Kak sem danes jezna.........

No, in pol sem se lepo peljala v MS po mlekouser posted image

pardon, ampak danes sem res tak jezna na tole našo ljubo občino, zato še vam težimuser posted image si malo spiham dušo, pa je lažjeuser posted image

eh brezveze se sekirat zarad takih stvari,itak ne moreš vplivat....tak pač je in tako je treba vzet. na trenutke žalostno ampak resnično.Če pa malo gremo v podrobnosti,pa ima naša preljuba državica kar dost ugodnosti na vseh področjih,v primerjavi z drugimi državami.....

Kar pa se samega recepta tiče,pa se prijavi v MB in boš dobila mleko na recept...pod pogojem da nimaš mleka,ker ponavadi če je mleko oz.če mamica doji,ji ne napišejo.Je pa tako,da ti pripada ena škatla kakršnegakoli mleka na teden ,nič več.Je pa tud dost od zdravnice odvisno.
Glede na to,da tvoja pije AR...je res drago,vendar ga itak dolgo ne bo potrebovala,zdaj sicer če gre za refluks ali lažje polivanje(ne vem kako je pri vama).
Mi smo tud sedaj konstantno na kravjem in se lepo razlika v ceni pona,res.

saj bouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
9.12.2009 18:41:47   
botrca
Rina22 kaj ti tasa_m ni še dala nalepkeuser posted image Ti ti ti tasa_m user posted image . Pa jo pojdi kupit na kako pumpo. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
9.12.2009 18:42:01   
arabela*
Jaz pa sem našima dvema kuhno dol prinesla...in se že eno uro lepo igrata.Vauuuuuuuser posted image ...jo čistita,ker jo je A že lani celo z rdečo voščenko pobarvalauser posted image

učit bi se morala,jutri izpit...v petek izpit....pa mi ni........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
9.12.2009 19:19:51   
botrca
Če ste imele namen v petek se dobit na kavi, vam že vnaprej povem da naju z Janom ne bo, ker greva dat kri ima v pon. operacijo pa tudi ne bi rada ga peljala v zaprte prostore da zdaj par dni prej ne stakne zopet kaj. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
9.12.2009 19:22:55   
vitabella
no jaz pa itak še nimam odločbe za otroški dodatek, ker morama šele 2.2. naslednje leto na sodišče glede preživnine, tako da sploh še ne morem do neke pomoči pri nakupu mleka. pa verjetno velja samo za tista mleka, ki se dobijo v lekarni?user posted image user posted image evo jaz pojma nimam, zdravnica mi niti omenila ni da se da kaj kje dobit. kdo ima to čez? pediatri? no otroški dodatek bom jaz dobla, ko bo mala stara že okrog 6 mesecev .... pač hitrost sodišča ...

matcar tebi sem poslala zs z mojim imenom in priimkom da bosta lahko z mojim skup farmerja :-D pa pričakuje vsak dan kako oreng darilo, manj ko krave da ni!

kaj jew to glede hippa? nagradna igra?

madona jaz pa res živim v kameni dobi. aja pa lepo da ste me pogrešale, ste mi kr malo pihnile na dušo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
9.12.2009 19:34:15   
vitabella
eto nobene nema ....

Neposredna povezava do sporočila: 2022
9.12.2009 19:58:47   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

eto nobene nema ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taiming na nuli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 2023
9.12.2009 19:59:30   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
9.12.2009 20:02:31   
arabela*
Eto....dan minil prebrzinsko...

Otroci spijo,jaz pa spet tu gor visim,bom počasi poherbala rruser posted image

Za vse ki še niste gledale,je danes na sporedu Grška poroka...vredno ogledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.