|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2009
3.12.2009 22:56:08   
Lun1ca
mayci user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost!

No pri meni pa še ni ne duha ne sluha o user posted image , če bo še naprej tak bom čez par dni za vsak slučaj ponovila testek.. morda pa upanje še vedno obstaja..

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.12.2009 8:51:29   
Anonimen
Hej punce, da se malce javim :)
Dan D se bliža, glede na O bi M "morala" priti 9.12. in ne 11.12. ampak pustite datum tak kot je, ker prej tako in tako ne bom delala testa če M ne priteče...
BT se je lepo dvignila kljub enemu padcu vmes.
Danes sem pa tako utrujena, da ni za nikamor...

(odgovor članu Lun1ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
4.12.2009 10:24:22   
Tejchy25
Hei :)
No, sam tolk da vam povem, sm neučakana, ker se mi zdi, da se nekej dogaja...in sm včer popoldne naredila CB. In prikazal se je rahel plusek, komaj viden. Ampak se še ne veselim, ker ga mogoče samo js vidim :)
Tako da vam v nedeljo ali ponedeljek javim, kako je :)
Do takrat pa upaaammm, da je to tooo :)
Navijam in stiskam pesti za vsako posebej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.12.2009 10:59:51   
ŽanaTaja
Hej punce moje drage soborke...

Mayci - iskrene čestitke, lepo 9 mesečno potovanje želim tebi in tvojemu pikecu...pazi nase in se nam še kaj javiuser posted image user posted image user posted image

Sem mal brala vaše poste in vidim, da je kar dvema prišla user posted image  prej, tudi men je prišla 1 dan prehitro...user posted image

No tako se je začelo super, ena nosečka, dve ki imata znakce, jaz upam, da bo to najdaljši vlakec...user posted image user posted image user posted image

Midve z Inčiko se priklopima med zadnjimi...sam da se a ne bejbauser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.12.2009 11:13:59   
listek1
drage moje, sporočam vam, da sem uspešno zaključila novemberski seznam z roza barvo user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva z mojimuser posted image  zagledala en debel +. 

Sem pa prosila vse tri dobre može, da nadaljujte z roza barvo še naprej user posted image  
Držim pesti za vse vas še naprej in prosim dodajte me med navijačice.

Mayci - tebi pa iskrenen čestitke user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.12.2009 11:27:21   
Inčika
Evo, še tukaj - ČESTITKE listek1!!! user posted image user posted image user posted image Z prekrasno novico sem lahko november tudi zdaj zakjučila!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 4.12.2009 11:29:07 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.12.2009 11:28:05   
Inčika
user posted image                                   user posted image user posted image user posted image                              

user posted image oz. user posted image PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009

user posted image

XX.12. - doloress (3.krog) user posted image   user posted image      
XX.12. - Arual (26.krog) 
XX.12. - kago                       
XX.12. - 5ra08 (2.krog po LAP)
XX.12. - evatisa (7.krog)
01.12. - S* (16.krog, 1. ETZ) user posted image   user posted image   
01.12. - Lun1ca (5.krog)   
03.12. - Anonimna2 (9.krog)
04.12. - mayci (1.krog) user posted image user posted image user posted image
04.12. - NiNiBo (2.krog)   
06.12. - MalaRoža (6.krog po SS)
06.12. - katra55 (4.krog po SS)
06.12. - Tejchy25 (19.krog)
07.12. - Alenuam (2.krog po IMN)
09.12. - didi82 (12.krog)

10.12. - sarcy21
10.12. - ribica81 (3.krog)
10.12. - Nitka
11.12. - T.Z. (6.krog, 1.krog klomifena)
11.12. - LeJo (14.krog)
11.12. - evantisa (7.krog)
12.12. - hanna80
13.12. - Jinx (2.krog)
13.12. - jonči (4.krog ICSI)
14.12. - BEBIII (1 ICSI -zamrznjenčki)
15.12. - BOSTINA (15.krog)
15.12. - bambina24 (21.krog)
16.12. - laliela (3.krog)
18.12. - alli (2.krog)
18.12. - sonček_25 (2.krog po 2.SS)
18.12. - camino79 (34.krog, 2 SS, 2.krog po LAP in HIS)
18.12. - witch (1.krog)
20.12. - lillchy123
21.12. - hrchy
22.12. - Buska
22.12. - kajča ( 1 krog po SS)
22.12. - lidik (3.krog)
23.12. - Urshy78 (40.krog - 11.krog po HSC, 2.krog po LAP)
24.12. - Tinkatonka 
24.12. - Tejči28 (6.krog) 
25.12. - Anonimna3 (1.krog po SS)
25.12. - nadka30 (1.krog po SS)
25.12. - Sandra74 (27. krog - 1.krog po LAP in HSC)
27.12. - TMS82 (7. krog)
28.12. - zoya80 (2.krog)
29.12. - jana_k 
29.12. - Inčika (20.krog, 13. po SS)
30.12. - lottyka (3.krog)
30.12. - LoveLove (5.krog)
30.12. - ŽanaTaja 
31.12- - wish1977 

user posted image
  Decemberk nas je 51

Od tega 1 nosečka
user posted image

NAVIJAČICE user posted image   user posted image   user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.12.2009 12:48:32   
Anonimen
ČESTITKE Listek1  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
4.12.2009 13:04:41   
jana84
LIstek bravo, bravo...Tako je prav...

Ja, nič kaj, mi bomo pa še kar malo počakali do sredine decembra ko gremo v akcijo...Zdej bi pa res lahko zares poskusli kako in kaj...
Sm prebrala, da je Mayci uspelo že ta drugič v prvo...Pr nas je blo tud tako...Vse tri nosečnosti so uspele v prvo...Žal se dve predčasno končali, vendar ne obupujem. Daleč od tega. Zgleda, da smo fajn naštimani za otročičke delat...Zdej moramo samo še poskrbet, da bodo tudi prišli lepo in prav na ta naš svet...Eden je že, tako da imamo optimistična upanja...Ja, nakladam vem...

Zdaj po čiščenju v septembru, je to nekako 3.krog, vendar prejšnja dva nista bila nič kaj oblegana s strani user posted image , ker smo rekli, da raje počakamo, če pa slučajno kaj rata po čudežu božjem, pa naj rata...Zdaj pa je šla gripa mimo, tako da to ni več ovira in veselo na delo!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.12.2009 13:34:59   
dini
Čestitke novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce plis povejte, kako zgleda PAP bris, kaj nam pove in če je kaj narobe ali se da popravit in kako?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.12.2009 13:52:05   
pilotina
listek1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke rožica draga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.12.2009 13:57:15   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Čestitke novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce plis povejte, kako zgleda PAP bris, kaj nam pove in če je kaj narobe ali se da popravit in kako?user posted image

http://www.viva.si/clanek.asp?id=3010

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.12.2009 14:02:33   
dini
archie ful ti hvala.user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.12.2009 14:30:06   
dini
Punce a je imela kera mogoče ta PAP obris tak da so vam rekli da morate še enkrat it, ker so bile celice blago spremenjene?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.12.2009 14:40:30   
mojamura
čestitke listek1 in maychi user posted image user posted image user posted image

lepo nosečnost obema. jaz delam test ju3, ker danes naj bi prišla user posted image (za katero upam, da je pač ne bo)

vsem pošiljam en kup pozitivne energijeuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.12.2009 15:18:23   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce a je imela kera mogoče ta PAP obris tak da so vam rekli da morate še enkrat it, ker so bile celice blago spremenjene?

dini - jaz sem imela pred leti konizacijo. prvi bris je bil poizitiven sem imela PAPIII, potem so mi naredili odščip (ni prijetno, ampak se da preživet, stalež 1 teden), ta je bil spet pozitiven CINII, nato so mi naredili konizacijo (sem imela še laparo, pa so mi hkrati še to naredili), ker drugače ti samo lasersko požgejo celice, ki so spremenjene. Sicer sem potem še vedno imela pozitivne brise, me je moj zlati G spremljal na vsake pol leta, in ravno pred prvo nosečnostjo sem imela pa bris negativen user posted image  Draga moja naj te ne skrbi, vse bo ok.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.12.2009 15:50:29   
dini
listek1 hvala ti, ampak sm brala neki od raka glede tega PAP, če so blage spremembe pomeni da je PAP in greš v bolnico?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.12.2009 15:58:37   
listek1
Dini, ja lahko se te spremenjene celice spremenijo v rakave. Zato pa se ponavadi odločijo, da naredijo odščip ali ponovni bris. Potem pa se odločajo naprej, na podlagi izvidov. Lahko pa je pozitiven bris tudi posledica kakega vnetja. Sej nočem bit pametna, verjamem, da te skrbi, ker vem, da sem bila takrat čist iz sebe, da zdej mam pa raka. Ampak, najboljše narediš, da se obrneš na koga, ki se res spozna na te stvari in ti bo vse razložil in te pomiril.
Koliko si pa imela ti zdele PAP? Vem, da imajo sedaj neke črke. Če te pa tako skrbi se pa obrni na pušenjaka na med.over.net, pa vprašaj.
Drugače pa je strokovnjak na tem področju DR. Andrej Možina in dela v Leonišču, pa vsak ponedeljek ima samoplačniško ambulanto v Šiški. Jest sem bila pri njemu in je res zlati G. Vse mi je povedal kar me je zanimalo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.12.2009 15:59:52   
listek1
aja, dini pa ne greš takoj v bolnico, odščip ponavadi delajo v ordinaciji, če pa se odločijo za laserski poseg, ti ga ponavadi tudi v stari LJ porodniščnici in greš isti dan domov.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.12.2009 16:14:47   
dini
Nimam pojma kaj se grejo, dobila sm pošto, da morm bris it dat.user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.12.2009 16:22:02   
ŽanaTaja
Listek ČESTITAMuser posted image  Lep zaključek si naredila..upam, da ga bom jaz tudi tokrat...Greva počasi v 5 krog in upam da nama uspeuser posted image user posted image user posted image
Ne jaz, me vse v decembru bomo roza..to si bodo še druge zgled jemale, kaj smo naredile...hja, če bi bilo to vse tako preprosto, pa nas to stane toliko živcev in sekirancije, no vsaj meneuser posted image

Tale bris je pa takole, moja sestra hodi to že leta, 1x ni vredu, mora nazaj, pa pol je ok, pa pol spet ni, pa je..pa tak se igra že ene 4 leta odkar je rodila...
Če ti to hitro odkrijejo ni bojazni, drugo bi bilo, če bi bilo prepozno, itak pa si hodila redno na preglede tako da ni panike. Lahko da mu kaj ni všeć, pa želi preverit, da bo 100%.
Držimo pesti zate, in nam javi kaj in kako...

Punce, lep preostanek dnevauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.12.2009 16:25:33   
dini
Hvala vam punce in tebi ŽanaTaja. Kje je šele januar da zvem. A to drugače kej ovira pri zanositvi?

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.12.2009 18:06:53   
tanjusi
lepo nosečnost obema. jaz delam test ju3, ker danes naj bi prišla user posted image (za katero upam, da je pač ne bo)

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .... upam da je ratalo.... obvezno poročajuser posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.12.2009 20:17:09   
Anonimen
listek1, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela zate user posted image

jaz pa za sebe ne vem kaj bo... user posted image
smo slončkali na pedviden O, ampak sem danes zbolela in to ful...
mela sem 38,1 vročine, katero mi je hvala bogu uspelo izbiti...
se mi pa sanja ne, kaj to pomeni za mojo pikico, če recimo da obstaja... Od včeraj me tui špika v prsah, čepra še ni dolgo od moje O.

mja, tablet ne jem, sam čajčka z lekadolom plus c pijem in župco ...

Kaj pa vee mislite? Ima kaj možnosti moja pikica?

Bo kar bo...
Za ostale zagotovo držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
4.12.2009 20:22:16   
evatisa
pozdravljene
no da se še malo "izpovem" k je tako težko držat v sebi. danes je bil že tako slab dan v službi potem pa ,da bo dan še "lepši" mi sestra pove da bom drugič teta,in to samo po 2 mesecihuser posted image .ne me narobe razumeti, zelo sem vesela za njo, sam kaj ko je zraven priokus grenkobe ,zakaj pa nam po 7krogih ne uspe.oz vsem nam ki se tukaj izpovedujemo, no držim pesti za vse nas in da bo december res veseli mesec. midva pa upava da drug teden kaj lepega zveva.user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?