|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
8.12.2009 9:17:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Kristi, Larissi in Benjaminu vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     
user posted image

hvala hvala hvala:) kako čas beži

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
8.12.2009 9:22:03   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Čer!!!!!!!!!!

Pri nas bol vojno stanje...padli partizančki so zelo težko zaspali, Maja sem 3x uspavala, no, trenutno kr mir

Surf...ful gut za polepšanje, pa upam, da bo mirna noč tud pri vas

Mihailo....za vašo nočko pa še posebej stiskam pesti

Kolumbo...fotke firnkov...nujn

urša...kje si, a se stiskaš?? si pogrešana

No, pa da vam napišem še kaj je blo dons pri nas....moj pride dam in vidm, da je neki šopingiral...si je zgleda slabo vest hladiluser posted image , no, pa prav, da je za mami pa mal pozn Miklavž... a bol pozn k ne, a ne....no, pa jz čakam kaj bo ven prvleku....da bo kej seksi, kej romantikuš...buuuuu...je kupu en vok, da bom lahk kej fajn  skuhala, pa dva velika steklena mlinčka za sol in poper....sej je lepo, ampak a to mu je pršlo iz srca zame al kaj...zgleda, da me najrajš vid za šporgetam...sej nism nč rekla, sam hvala sem izdavla...pa sej nebi sploh mi padl tok na srce, če nebi že za rojstni dan dobila likalno mizo in likalnik...sej smo bli potrebni novga...pa vseen ...darilo mora biti bol osebno,no, vsaj zame, vsaj od moža za ženo...mi je šlo kr user posted image , pa se nism upala kej dost o tem govort...mah, sej ne vem...mogoče sm jz preveč občutljiva pa on mal v levo obrnjen, ampak tko sm se bedno počutla,sej vem, da bom vse s pridom uporabla, a če bi mi prnesu sam 1 rožco bi mu kr v naročje skočila, če me razumete...ne vem no, kak se pa to vam zdi al ste tud na take fore navajene????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Praznovanje pa je šlo fajn, čeprav imamo 2 bubančka, pa sej gre na bolje!!!!Smo mal zapeli, pa se posladkali, darilo še pride...si bo izbral Obsesion skate...pa ga morjo še skup sestavt,no, pa sem mojmu Jančku eno lepo voščilnico nardila, s posvetilom...je bil kr solzen revček...je tak mehkega srca...najbrž k mami

moj bivši je bil tak k tvoj..... je zamudil moj rd potem pa mi je kupil krtačo za lase sebi pa lopar za namizni tenis (krtača je bila 600sit, lopar pa 3500 sit) pa sej nebi bla jezna če nebi to dal na posteljo in zraven listek oprosti sam nisem imel več denarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa to je bilo 5 dni po rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bi me na datum vsaj objel pa mi reku vse najboljše in mi dal lupčeka bi blo čist dostuser posted image user posted image user posted image

Uf jaz sem pa očitno slabo za nazaj brala k tega sploh nisem prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image sjmm in katjuša ojoj mah tile desciuser posted image user posted image user posted image user posted image   No pa da jaz povem kaj mi je moj kupu k sem bla noseča z Nejcem za božička. V glavnem mal pred božiček nama je crknila tehtnica in sem jamrala da rabm novo, no in v glavnem mi jo je za božička kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image mislm ful se fajn počutiš 14 dni pred rokom k sem bla k nasedu kit in potem dobim za božička vagouser posted image user posted image user posted image user posted image ma sej dons se smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image Je moj reku ja pa sej si rekla da bi jo radauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
8.12.2009 9:23:21   
Urša08
Katjuša super za kolaž user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba spet mal fotosešn narestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
8.12.2009 9:36:44   
Katjusa

Katjuša super za kolaž user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba spet mal fotosešn narestuser posted image user posted image user posted image

tebi ne bo problem k imaš žilcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čim bolj natud slikce ne jih v božička oblačituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.12.2009 9:59:55   
tanci29
helo

urša ja ven me je vrglo pa sploh nisem ne vem kok dolg pisala...sam da sem od učeri zvečer naprej pokomentiralauser posted image user posted image tko da zdej brez komentarjev

urša kožni test ni nič pokazal alergije(sej to tud zadnjič ni), zdej pa čakava še krvni test...izvidi bojo menda čez en mesec, če bo bolje kot zadnjič potem lahko počasi začneva uvajati mlečne izdelke....komaj čakam da popijem en kapučin in da hani dam u kosilčka mal putrčka al pa kisle smetance

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.12.2009 10:06:54   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

helo

urša ja ven me je vrglo pa sploh nisem ne vem kok dolg pisala...sam da sem od učeri zvečer naprej pokomentiralauser posted image user posted image tko da zdej brez komentarjev

urša kožni test ni nič pokazal alergije(sej to tud zadnjič ni), zdej pa čakava še krvni test...izvidi bojo menda čez en mesec, če bo bolje kot zadnjič potem lahko počasi začneva uvajati mlečne izdelke....komaj čakam da popijem en kapučin in da hani dam u kosilčka mal putrčka al pa kisle smetance

Tanči, a šele čez en mesec izvid krvnih testov? Men so rekl da bo kak teden trajal...user posted image  A pol bom en mesec čakala???? Nam je že kožni test pokazu alergijo na mleko, ampak jst ji vseen dajem skutke pa touser posted image  Mi niso nč rekl da nej neham? Pa glih zdej k sem trot začela povezovat da dostikrat polije gosto samo po mlečnih izdelkih, po ostalem pa ne... A zih en mesec

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.12.2009 10:08:04   
birdy
Tanči, mogoče sem mal jezno pisala... Ni letel nate ampak na pediatričnouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.12.2009 10:11:21   
tanci29
BIRDY-k sva midve bile notri so jih dobil naslednji dan...včeraj mi je rekla približno en mesec, pol sem pa mal zatežila in je rekla nej čez dobra dva tedna pokličem pa bo pogledala če je že kaj in mi bo lahko povedala po telefonu samo na papirju pa še ne bo....lahko pa pokličem samo v torek dopoldne, se pravi če čez dva tedna ne bo nič potem lahko spet naslednji torekuser posted image mal glupa logika ampak ajde.....

kje sta pa vidve bile testirane, na pediatrični al kje drugje

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.12.2009 10:14:14   
birdy

BIRDY-k sva midve bile notri so jih dobil naslednji dan...včeraj mi je rekla približno en mesec, pol sem pa mal zatežila in je rekla nej čez dobra dva tedna pokličem pa bo pogledala če je že kaj in mi bo lahko povedala po telefonu samo na papirju pa še ne bo....lahko pa pokličem samo v torek dopoldne, se pravi če čez dva tedna ne bo nič potem lahko spet naslednji torekuser posted image mal glupa logika ampak ajde.....

kje sta pa vidve bile testirane, na pediatrični al kje drugje

Ja, midve sva ble na pediatrični ja. A veš men gre kr na bruhanje, kva če ma alergijo jst ji pa skutke dajem pa jo to matra? Ker te kožno testi mende niso tok zanesljivi in lohk da jo nima, lohk pa da jo ma. Zdej se pa pejt, hudičauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.12.2009 10:20:09   
tanci29
birdy-pa ji probaj namesto teh skutk dat kakšen sojin jogurt da vidiš kako bo po tem reagirala...ampak sam da ti povem da edine dobre sojine jogurte imajo v hipermarketu mercator na šmartinski, vse ostalo meni deluje čist umetno

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.12.2009 10:20:59   
tanci29
ja kožni so bolj tko, sam ne vem kako sploh to delajo ker eriku so pa samo kožne delal in to je blo touser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.12.2009 10:21:32   
tanci29
aja birdy pri katermu dohtarju sta pa ble

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.12.2009 10:24:55   
Čebel@
tanci,birdy.......držim pestke da Hana in Kristi nimata alergijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
8.12.2009 10:26:17   
simonakr
Jutro punce! Kakšen dan user posted image user posted image user posted image user posted image Se Larisa isto počut kot jest, je tečna že od zjutrej user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za obmesečnice!

Se mi ne da komentirat user posted image user posted image sm čist zaspana user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
8.12.2009 10:32:44   
Katjusa
jst bi pa šla na en džiro z vozičkom pa tamal ful kašlja in zunaj meglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem probala dat na voziček sicer tole plastiko od quinija k je za dež in paše goruser posted image user posted image user posted image user posted image a mislte, da bi blo OK it z njim ven? kašelj ima prav tak gnojn in globokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
8.12.2009 10:33:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci,birdy.......držim pestke da Hana in Kristi nimata alergijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jst držim pesti.....
birdy jst bi tud ukinla mlečne stvari, če jo matra počakaj poskusi kot je tanči rekla......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
8.12.2009 10:34:37   
Urša08

jst bi pa šla na en džiro z vozičkom pa tamal ful kašlja in zunaj meglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem probala dat na voziček sicer tole plastiko od quinija k je za dež in paše goruser posted image user posted image user posted image user posted image a mislte, da bi blo OK it z njim ven? kašelj ima prav tak gnojn in globokuser posted image user posted image user posted image

jaz ga v meglo ne bo peljala če tako kašlja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.12.2009 10:34:57   
Urša08

tud jst držim pesti.....
birdy jst bi tud ukinla mlečne stvari, če jo matra počakaj poskusi kot je tanči rekla......

se popolnoma strinjam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
8.12.2009 10:35:29   
birdy

aja birdy pri katermu dohtarju sta pa ble

Midve sva ble to pri pulmologu, vidve pa verjetno pri alergologu, ne me vprašat kerga dohtarja sva mele. Jim je računalnik crknu in nimava niti zapisnika ne nič. Ne vem a majo vse monitorje vezan na en računalnik al kaj, ampak vse je crknil, cel tist štuk niso delal računalnikiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
8.12.2009 10:36:16   
Urša08
tanci kje pa je tista trgovina mothercare? A majo tud za ta večje fantke kej pametnega?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.12.2009 10:39:02   
birdy

ja kožni so bolj tko, sam ne vem kako sploh to delajo ker eriku so pa samo kožne delal in to je blo touser posted image

Men so rekl da kao še ni nujn da ma alergijo, da tile kožni niso glih zihr. Mat k je pa v fohu, oz. je bla ker ma srednjo in faks za delat v laboratoriju narjeno pa prav da so kožni sam orientacijski. Če kožni pokaže alergijo šele grejo krvne delat, če pa ne pokaže nobene alergije pa ne grejo naprej. Razen če je tko k pri tvoji Hani k je mela res fejst sum na alergijo, pol grejo vseen naprej.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.12.2009 10:40:33   
birdy

Ne vem kok je na tem, tastari ljudje pravjo da megla povzroča bronhitis. Neki tazga. Jst s Kristi ne bi šla...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.12.2009 10:42:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ne vem kok je na tem, tastari ljudje pravjo da megla povzroča bronhitis. Neki tazga. Jst s Kristi ne bi šla...

hvala za nasvete.... boma pol dons kr not:)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.12.2009 10:42:45   
birdy

tud jst držim pesti.....

se popolnoma strinjam

Še ne vem kaj bom. Ker mi niso niti nč rekl da nej mlečne stvari ukinem... Počakam kak teden če bojo izvidi, pol bom pa vidla kako naprej. Ma pa preveč rada jogurte in zato ne vem... Res, sem v dilemi, morm še mal mojga vprašat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.12.2009 10:44:01   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

hvala za nasvete.... boma pol dons kr not:)

Če te kej potolaž, midve s Kristi sva že ful časa not k je skoz ta smotana meglauser posted image  Če se pa nardi sonček mam pa šolouser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?