Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 11:53:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 mi je vse zbrisalo se bo treba malo vodstu pritožit ........ne sikeraj se,čeprav mi je fajn ta smajli z valarjem men je prej seznam zbrisalo no in recept že neštetokrat napisan tam k napiše we are sorry..... klikneš z dezno tipko na miški in daš nazaj.... prikaže s etekst ki si ga napisal.... označiš vse slupaj spet klik z desno tipko in kopiraj potem to okno zapreš in odpreš nov odgovor in desna tipka na miški in izbereš prilepi..... na novo nalimaš smajlije, ki so iz RR strani in daš pošlji.... če še vedno ne uspe poskusiš še enkrat.... 100% deluje:) no to si ti precej boljše napisala jest čist usakič to nardim in mi vedno vrže nazaj na prazno okno tko da pri meni 100% ne deluje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 11:53:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a pride katera na zimsko pravljico?..... Joj k si pa tok stran od mene a pridem po tebe? no dej prid gre v četrtek v šenčur pri kr, samo se bo dolgo zadržal, pa ne morem z njim
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 11:55:55
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kosilo kuhano, čaka princa, da se zbudi iz sanj kopalnico malo glancat... v soboto dobimo obiske, pa se mora malo šajnat pridem nazaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:02:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a pride katera na zimsko pravljico?..... Joj k si pa tok stran od mene a pridem po tebe? no dej prid gre v četrtek v šenčur pri kr, samo se bo dolgo zadržal, pa ne morem z njim Tamika sej ni nč hudga če se bo možek dolgo zadržal, ti si tačas pri meni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:03:20
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:06:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? oh čebel@ logično da si jo v naročje vzela pa potolažla na cajte je res čudna tale tvoja tašča. Pa ponavad so babice še bolj na crklane narejene Al tvojga prepričaj da Hano data drugam al boš mogla pa tašči zaupat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:10:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a pride katera na zimsko pravljico?..... Joj k si pa tok stran od mene a pridem po tebe? no dej prid gre v četrtek v šenčur pri kr, samo se bo dolgo zadržal, pa ne morem z njim Tamika sej ni nč hudga če se bo možek dolgo zadržal, ti si tačas pri meni prejšnji četrtek se je vrnil ob polnoči se enkrat zmenima, pa napokam in pičim do tebe če si za to upam, da nisem vsiljiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:12:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a pride katera na zimsko pravljico?..... Joj k si pa tok stran od mene a pridem po tebe? no dej prid gre v četrtek v šenčur pri kr, samo se bo dolgo zadržal, pa ne morem z njim Tamika sej ni nč hudga če se bo možek dolgo zadržal, ti si tačas pri meni prejšnji četrtek se je vrnil ob polnoči se enkrat zmenima, pa napokam in pičim do tebe če si za to upam, da nisem vsiljiva U Tamika super bi bilo Bi bla ful vesela res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:13:40
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:15:55
|
|
|
|
TAMIKA3
|
umivalniki in bide se že šajnajo, se moram sleč pa še v banjo saj bo v petek treba vajo ponoviti, a vseeno ... je ati pozabil narediti centre za ciljanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:16:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu Tamika potem boš mela pa mal časa za študij, da te tvoj popelje pred oltar
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:27:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu jaz sem za
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:28:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? oh čebel@ logično da si jo v naročje vzela pa potolažla na cajte je res čudna tale tvoja tašča. Pa ponavad so babice še bolj na crklane narejene Al tvojga prepričaj da Hano data drugam al boš mogla pa tašči zaupat. ima kar ena starinska prepričanja,in mene sploh ne posluša .....bolj tumbam ne jo dajat na nogice,bolj jo daje in zraven govori da nogice mora čutit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:28:52
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:29:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držat ......mi smo še daleč do tega ....se ji zdi bolj fensi,če ji kdo drug drži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:30:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu Tamika potem boš mela pa mal časa za študij, da te tvoj popelje pred oltar upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:30:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? oh čebel@ logično da si jo v naročje vzela pa potolažla na cajte je res čudna tale tvoja tašča. Pa ponavad so babice še bolj na crklane narejene Al tvojga prepričaj da Hano data drugam al boš mogla pa tašči zaupat. ima kar ena starinska prepričanja,in mene sploh ne posluša .....bolj tumbam ne jo dajat na nogice,bolj jo daje in zraven govori da nogice mora čutit Uf jaz bi pomoje . A pa ji tvoj kdaj reče da je ne sme na nogice postavlat ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:31:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu jaz sem za
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:31:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:32:15
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držat ......mi smo še daleč do tega ....se ji zdi bolj fensi,če ji kdo drug drži Čebel@ Nejc nikol ni sam flaške držal, je prej več ni mel pa še dons mu je bolj fletno če mu mami pomaga jest da se mu ni treba matrat, je rad bolj na komot
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:32:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? oh čebel@ logično da si jo v naročje vzela pa potolažla na cajte je res čudna tale tvoja tašča. Pa ponavad so babice še bolj na crklane narejene Al tvojga prepričaj da Hano data drugam al boš mogla pa tašči zaupat. ima kar ena starinska prepričanja,in mene sploh ne posluša .....bolj tumbam ne jo dajat na nogice,bolj jo daje in zraven govori da nogice mora čutit za po
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:32:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? oh čebel@ logično da si jo v naročje vzela pa potolažla na cajte je res čudna tale tvoja tašča. Pa ponavad so babice še bolj na crklane narejene Al tvojga prepričaj da Hano data drugam al boš mogla pa tašči zaupat. ima kar ena starinska prepričanja,in mene sploh ne posluša .....bolj tumbam ne jo dajat na nogice,bolj jo daje in zraven govori da nogice mora čutit Uf jaz bi pomoje . A pa ji tvoj kdaj reče da je ne sme na nogice postavlat ? sej bom jaz tudi mogla ponoret .......moj ji NIČ ne reče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:33:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu jaz sem za samo vi ste kar daleč stran od nas doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:34:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kopalnica... , samo še tla princ je v lepih sanjah , še vedno spi , že od 10-ih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 12:34:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držat ......mi smo še daleč do tega ....se ji zdi bolj fensi,če ji kdo drug drži Čebel@ Nejc nikol ni sam flaške držal, je prej več ni mel pa še dons mu je bolj fletno če mu mami pomaga jest da se mu ni treba matrat, je rad bolj na komot pol sta s Hano ista
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......