Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
leela. a pol bomo kmal spet sovaščanke, da bomo skup vozičkal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:15:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz ne grem nikamer, je včeraj ponoč se vračala svakinja iz cipra, ker pa ni iz ljubljane direktenga leta se je vmes presedla v pragi, no in sred noči je mojga klicala ker se tast ni oglasil, da zaradi slabega vremena je bil polet iz prage prestavljen za ne vem koliko časa, no amak danes zjutri je klicala in rekla da se vrne proti večeru zato pa mene ne vidte v letalu, NIKOLI!!!!!!!!!! pa nč, ane Jaz bom pa še šla na letalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:16:01
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja! Evo flaska, se dobimo pri tebi, k maš največ prostora. Vas vabim že celo večnost, pa se nobena ne odziva Čips sem ves sama pojedla, tistih par litrov vina sem tut že spila. Zdej se morate pa najavit, da ne bom skos pijana ko vas z buteljko zastonj čakam evo....sam reci pa prletim.... ja, ja... Evo, ko boste želele mi sporočite. Ne morem vas skos nekej priganjat dudi ko boš imela čas lahko skupaj uletive. Enkrat drug teden. jaz flaške še ne poznam in ker prijazno vabi se spodobi pridit ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:16:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATASTROFA!!! Sm dobila vabilo na ponovni odvzem brisa za 10-ga...in pač ne morem it ker sm dobla M...pa mi una reče da moja zdravnica sploh ne dela 10-ga Pol me pa vpraša in kaj bi zdej rada...pa sm rekla da drug datum butara Jaz imam tudi ponoven bris januarja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:17:00
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz ne grem nikamer, je včeraj ponoč se vračala svakinja iz cipra, ker pa ni iz ljubljane direktenga leta se je vmes presedla v pragi, no in sred noči je mojga klicala ker se tast ni oglasil, da zaradi slabega vremena je bil polet iz prage prestavljen za ne vem koliko časa, no amak danes zjutri je klicala in rekla da se vrne proti večeru zato pa mene ne vidte v letalu, NIKOLI!!!!!!!!!! pa nč, ane Jaz bom pa še šla na letalo Jp, jst tud. Letalo je 2. najbolj varno prevozno sredstvo, prvo pa je dvigalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:17:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Leela Take rabimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:17:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATASTROFA!!! Sm dobila vabilo na ponovni odvzem brisa za 10-ga...in pač ne morem it ker sm dobla M...pa mi una reče da moja zdravnica sploh ne dela 10-ga Pol me pa vpraša in kaj bi zdej rada...pa sm rekla da drug datum butara Jaz imam tudi ponoven bris januarja ja in če ne bi klicala bi šla 10 ga zastonj v LJ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATASTROFA!!! Sm dobila vabilo na ponovni odvzem brisa za 10-ga...in pač ne morem it ker sm dobla M...pa mi una reče da moja zdravnica sploh ne dela 10-ga Pol me pa vpraša in kaj bi zdej rada...pa sm rekla da drug datum ojej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:17:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz ne grem nikamer, je včeraj ponoč se vračala svakinja iz cipra, ker pa ni iz ljubljane direktenga leta se je vmes presedla v pragi, no in sred noči je mojga klicala ker se tast ni oglasil, da zaradi slabega vremena je bil polet iz prage prestavljen za ne vem koliko časa, no amak danes zjutri je klicala in rekla da se vrne proti večeru zato pa mene ne vidte v letalu, NIKOLI!!!!!!!!!! pa nč, ane Jaz bom pa še šla na letalo Jp, jst tud. Letalo je 2. najbolj varno prevozno sredstvo, prvo pa je dvigalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:18:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja! Evo flaska, se dobimo pri tebi, k maš največ prostora. Vas vabim že celo večnost, pa se nobena ne odziva Čips sem ves sama pojedla, tistih par litrov vina sem tut že spila. Zdej se morate pa najavit, da ne bom skos pijana ko vas z buteljko zastonj čakam evo....sam reci pa prletim.... ja, ja... Evo, ko boste želele mi sporočite. Ne morem vas skos nekej priganjat JA ZANC NISEM (ups) hotla zarad vrocine IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATASTROFA!!! Sm dobila vabilo na ponovni odvzem brisa za 10-ga...in pač ne morem it ker sm dobla M...pa mi una reče da moja zdravnica sploh ne dela 10-ga Pol me pa vpraša in kaj bi zdej rada...pa sm rekla da drug datum butara Jaz imam tudi ponoven bris januarja jaz ga mam tud sam ne vem kdaj...morm poklicat....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:19:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
hah, vidim, da nas pestijo iste težave. Tudi naš pupek počasi prihaja v to mama fazo se mi zdi. Sicer ga skušam navadit, da se čim več sam igra in da ni panike, če me ni na vidiku (se mu pa pokažem vsake toliko). Imamo kuhinjo namreč tako, da me iz dnevne ne vidi direkt. Pa tut mojemu sem včeraj malo pridigo spustila, ker sem ugotovila, da če ga vsake tok na malo grši način ne spomnem, da ni sam sebi namen, gre hitro vse na slabše. Pa ne da ne bi hotel pomagat itd...enostavno pozabi. No, mi je pa potem pripravil tortilje mmmm.... Sicer mi ni všeč, da moram vsakič znova isto ponavljat, ampak upam, da bomo sčasoma kam le prišli Še dobro, da imam vse adute v svojih rokah in mi nima kaj nazaj reči Aja, sem plačala položnice in spraznila račun. Še dobro, da je kmalu porodniška Pa končno sem cunje dala prat...odlašala že tri dni Lenoba lena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:20:09
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz ne grem nikamer, je včeraj ponoč se vračala svakinja iz cipra, ker pa ni iz ljubljane direktenga leta se je vmes presedla v pragi, no in sred noči je mojga klicala ker se tast ni oglasil, da zaradi slabega vremena je bil polet iz prage prestavljen za ne vem koliko časa, no amak danes zjutri je klicala in rekla da se vrne proti večeru zato pa mene ne vidte v letalu, NIKOLI!!!!!!!!!! pa nč, ane Jaz bom pa še šla na letalo Jaz tudi ... upam, da čimprej.... Jp, jst tud. Letalo je 2. najbolj varno prevozno sredstvo, prvo pa je dvigalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:20:25
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 leela. a pol bomo kmal spet sovaščanke, da bomo skup vozičkal cveka nič ne bo z vozičkanjem, ker bo kar nekaj časa trajalo preden se selimo. se je komaj vse začelo dogajat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:20:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, sej vem ne bit huda Tanja, cene so pa navite Midva sva itak zdej vse v stene zmetala. Bomo imeli SPA kar doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz ne grem nikamer, je včeraj ponoč se vračala svakinja iz cipra, ker pa ni iz ljubljane direktenga leta se je vmes presedla v pragi, no in sred noči je mojga klicala ker se tast ni oglasil, da zaradi slabega vremena je bil polet iz prage prestavljen za ne vem koliko časa, no amak danes zjutri je klicala in rekla da se vrne proti večeru zato pa mene ne vidte v letalu, NIKOLI!!!!!!!!!! pa nč, ane Jaz bom pa še šla na letalo Jp, jst tud. Letalo je 2. najbolj varno prevozno sredstvo, prvo pa je dvigalo zame ne zame je najbolj varno prevozno sredstvo, noge na letalo pa ne grem k se bojim višine, sploh če niso trda tla pod nogami pa bi ful rada enkrat šla kam dalj kot samo na našo obalo in na hrvaško, rada bi šla kam k je z avtom predeleč, pa se ne upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:20:45
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATASTROFA!!! Sm dobila vabilo na ponovni odvzem brisa za 10-ga...in pač ne morem it ker sm dobla M...pa mi una reče da moja zdravnica sploh ne dela 10-ga Pol me pa vpraša in kaj bi zdej rada...pa sm rekla da drug datum butara Jaz imam tudi ponoven bris januarja Dudi držimo pesti, da je vse ok....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:21:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 leela. a pol bomo kmal spet sovaščanke, da bomo skup vozičkal cveka nič ne bo z vozičkanjem, ker bo kar nekaj časa trajalo preden se selimo. se je komaj vse začelo dogajat. Ja super Sam pazi, da te tempo ne povozi. Mi smo bili čisto fuč Dosti časa si vzamite za vse skup.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:22:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATASTROFA!!! Sm dobila vabilo na ponovni odvzem brisa za 10-ga...in pač ne morem it ker sm dobla M...pa mi una reče da moja zdravnica sploh ne dela 10-ga Pol me pa vpraša in kaj bi zdej rada...pa sm rekla da drug datum butara Jaz imam tudi ponoven bris januarja Dudi držimo pesti, da je vse ok.... hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 leela. a pol bomo kmal spet sovaščanke, da bomo skup vozičkal cveka nič ne bo z vozičkanjem, ker bo kar nekaj časa trajalo preden se selimo. se je komaj vse začelo dogajat. ja pol bomo pa kofetkale k bojo naš v šolo hodil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:22:28
|
|
|
|
KatMat
|
grem jest pocasi....se slismo k pridem dam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:22:54
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz ne grem nikamer, je včeraj ponoč se vračala svakinja iz cipra, ker pa ni iz ljubljane direktenga leta se je vmes presedla v pragi, no in sred noči je mojga klicala ker se tast ni oglasil, da zaradi slabega vremena je bil polet iz prage prestavljen za ne vem koliko časa, no amak danes zjutri je klicala in rekla da se vrne proti večeru zato pa mene ne vidte v letalu, NIKOLI!!!!!!!!!! pa nč, ane Jaz bom pa še šla na letalo Jp, jst tud. Letalo je 2. najbolj varno prevozno sredstvo, prvo pa je dvigalo zame ne zame je najbolj varno prevozno sredstvo, noge na letalo pa ne grem k se bojim višine, sploh če niso trda tla pod nogami pa bi ful rada enkrat šla kam dalj kot samo na našo obalo in na hrvaško, rada bi šla kam k je z avtom predeleč, pa se ne upam Cveki ne kompliciraj... sploh nimaš občutka, da se pelješ in hitro si daleč stran.... Strah pustiš doma...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem jest pocasi....se slismo k pridem dam dobr opravte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:23:34
|
|
|
|
Dudica1
|
LEELA hmm drug teden bom najbrž šla v LJ v ponedeljek...drugače sm mislila it pa v petek na rudnik tudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 10:24:22
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 leela. a pol bomo kmal spet sovaščanke, da bomo skup vozičkal cveka nič ne bo z vozičkanjem, ker bo kar nekaj časa trajalo preden se selimo. se je komaj vse začelo dogajat. Ja super Sam pazi, da te tempo ne povozi. Mi smo bili čisto fuč Dosti časa si vzamite za vse skup. Sem imela občutek, da ti je šlo brez problemov Flaska.... Super si zrihtala, nobene panike in nič Pa hitro ste se vselili...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?