Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Čer!!!!!!!!!! Pri nas bol vojno stanje...padli partizančki so zelo težko zaspali, Maja sem 3x uspavala, no, trenutno kr mir Surf...ful gut za polepšanje, pa upam, da bo mirna noč tud pri vas Mihailo....za vašo nočko pa še posebej stiskam pesti Kolumbo...fotke firnkov...nujn urša...kje si, a se stiskaš?? si pogrešana No, pa da vam napišem še kaj je blo dons pri nas....moj pride dam in vidm, da je neki šopingiral...si je zgleda slabo vest hladil , no, pa prav, da je za mami pa mal pozn Miklavž... a bol pozn k ne, a ne....no, pa jz čakam kaj bo ven prvleku....da bo kej seksi, kej romantikuš...buuuuu...je kupu en vok, da bom lahk kej fajn skuhala, pa dva velika steklena mlinčka za sol in poper....sej je lepo, ampak a to mu je pršlo iz srca zame al kaj...zgleda, da me najrajš vid za šporgetam...sej nism nč rekla, sam hvala sem izdavla...pa sej nebi sploh mi padl tok na srce, če nebi že za rojstni dan dobila likalno mizo in likalnik...sej smo bli potrebni novga...pa vseen ...darilo mora biti bol osebno,no, vsaj zame, vsaj od moža za ženo...mi je šlo kr , pa se nism upala kej dost o tem govort...mah, sej ne vem...mogoče sm jz preveč občutljiva pa on mal v levo obrnjen, ampak tko sm se bedno počutla,sej vem, da bom vse s pridom uporabla, a če bi mi prnesu sam 1 rožco bi mu kr v naročje skočila, če me razumete...ne vem no, kak se pa to vam zdi al ste tud na take fore navajene???? Praznovanje pa je šlo fajn, čeprav imamo 2 bubančka, pa sej gre na bolje!!!!Smo mal zapeli, pa se posladkali, darilo še pride...si bo izbral Obsesion skate...pa ga morjo še skup sestavt,no, pa sem mojmu Jančku eno lepo voščilnico nardila, s posvetilom...je bil kr solzen revček...je tak mehkega srca...najbrž k mami moj bivši je bil tak k tvoj..... je zamudil moj rd potem pa mi je kupil krtačo za lase sebi pa lopar za namizni tenis (krtača je bila 600sit, lopar pa 3500 sit) pa sej nebi bla jezna če nebi to dal na posteljo in zraven listek oprosti sam nisem imel več denarja ja pa to je bilo 5 dni po rojstnem dnevu , ko bi me na datum vsaj objel pa mi reku vse najboljše in mi dal lupčeka bi blo čist dost Uf jaz sem pa očitno slabo za nazaj brala k tega sploh nisem prebrala sjmm in katjuša ojoj mah tile desci No pa da jaz povem kaj mi je moj kupu k sem bla noseča z Nejcem za božička. V glavnem mal pred božiček nama je crknila tehtnica in sem jamrala da rabm novo, no in v glavnem mi jo je za božička kupu mislm ful se fajn počutiš 14 dni pred rokom k sem bla k nasedu kit in potem dobim za božička vago ma sej dons se smejim Je moj reku ja pa sej si rekla da bi jo rada
|