mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 snikolina, evo nejc je šel v vrtec tako, da ta teden si lahk kakšno kavico privoščimo....aja, lahk se pridruži še katera, ki se ji da do mb al sb pridit (marta?,...) Jaz sem za. Jst tut, sam boš mogla ti prit v SB, moj dela zdej vsak dan do 17h in nikakor ne pridem do avta. Drgač pa snikolina, marta se bova pripeljali do sb, ni problema....vidve pa naštudirajta kam bi lahko šli, ker zgleda bo slabo vreme....samo počakam, da vidim, če bomo jutri imeli en pogreb, drugače lahk kr jutri okol 10h zvezdica, lušna smrekca, prav lepo jo je okičal in velika....mene je bilo strah, da je ne bi maček al pa nejc prevrnil (med igranjem in snemanjem obeskov) zato imamo eno malo kar na polici symona, za lucijo in prava faca je, to je bilo smeha Erik danes tak malo spi. Zjutraj samo pol ure, zdaj pa 15 min Nea, tud mi smo imeli včeraj te težave in nočne tudi farfala, kako je Samo? kje kupujteet bodije? katere trmometre uporabljate? cel kup bodijev sem dobila iz Leclerca in jih mormo zdaj porabit, nekaj pa jih je še iz zare, h&m, oviesse,.... enega dobrega čelnega, navadnega živosrebrnega in elektronskega za pod pazduho da vam povem, da je moja punca danes naredila nekaj prvih samostojnih korakov! nina, pozdravite se čimprej.....pri nas za kašelj prakticiramo med in limono gor al pa smrekove vršičke al pa slezov sirup najki upam, da ste kaj boljše barba, tako kot je Jancci napisala....pri nas ni rešitve, če spi zraven mene je skoz priklopljena, če spi pa v svoji postelji, se samo podoji in jo odložim nazaj pa je veliko boljše....so pa te poze kriza, ker te vse vleče po nogi, roki, vrat mam čist zategnjen, ma ni da ni