pokica_
|
Dober večer babuške! Ja jst nevem, kdo vas še dohaja, jst sigurno ne...sem kar gledala, kako odkod že 7. del. Z-majčki rulajo, ni da ni!!! Ta boljše babe v debati, takih tud ni nikjer več! No, mi2 z Anejem sva prišla prej domov od mojih, sma se mal potepala, medtem ko atija ni doma...imajo zaključek z šihtom. Jst sem si pa zdaj spekla eno pico, jo v miru pojedla in pržgala TV in računalnik. Kak mirrrrrrrrr! Sam kaj ko me buča zelo boli,..pa se mi ne lub it do predala po Lekadol. Lenoba lena, kaj? Jst kar nič nebom dost komentirala, ko ne vem kaj se dogaja...na hitro sem preletela te zadnje strani. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Mi smo pa malo šopingirali...sva šla par bodijev kupit pa pleničke itd...sva tut magic cup kupila, pa je našemu mulcu bolj všeč grizljat ustnik S kašico spet ni bilo nič. Pol sem ga mal nahecala, da je iz magic cup-a popil...seveda čist redko. Ne vem, kako bomo spet vpeljali GH Sam da vidi žličko, je že jok pa sploh noče več dol pogoltnit...ne kašico, ne sadje ne zelenjavo...Sem mislila za par dni čist skenslat Gh in ta čas samo dojit pa potem spet probat..mogoče se mu je pa kaj zamerilo? Nič, grem skopat pa pospravit v mižule tole tečko, ki se že cel dan dere, če ni v vozičku ali naročju A veš, da je pr nas čist enako???? Jst nevem kaj bom delala,...Aneju sem včeraj 100ml vturila v usta le tako, da sem ga animirala in mu dala še eno žličko, ki jo je grizel v ustih, in ta cajt ko je imel odprta usta sem zmeraj vturila eno žličko hrane. Danes isto, s tem, da me je poštudiral...mojo taktiko in hitro zaprl usta in žličko vzel iz ust! Nevem kako naj ga pripravim, da bo odpiral usta. Pa noče ne domačih, ne kupljenih kašic,...ne mlečnih, ne zelenjave, ne sadja. Pol sem pa šla, pa to isto kašico vlila v flaško in zredčila z mlekom, pa je spil še 100ml. Kaj to pomeni, da bomo morali vse po flaški jest, sam zato, ker noče ust odpirat???