Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 19:52:47
|
|
|
|
Anonimen
|
leela: ja vem da je bil pred cerkvijo sv. nikolaja ob 16h, k je bil miklavžev sejem sam je tojk padalo, da se mi ni dalo it, jutri je v taveliki dvorani tud miklavž tuki v narodnem domu sam ne vem kdaj no mi se pa spravlamo spat, pisemce za miklavža sem pa spisala, vglavnem naš otrok si močno želi avto na dalinca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 19:57:12
|
|
|
|
Dudica1
|
Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 19:58:56
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu dudi pri tebi je že kičasto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:04:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu dudi pri tebi je že kičasto ne ne je čist ok ...kar naj traja...moram mal pohvalit še jaz moje otroke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:06:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu dudi pri tebi je že kičasto A ne de Zarad takih ostali dobimo komplekse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:09:34
|
|
|
|
lake
|
Taja je tud zaspala, moj mi pa ne pusti kmetije gledat . Sva bla na kosilu, in sm se tok najedla, da mi je še vedno slabo. Je šel moj prej v trgovino po Nutello in men čokolado prnesu, in jo še nisem odprla, kar pomen da sm se očitno res prenajdla. K.tja A pol si mu že dala lego kocke, al jih bo vseen dobu pod smrekico?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:15:34
|
|
|
|
majana79
|
Naj gre v klet, kaj se to pravi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:20:52
|
|
|
|
lake
|
Sej ga prganjam, pa noče .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:24:47
|
|
|
|
majana79
|
Eh, ko da ne bi mogu na compu tv gledat A sta šla pol na kmečko pojedino?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja A pol si mu že dala lego kocke, al jih bo vseen dobu pod smrekico? jih je že odprl. kaj čem,... sem jezna na svojega... bi bilo bolje, če bi bil v "kleti",... ma, saj pravim, da midva sploh nisva za skupaj,... dva povsem različna človeka,... mi gre kar na jok! (op.p.: Oskar noče zaspati)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:27:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu dudi pri tebi je že kičasto A ne de Zarad takih ostali dobimo komplekse majana upam da ne misliš resno!!! moj namen niti približno ni tak.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:28:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja A pol si mu že dala lego kocke, al jih bo vseen dobu pod smrekico? jih je že odprl. kaj čem,... sem jezna na svojega... bi bilo bolje, če bi bil v "kleti",... ma, saj pravim, da midva sploh nisva za skupaj,... dva povsem različna človeka,... mi gre kar na jok! (op.p.: Oskar noče zaspati) Jaz bi bila jezna zelo dolgo na mojega, če bi naredil kaj takega... Upam da si mu povedala da bi lahko upošteval to, da dobita darila dejansko za božič. O. je pa preveč vesel in zato ne more zaspat. Sej bo, samo da se umiri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu dudi pri tebi je že kičasto ... ko bi bilo še pri nas tako kičasto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:30:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naša dva oba že spita ...T gre itak sam da lupčka vsem in gre samo lučko mu ugasnem in zaprem vrata...Maja pa tud ati samo da v posteljico in zaspi sam,ni treba več hodit k njemu dudi pri tebi je že kičasto A ne de Zarad takih ostali dobimo komplekse majana upam da ne misliš resno!!! moj namen niti približno ni tak. V vsaki šali je malo resnice , ampak verjemi, da sem vesela, da imaš tako pridne otroke. Če že me jamramo, valda da ju moraš ti kdaj pohvalit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:31:03
|
|
|
|
majana79
|
dudi, a še sneži pri vas? Tukaj je prej padlo par snežink skupaj z dežjem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:31:58
|
|
|
|
Dudica1
|
No pol pa ne bom več omenjala...itak pa da imamo tudi pri nas kdaj probleme in slabe trenutke...tko pač je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja A pol si mu že dala lego kocke, al jih bo vseen dobu pod smrekico? jih je že odprl. kaj čem,... sem jezna na svojega... bi bilo bolje, če bi bil v "kleti",... ma, saj pravim, da midva sploh nisva za skupaj,... dva povsem različna človeka,... mi gre kar na jok! (op.p.: Oskar noče zaspati) Jaz bi bila jezna zelo dolgo na mojega, če bi naredil kaj takega... Upam da si mu povedala da bi lahko upošteval to, da dobita darila dejansko za božič. O. je pa preveč vesel in zato ne more zaspat. Sej bo, samo da se umiri saj vem,... hvala, majana, ... sem dvignila roke in se usedla za računalnik... zdaj ga očka prepričuje v dobro spanja,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:32:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, a še sneži pri vas? Tukaj je prej padlo par snežink skupaj z dežjem. še še...so že plužli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:35:06
|
|
|
|
AKP
|
Mi smo pa si danes ogledali lučke v mestu. Ji je bilo strašno zanimivo. Vse mora videt, ker je strašno radovedna. K.tja boš videla, da ne bo miklavž jezen. To so pa moški. K.tja ne jezi se. Oni nimajo občutka za takšne stvari. Moj tudi na čase naredi kakšno bedarijo, ali pa kaj tako pametnega zine, da bi ga lahko brez problema .
< Sporočilo je popravil AKP -- 4.12.2009 20:36:57 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No pol pa ne bom več omenjala...itak pa da imamo tudi pri nas kdaj probleme in slabe trenutke...tko pač je. obvezno jih moraš hvaliti! IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, a še sneži pri vas? Tukaj je prej padlo par snežink skupaj z dežjem. še še...so že plužli noro! upam, da bo zjutraj res sneg tudi v LJ!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:36:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No pol pa ne bom več omenjala...itak pa da imamo tudi pri nas kdaj probleme in slabe trenutke...tko pač je. Ihhh, se nisva razumeli To, če imam jaz komplekse, je moj problem a veš Ker sem pač smotana... Valda to ne pomeni, da ti ne smeš napisat kaka sta. Hvala bogu da si ponosna, sej sta tut zaradi vaju z g. dudekom taka, lejo. Tko da MORAŠ še kdaj napisat, a prou?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:37:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja A pol si mu že dala lego kocke, al jih bo vseen dobu pod smrekico? jih je že odprl. kaj čem,... sem jezna na svojega... bi bilo bolje, če bi bil v "kleti",... ma, saj pravim, da midva sploh nisva za skupaj,... dva povsem različna človeka,... mi gre kar na jok! (op.p.: Oskar noče zaspati) Jaz bi bila jezna zelo dolgo na mojega, če bi naredil kaj takega... Upam da si mu povedala da bi lahko upošteval to, da dobita darila dejansko za božič. O. je pa preveč vesel in zato ne more zaspat. Sej bo, samo da se umiri saj vem,... hvala, majana, ... sem dvignila roke in se usedla za računalnik... zdaj ga očka prepričuje v dobro spanja,... No tako, kar naj se moška pomenita.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:40:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
eh dudi, ti kar povej. Nam daješ upanje, da bo pa naslednji otroček kaj bolje spal, manj jokal itd... No, pa saj nam ni hudega...že to, da je otrok zdrav, je največ, kar si lahko želimo...vam moram potožit, da mi še kar ne gre iz glave, da je svakinja zgubila otročka...sem včeraj še tole knjigo od solzic brala-prazna zibka, strto srce..sem cel čas jokala ko dež Pa še božični prazniki so zdaj...ko se zbere vsa družina in naj bi bili vsi veseli... No, pa da ne bom preveč namorila...malček se je vmes zbudil (itak, če je pa prej čist mal pocuzal pa zaspal), sem ga še mal podojila in je spet zaspal nazaj...upam, da za čim dlje. Moj je nekje...dela spet. Pa še prostovoljno je ta projekt, tko da tut dnarja ne bo nič iz tega. Ah ja, je treba tut kej zastonj narest...sej mamo polne riti vsega Edin na živce mi gre, da zadnje čase skor nikol ne greva skupaj spat, ampak šele sredi noči pride dam, ker ponoči dela Je pa res, da mam potem čas za net in podobne zadeve
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Mi smo pa si danes ogledali lučke v mestu. Ji je bilo strašno zanimivo. Vse mora videt, ker je strašno radovedna. K.tja boš videla, da ne bo miklavž jezen. To so pa moški. K.tja ne jezi se. Oni nimajo občutka za takšne stvari. Moj tudi na čase naredi kakšno bedarijo, ali pa kaj tako pametnega zine, da bi lahko brez problema . joj, AKP tale valjarček bi mi kar prav prišel ... že premišljujem, da bi mu dala kakšno vzgojno (zato pa se tako trudi zdaj z Oskarjem, da se odkupi,...) pa saj,... vem, da to ni naredil iz zlobe temveč se je v njem prebudil otrok (ne zna čakati),... mene tudi zanima, kako bo Urban sprejemal lučke,... je bila Nike v vozku ali ste jo nosili?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 4.12.2009 20:42:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No pol pa ne bom več omenjala...itak pa da imamo tudi pri nas kdaj probleme in slabe trenutke...tko pač je. Ihhh, se nisva razumeli To, če imam jaz komplekse, je moj problem a veš Ker sem pač smotana... Valda to ne pomeni, da ti ne smeš napisat kaka sta. Hvala bogu da si ponosna, sej sta tut zaradi vaju z g. dudekom taka, lejo. Tko da MORAŠ še kdaj napisat, a prou? sva se razumeli sva se ...ni panike sej nisem tko hudo to razumela Tudi pri nas ni zmeraj tako samo je več takih trenutkov kot sm pač napisala. No pošiljam vam veeeelik plaz snega v LJ do zjutraj...ne da bi vas zasul ampak pobelil sive ceste.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?