ronja
|
hmm.. jst pa nisem ciiist tega mnenja! mislim da ce mu ne kapne pri prvem pogovoru, mu nikol ne bo kr samo po sebi... ne vem, midva nisva tako super, da bi vedno prvič skapirala, kaj je problem in kolikšen je - ne en ne drugi. Je vedno lažje, ker se navadiš komuniciranja, ki ga drugi razume, znaš vedno boljše povedat (in vedno lepše), ampak vseeno se zgodi, da pač prvič ne razumeš, v čem je caka. Jaz sem včasih skoz skakala ljudem v besedo - doma smo se tako pogovarjali in sem bila navajena. Njega in še mnoge druge je to motilo. NI mi bilo jasno, zakaj, saj sem itak vedela, kaj hočejo povedat. In sva se večkrat pogovarjala o tem in enkrat mi je počilo, ko je rekel: "Vem, da veš, kaj hočem povedat, ampak jaz bi to vseeno rad povedal". Klik - en sam klik v glavi in v trenutku mi je bilo jasno in takrat sem se lahko zelo hitro odvadila te grde navade, prej pa z veliko truda ni šlo, ker nisem razumela, kje je problem. madona, rija, že v drugih postih pišeš, ko da sta skor za v dom za ostarele, ne pa da si borih 5 let starejša od mene . Je pa res, da je vsak kdaj na dnu in takrat pač partner potegne. Potem ko ti njega pocrkljaš, ti tudi on bolj zaupa, kaj ga mori in potem ti njemu zaupaš in potem ti pomaga rešit tvoje probleme, ti pa njemu njegove... Zmasiraj ga danes zvečer, če boš mela toliko energije .
|