|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
5.12.2009 22:16:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja...danes sem se celo zaklamfala v prst...............A me je videla in jokala ko dež....user posted image

ma..eh..tisti klonkač al kaj je že za papir..pa mi je ce palec klamfnilo skupaj...kri samo špricnila..A še sedaj ne more dogodka pozabituser posted image

Kaj si pa delala?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
5.12.2009 22:17:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Aja...danes sem se celo zaklamfala v prst...............A me je videla in jokala ko dež....user posted image

user posted image user posted image user posted image Bošček mali. Kaj pa ti?

eh..smejala sem se,ker mi je bilo hecnouser posted image boli pa sedaj...zelo..pa to

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
5.12.2009 22:17:26   
matcar
Jaz pa grem film pogledat,vzamen AB,pa via postla.
Nočko vsem skupaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
5.12.2009 22:19:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117]

Sicer je pa Artur v vsakem primeru zmagovalec. Ker kdor koli bi zmagal razen Marjana si bojo nagrado delili in ker jih je uspel prepričat v to. Je pač dober manipulator.

ja...saj tak osebno proti njemu nimam nič....je okej....ga rada poslušam,ko govori.
Pri njemu mi ni bilo všeč edino njegov agolota povsod,kot goba je bil..in vse notri je imel za trotle....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
5.12.2009 22:19:27   
botrca
Nič babike grem počasi v horizontalouser posted image .

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
5.12.2009 22:20:28   
arabela*

po darilo za mojega moža (ga ima v pon.) 

kaj ima?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
5.12.2009 22:26:37   
ly117
Zdaj pa res grem.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
6.12.2009 8:40:06   
matcar
Jutro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
6.12.2009 8:43:13   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
6.12.2009 8:51:53   
botrca

po darilo za mojega moža (ga ima v pon.) 

kaj ima?user posted image user posted image user posted image

rojstni dan user posted image ...sem pozabila napisat...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
6.12.2009 8:52:13   
botrca
Jutro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
6.12.2009 8:53:05   
botrca
Kako ste spale? Mi tak-tak...ma sploh se mi ne splača vsaki dan tarnat...ampak je pa lažje ko veš da nisi edini...user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
6.12.2009 8:57:34   
ly117
Grem veselo na delo. user posted image Se še kaj tipkamo, če ne prej kot zvečer.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
6.12.2009 9:03:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Grem veselo na delo. user posted image Se še kaj tipkamo, če ne prej kot zvečer.

zdaj že greš delat ko je tak zgodaj...user posted image ...pridna punca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
6.12.2009 9:21:26   
botrca
user posted image Grem tudi jaz nekaj delat...pecivo pečt...pa počasi kosilo delat... lep dan

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
6.12.2009 10:38:14   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Meni ni nič boljše...spali smo vredu....ampak sem se zbudila z nenormalnim glavobolom in bolečinah v sklepih,grlo in povišana temperatura.Nisem mogla niti s postle...tako da sem kar do desetih dremala....user posted image

Upam,da se čimprej skuliram s tega s...................user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
6.12.2009 13:44:28   
botrca

Dobro jutrouser posted image

Meni ni nič boljše...spali smo vredu....ampak sem se zbudila z nenormalnim glavobolom in bolečinah v sklepih,grlo in povišana temperatura.Nisem mogla niti s postle...tako da sem kar do desetih dremala....user posted image

Upam,da se čimprej skuliram s tega s...................user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
6.12.2009 16:57:28   
botrca
Jaz sem pa kot vedno tudi danes bila pridna. Zjutraj sva z Janom že 9.45 šla ven pa spotoma še v trgovino. Domov sva prišla okrog 10.45. Potem sem pa pekla pecivo...svetovno mi je uspelo. Tako enostavno in dobro, vam priporočam da ga naredite posebej zdaj ko so prazniki.

Za kosilo sem naredila: juho z rezanci, kotlete v zelenjavni omaki, mlince s slanino in ocvirki in endivijo s krompirjem.

Pol sva šla spat, zdaj pa je že tudi jedel, jaz pa grem nekaj delat...malo sobne dekoracije.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
6.12.2009 17:10:38   
matcar
Ojla!
Mi smo tudi bili pridni danes.Smo šli v štacuno,pol pa domov kuhat.Jaz pa sem naredla govejo juho z grisovimi knedli,krompir zapečen z sirom in kislo smetano(v pečici),pa puranje naravne v bešamel omaki,pa endivijo z jajco in krompirjem.Zdaj pa sem spekla skutino pecivo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
6.12.2009 17:13:33   
rina22
user posted image user posted image user posted image Za vse pridne user posted image

Jaz sem pa danes povabila moje starše na kosilo. Sta me zjutraj klicala, da prideta in pripeljeta Timeji darilo, ki ji ga je Miklavž pustil pri njimauser posted image user posted image Tak da smo danes meli res taki družinski danuser posted image

Danes sem tudi dala Timeji malo mlečne kašice in je bila zelo zadovoljna - upam, da ne bo kakih prebavnih motenj....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
6.12.2009 17:50:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

krompir zapečen z sirom in kislo smetano(v pečici)
Zdaj pa sem spekla skutino pecivo.

kak narediš krompir? kak sir?

Mi tudi imamo skutino pecivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
6.12.2009 19:37:01   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
6.12.2009 19:38:51   
ly117
Danes smo nekaj malega pospravli po kosilu pa sma z Lukecom spala. Jaz 2 uri L pa 2,5 uri. Kak je pasalo. Zdaj pa čakam da zaspi.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
6.12.2009 19:56:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojla!
Mi smo tudi bili pridni danes.Smo šli v štacuno,pol pa domov kuhat.Jaz pa sem naredla govejo juho z grisovimi knedli,krompir zapečen z sirom in kislo smetano(v pečici),pa puranje naravne v bešamel omaki,pa endivijo z jajco in krompirjem.Zdaj pa sem spekla skutino pecivo.

babe....kak ve meni delate slabo vestuser posted image

svaka vam čast,da o sfolgate vse delat zraven otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
6.12.2009 19:59:57   
arabela*
No..mi pa smo kot običajno bili na kosilu pri tašči..smo imeli danes  govejo juho, mesno pito in zeleno mešano solato,pa še na vrh domače kekse,katere sta včeraj z A pekleuser posted image

Nato smo prišli domov in sem na brzino še neka vprašanja naredila za šolo..sedaj pa sem malo tu.

Počutje je še vedno slabo,glavobol je malo pojenjal,sem pa že dopoldne dobila tud malo več vročine in mi niha.user posted image

Saj ne vem...a dajo v mojem primeru antibiotik ali ne? Grlo me ne boli tako zelo..ampak malouser posted image

Bom kar hitro šibala v postlo,moram še it jest edino,pa A pripravit stvari za jutri za vrtecuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.