Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 21:55:43
|
|
|
|
lake
|
Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 21:56:35
|
|
|
|
pokica_
|
DRUGI TANJA...ups črke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 21:57:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo. Stanovanje je u nulo. Cunj nimam več- vse oprano, zadni stroj se suši. Posode se perejo. Na faxu je bilo OK. Samo tamala je pa užas, sem se mogla zamotit z gospodinjskimi opravili
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 21:58:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo. Stanovanje je u nulo. Cunj nimam več- vse oprano, zadni stroj se suši. Posode se perejo. Na faxu je bilo OK. Samo tamala je pa užas, sem se mogla zamotit z gospodinjskimi opravili Za pospravljeno stanovanje, ne za užas tamalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 21:59:11
|
|
|
|
eelyy
|
tian spančka že 1 uro jst se počasi tud odpravljam... smo bli pr tašči na obisku .....sva skoraj spičile sam nisem hotla in sem se zadržala(zaradi tega ker mi je prinesla tetra pleničk velik,ampak so se sušile v sušilcu....in je začela težit zakaj nimam nobene une majhne tetra pleničke,da ga lahko obrišem..pačeprav je mel gor slinček in še robčke zraven sem ji dala) to ni bilo dovolj !!!!! Glede obrokov se mi zdi da kar več poje pa mu nič neškodi: naprimer zjutri poje kakšno kašico z žiti,potem mu juhico skuham,ko pride oči iz službe se nemore zadržat in kar bi jedu mu takrat tud kej dam od kosila ali pa posebno skuham....pa še zvečer za lahko noč kašico..vmes poje pa 2-3 obroka 200ml mleka! hrenovke pa jst res nebom še dajala..res je velik tega noter,pačeprav bo vseno jedu ampak ko bo starejši...meso mu že kar dam in zelo rad papca! dudi: ja res sej še za plenice nimam....ah no coment...pol nej se pa vsa vesela vrnem v tako službo....pa nej še naprej za njih delam nč punce grem spančkat želim vam lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:00:55
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:01:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja Pol bi jih lahko kar enih par zbrala. Na zalogo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:03:34
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja Pol bi jih lahko kar enih par zbrala. Na zalogo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:03:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo. Stanovanje je u nulo. Cunj nimam več- vse oprano, zadni stroj se suši. Posode se perejo. Na faxu je bilo OK. Samo tamala je pa užas, sem se mogla zamotit z gospodinjskimi opravili Dej prid še k men. Pa ti maš tut dobr okus
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:04:17
|
|
|
|
šivilja
|
Majana jaz bom tudi jutri na Metelkovi sam že ob 8-ih zjutraj. Tanja absolutno drugi. Pa na uni strani s cenami so tud lepi (cene pa mal manj)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:04:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo. Stanovanje je u nulo. Cunj nimam več- vse oprano, zadni stroj se suši. Posode se perejo. Na faxu je bilo OK. Samo tamala je pa užas, sem se mogla zamotit z gospodinjskimi opravili Dej prid še k men. Pa ti maš tut dobr okus jurja €. O, hvala hvala. A to zdej na podlagi prstanov določujemo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:05:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja Pol bi jih lahko kar enih par zbrala. Na zalogo U, dons si pa neki Cena je pa OMFG.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:05:11
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:06:08
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja Pol bi jih lahko kar enih par zbrala. Na zalogo U, dons si pa neki Cena je pa OMFG. Kdo?A flaska?Ne jaz a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:06:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo. Stanovanje je u nulo. Cunj nimam več- vse oprano, zadni stroj se suši. Posode se perejo. Na faxu je bilo OK. Samo tamala je pa užas, sem se mogla zamotit z gospodinjskimi opravili Dej prid še k men. Pa ti maš tut dobr okus jurja €. O, hvala hvala. A to zdej na podlagi prstanov določujemo? Ne, ampak zato k maš mene za prjatlco.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:07:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Samo Ktja pa je sanjska ženska... Otroke pedena z levo roko, moža usput poštima, spi z vsemi po malo če si to želijo, igra se z vsemi če to želijo... Ma, da bi imela vsaj malo njenih genov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:07:12
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud men je drugi bolj všeč. A zbiraš darilo? Sanja svinja...Mogoče, če bi bila tako dobra žena kot k.tja Pol bi jih lahko kar enih par zbrala. Na zalogo U, dons si pa neki Cena je pa OMFG. Kdo?A flaska?Ne jaz a ne? Ja flaska, itak. Ti si en tak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 22:07:53
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana jaz bom tudi jutri na Metelkovi sam že ob 8-ih zjutraj. Mi šele popoldne. A greš prst porihtat?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?