|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
4.12.2009 12:07:24   
baby blue
Zapadel je prvi sneg... Sneg gre, glej zunaj sneg gre user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala je zaspala mami bo šla pa kosilo delat...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.12.2009 12:19:55   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..povejte mi kje naj dobim toplo zimsko kapo za mojo pupo?..vse sem že okoli obrnila (danes celo 4 ure šopingiralav Celju) in nikjer našla ta prave..vse so ji prevelike..

težko ti rečem, ker jaz jima ne dajem kape na glavo.user posted image user posted image user posted image samo kapuco, če že,ali pa naušnike za tavečjega.

..ful si mi pomagala..NOT...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...js sem pred dvema tednoma ko nora iskala pižamo št.86..nikjer..komaj sem potem našla eno samo v HM-u št.86/92 ..sicer malo prevelika ampak sem jo vseeno vzela..cena 13 evrov..včeraj sem pa slučajno naletela na polno pižam in sem kupila dve v paketu za 15 evrov ...grrrruser posted image .. ko ne iščeš, najdeš..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

učer sem kupla vijoličast bodi v hm, med drugim... dam prat... nema vijolčne barve več user posted image user posted image tko da, zdej ma 4 roza

..če kupim kaj barvnega vedno namočim v hladno vodo in pustim en dan..baje potem ne gre barva dol..to mi je teta povedala.. al deluje al mam pa srečouser posted image
...........................
.....cotke.. na mothercare bi kaj naročila ampak šele po novem letu..zdaj gre denar za RD (ga ima mojuser posted image in sestra) in božična darila..

..sem pa danes videla v časopisu sliko Vesne Jankovič in njene hčerke..tamala je imela Armanijevo jopo..halooo..če maš denar se lahko preseravaš user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.12.2009 12:21:42   
altaja
Larilu: kako je s tvojo pupo? A je kej boljš?

Ja, tud jst dans p***dim čez naše zdravstvo. Mam napotnco za slikanje kolkov, ampak ne dobiva termina ker je vse polno in ni dovolj zdravnikov. V istem stavku pa dodajo, da gremo lahko samoplačniško, pa še čakat ni treba. user posted image   user posted image user posted image Za kaj klinca pa pol napotnice dajejo???? Matr mi je pritisk dvignlo!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
4.12.2009 12:32:07   
vila MaLiNa
Larilu tudi jaz upam, da je s tvojo punčko že kaj bolje. Naše zdravstvo je pa itakuser posted image . Vsaj za otroke bi lahko bolje poskrbeli in mogoče kdaj starše lepo pomirili.

Altaja pri nas imamo slikanje kolkov tako urejeno, da ti da pediatrinja napotnico in greš samoplačniško h ginekologu (on namreč to dela), daš 35€ in greš nato na ZZZS, kjer izpolneš list o povračilu stroškov in čez en teden imaš že dinarčke nakazane na računu.

Mothercare ima res lepe cunjice, samo pri nas so kar drageuser posted image . Sem bila prav huda... tu pri nas sva kupila paket 7ih bodijev in so bili 30€, gledaš pa njigovo spletno stran so pa 12funtovuser posted image user posted image . Samo je pa bombaž fejst na otip.

Danes smo pa tudi pri nas spali in sicer od 21.30 do 7.30user posted image . Pa danes pihamo tri mini svečkeuser posted image . Joj mi gre vse to hitro....

Čveke me veseli, da ste se imele lepouser posted image . Samo naslednjič pa le prej povedat, da bo taprav avto pri hišiuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
4.12.2009 12:34:31   
katrin***
dolenjka...sm neki že prečekirala in bom definitivno par stvari naročila, tako da kar računaj name. Kdaj pa boš naročala? No, uglavnem sporoči ko boš.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
4.12.2009 12:42:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Larilu tudi jaz upam, da je s tvojo punčko že kaj bolje. Naše zdravstvo je pa itakuser posted image . Vsaj za otroke bi lahko bolje poskrbeli in mogoče kdaj starše lepo pomirili.

Altaja pri nas imamo slikanje kolkov tako urejeno, da ti da pediatrinja napotnico in greš samoplačniško h ginekologu (on namreč to dela), daš 35€ in greš nato na ZZZS, kjer izpolneš list o povračilu stroškov in čez en teden imaš že dinarčke nakazane na računu.

Mothercare ima res lepe cunjice, samo pri nas so kar drageuser posted image . Sem bila prav huda... tu pri nas sva kupila paket 7ih bodijev in so bili 30€, gledaš pa njigovo spletno stran so pa 12funtovuser posted image user posted image . Samo je pa bombaž fejst na otip.

Danes smo pa tudi pri nas spali in sicer od 21.30 do 7.30user posted image . Pa danes pihamo tri mini svečkeuser posted image . Joj mi gre vse to hitro....

Čveke me veseli, da ste se imele lepouser posted image . Samo naslednjič pa le prej povedat, da bo taprav avto pri hišiuser posted image

G dela UZ kolkov user posted image Ta je pa dobra, mater se eni znajdejo, ampak ti pa vsaj na ortopedsko ni treba hodit user posted image
Mi imamo kontrolo čez 14 dni v Postojni user posted image

A torej sta vidva dala pri nas 30 EUR, na spletu so pa 13,5 EUR user posted image Hudoooo ja user posted image Sam je res fajn material a ne? A bi ti tut še kaj vzela če bomo naročale. Tolk da vem, bom kar ZS poslala vsem, pa ko se nas nabere nekaj skupaj vržem in oddam user posted image

Katrin, ti bom poslala ZS ko bom šla v akcijo user posted image

O zdravstvu pa ne bom preveč pisala, da nas ne bo Mož* z valjarjem user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 4.12.2009 12:43:05 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2556
4.12.2009 12:43:14   
altaja
VilaMalina: pri nas nič ne vrnejo! user posted image

cepljenje za rotavirus 70 eur, slikanje kolkov 35,.... sam naj nehajo tupit da mamo zastonj zdravstvo!!!!!! No, nasmeh na miškolinovem obrazu...NEPRECENLJIVO! user posted image
Jezna sem pa vseeno!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2557
4.12.2009 12:43:23   
anitka7
Altaja pr nas mamo slikanje kolkov v ZD. Sicer v sosednjem sam tisti dan ko si naročen je tam tud pediatrinja od Neli

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
4.12.2009 12:44:27   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

VilaMalina: pri nas nič ne vrnejo! user posted image

cepljenje za rotavirus 70 eur, slikanje kolkov 35,.... sam naj nehajo tupit da mamo zastonj zdravstvo!!!!!! No, nasmeh na miškolinovem obrazu...NEPRECENLJIVO! user posted image Jezna sem pa vseeno!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
4.12.2009 12:48:12   
tulpek
Zdravstvo: pred kakim mesecem in pol, ko sem imela ful vročino, smo klicali v ZD, če lahko pridem in je dežurna rekla nekaj v tem smislu: danes ne sprejemamo več, samo še pijemo user posted image . Komaj je potem mama našla eno zdravnico, da sem lahko šla na pregled.

Mali je imel danes zjutraj probleme s sračkanjem, ga je napenjalo, ko je pa le šlo ven, je bil pa ves presrečen. Upam, da se ne bo ponovilo. Sedaj se pa pogovarjam s sončkom na igralnem otoku. Mu je tisti sonček, ki šumi, tako všeč... ga večkrat poskušam snemat, ampak ko me zagleda, je konec igre, samo debele očke, ki gledajo mene user posted image .

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
4.12.2009 12:53:08   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Zdravstvo: pred kakim mesecem in pol, ko sem imela ful vročino, smo klicali v ZD, če lahko pridem in je dežurna rekla nekaj v tem smislu: danes ne sprejemamo več, samo še pijemo user posted image . Komaj je potem mama našla eno zdravnico, da sem lahko šla na pregled.

WTF?????

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.12.2009 12:56:01   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

WTF?????

takle mamo user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.12.2009 12:57:23   
tulpek
Potem sem izvedela, da je šla tisti dan v penzijo, ampak vseeno, se ne gre tako. Pije se ne že ob 3. popoldan.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.12.2009 12:59:31 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.12.2009 13:02:10   
dolenjka

Potem sem izvedela, da je šla tisti dan v penzijo, ampak vseeno, se ne gre tako. Pije se ne že ob 3. popoldan.

in predvsem se tako ne pogovarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.12.2009 13:20:53   
Mož*
Dobrodošla Katrin, tudi od mene.

Kapice: pravar kupila eno srčkano v Oiaidiju, ker so mu novorojenčkove premajhne.

Pravkar registrirala avto in se dodobra znebila Eurčkov. Mali težil kot strela. Že spat je še danes
(in ne včeraj), bil zgodnji, potem je pa tulil. V bistvu je tako zaspan, da laho samo še tuli, revež. Sedajle končno spi v naročju, polulan do vratu (in jaz z njim) in se smehlja v spanju. Me drži v šahu vsak dan bolj.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.12.2009 13:21:11   
barika
Jullie, super pižamice imajo v oviesse (sdej veš, kje je to, ne??user posted image )
za Martina sem dala 10€ (dvodelni komplet), fajn podložen, ker gospod pa ne bo pokrit spaluser posted image user posted image .

Tak, zdej grem pa spat.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.12.2009 13:22:09   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Kapice: pravar kupila eno srčkano v Oiaidiju, ker so mu novorojenčkove premajhne.

Pravkar registrirala avto in se dodobra znebila Eurčkov. Mali težil kot strela. Že spat je še danes
(in ne včeraj), bil zgodnji, potem je pa tulil. V bistvu je tako zaspan, da laho samo še tuli, revež. Sedajle končno spi v naročju, polulan do vratu (in jaz z njim) in se smehlja v spanju. Me drži v šahu vsak dan bolj.

aha, ti si tut šopingirala user posted image

Ja, ni kaj, Klemen raztura user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.12.2009 13:40:02   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

aha, ti si tut šopingirala user posted image

Ja, ni kaj, Klemen raztura user posted image

V Street One sem si šla kupit 3/4 kavbojke, ker mi vse z riti padejo. Tole je pa čista katastrofa. Saj sem bila vedno ozka, ampak zdaj imam še spodsekano zadnjico, ker premalo športamuser posted image user posted image user posted image in mi vse hlače, i se jih nosi na bokih, padejo doluser posted image user posted image . Nasproti Street Ona je pa Oikaidi in kapico sem že neaj časa iskala. Sem bila zelo disciplinirana in kupila le 2 kapi (še za ta velikega, ker je ravno tako lani izgubil). Oblačilca pa taka, da bi jih jedeluser posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.12.2009 13:45:24   
dolenjka
to pa vem,sem že velikokrat zalutala tja user posted image imam kar kartico njihovo, sej pomaga pa nič user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.12.2009 14:10:27   
Tanik
uf, ste načvekale včeraj. user posted image a bo kaka slikica s srečanja?

katrin dobrodošlauser posted image , kakšna slikica?

grem jest, k sem lih skuhala pa moram izkoristit, ker dete spi.user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.12.2009 14:17:29   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

uf, ste načvekale včeraj. user posted image a bo kaka slikica s srečanja?

katrin dobrodošlauser posted image , kakšna slikica?

grem jest, k sem lih skuhala pa moram izkoristit, ker dete spi.user posted image

ma kaka slikca, še tortice ni blo cajta pojest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.12.2009 15:20:20   
škorpijončica
snežiii..

dans smo bili pri zdravniku pa je mala dobila ene kapljice da vo lažje dihala, drugače ni panmike je rekla zdravnica, sam je pa fuuul hitela, najbrž ima dost bolnih otrok...
Vidim, da ste se nekatere odločila za cepljenje proti novi gripi...Jst še ne vem..sm rekla da bi se šla samo v primeru, da se cepita zravn še moj fant in tašča, ker drugače nima smisla...

Zanima me, koliko časa je materino mleko dobro čr ga hraniš v hladilniku=>ne dosežem vprašaja.. včeraj sem si izčrpala ker je mala zaspala jst pa čist trde prsi..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.12.2009 16:12:37   
tulpek
Škorpijončica:
http://www.dojenje.net/vprasanja.htm#_12._SHRANJEVANJE_MATERINEGA

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.12.2009 16:13:21 >

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.12.2009 16:29:58   
Anonimen
Klari je kaj pa vem,dans zjutri je mela krvav izcedek in je potem ful jokala in še zdej k jo boli k ma že tko zaotečeno sluznico in zdej še to,tko da sm klicala vdohtarco pa je sestra rekla da to nič hudega pa povem da joka in da je že tko boga sam to njih boli k... tko da v glavnemproblem bo nastal če ji bo tok zatekal sluznica da ji bo dihalne poti zaprl pol bomo pa tm,pa še saturacija ji je padla tko da drek od drekauser posted image  

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.12.2009 16:31:07   
altaja
A je mogoče kaka polna luna al kej podobnega? Smo že dva dni malce tečkani...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.