|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
4.12.2009 12:50:18   
diana79
meni so rekli da verjetno zato,ker imam jajcevode zaraščene v trebušno steno in verjetno plod lakho poškoduje med potjo!to je edina razlaga tudi za neplodnost!vse drugo je ok!je pa mi nikoli niso rekli da ne morem naravno zanositi,samo da bo težje!zato so mi dali na IFV!bomo videla kaj bo!kaj pa so tebi rekli?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.12.2009 13:32:34   
BarbiG
MP30 tole pa tudi meni diši po user posted image .

Aljonka, sem vesela, da je pri tebi belina. Naj tako tudi ostane za nadaljnih 8,5 mesecev. user posted image

Diana, kdaj boš lulala na palčko? Daj nam eno lepo novico serviraj. user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.12.2009 13:48:45   
MP30
Joj, da bi se vam slutnje urezničile in bi mi res uspelo! Si sploh ne predstavljam! Da po doooolgih 3,5 letih končno prvič zagledam user posted image user posted image  in avgusta dobim svojega user posted image  ali user posted image user posted image ! Ob tej misli se mi kar očke zarosijo!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.12.2009 13:52:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Joj, da bi se vam slutnje urezničile in bi mi res uspelo! Si sploh ne predstavljam! Da po doooolgih 3,5 letih končno prvič zagledam user posted image user posted image  in avgusta dobim svojega user posted image  ali user posted image user posted image ! Ob tej misli se mi kar očke zarosijo!

nič čakati, srečko ste že kupili, jutri zjutraj pa samo še preverite, a ste tudi zadeli glavni dobitek user posted image user posted image user posted image
Tako bom rekla, glede na to, da si že toliko od Et-ja, si skoraj sigurno user posted image , namreč je tako minimalna možnost, da ti prometrium zavira prihod user posted image  (enim sicer tako vpliva), da te to ne sme skrbeti. Torej, jutri zjutraj čakamo novičke o tvojem plusku user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 904
4.12.2009 13:55:57   
Aljonka
suzi ja zmerej so se  7 in 8 dan začel izcedki pa trajal par dni pol se je pa ulil tako, da mi je še malo prezgodaj da bi že slavila bo treba še kakšen dan počakat!

diana ja pri meni ma moj nepravilno obllikovane spermije in predvidevajo da se je zmerej prijelo prav s tem spermijem, ja kaj čmo upam da so zdej zbral ta prave!

MP30 ja jaz za enkrat OK na kater dan pa boš delala CB?

barbi tu jaz upam da bo tokrat tako! 

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 905
4.12.2009 13:56:41   
zarja1
Pupike jaz se za ta teden zaključujemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...GREMO PIT!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
4.12.2009 16:27:41   
blanč
Zarja ti se ga kr napijuser posted image
Zdej pa resno vprašanje. A STE RES ZA TO, DA BO SREČANJE NA ŠTAJERSKEM AL STE ME ZDNJIČ HECALEuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.12.2009 17:07:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zdej pa resno vprašanje. A STE RES ZA TO, DA BO SREČANJE NA ŠTAJERSKEM AL STE ME ZDNJIČ HECALEuser posted image

Blanči, nič te nismo hecale, 100% pridemo enkrat po NL do Vranskega, samo še "trezen" prevoz  moram organizirati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.12.2009 17:09:29   
gigi1
Blanči bo user posted image . Enkrat prec po NL user posted image . Kar cajt si zrezerviri, ko bo Mišmiša povedala kdaj in kje. Pa še Bambiko, Gretko,  Miklo, Dajamajo..... in še par punc iz vašga konca mormo zanimirat user posted image . Mogoče bosta še Reby in Podganca na obisku v domačih krajih user posted image , pa še Zarči je tam bližje, kot do Ljubljane...pa še kakšna se bo najdla...
Naju z Mišmiš bo tko Kajšica peljala. Ona zdej ne sme pit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.12.2009 17:11:59   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Blanči, nič te nismo hecale, 100% pridemo enkrat po NL do Vranskega, samo še "trezen" prevoz  moram organizirati user posted image

Jest sem lahko trezen prevoz user posted image user posted image user posted image , ne pijem, pa tut ne smem...mam super Punto letnik 1998, star letnik..sam dober ko vino user posted image user posted image user posted image sam bremze zamenjam, k mi tazadnja na prime user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.12.2009 17:14:04   
mismis
Ponudbe za prevoz kar dežujejo user posted image user posted image user posted image

daj ti "tamala" poved temu mismisu a si že naročila na 1. UZ???

hit priznaj user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.12.2009 17:14:57   
Tanja_Jes
Kako ste kaj babe?

M 30...jutr pa le lulaj

Dijana79..kakorkoli...upam da boš kmalu mamica user posted image user posted image

Aljonka...drž se...navijam z rokami in nogami zate user posted image user posted image user posted image

WP
....nič bat...te bodo v MB porihtali, da boš dobila svojo štručko...

Mi imamo pa 18.12 prvi UZ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
4.12.2009 17:15:26   
gigi1
Miša saj imava prevoz

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.12.2009 17:16:35   
Tanja_Jes
Mismis...ajde tamali povej kva pomen ta NL...

Neposredna povezava do sporočila: 914
4.12.2009 17:17:50   
gigi1
Tanja a znaš tegaga peljat? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.12.2009 17:18:24   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Novlet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
4.12.2009 17:20:23   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Novlet user posted image

ooooooo...si bom sposodla od Fargice...."Boljš ispast glup, kokr iz letala " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.12.2009 17:20:30   
mismis

Nizozemska, kako ne veš tega user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 918
4.12.2009 17:22:09   
Tanja_Jes

Tanja a znaš tegaga peljat? user posted image  user posted image  user posted image

ni blema...odvisno pa v katero kategorijo spada...
olje bi verjetn znala zamenjat...sam ne vem kam bi dala vodo za šipe user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.12.2009 17:38:35   
blanč
Če bo pa tako blizu pa pridem jaz kar s temle

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 920
4.12.2009 17:53:11   
mismis

Če bo pa tako blizu pa pridem jaz kar s temle

user posted image

pa te ne bo malo zeblo... k boš  v kratkih rokavih user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.12.2009 18:11:38   
miklarom

Jest sem lahko trezen prevoz user posted image user posted image user posted image , ne pijem, pa tut ne smem...mam super Punto letnik 1998, star letnik..sam dober ko vino user posted image user posted image user posted image sam bremze zamenjam, k mi tazadnja na prime user posted image

tanja - evo se ti že popravljajo bremze user posted image

no super da se dobimo še na našem koncu, user posted image , to pa ziher pridem da spoznam še vse vas.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 922
4.12.2009 18:13:49   
miklarom

Miša saj imava prevoz

user posted image

niti ni slab prevozuser posted image , sam pol morta kar zdajle štartat, da prideta po novem letu v naše konce, k bo mal dlje trajalo, pa še počivat mora vmes.user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.12.2009 18:17:46   
MP30
mismis, Aljonka in TanjaJ - lulala naj bi po dr. naročilu v nedeljo! Sem se odločila, da tokrat ne bom prej! A ne bo luštno ko nama bo v nedeljo zjutraj Miklavžek prinesel user posted image user posted image !? user posted image
mismis - ET sem imela 22.11, po dveh dneh od punkcije in baje sta bila zaraodka zelo lepa! No ja, o lepoti ne bi, je tudi prejšnjič bilo rečeno kako imam lep zarodek, pa ni nič pomagalo! A ti res misliš, da če do danes še ni bilo user posted image , da bi znalo biti? Je po navadi tako?
Vas obvestim v ponedeljek kako sem nalulala! Držite pesti! Lep vikend, kljub vremenu!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.12.2009 19:15:23   
gasilka
Živjo punce!

Meni tale user posted image kar nagaja slabouser posted image mi je čez cel dan ,
določena hrana mi grozno smrdi
mal se mi vrti tko da je kr pestrouser posted image
10 ima uz pri svojem ginekologu ,14 pa uz v lj upam da vsaj en user posted image že veselo utripa

V glavnem čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in za vse ki še trepetate za plusek želim veliko SREČE

Vam ki vam tokrat ni uspelo pa veliko objemouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in neobupajte enkrat bo tudi za vas posijalo sonceuser posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?